Wkedk

Hvordan at være lykkelig og elsker dig selv, selv når alle sætter dig ned

"Livet er en banket, og de fleste fattige suckers sulter ihjel!" - Tante Mame

Find din egen lykke starter og slutter med dig. Læs videre for at finde ud af, hvordan at have mere glæde i livet.

Steps

Hvordan at være lykkelig og elsker dig selv, selv når alle sætter dig ned. Spørg dig selv, hvis en uforskammet bemærkning er sandt.
Hvordan at være lykkelig og elsker dig selv, selv når alle sætter dig ned. Spørg dig selv, hvis en uforskammet bemærkning er sandt.
 1. 1
  Lyt til aflivet. Er det noget smålige, ligesom, "Jeg hader at farven på dig" eller er en uforskammet bemærkning, såsom "Du er doven!"? Petty ubegrundede kommentarer er som en flue stikkende en hest, de skal børstes væk, men uhøflige kommentarer har brug for mere opmærksomhed.
 2. 2
  Spørg dig selv, hvis en uforskammet bemærkning er sandt. "Er jeg doven?" Hvis du kender svaret fra toppen af ​​dit hoved, så børst kommentar (medmindre det er gentagne adfærd, så du måske ønsker at undgå denne person, snakke med dem om det eller fortælle din chef / lærer, hvis det er nødvendigt).
 3. 3
  Spørg en betroet ven, hvis de tror, ​​at kommentaren er sandt, eller du kan spørge den person, hvorfor de gjorde at kommentere og give dig eksempler. En god ven vil være konstruktive og hjælpe dig så meget som de kan.
 4. 4
  Arbejdet med det, hvis du tror, ​​at personen fornærmende du har en pointe. Ingen er perfekt, men ved at være proaktiv, du vil forbedre, at bestemt aspekt af dig selv. Too sagtmodig? Arbejde på det! Tage nogle tillid eller offentlige taler klasser. Uegnet? Snup en træningsdragt og ramte gym. Du behøver ikke at gøre dette for hver lille ting, men arbejder på de store ting holder dig tilbage, vil massivt forbedre dig selv og din holdning.
 5. 5
  Lær at ignorere værdiløse bemærkninger. De er meninger, der er lige meningen at såre dine følelser, og er slet ikke sandfærdig. Prøv at huske, at folk ofte fornærme ud af vrede eller jalousi. Nogle mennesker tager glæde ud af at såre andre, og alt de siger bør sættes i bagsiden af ​​dit sind.
 6. 6
  Laugh på dig selv. Hvis det ikke er en big deal for dig, bør det ikke være et problem for andre. Men husk, griner noget, der virkelig skader dit selvværd er et nej. Det bare giver andre følelsen af, at de også kan gøre det for dig.

Tips

 • Når du ved, hvem du er, og hvad du vil, vil du begynde at tiltrække ligesindede mennesker. "Fugle af en fjer flok sammen" er ikke bare en talemåde.
 • Husk, det hele starter med at du får dig selv at kende og smag selv. Indtil du gør det, skal du ikke blive overrasket, hvis nogle mennesker kan lide dig.
 • Efter ligesindede vil støttende venner hjælper du ignorerer de små ting.
 • Lav en liste over ting, du er god til, eller at du kan lide ved dig selv. For eksempel, "Jeg har en dejlig smil" eller "Jeg er en god runner". At have en liste over alle dine gode kvaliteter vil gøre du føler dig værdig.
 • Få at vide, hvem du er og hvad du ønsker. Når du er komfortabel i din egen hud, elske dig selv kommer naturligt.
 • Du kan være nødt til at bruge mere tid alene til at komme til at kende dig selv. Spørg dig selv: "Hvad vil du?" Hvad gør dig glad? "" Hvad kan du ikke lide? "" Hvad er du villig til at gøre for at behage dig selv? "Holde en dagbog er stærkt anbefales.
 • Held og lykke på din rejse til glæde!

Advarsler

 • Der er mennesker, der er bare betyder livlig. De har tendens til at være jaloux på venlige hearted, venlig og / eller glade mennesker. Bo væk fra dem så meget som muligt.
 • Der er mennesker, der finder glæde i at såre andre folks følelser, selv kun ved at gøre kommentarer såsom "Du ser frygtelig dag." Bare fordi du er kindhearted og kærlig betyder ikke nødvendigvis, at alle omkring dig er too.Learn at fortælle forskellen mellem disse to slags mennesker, og ikke behandler alle som din ven. Når de såre dig i sidste ende, vil du være skuffet, fordi du forventede ellers, og det kan ødelægge din følelsesmæssige tilstand. Hold dig væk fra de mennesker, og aldrig svare igen på sådanne bemærkninger. Du kan ende med at skændes med dem eller endda bryde op en langsigtet venskab.