Wkedk

Sådan at begrave jeres byrder


Ved at have en ceremoniel begravelse for jeres byrder, kan du tage et symbolsk skridt i retning af at komme af med dem. Det kan minde om, at du kan komme igennem noget, så længe du begrave det og komme videre.

Steps

Sådan at begrave jeres byrder. Spørg alle de sørgende at ankomme i deres sorte tøj, så ceremonien kan begynde straks.
Sådan at begrave jeres byrder. Spørg alle de sørgende at ankomme i deres sorte tøj, så ceremonien kan begynde straks.
 1. 1
  Spørg alle de sørgende at ankomme i deres sorte tøj, så ceremonien kan begynde straks. Foreslå de bringer en ændring af tøj, så de kan forlade på mindre sørgmodige påklædning.
 2. 2
  Har alle sidde et fredeligt eller dyster, så de kan reflektere over alle de byrder i deres liv. Efter et par minutter af stille fordybelse, giver hver person en pen og note kort. Der skal kun være én byrde pr note kort, og du skal kun bruge den ene side.
 3. 3
  Når alle har skrevet deres byrder, tage dem til gravplads i en højtidelig procession og cirkel graven.
 4. 4
  Tænd stearinlyset. Forklar, at det symboliserer tro, tillid, overgivelse, og håb. (Dette kan anvende i enten en religiøs eller mere generel forstand.)
 5. 5
  Begynd med en af dine byrder først, da du er den elskerinde / ceremonimester. Læs det højt til gruppen, lys i kanten af ​​papiret med stearinlys, og lod asken falder ned i graven. Når du brænder, siger, "Aske til aske. Støv til støv. Jeg opgiver min byrde, fordi jeg skal." (Gentag sætning sammen efter hver byrde er læst.) Så enten passere lys til den næste mourner eller holde stearinlys i hele ceremonien og instruere den næste person til at læse deres. Holde går rundt, indtil alle de byrder, er væk.
 6. 6
  Dæk graven og give hver mourner en note kort, der har følgende indskrift: ". Farvel byrder, jeg ikke brug for dig længere, jeg er fuldstændig som jeg jo længere jeg holde på dig, jo sværere er det at stå. Jeg behøver ikke en krykke, jeg kan gå på min egen. Jeg behøver ikke byrder i mit liv, så bare lade mig være i fred. " Deltag hænder med hinanden. "Så, hånd i hånd, vi gå væk og vende ryggen til din grav Vi er fri for alle vore byrder nu,... Vi er ikke dine slaver Ikke mere byrde, angst eller skyldfølelse Endelig er vi frie Der er ikke noget vejning. mig ned nu. Jeg er glad bare at være mig! "
 7. 7
  Føre din procession væk fra graven og forandring fra dine sorg tøj til din gladere påklædning.
 8. 8
  Gå videre i livet uden disse byrder og være glad.

Tips

 • Skriv byrder, der er immaterielle ting - ikke mennesker, der plager dig. I stedet for en byrde som, "Børnene vil ikke opføre sig og lytte til mig," internalisere den og skrive "Jeg er tør for tålmodighed og kan ikke gøre mine egne børn lytte." Dette kan synes mere deprimerende, men pointen er, at når tingene går galt, begynder vi at bebrejde os selv og gøre det værre. Når vi anerkender (og skrive), at det er vores skyld, vi kan brænde væk den tanke og beskæftige sig med det, vi rent faktisk kan gøre ved problemet.
 • Grave gravstedet før de andre sørgende ankommer. Det behøver ikke at være stor, men gør det et sted, og af en passende størrelse, at dyrene ikke vil gå tilbage og grave gennem det senere.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ild. Sørg for, at papirerne er det eneste, der vil brænde. Fjern eventuelle nærliggende ukrudt og vand nogen planter i området før ceremonien. Fjern alt, der kan antændes, og derefter erstatte det senere. Når du brænder aviserne, slip dem i graven før branden får på fingrene. Må ikke bekymre dig, hvis det ikke er helt brændt - det er alt symbolsk alligevel.

Ting du behøver

 • byrder
 • et lys
 • en kamp eller noget at tænde lys med
 • et område, hvor man kan grave en lille "grav"
 • en skovl
 • notekort - nok til alle involverede for at have en for hver byrde, de ønsker at begrave
 • sorte penne - én for hver mourner
 • sorte lommetørklæder, valgfri (fordi det kan få følelsesmæssig)
 • sort tøj