Wkedk

Hvordan til at klare med panikanfald

Lever i konstant frygt og lider af panikanfald? Tænk din tid er op? Læs dette, og du kan være i stand til at undgå disse tanker i fremtiden.

Steps

Hvordan til at klare med panikanfald. Forstå, at panik angreb er et sind tilstand.
Hvordan til at klare med panikanfald. Forstå, at panik angreb er et sind tilstand.
 1. 1
  Forstå, at panik angreb er et sind tilstand. Et panikanfald kan være en meget skræmmende og ubehagelig oplevelse, men det er absolut ikke farligt. Panik angreb er en sindstilstand ikke en sygdom. Kun i nogle tilfælde er et panikanfald et symptom på en anden sygdom.
 2. 2
  Erkend, at du ikke er alene. Panikangst er en angstlidelse, som mange andre mennesker deler.
 3. 3
  Forstå hvad panik er. Panik er bare overskydende adrenalin, der løber gennem din krop, når det er konfronteret med en mulig livstruende situation kan også være forårsaget af noget, der udløste en begivenhed fra din fortid, der placeret dig i en truende situation. Panikanfald er fysiologisk. Følelsen af ​​panik kan være meget skræmmende, men de følelser, du har, er din krop fortæller dig, at kæmpe eller løbe væk fra den potentielle fare. De er mekanismer, der udviklede sig til at beskytte dig, men nu, i dette øjeblik, er der ingen reel fare. Luk dine øjne for en anden, tage en dyb indånding og rationalisere dine tanker.
 4. 4
  Gå se en læge. Gå til en professionel psykolog, hvis nødvendigt. Men overveje dine muligheder grundigt, før du tager medicin. Medicin kan øge selvmordsrater og kan faktisk gøre problemet værre. Sommetider mennesker har fået højere doser, fordi folk klager over det problem forværres, når de i virkeligheden medicinen var årsag deres problemer forværres. Det kan også være vanedannende, og permanent ændre hjernens evne til at generere sine egne følelser af velvære uafhængigt af narkotika.
 5. 5
  Lad folk, der er tæt på dig, at du har et problem. Andre kan blive irriteret, hvis du handler mærkeligt hele tiden uden at give en grund. Dem, der ikke får panikanfald har undertiden svært ved at forstå, hvad de er, dem der bekymrer sig om du vil have en lettere gang beskæftiger sig med dit problem, hvis de ved, hvordan du føler. Prøv at forklare din situation så klart som muligt, og hvis det er nødvendigt, gå på internettet og udskrive fra nogle oplysninger om panikanfald for dem at læse. Du kan blive overrasket over, hvor støttende de vil være.
 6. 6
  Må ikke forsøge at undgå de situationer, hvor panikken sker. Undgåelse vil kun 'styrke' din panik og jo mere du undgår, jo mere panik undgået situationen vil generere. Når angrebene ikke sker, skal du ikke forsøge at bekæmpe følelser. Stedet, lad de følelser af panik komme og skylle ind over dig, og de vil passere hurtigt, hvis du lader dem. Fokus på din vejrtrækning under udfordrende omstændigheder.
 7. 7
  Prøv så meget som muligt at sænke hastigheden på din vejrtrækning ved at søge at slappe af. Det vil også medvirke til at sikre den rette mængde ilt får til din hjerne. Som et resultat dette vil hjælpe med at bringe den angst eller panik angreb til en tæt hurtigere.
 8. 8
  Gør bestræbe sig på at gøre en indsats for at medtage en daglig øvelse rutine i dit liv. Samt hjælpe med din generelle sundhed, vil du opdage, at du kan tumle med panikanfald meget bedre.
 9. 9
  Tag et alvorligt kig på din samlede livsstil. Udover regelmæssig motion, skal du studere din kost: Er du spiser for mange forarbejdede fødevarer (junk food)? Har din kost indeholder den nødvendige mængde af grøntsager og fibre?
 10. 10
  Få nogle hvile. Broderparten af ​​os brug for en god 7-8 timers søvn til at føle sig udhvilet. Det vil udstyre os så meget bedre for de belastninger i dagligdagen.
 11. 11
  Receptpligtig medicin: Receptpligtig medicin såsom tricykliske antidepressiva, betablokkere, benzodiazepiner, monoaminooxidasehæmmere (MAO-hæmmere) og selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI) kan væsentligt nedsætte sandsynligheden for panik angreb episoder. Spørg din læge for at se, hvis en af ​​disse typer medicin kan være rigtige for dig.

Tips

 • Når du føler dig bedre, hjælpe en anden få hjælp. Der er så mange skræmte mennesker derude i alle aldre, så fortæl dem din historie. Du kan virkelig hjælpe andre bare ved at tale og udveksle erfaringer.
 • Afslapning. Afslapning kan gøre underværker for en panik angreb patient. Tilbringe tid sammen med sig selv og tænker om dig selv først denne gang og ikke på nogen anden kunne fremskynde inddrivelsen og beskytter dig mod yderligere sygdom. Lær at stoppe tænke værst tænkelige scenarier. Det er altid okay at erkende, at din nuværende situation stinker men for at sætte tingene i perspektiv og minde dig selv, det er bare en momentan blip kunne være en stor hjælp.
 • Når et panikanfald starter, bevæge sig rundt. Oprydning er en af ​​de bedste aktiviteter, du kan gøre - det vil give en følelse af tilfredshed ved udførelse af noget, en følelse af at kontrollere den øjeblikkelige situation, og det vil også bruge adrenalin, der er kraftigt stigende i dit system. A "kæmp eller flygt" reaktion, når kvalt ved at sidde stadig kan efterlade en masse af toksiner i musklerne forårsager kramper og fysisk smerte. Øjeblikkelig fysisk aktivitet bruger den op, så du vil komme hurtigere ved at bruge den energi af panik angreb i fysisk arbejde. Organisering noget fysisk giver den ekstra psykologiske boost af at være i stand til at kontrollere noget. Så dette er et godt tidspunkt til at rense skabet og andre former for kraftig dyb rengøring.
 • De tegn på, at du vil opleve kan gøre dig tænke, som om du har et hjerteanfald. Det er forståeligt, at de syge kan ende på hospitalet. Men når du har symptomer såsom brystsmerter, er det altid bedre at have dem tjekket af en læge.

Advarsler

 • Må ikke henvende sig til alkohol eller narkotika for at hjælpe dig med klare. De vil kun hindre din helbredelse og føje til dine problemer. Accept, professionel hjælp og uddanne dig selv er langt mere produktive.
 • Undgå koffein. Det kan øge angst.