Wkedk

Sådan at ændre dig selv

På et eller andet tidspunkt, bliver alle os utilfredse med en verden af ​​vores liv og beslutte forandringer har fået til at komme. Men når vi få sat i vores måder, synes det umuligt at manipulere, hvem vi er blevet, at "lære en gammel hund nye tricks." Men med den rette tankegang og konstant flid, vil disse trin hjælper dig med at finde en ny "dig".

Steps

Sådan at ændre dig selv. Identificere problemet.
Sådan at ændre dig selv. Identificere problemet.

Sæt dit hoved lige

 1. 1
  Identificere problemet. Du har gjort dit sind op for at ændre sig, men hvordan og hvorfor? Klart identificerer problemet er den eneste måde, det kan løses. Hvad vil ændre resultatet i?
  • Det er bedst at starte positivt. Skriv en liste over, hvad man vil om dig selv. Hvis det er svært, hvad andre siger de kan lide dig? Kendskab til dine gode kvaliteter gør det nemmere at trække på dem senere for at slippe af med de vaner, du forsøger at sparke.
  • I én sætning, angive præcis, hvad du ønsker. Sørg for, at det er hvad du ønsker, og ikke hvad andre synes, du skulle få lyst. Hvis du ikke rent faktisk ønsker forandring, vil det ikke komme.
  • Dernæst lave en liste over grunde til, at du ønsker denne ændring. At se alle de motivationer skrevet ned foran dig - og henvise til det senere - vil holde dig på rette vej.
 2. 2
  Premierminister din hjerne. Du har trænet din hjerne én måde og nu er det tid til at træne det en anden. Holde den rette tankegang er absolut nødvendigt at erobre permanente ændringer.
  • Ofte er vi er ikke de mennesker, vi tror, ​​vi er. Visse problemer kan løses ved blot at justere den måde, vi tænker, skønhed er ikke den eneste ting i øjet af beskueren. Tænker på dig selv den måde, du ønsker at være, er det første skridt til at tro.
  • Få din hjerne tænker på rette spor. Hvis du længes efter at være mere ambitiøse, lave en liste over associerede ord ("drive", "gør", "go", "skabe", "begå", "ivrige", etc.) hver morgen for at få din hjerne i humør. Dette kan gøres med ethvert emne - hvilke ord du forbinder med dit mål?
 3. 3
  Forvent forstyrrelser. Ting sker i livet, at vi aldrig kunne forvente. Din vej til at ændre vil blive fyldt med forhindringer og folk, der forsøger at mose dig ned. Vel vidende, at de faldgruber på vejen er mindre tilbageslag og kan overvindes, er nødvendige for succes.
  • Opholder realistisk er den bedste måde til at tackle enhver skræmmende emne. Må ikke bebrejde dig selv eller andre for at holde dig fra dit mål. Tilbageslag er normale og vil ske.
 4. 4
  Forvent fiasko. Skift sker ikke overnight. De næste par uger vil være fuld af små fejl. Disse er ikke på grund af nogen forglemmelse fra din side.
  • Sker én gang betyder ikke, du er færdig. Bare fordi du har fundet noget, der ikke virker det betyder ikke, dette er slutningen af ​​vejen. Ved, at få back up er den del, der betyder noget.
 5. 5
  Vær tålmodig. Hvis en forandring kunne komme natten, ville det ikke være det værd. Du må ikke se resultater, så snart du havde planlagt.
  • Det ville være bedre at undervurdere og overdeliver end forventer i verden og kommer til kort. Selv de mindste ændringer er indikatorer, at du er på rette vej. Vær tålmodig, trække vejret og slappe af.

Indstil det rigtige mål

 1. 1
  Finde ud af dine mål. Du ønsker at ændre, sikker, men hvad betyder det egentlig? Tænk positivt, bekræft, ikke de negativer.
  • Hvis du ønsker at tabe sig, hvor meget? Gennem kost eller motion eller begge dele? Afklaring dine metoder vil hjælpe dig med at tænke mere klart. Et mål, der hedder, "Jeg ønsker at tabe 2 £ om ugen ved at begrænse mig til en 1300 kalorie per dag kost og udøver 4 timer om ugen" er lettere at holde sig til end "Jeg ønsker ikke at være fedt længere."
  • Hvis dit mål er mere abstrakt (som i, "Jeg ønsker at være mere sikker.") Tænker i konkrete eksempler. I stedet for "Jeg ønsker at være mere sikker," sætte mål som, "Jeg ønsker at starte samtaler med fremmede", "Jeg ønsker at bede en fyr / pige for hans / hendes nummer," eller "Jeg ønsker at vise mit arbejde den offentlige angst-fri ". Vær specifik og indsnævre den ned til, hvad du virkelig ønsker.
 2. 2
  Vær realistisk. Med sigte på at miste 20 £ i en måned indstilling dig op for fiasko. Ikke nå dette mål i sidste ende vil gøre du føler dig værre. Sæt et mål, som du mener er opnåeligt.
  • At være realistisk betyder også ikke at være negativ. Du er den eneste ting forhindrer dig i at ændre. Bolden er altid på Deres banehalvdel.
 3. 3
  Fastsætte en frist. Tillade dig selv så meget tid som du har brug fjerner enhver ansvarsfølelse. Fastsætte en frist for at fremme en mere effektiv adfærd.
  • Opret checkpoints. Give dig selv otte måneder til at gøre 14930€ kan ikke være utroligt hjælpsomme. Tænk kortere sigt - hvad er doable på 1 måned? Din motivation vil forblive højere, hvis en vurdering dato er i syne.
  • Overveje størrelsen af ​​forandringer, du søger. Hvis du har brug for et år, giv dig selv et år. Hvis du tror du kan angribe problemet på et spørgsmål om uger, med alle midler! Kend dig selv og hvad du er i stand til.

Indstil de rigtige aktiviteter

 1. 1
  Begynd nu. Siger du får at gå "i morgen" er det samme som aldrig starter på alle. I morgen er en dag, der aldrig kommer. For at ændre, skal du ikke trække tiden ud, vil du opnå noget ved at lægge det ud.
  • Hvis du for travlt til at begå, nu er ikke det rette tidspunkt. Vurdere, hvorvidt du er klar til virkelig at starte på vejen til at ændre og gå derfra. Hvis du ikke er, ikke føler sig skyldig. Revurdere igen, når du er i et andet sted.
 2. 2
  Tænk småt. Small er doable og fjerner undskyldninger. Tandtråd en tand er en begyndelse. Hvis store ændringer er umuligt eller skræmmende, ikke vige tilbage fra at gøre selv den mindste smule indsats.
  • Ofte de indledende bestræbelser er den sværeste. Holde dette i tankerne, når du lige er startet ud - det vil blive nemmere herfra.
 3. 3
  Beløn ​​dig selv. Erkender dine fremskridt med positive følelser og uden godbidder vil holde du vil på lang sigt. Kast dine næver i luften, se den ekstra 30 minutter af TV, eller forkæl dig selv med en dyr middag.
  • Prøv ikke at bruge belønninger, der er i modstrid med dine fremskridt. Hvis dit mål er at tabe sig, for eksempel, belønne dig selv med et nyt sæt tøj eller en mini-ferie, ikke en tredje portion is.
 4. 4
  Brug dine følelser. Snarere end at lade dine følelser bestemme din adfærd, så lad din adfærd bestemme dine følelser. Det er muligt at fremstille følelser at ændre, hvordan du føler. Et simpelt eksempel på dette er at holde dit hoved op og smilende. Dine følelser tage signaler fra dine muskler og krop.
  • Deltag en fungerende klasse. Dette vil give dig første hånd erfaring på at blive en anden person. Det kan ikke være din kop te, men det vil tvinge dig til at tage et dybere kig på følelser, forstå deres rødder, og fabrikere dem virkelig.
 5. 5
  Gør dig selv ubehageligt. Opholder sig i samme boks vil give de samme resultater. Komme ud af din comfort zone og udvikle vaner i denne nye person, du er ved at blive.
  • Være ubehageligt er ikke behageligt, det er imidlertid en mulighed for at ændre. Gøre ting, der sætter os på kanten opildne nye følelser og tankeprocesser. Nye tankeprocesser føre til nye og anderledes muligheder, hvilket resulterer i forandring.
  • Pick noget relateret til dit mål. Hvis du ønsker at være mere selvsikker, gå steder, der tvinger dig til at møde nye mennesker. Praksis gør ikke perfekt, men det gør vane. Møde nye mennesker vil langsomt blive en dagligdags ting. Hvis du ønsker at tabe sig, så prøv en ny metode til at udøve. Løb, praktisere yoga, eller en aerobic klasse kan vise dig resultater, du aldrig har set før (og bevise et værdifuldt, positiv erfaring).

Gennemgå dine fremskridt

 1. 1
  Opretholde din motivation. løbet af denne selv-forandring projekt, vil du rammer nedture hvor dens vanskeligt at holde på rette spor. Vær opmærksom på disse tider og håndtere dem i overensstemmelse hermed.
  • Gør dig selv til regnskab. Vis dine fremskridt til familiemedlemmer eller venner, eller deltage i en online forum.
  • Må ikke bære dig ud. Du kan føles som at køre 10 miles den første dag, men den næste du vil være for træt til at flytte. Nem ind i dine mål.
  • Overvåg din selv-snak. Hvis det er negativt, stop det! Tag en negativ tanke og erstatte den med en positiv. Afslut de tanker midt i en sætning.
  • Find ligesindede mennesker. En stærk støtte gruppe gør enhver bestræbelse eksponentielt lettere.
 2. 2
  Hold styr på, hvordan du føler. Logning din adfærd og leder efter mønstre, vil hjælpe dig med at løse de mest effektive måder at nå dit mål.
  • Hvis du ser dig selv at bukke under for dine gamle vaner, nedskrive hvornår, hvordan og hvorfor. Analysere de mulige årsager. Måske du var sulten, træt eller frustreret fra en dag på arbejdet.
  • Bemærk dine fremskridt! Hvis du havde en god dag, så skriv det ned! At være i stand til at gå tilbage over de fremskridt, du har foretaget, vil presse dig til at fortsætte på.
 3. 3
  Forblive raske. Noget, og alt er lettere at håndtere, når du er sund. Bortset fra de utallige fordele for dit helbred og generelle livskvalitet, vil holde sig sund gøre det lettere at opretholde en positiv holdning.
  • Spise godt, at få en god nats søvn, og opholder sig aktive, er startere til en samlet god dag. Sætte mål, der er frustrerende og vanskelig at opnå, er svært nok - du ønsker at give dig selv den bedste chance muligt. Pas på din krop og sind, før du angriber nogen større problem.
  • Hvis du ikke føler sig godt de fleste dage skal et større problem løses først. Afspilning Mind Tricks, tænker positivt, og sætte mål skal tage lavt blus for dit helbred og lykke.
 4. 4
  Juster dine mål. Som du fremskridt kan du ønsker at foretage ændringer i dine idealer. Bemærk dine fremskridt og lette op eller slå ned til at passe, hvad du er i stand til.
  • Hvis du foretager stjernernes udvikling, fantastisk! Udfordre dig selv og sætte nye, mere vanskelige mål.
  • Må ikke føle sig skyldig, hvis du ikke rammer de mærker du oprindeligt sigter efter. Revurdere og sigte mod, hvad der er gennemførligt. Den sidste ting du ønsker, er at miste modet og afslut.
 5. 5
  Hold det op. Når du har nået dit ønskede resultat, lad ikke op. Vaner tager tid at danne - tillad dig selv tid til at vænne sig til din nye rutine.
  • Dette bør være en livslang ændring. Mens det i begyndelsen vil tage bevidst indsats for at holde sig væk fra kulhydrater, at indlede samtaler, for at spare penge, hurtigt nok det vil være hårdt kabel i din hjerne og automatisk.

Tips

 • Frem for alt andet, begynder forandring med bevidstheden. Hvis du ikke er klar over, hvad du gør, kan du ikke ændre din adfærd.
 • Tøv ikke med eller give op. Pick up hastighed og nægter at sætte farten ned.
 • Smile. Dette vil automatisk sætte en lysere spin på din dag.
 • Rejse et sted at klare dit sind. Du kan opdage nye ting eller nye tanker, der kan ændre din måde at tænke, at tilføje til din nye identitet.
 • Husk, at du skal være, hvad der gør dig glad. Såfremt en ændring for en anden, vil det ikke holde.
 • Hvad andre mennesker tænker, er ikke et problem. Du gør dette for dig, ikke dem.
 • Være vedholdende. Det tager gentage en handling 21 gange for at det bliver vane. Den første dag, vil være meget svært, men så det bliver dobbelt så let hver dag efter det.
 • Du kan ændre dig selv så mange gange, du ønsker. Intet er permanent eller irreversibel.
 • Ændre dit udseende er en måde at opmuntre indre forandring (mere professionelle tøj vil opfordre dig til at være mere professionelle, osv.), men må aldrig forveksles med den ægte vare.

Kilder & citationer