Wkedk

Hvordan undgår sovende og gabende løbet af dagen

Falde i søvn i løbet af dagen kan være en helt afslappende oplevelse og re energize dig til en aften i byen. Men slumrer under et vigtigt møde eller en klasse kan føre til mængder af råben, tilbageholdelse, eller endda tab af dit job. Reckless slumrende også ofte fører til glip af hele dagen, så behageligt som det kan synes.

Steps

Hvordan undgår sovende og gabende løbet af dagen. Få en god nats søvn.
Hvordan undgår sovende og gabende løbet af dagen. Få en god nats søvn.
 1. 1
  Spis. En tom mave er en væsentlig årsag til søvnighed i mennesker. Maden påvirker hypothalamus (en kirtel i kroppen) og regulerer sin produktion af søvn-fremkaldende hormoner.
 2. 2
  Få en god nats søvn. Dette er det vigtigste skridt. En god 8 timer anbefales. Må ikke nøle arbejde: få det gjort tidligt, så du kan gå i seng med 10:00.
 3. 3
  Tygge tyggegummi eller altid have noget i munden. Dette hjælper med at holde hjernen aktiv. Hvis du føler dig selv om at gabe, sluge.
 4. 4
  Lad ikke dine tanker forvilder når du er træt. I det øjeblik dine tanker begynder at strejfe, vil du blive at falde i søvn på ingen tid.
 5. 5
  Tag hyppige små ture i kontorlokaler med mellemrum. Det vil aktivere og energi din hjerne.
 6. 6
  Dyb vejrtrækning motion vil også hjælpe, når følelsen for søvnig.

Tips

 • De Listerine Pocket Packs er en fantastisk fødeemne for at holde dig vågen! De brænder din mund. Også holde en lille flaske mundskyl i din pung, rygsæk eller skrivebord. Dette holder også ånde frisk.
 • Husk at blinke dine øjne, hvis du stirrer på en computerskærm. Skærme løbende genvise deres indhold og hjernen ikke kan samle op på disse ændringer, men dit øje kan, og det gør øjet ekstremt træt. (Hvis du ser på din skærm med dit perifere syn og kan mærke, at den blinker, er din opdateringshastigheden formentlig sat for lavt.)

Hold diskutere noget eller den anden med dine kollegaer i mellem når der er en ledig tid. Dette vil opmuntre dig hele dagen lang.

 • Læn dig ikke i din stol.

Relaterede wiki hows