Wkedk

Hvordan man har en wake induceret lysende drøm (vilde)

Et wake induceret lysende drøm, alias WILD, er, når du bliver trukket ind i en drøm og samtidig være fuldt bevidst og klar over, du er der. Dette gør det muligt for dig at udforske ubegrænsede muligheder og udlev fantasier du kun har forestillet!

Steps

Hvordan man har en wake induceret lysende drøm (vilde). Indstil en alarm clock til at vække dig op efter cirka 5 timers søvn.
Hvordan man har en wake induceret lysende drøm (vilde). Indstil en alarm clock til at vække dig op efter cirka 5 timers søvn.
 1. 1
  - Bemærk - Wilds udføres ved at vågne dig op om natten, falder derefter styret ind i søvnen igen, da det sker med dig fuldt bevidst. Det er også muligt at bruge WILD teknik, når du går i seng, og du er ikke alt for søvnig (trin 3, afslappende, er hårdere), og hvis du naturligvis er vågnet op om natten eller i de tidlige morgentimer.
 2. 2
  Indstil en alarm clock til at vække dig op efter cirka 5 timers søvn. Dette gøres for at vække dig i en senere REM (Rapid Eye Movement) drøm cyklus, hvor WILD har vist sig at arbejde oftere end tidligere i natten.
 3. 3
  Tag det roligt. Umiddelbart efter vågner du skal være helt afslappet, hvis du ikke flytte, men lad gå af al muskelspændinger. Fokus på hver del af din krop begynder med din pande og flytte ned til tæerne. Enhver spænding eller ubehag i din krop vil distrahere dig fra Wilding.
 4. 4
  Derefter bør du begynde at se mærkelige mønstre og farver eller forvrængede billeder blinkende i dine øjne. Igen dette er normalt, men vi kan ikke se det, når vi normalt sover, fordi vi ikke er i en REM periode. Må ikke fokusere på disse billeder, og ikke forsøge at kontrollere dem.
 5. 5
  Snart vil du begynde at se mere visuel billedsprog såsom steder og begivenheder. Forsøg ikke at aktivt at styre disse. Blot passivt se og fortsætte din bevidsthed om, at du drømmer. Hvad du ser, er hypnogogic billedsprog, som er det billedsprog ses direkte, før en drøm og er, hvordan drømmen former.
 6. 6
  Til sidst billedsprog vil virke yderst reel. Du vil sandsynligvis også opleve, at du ikke kan flytte, eller høre en summende eller summende støj. Oplever dette fortæller dig, at du er tæt på klarsyn. Dette er den sværeste tid til at bo klare, men du skal fortsætte med at fortælle dig selv, at du drømmer, og være opmærksom på, at du bare drømmer. Dine sanser vil blive en del af din drøm og du vil være i stand til at føle, lugte, smage, høre, osv. På nuværende tidspunkt er du nu drømmer, og forhåbentlig helt klare.

Tips

 • Også prøve spinning, når du er klar. Det vil øge din bevidsthed og får du balancere.
 • Minde dig selv om din hensigt inden jeg skal sove, vil normalt få dine klare drømme til at forekomme oftere.
 • Umiddelbart efter indtastning af drømmen er det ofte nyttigt at ikke styre noget for en kort tid, fordi det lader din hjerne ind i drømmen.
 • Gnide dine hænder er en effektiv måde at give drømmen stabilitet og gøre det mere realistisk umiddelbart efter indtastning.
 • En hurtig måde at komme til grænsen mellem bevidsthed og søvn er at læse en bog eller lytte til musik. Så lige som du føler super træt, stop. Så prøv at tænke på, hvad du ønsker at drømme om.
 • Mens der i en drøm, kan du ikke gå i panik, eller du vil være vågen igen i en sved. Staying rolig er nøglen.
 • Beroligende musik eller frigive spændinger i musklerne før overskriften til at sove kan gøre din krop falde i søvn hurtigere, overtalelse klare drømme hurtigere.

Advarsler

 • Du må ikke drikke kaffe eller sodavand eller noget, der vil holde dig vågen, før du forsøger en klar drøm. Dette bør kun bruges, hvis du ikke kan synes at bo bevidst, fordi du er for træt.

Ting du behøver

 • Alarm
 • en iPod alarm er meget nyttigt, da alarmen slukker hurtigt hvilket betyder at du ikke behøver at flytte nogen muskler til at slukke den. Dette vil øge dine chancer for søvn lammelse
 • Tålmodighed