Wkedk

Hvordan man har de drømme, du ønsker

Drømme varierer normalt mellem to yderpunkter: de er enten yderst behagelig eller meget ubehagelige. Andre ligge et sted i mellem, og er simpelthen bizarre og forvirrende. Uanset hvordan tilfældige de kan synes, dog er drømme altid bundet til en vis grad i vores hverdag. De afspejler vores håb og frygt for fremtiden, og endda hjælpe os revidere vores fortid.

Uanset om du ønsker at lære at Lucid drøm (dvs. aktivt kontrollere og være opmærksom på dine drømme, mens sovende), eller du blot ønsker at lære at have mere behagelige drømme, er der en række ting, du kan gøre. Læs denne artikel for at lære hvordan.

Steps

Hvordan man har de drømme, du ønsker. Gå i seng tidligere.
Hvordan man har de drømme, du ønsker. Gå i seng tidligere.

Første del: have bedre drømme

 1. 1
  Gå i seng tidligere. En sove undersøgelse foretaget i 2011 for tidsskriftet Sleep og biologiske rytmer konkluderede, at universitetsstuderende, som opholdt sig op senere tendens til at have mere ubehagelige drømme end dem, der ramte sækken tidligere.
  • Et potentielt forklaring på dette fund er, at stresshormonet cortisol frigives i de tidlige morgentimer, en tid, hvor nat-ugler sandsynligvis i REM (Rapid Eye Movement), eller drømmer, søvn.
 2. 2
  Styr din kost. Nightmares kan udløses af en række ting, herunder sene mellemmåltider, alkohol, koffein eller cigaretter. Hvis du har vedvarende mareridt, og derefter overveje at skære ud af disse stoffer, og ikke spise for to timer før du går i seng.
 3. 3
  Tackle stress. Ofte negative drømme er en afspejling af stress eller angst, vi oplever i vores hverdag. Prøv ikke at dvæle ved disse ting, mens du lægger i sengen forsøger at falde i søvn. I stedet tager et øjeblik at klare dit hoved og tænke på positive ting.
  • Undgå at se voldelige, skræmmende eller på anden måde stressende film og tv-shows inden jeg går i seng, da disse kan forårsage mareridt.
  • Få regelmæssig motion kan hjælpe dig med lette stressniveauet, har bedre drømme, og få til at sove hurtigere. Må ikke udøve for tæt på sengetid, men som det kan holde dig op.
 4. 4
  Sæt roser i dit soveværelse. Forskerne gennemførte en drøm undersøgelse, hvor kvinderne blev udsat for duften af ​​roser hele natten for 30 nætter, og rapporteres at have mere behagelige drømme end sædvanligt. Det menes, at duften fremkalder positive følelser, som igen gør drømme mere behagelig.
  • Du kan også bruge rose-duftende olier, body lotion, eller stearinlys. Vær sikker på at puste lysene ud før de går til at sove, men for at undgå brand.

Del to: at lære at Lucid drøm

 1. 1
  Vær opmærksom på dine drømme. Mange mennesker tror, ​​at lære at lægge mærke til og huske dine drømme er det første skridt til at opnå klare drømme. Her er nogle måder til bedre at huske dine drømme:
  • Få nok søvn. Drømme forekomme under REM (Rapid Eye Movement) søvn, en fase af søvn cyklus. Hvis du ikke sover nok, eller ofte vågner hele natten, kan dine REM cyklusser få afbrudt.
  • Når man vågner op, så spørg dig selv, hvad du har drømt om. En del af grunden til folk "glemmer" deres drømme er, fordi de vågner op og straks begynde at tænke på andre ting. Få har for vane at spørge dig selv dette spørgsmål hver eneste morgen.
  • Før du går i seng, minde dig selv, at du har planer om at vågne op og fuldt minder dine drømme. Dette vil i sidste ende træne din underbevidsthed til at være mere opmærksom på dine drømme.
  • Nedskriv dine drømme. Gør dette umiddelbart efter du vågner op, og holde en dagbog og pen på din seng, så du hurtigt kan skrive ned dine drømme, før du glemmer dem. Dette vil også hjælpe dig med at lægge mærke til din drøm mønstre over tid.
 2. 2
  Udfør realitetstjek. Reality kontrol er tests, du kan udføre, både mens drømme og mens vågen, der hjælper dig med at skelne mellem den virkelige verden og drømmeverdenen. Succesfuld udfører en reality check, mens søvn kan hjælpe dig udløse en lysende drøm, da din drøm self bliver opmærksom på sin tilstand. Prøv følgende virkelighed kontrolprøvningerne:
  • Prøv at flyve. Naturligvis vil dette kun arbejde i en drøm.
  • Kig på din refleksion i spejlet. Hvis din refleksion er forvrænget, sløret, eller ikke er der, så er du sandsynligvis drømmer.
  • Prøv at læse et ur. Billedet vil være for sløret til at læse i en drøm.
  • Flick lyset tænder og slukker. Lyskontakter fungerer ikke i drømmeverden.
  • Kig på håndfladerne. Kontroller at se, om de ser normale fra close-up.
  • Prøv at bruge en elektronisk anordning. Computere og telefoner ikke fungerer ordentligt i drømme.
  • Prøv at sætte et element, såsom en blyant, gennem din hånd (håndfladen). Hvis du drømmer, vil blyanten enten gå via uforklarligt eller hænge i luften omkring din hånd. Hvis du ikke er du får en grafit mærke på din hånd.
 3. 3
  Visualiser din lysende drøm. Før du går i seng, beslutte, hvad du ønsker at drømme om. Mal et levende billede af dine omgivelser, og sørg for at inkludere detaljer som sites, lyde og lugte. Sæt dig selv i scene, og prøve at flytte rundt i det.
  • Vær opmærksom på de fornemmelser af vejrtrækning og gå rundt i denne dreamscape. Selvom du endnu ikke er drømme, fortæl dig selv "Jeg er i en drøm." Fortsæt denne visualisering teknik, indtil du er faldet i søvn.
  • Vælg din ideelle placering for optimale resultater.
 4. 4
  Mediter inden jeg går i seng. At kunne lysende drøm kræver, at du være helt selvbevidst og uforstyrret af tanker, der relaterer til din vågne liv. Mens du lægger i sengen forsøger at falde i søvn, klare dit hoved af distraherende tanker og fokusere al din opmærksomhed på, at du falder i søvn og ved at indtaste en drøm tilstand.
 5. 5
  Spille videospil. Én psykolog mener, at videospil sætte folk med at operere i et vekslende virkeligheden og ser sig selv udefra ens egen krop, færdigheder, der omsættes til drømmeverdenen. Hendes forskning konkluderede, at mennesker, der spillede videospil var mere tilbøjelige til at opleve klare drømme, og var bedre til at styre dem.
  • Må ikke spille voldelige videospil før de går i seng, da disse kan fremkalde mareridt.

Tips

 • Hvis din i en afslappet tilstand, vil du kender din krop forsøger at få dig til at sove, når du begynder at føle kløende og urolig. Så prøv og ignorere disse signaler og bo stille, holde dine øjne lukkede og dine tanker. Med praksis, vil du være i stand til at nå tilstand mellem søvn og non søvn, som vil derefter udføre en lysende drøm.
 • Udfør klare drømme teknikker på en regelmæssig basis. Det kan tage flere år for dig at mestre kunsten at klare drømme, så giv det tid.
 • Nogle mennesker har en naturlig tendens til klardrømme, og kan opnå denne tilstand med ringe eller ingen praksis. Andre kan have til at arbejde hårdere for at se resultater, så giv dig selv tid.
 • Udfør realitetstjek på daglig basis, og gøre dem hele dagen i dit vågne liv, så du kan træne din underbevidsthed til at gøre dem, mens drømme.
 • Normalt, hvis du tror, ​​at noget forfærdeligt din drøm vil være ubehageligt. Prøv og drømmer en fredelig drøm.