Wkedk

Hvordan til at vågne op fra din drøm

Har du nogensinde været i en lysende drøm, der hurtigt forvandles til et mareridt? Selv når du er klar over, at du drømmer, nogle gange er det på et så lavt niveau, at man ikke kan manipulere, hvad der sker. De fleste mennesker har haft drømme som dette, men hvis de tilfældigvis for ofte her, hvordan du vågne op.

Steps

Hvordan til at vågne op fra din drøm. Prøv at indse, at du er i virkeligheden drømmer.
Hvordan til at vågne op fra din drøm. Prøv at indse, at du er i virkeligheden drømmer.
 1. 1
  Prøv at indse, at du er i virkeligheden drømmer. Det er meget sværere at vågne op, hvis du tror, ​​det er alle virkelig sker for dig. Prøv at påpege ting, der sker, som ikke kan eventuelt ske i det virkelige liv, eller ting, der bare ikke føles rigtigt. Faktisk kan du have en lysende drøm, hvis dette sker, kan du endda ændre et mareridt for en god drøm denne måde prøve at gøre ting, du altid har ønsket at gøre, vil der ikke være nogen konsekvens i din drøm. Nogle gange også selvom du indser, at du drømmer, vil det være svært at vågne op, og jeg kan ikke anbefale flakke dine arme rundt for at gøre det, som du sandsynligvis vil ende i en fremmed, halv-drømmetilstand flakke rundt i sengen skræmmer mennesker.
 2. 2
  Forsøg at manipulere dine mareridt væk. Nogle mennesker er bedre til dette end andre, og det er okay, hvis du finder det svært. Det tager en masse praksis til fuldt mestre denne færdighed. Når du har indset du er i en drøm, kan du ændre ting, der sker, og gøre de uhyggelige begivenheder forlader mareridt. Det er bedre end fuldt vågne dig op, hvis du stadig ønsker at fortsætte med at sove, eller hvis du kan lide den drøm, du havde. Hold tænke på, hvad du ønsker skal ske. Hvis du havde et mareridt, hvor du så din hvalp blive dræbt, holde sige til dig selv: "Min hund vil slå op på morderen, og løbe ind i mine arme." Dette bør ske med det samme, uden gentagelse, hvis du synes, det hårdt nok.
 3. 3
  Vågn op, hvis du ikke kan ændre drømmen. Hvis du har et mareridt, hvor du er i et hus, der er ild i, og man kan ikke sætte ild ud, er det tid til at forlade. Du bør bemærke, at når du råber om hjælp i din drøm, er det mere af en svag hvisken, der ikke gør en lyd. Dette er fordi din mund ikke er åbent i det virkelige liv. Du er ikke faktisk aktivere dine stemmebånd eller bruger luft, så ingen lyd er faktisk kommer ud. Tænk på dig selv, "Jeg har tænkt mig at faktisk kalde for hjælp '. Nogle mennesker får fornemmelsen af ​​deres hjerne reagerer med et nej. Fortsæt at fortælle din hjerne, vil du i virkeligheden kalde efter hjælp, indtil den følelse går væk. Dette er normalt den anden eller tredje gang. Derefter sige noget. Du vil bemærke, at det synes sværere end normalt, og det er fordi du rent faktisk bruger dine stemmebånd. Denne gang skulle en støj kommer ud, og du bør vågne op og indse, at det hele var en drøm.
 4. 4
  Prøv at vågne op igen. Hvis du stadig ikke kan vågne op, og at ilden kommer tættere og tættere på, er det tid for Plan B. Har du nogensinde lagt mærke til, at du ikke blinke i dine drømme? Det er simpelt: prøv at blinke. Det er temmelig let, og kommer i praktisk, hvis du har en virkelig skræmmende mareridt. I drømmen, skal dine øjne lukker, så når du åbner dem, vil de være åbne i det virkelige liv. Du vil sandsynligvis være vågen ved derefter. Hvis det ikke virker første gang, lukke øjnene lukkede, holde dem der i et par sekunder, og derefter langsomt åbne dem.
 5. 5
  Prøv at rystelser selv. i din drøm, ryst dig selv, så meget, at det har en effekt på dig i det virkelige liv. Når du kommer til at sove, og du har mareridt ofte sove i en position, der er let at "sparke" dine ben, i drømmen, virkelig sparke dine ben i drømmen, som forhåbentlig ville vågner du op.

Tips

 • Når du dø i din drøm, en god del af den tid, lige før du dør i drømmen, du vågner op i det virkelige liv.
 • Den blinkende trin er som regel lettere end den vokale skridt, så hvis dette er din første gang i en drøm forsøger at vågne op, at man er enklere.
 • Manipulering dine mareridt er det sværeste, men er en god færdighed, hvis du er træt af at skulle helt vågne op.

Advarsler

 • Dette er, hvis drømmen opstår efter hinanden, hvis dette sker, skal du kontakte en læge med det samme.