Wkedk

Hvordan man kan stoppe mareridt

Drømme kan være sjovt, men ikke hvis de hurtigt blive til mareridt. Her er alt hvad du behøver at vide for at stoppe have disse skræmmende mareridt!

Steps

Hvordan man kan stoppe mareridt. Tal med nogen om dine drømme.
Hvordan man kan stoppe mareridt. Tal med nogen om dine drømme.
 1. 1
  Find en glad sted. Du behøver ikke at bogstaveligt kloden, og finde en glad sted. Du kan lave en op, eller basere det på et dejligt sted, du har været til. Ligegyldigt hvad, eller hvor det er, bare sørg for at det er rolig og afslappende. Sørg også for, at du ikke fortælle nogen, hvem du ikke ønsker vist der, hvor det er, ellers vil de blive vist i din drøm og rod tingene op. For bedre at visualisere din glade plads i dine drømme, tegne et billede.
 2. 2
  Tænk glade tanker. Lige før sengetid, så tænk på ekstremt glade og rare ting, der sker for dig, som at flyve i skyerne. Du bør også forestille dig selv i din glade sted at have det sjovt. Så snart noget slemt begynder at ske, tvinge dig selv vågen. Snart vil de dårlige tanker forsvinde.
 3. 3
  Tal med nogen om dine drømme. Find nogen, hvem du har tillid, og forklare dine drømme. Også forklare dem, hvorfor de skræmme dig. Bare at lade dine følelser ud gør tingene bedre. Du kan skrive dette i en drøm tidsskrift, men vær opmærksom på, at nogle gange hjælper det at forklare det til nogen, hvem du kender lytter. Nogle mennesker kan slippe afsted med at tale til et fugleskræmsel, mens andre har brug for nogen der dybt forstår emnet og giver feedback. Se hvad der virker for dig, og regelmæssigt forklare dine mareridt til denne person. Efter et stykke tid, bør de gå væk.
 4. 4
  Forsøg at manipulere din mareridt. Nogle mennesker er bedre til det end andre. Se om du kan foretage visse ting sker i dine drømme, og når du får god til dette, bør du være i stand til at foretage de skræmmende ting gå væk. Må ikke blive frustreret over dette, fordi det kommer hurtigere til nogle mennesker end andre. Slap af og tage din tid.
 5. 5
  Tag det roligt. Nightmares kan også være forårsaget af, såsom spekulerer på, om du vil få et job eller ej. Giv slip på dine bekymringer, og begynde at have glade drømme igen. Du kan slappe af ved enten meditere, eller har en dejlig dag på stranden. Bare sørg for at det er et roligt område, hvor du kan slappe af og.

Tips

 • Må ikke se noget med scener af vold eller skræmmende film før seng.
 • Må ikke se på skræmmende billeder før sengetid eller se eller lytte til noget skræmmende.
 • Har en person, du kan tale i midt om natten. Du kan ringe til nogen, eller har nogen på dit hus.
 • Hold og vedligeholde en drøm Journal, selv efter dine mareridt stoppe.
 • Har dine forældre eller ældre bror eller søster til at tale med, eller nogen, at du altid kan have fuld tillid til. Måske kan du bede dem om hjælp, når du vågner op midt om natten. At have en forælder til at kramme, når du er bange altid hjælper!
 • Prøv at tale med forskellige mennesker, og se, hvad der fungerer bedst for dig.
 • Prøv ikke at tænke skræmmende ting, som du mener kan ske.

Advarsler

 • Hvis mareridtet ikke stopper efter en måned, bør du søge lægehjælp. Du kunne være at have mareridt, fordi en person tæt var død, og i dette tilfælde er det meget svært at komme over det. Hvis du hele tiden har problemer med at komme over noget i dit liv, og du konsekvent har mareridt om emnet, tale med en professionel. De kan hjælpe dig.