Wkedk

Hvordan undgår skinnebenssmerter

Skinnebenssmerter er et fælles problem for mange atleter, herunder løbere, basketballspillere, og selv freestyle skiløbere. Hvis du allerede har skinnebenssmerter, bør du sætte is på dem, men absolut tage en pause fra din aktivitet, indtil du gendanne. Selvfølgelig er den bedste ting at gøre, forhindre dem i første omgang.

Steps

Hvordan undgår skinnebenssmerter. Vid, at skinnebenssmerter kan være forårsaget af flere forskellige faktorer.
Hvordan undgår skinnebenssmerter. Vid, at skinnebenssmerter kan være forårsaget af flere forskellige faktorer.

Generelle strategier

 1. 1
  Vid, at skinnebenssmerter kan være forårsaget af flere forskellige faktorer. Skinnebenssmerter er ikke en enkelt medicinsk tilstand, ofte. Skinnebenssmerter kan være forårsaget af:
  • Stress frakturer, eller små hårfine frakturer i din skinnebenet (tibia)
  • Hævede eller træt muskler i underbenene
  • Flade fødder, eller når konsekvenserne af at køre eller gå får musklerne i den nedre foden til at strække ud.
 2. 2
  Kontrollere tilstanden af dine sko. Hvis de ser slidte ud, eller ikke giver dig den støtte, de engang gjorde, få et nyt par. Hvis og når du går sko shopping, skal du:
  • Gå senere på dagen. Dine fødder få hævede som dagen skrider frem.
  • Bring sokker med dig, at du normalt motion, afspille eller konkurrere i. Bringe i sokker, som du skal køre eller udfører i vil hjælpe dig med at vurdere effektiviteten af ​​skoen.
  • Vær sikker på at måle størrelsen af ​​begge fødder. Den ene fod er ofte større end den anden og skal monteres i overensstemmelse hermed.
 3. 3
  Få orthotics. Orthotics eller såler kan hjælpe med at stabilisere fødderne eller folk med flade fødder, hvilket minimerer strækker forårsaget af dårlig support. Orthotics kan specielt fremstillet eller købt OTC.
 4. 4
  Prøv en neopren ærme. Neopren ærmer, som kan købes hos din lokale apotek eller online, giver varme og støtte til kolde musklerne omkring skinnebenet.
 5. 5
  Styrke musklerne i dette område af dit ben. Du kan gøre dette ved at gå rundt på dit tip tæer en gang imellem og gå rundt på hælene. Tag muligheder rundt i huset for at gå rundt på dine hæle eller tæer.
 6. 6
  Gå baglæns, når du kan. Denne "vender" effekten af ​​skinnebenssmerter eller "kontraster" hvordan du får dem.

Før du træner

 1. 1
  Stræk før og efter anstrengende aktivitet. Du kan gøre dette ved at praktisere disse målrettede øvelser:
  • Med hælene sammen, påpegede tæerne ud, og dine armene strakt i vejret, langsomt hæve dig op på tæerne før de går ned igen. Gentag ti gange.
  • Med hælene fra hinanden, langsomt tæerne sammen, og jeres arme udstrakte i luften, løfte dig op på tæerne før de går ned igen. Gentag ti gange.
 2. 2
  Varm op før og køle ned efter en hård træning. Dette vil også hjælpe dig til at føle mindre ømme næste dag.
 3. 3
  Må ikke køre, hvis du har mistanke om skinnebenssmerter. Hvis det gør ondt, stop. Hvis du holde ud, kunne det gøre skinnebenssmerter værre.
 4. 4
  Må ikke køre eller spille på meget hårde overflader som beton. Køre på et spor med kunstig polstring, eller på et løbebånd med en lille smule at give. Kører på hårde overflader som beton kan forværre stress frakturer i knoglen.
 5. 5
  Hvis du får skinnebenssmerter, giv din skade tid til at helbrede. Behandles som netop det: en skade, ikke en ulempe eller noget, du bliver nødt til at begynde afregning med fra nu af. Giv dine led en pause hver så ofte og svømme eller cykel i stedet for at køre som en øvelse.
  • Det kan tage en periode på 3 til 6 måneder, før dine skinnebenssmerter fuldt helet. Giv dine led hvile i løbet af denne periode, og ikke haste tilbage til sport eller motion, der forårsagede skaden.

Tips

 • Må ikke gøre for meget træning for hurtigt. Du bør ikke øge den afstand, du kører for hurtigt, især hvis du er en ny runner eller ikke har kørt i et stykke tid. En god tommelfingerregel er aldrig at øge din kilometertal med mere end 10% om ugen.
 • Prøv ikke at "stomp" dine fødder, når du løber. Dette vil lægge mindre vægt på dine skinneben.
 • Køre på blødere underlag. Undgå betonoverflader og køres på snavs eller græs.
 • Find ud af, hvilken type arch din fod har. Hvis du er flat-footed eller har en over-pro rata arch, du er mere udsatte for skinnebenssmerter.
 • Tag det roligt, når du går ned ad en bakke. Hvis det er muligt, kysten ned ad en bakke på en græsklædt flade. Dette vil også mindske dine chancer for at glide og falde.

Advarsler

 • Må ikke gå rundt på hælene og tæer for meget. Et par minutter om dagen skulle være tilstrækkeligt.