Wkedk

Hvordan at fastsætte flade fødder, nogle tå smerter, og de ​​faldne arch

I modsætning til populær tro, er det ikke ledbånd eller sener i foden selv, der har forårsager svangen til at falde, men snarere dem, der støtter anklen og foden. Flade fødder er forårsaget af over pronation i de fleste tilfælde.

Steps

Hvordan at fastsætte flade fødder, nogle tå smerter, og de ​​faldne arch. Løsning flade fødder starter med ikke-kirurgiske metoder.
Hvordan at fastsætte flade fødder, nogle tå smerter, og de ​​faldne arch. Løsning flade fødder starter med ikke-kirurgiske metoder.
 1. 1
  Løsning flade fødder starter med ikke-kirurgiske metoder. Dette omfatter sko orthotics og øvelser. De orthotics er vigtigt at forhindre en regression, mens dine øvelser styrker muskler, sener og ledbånd.
 2. 2
  Øvelserne er enkle. Pronate og supenate din ankel mod modstand. Disse øvelser kan ikke gøres, mens stående.
 3. 3
  At supenate din ankel, holde dine tæer peger lige frem, og rul din fod nedenunder. Når det gøres rigtigt, burde bunden af ​​din fod være vendt mod dine andre ben. Denne bevægelse er ikke som at stå på tæerne eller pege tæerne mod himlen.
 4. 4
  At pronate, blot forsøge at få bunden af din fod til ansigt så langt væk fra dine andre ben som muligt. * Bemærk, dette beslutningsforslag ikke bevæge sig for langt forbi din fodens naturlige centrum, men bevæger sig fra en pronated position til at supenated under modstand, vil give tilstrækkelig motion.
 5. 5
  Når du gør disse øvelser, vil du føle musklen i svangen af foden. Det skal føles som en work-out for din bue!
 6. 6
  Orthotics er arch skær, der går ind i din sko. I begyndelsen vil dine orthotics kan føle, at de er såre din bue. Det er sandt, at du har nogle ændringer, der skal ske, og følelsen er normal. Du kan også få en blister på din bue så bære dobbelt sokker.
 7. 7
  Sæt dine fødder under sofaen og læne sig tilbage i 5 minutter.

Tips

 • Søg på internettet efter artikler om pronation og supenation. Du vil se en masse om flade fødder.
 • Mange mennesker får frustrerede over de øvelser og give dem op for tidligt. Opretning din fod vil tage tid. Vær tålmodig. Resultaterne er værd.
 • Forums for dem, der er seriøse om at løbe, vil ofte have flere indlæg om ganganalyse. Mange af disse stillinger indeholder svar, som andre har fundet.

Advarsler

 • Få en anden mening. Den web har mange artikler med nogle halve sandheder. Må ikke engang stole denne artikel!
 • Hvis din ankel gør ondt, mens du gør en øvelse, så gør det lysere. Et såre sene eller ledbånd er også et signal, du har fundet et problem. Måske endda problemet?