Wkedk

Hvordan undgår rastløse ben syndrom (RLS)

Cirka en ud af seks mennesker lider restless legs syndrome, især dem over 50 år. Restless Legs Syndrome (også kendt som rastløse ben syndrom eller RLS) forårsager ubehagelige følelser i benene, herunder kravler fornemmelser, prikken, smertende, kildende fornemmelser, og en følelse af træthed eller tunghed i benene, samt en trang til at flytte ben, når man sidder ned eller ligger i sengen. Selv når søvn, kan benene bevæge helst reaktion på syndrom ejendele, undertiden forårsager svelle at have dårlig søvn. Nogle gange kan det være svært at gå til folk der lider af Restless Legs Syndrome.

Forebyggelse af den fokuserer på de risikofaktorer, der kan påvirke det, selvom den præcise årsag er stadig ikke kendt, der er nogle faktorer, der synes at prædisponere en person til den, herunder genetik, køn og alder. Denne artikel vil undersøge mulighederne for at hjælpe med at forhindre uro i benene.

Steps

Hvordan undgår rastløse ben syndrom (RLS). Bemærk, at der er nogle ting, der kan prædisponere dig eller øge din risiko for at have uro i benene (RLS).
Hvordan undgår rastløse ben syndrom (RLS). Bemærk, at der er nogle ting, der kan prædisponere dig eller øge din risiko for at have uro i benene (RLS).
 1. 1
  Bemærk, at der er nogle ting, der kan prædisponere dig eller øge din risiko for at have uro i benene (RLS). Mens følgende risikofaktorer ikke betyde, at du nødvendigvis vil få eller har RLS, vær opmærksom på muligheden, hvis du føler mærkelige ben fornemmelser, og disse faktorer er til stede (og tale med din læge om dine bekymringer):
  • Kontroller at se, om nogen af ​​dine nære familiemedlemmer har eller har haft syndromet. Hvis nogen af ​​dine familiemedlemmer lider restless legs syndrome, dine chancer for at få det ud til at blive øget, da det ser ud til at køre i nogle familier.
  • Vær opmærksom, hvis du oplever mærkelige ben fornemmelser, og du er midaldrende. Betingelsen er mere almindelig hos midaldrende kvinder, selvom det også kan påvirke mænd, og sommetider kan forekomme i slutningen af graviditeten.
  • Du har jernmangelanæmi, åreknuder, diabetes eller lungesygdom.
  • Du er en ryger, om anti-depressiva, indtagelse af alkohol regelmæssigt eller forbruger en masse af koffein. Ganske få stoffer kan være problematisk, herunder anti-psykotiske medicin, anti-kvalme medicin, antidepressiva, der øger serotonin og nogle kolde og allergi medicin, der indeholder antihistaminer.
  • At være overvægtige eller fede kan prædisponere dig til RLS lettere.
 2. 2
  Bliv aktiv. Dem med en stillesiddende livsstil synes at være mere tilbøjelige til at få RLS. Medtag mere motion i din daglige rutine, men starte gradvist, især hvis du har ikke udøvet et stykke tid. Den form for motion, der er mest gavnligt er noget moderat anstrengende. Prøv, cykling, gå hurtigt, løb, fitness arbejde, yoga, osv. Hvis du finder øvelsen er såre for meget, tage det meget langsomt, men ikke bruger det som en undskyldning for ikke at gøre det på alle - i sidste ende øvelsen er, hvad der vil gør du føler dig bedre.
  • Rask fire gange om ugen i 30 minutter ad gangen har vist sig at mindske sværhedsgraden af RLS over et par måneder.
  • Intense kan hjælpe. Prøv en uges daglige intense ben øvelser varede omkring 20 til 30 minutter, cykling eller hurtig gang er fremragende valg.
  • Svømning er en meget blid måde at, især hvis andre former for motion få dig til at krampe, når stretching.
  • Hvis du føler RLS symptomer, stå op og gå en tur. For nogle mennesker, kan adlyde trangen til at gå nogle gange være nok til at dæmpe de mærkelige fornemmelser og give dem mulighed for at komme tilbage til at sove igen.
  • Yogastillinger denne kontrakt lårmusklerne, strække kalvene, hamstrings, og bagdelen muskler eller flex og udvide solar plexus og bækken er gavnlige. Hvis RLS er at holde dig vågen, opstår, og gøre blide frem bøjninger, tilbagestående bøjninger, spinal drejninger, stol udgør, og kriger poserer i en langsom metode sætte fokus på åndedrættet.
 3. 3
  Forøg din vitamin og mineral indtag. Den bedste kilde til de fleste vitaminer og mineraler, er direkte fra din mad, så prøv at forbedre din fødekilder før ty til kosttilskud, men i nogle tilfælde kosttilskud kan give dig de sundhedsmæssige tiltrængt løft. Det er vigtigt at tale med din læge om lave niveauer af vitaminer og mineraler i din kost, men de vigtigste vitaminer og mineraler til at overveje, når de søger at forhindre RLS omfatter:
  • Forbedre din jern indtag, hvis du har haft det bekræftet, at du er mangelfuld. Kun tage jerntilskud med lægens råd selv og være opmærksomme på, at de fleste mænd og postmenopausale kvinder ikke har brug for yderligere ikke-kosten jern. Brug kilder i kosten af jern som den bedste naturlige løsning, herunder heme jern fra, muslinger, magert rødt kød, mørke kød fjerkræ og fisk og ikke-hæm jern fra æg, mejeriprodukter, spinat, bønner, osv.
  • Spis flere fødevarer, der er rige på magnesium, vitamin E og folinsyre. Magnesium kosttilskud har vist sig at hjælpe nogle patienter med RLS, med en anbefaling om at tage 800 mg af magnesiumoxid ved sengetid. Bemærk, at ikke alle undersøgelser har fundet en gavnlig sammenhæng mellem vitamin E, calcium, kalium og natriumchlorid (salt) og RLS. Men fra et bredere sundhedsmæssigt perspektiv kan det ikke skade at øge dit indtag af fødevarer, der indeholder E-vitamin, kalium og calcium, men ikke overdrive salt!
  • Forøg din B-vitamin indtag. Vitamin B-gruppen er vigtig for en god nerve funktion og kan være nyttigt for RLS. Være vandopløseligt, er vitamin B kosttilskud sikkert for de fleste mennesker og eventuel overskydende fjernes i din urin.
 4. 4
  Drik masser af vand. Holde hydreret og opfylde dine behov for vand, og det kan bidrage til at reducere RLS. Mængden af ​​vand er nødvendig for at holde dig tilstrækkeligt hydreret hver dag er afhængig af dine personlige behov og sundhed; læse Sådan elsker smagen af ​​vand for mere information om at drikke tilstrækkelige mængder af vand.
 5. 5
  Skær ned på sukker og høj fructose sirup. Vær sikker på at læse etiketter og vælg fødevarer med naturligt sukker, eller som ikke indeholder nogen sødestoffer overhovedet. Valg frisk frugt og grøntsager og organiske frugtsaft (uden tilsat sødestoffer) tilbyde bedre og sundere muligheder for din daglige indtagelse. Samlet set en sundere kost giver lindring for nogle RLS syge og for meget sukker ligger i hjertet af mange menneskelige sygdomme, så mindre er altid bedst.
 6. 6
  Reducer dit indtag af koffein. Koffein synes at bidrage til RLS, og det medfører også en række andre sundhedsproblemer, så minimere niveauet af din daglige indtag af koffein er godt helbred forstand. Koffein findes hovedsageligt i kaffe, te, kakao, chokolade og energidrikke.
  • Glem ikke medicin, når der skæres ned på koffein, fjerne disse medikamenter med koffein i dem. Undgå stimulanser i form af medicin eller narkotika.
 7. 7
  Op med at ryge. Du ved, der er en masse gode grunde til at gøre det - at forhindre RLS er endnu en.
 8. 8
  Minimer dit alkohol indtag. Alkohol synes at forværre RLS, så prøv at reducere dit indtag og ikke indtage alkohol om aftenen.
 9. 9
  Hvil godt. Alt sundhed er afhængig af at få tilstrækkelig søvn. Hvornår var sidste gang, du gik i seng på et rimeligt tidspunkt hver aften i en uge? De færreste af os kan navngive sådan en uge i vores travle liv, og alligevel er det en væsentlig årsag til svigtende helbred, ikke giver kroppen tilstrækkelig hvile tid.
  • Indføre en regelmæssig sengetid og natlige rutine. Hold dig til denne rutine og sengetid som smurt, indtil det bliver en ønsket vane, som du ikke kan bryde. Være mere udhvilet, vil snart begynde at betale udbytte i større energi og forhåbentlig reduceret RLS symptomer.
  • Prøv nogle ben strækker før du går i seng. Disse kan hjælpe dine ben løsne op og. Lægmusklen strækninger anses for at være et godt valg stretching.
  • Dæk dine fødder i sengen. Nogle forskere har bemærket en sammenhæng mellem kolde fødder i sengen og RLS. Dette er en glimrende undskyldning for at bære meget hyggelig seng sokker, uanset dit køn!
  • Må ikke gøre sengetøjet for stramt. Hvis dine fødder og tæer føler klemt i sengen, kan dine tæer peger som vil medføre lægmuskler til kontrakten og krampe.
  • Når liggende i sengen, med fødderne op højere end din torso kan hjælpe.
 10. 10
  Reducer dit stressniveau. Folk, der er stressede synes at være mere tilbøjelige til at lide af RLS. Find afsætningsmuligheder for at lindre stress og måder at håndtere det i stedet for at lade det dominere dit liv. er en overreaktion til hverdagens happenings, at din krop og sind har valgt at se så uundgåeligt og uendelige, efterlader dig i en konstant tilstand af angst og flyvning eller mode. Et skift i din tankemønstre om daglige udfordringer (vælge at se dem som håndterbare snarere end som overvældende) og en stigning i din personlige modstand kan hjælpe dig med at vende rundt din stress over tid.
  • Læse gode bøger om stresshåndtering, og der er mange tilgængelige i dit bibliotek, i boghandler og online. Hvis du arbejder, så spørg arbejde for at finansiere deltagelse i en stress management seminar, en glad medarbejder er en mere produktiv én.
  • Prøv afspændingsteknikker såsom yoga, meditation, tai chi, og så videre. Yoga, tai chi og pilates kan være nyttige, fordi de underviser både afslapning og udspænding, noget, som uro i benene virkelig kan drage nytte af.
 11. 11
  Blødgør din landing. Hårde gulve i huset kan skade ben, fødder, knæ og din ryg gennem konstante stød som du gå rundt. Må ikke gå rundt hårde gulve i bare fødder, altid glide på eller indendørs sko, hvis rengøring, gå omkring, eller som flytter inden huset (såsom at spille din Wii). Alternativt, hvis du er en hengiven af ​​den nøgne fod, dækker de hårde gulve med væg-til-væg tæpper eller store tæpper. Sted, hvor du ofte står (såsom hvor du forbereder mad, ser børnene i badet, etc.).
  • Nogle specielle gulvmåtter har et lag af gel, der tilbyder støtte og er meget komfortable. At være behageligt lindrer RLS af to grunde: Først og fremmest, det reducerer stressniveauet, og for det andet af alt, det giver bedre støtte og cirkulation.
 12. 12
  Sørg for, at du er iført passende, støttende fodtøj. Dine fødder har buer og over tid, kan bære de forkerte typer af sko eller gå barfodet få din buer til at falde. Se en fod specialist, der vil hjælpe dig med at afgøre, om faldet buer bidrager til din RLS. Din fod specialist vil være i stand til at anbefale tiltag til at tage.
  • Du kan købe arch indsætter på mange sko butikker. Iført disse inde i dine sko vil bidrage til at understøtte dine buer, og kan hjælpe med at lindre dine RLS symptomer.

Tips

 • Brug Epsom Salte i varmt badevandet at suge dine ben kan give en vis lettelse, da Epsom Salte er Magnesium Sulfate og magnesium hjælper med muskel afslapning.
 • Tal med en læge om din tilstand, især hvis det forstyrrer sovende eller daglige aktiviteter.
 • Det er mere almindeligt end du tror! Hvis din RLS er alvorlig, kan du finde trøst i støttegrupper.
 • De fleste af de råd vil aflaste en hel række mulige lidelser og genoprette din krops balance, hvilket er en god ting for langsigtede sundhed.
 • Lær om din families historie RLS. Det meste af tiden, RLS er en recessiv autosomal træk: På engelsk betyder det, at det springer en generation, og tre af dine bedsteforældre vil sandsynligvis have det. Ved at forstå din families historie, kan du forudsige sandsynligheden for, at du bliver nødt RLS.
 • Et varmt eller koldt bad, varmt eller koldt omslag / flaske eller andre temperaturændringer kilder kan lindre symptomerne på RLS, når de fyre op. Selv vekslende ben i varmt og koldt vand kan hjælpe. Massage og akupunktur også hjælpe nogle RLS syge.
 • Tager baldrian rod til at hjælpe søvn har hjulpet nogle RLS syge.
 • Nogle sværger ved en bar af sæbe placeret under fødderne, under sengen ark. Selvom det er alle i sindet (placebo), hvis det virker, vel godt for det! (Bare husk, at det ikke har noget videnskabeligt grundlag!)
 • Hvis du rejser på et fly, så prøv at få en gangplads, hvilket giver dig mulighed for at strække ud mere og få op, hvis det er nødvendigt.
 • Jo længere dine daglige gåture, jo bedre, som du vil trætte din krop og få den klar til en anstændig nattesøvn.

Advarsler

 • Hvis dine symptomer ikke bliver bedre, eller bliver værre, tale med din læge. Må ikke selvmedicinering i håb det vil gå væk, og det vil ikke hvis det ikke allerede, og det kunne være maskering noget mere alvorligt.
 • Jerntabletter kan forgifte, så få som 3 voksne tabletter kan forgifte et barn. Tag ikke jerntabletter uden lægens råd, og hvis du går glip af at tage det, aldrig dobbelt op for at gøre op for den glemte supplement.

Ting du behøver

 • Sleep hygiejne rutine
 • Sund mad
 • Eventuelle tillæg (valgfrit)
 • Vand
 • Øvelse
 • Komprimerer
 • Bath