Wkedk

Hvordan udvikler man et stærkt immunsystem

Dit helbred er en af ​​de mest værdifulde ting, du har. At udvikle et stærkt immunforsvar, så prøv nogle af følgende praksis.

Steps

Hvordan udvikler man et stærkt immunsystem. Reducer dit stressniveau.
Hvordan udvikler man et stærkt immunsystem. Reducer dit stressniveau.
 1. 1
  Kom i form. Når det kommer til at beskytte og forbedre immunforsvaret, motion er endnu vigtigere end kost. Selvom sammenhængen kan være fysiske, det faktum, at regelmæssig motion bekæmper depression, angst og følelser af ensomhed kan også påvirke dit immunforsvar. Selv gå til motion kan styrke både antistof og T-killer celle respons. For at starte din motion regime, gå rask i tyve til tredive minutter om dagen fem dage om ugen.
 2. 2
  Reducer dit stressniveau. Stress har vist sig at forårsage reducerede niveauer af immunitet-styrke gamma interferon og infektion-kampe T-celler. Selv en mild stress-inducerede humørsvingninger såsom sub-klinisk depression kan hærge en persons immunforsvar, i virkeligheden, er varigheden af ​​en periode på depression har vist sig at have større effekt på immunitet end dens sværhedsgrad. For at bekæmpe stress, så prøv guidede billedsprog, yoga eller tai-chi, eller, hvis du har en alvorlig stemning lidelse, rådgivning og / eller medicin.
  • . Smilende kan lindre stress, og kan sætte skub i immunsystemet funktioner, så godt. Dette kan skyldes det faktum, at smilende kan forlade nogen afslappet.
 3. 3
  Sov godt. Mens du sover, din krop producerer cytokiner, der bekæmper infektion, inflammation og stress, samt andre infektionsbekæmpende celler. Ikke får nok søvn ikke kun gør dig mere tilbøjelige til at få syge, men også øger den tid, du har brug for at komme sig efter sygdom.
 4. 4
  Opretholde en sund kost. I særdeleshed, så prøv at forbruge masser af antioxidanter, som bekæmpe de frie radikaler, der har været forbundet med kræft, hjertesygdomme, åreforkalkning og andre sygdomme, samt vitaminer (især C-vitamin) og mineraler, som hjælper din krops evne til at bekæmpe infektion. Spis mere frugt og grønt, bruge olivenolie (som indeholder sunde, mono-mættede fedtstoffer) for så meget af din madlavning som muligt, spise fede fisk som laks (omega-3 fedtsyrer er naturligt anti-inflammatorisk) at undgå rødt kød, når det er muligt og tilføje fiber til din kost.
 5. 5
  Tag en daglig multi-vitamin. Selv den sundeste madplan kan gøre med supplerende ernæring. Nogle af de mest undersøgte kosttilskud er vitamin C, E og A, beta-caroten, og selen, som alle har vist sig at have immun-styrke egenskaber.
 6. 6
  Spis probiotika. Selvom de nøjagtige molekylære vekselvirkninger mellem probiotiske bakterier og tarmcellerne endnu ikke er godt forstået, har eksperimenter vist, at probiotika kan forbedre immunitet. Spis probiotiske fødevarer såsom yoghurt og fermenteret (aka ikke-eddike) pickles, eller gære dine egne, eller.
 7. 7
  Brug kun antibiotika, når det er absolut nødvendigt. Uden udsættelse for bakterier, vil du aldrig opbygge din immunitet. Endnu vigtigere er, mange mennesker tager antibiotika til virusinfektioner (ex. forkølelse, bronkitis, influenza), når de er faktisk kun effektive mod bakterielle infektioner (ex. blære, sinus, og nogle øre infektioner, halsbetændelse). Værre endnu, har den udbredte overforbrug af antibiotika skabt mange resistente stammer af bakterier såsom MRSA. Gør dig selv og alle andre, en tjeneste ved at bruge antibiotika korrekt. Se tips.

Tips

 • Undgå at bruge pesticider og rense dit hjem uden at bruge skrappe kemikalier. Skadelige kemikalier er hårdt på kroppen og kan være yderst skadelig for dit miljø.
 • Tag sunde fødevarer på alle tidspunkter, som junk food først vil smage lækker i munden, men er ikke så godt for dig.
 • Tænk af immunsystemet som en hær, immunsystemet bruger specielle celler ("soldater") for at beskytte kroppen mod farlige organismer og vira.
 • Undgå ikke-økologisk mælk med antibiotika, antibiotika kan føre til tilpasning og immunitet af bakterier.

Advarsler

 • Må ikke leve i et latterligt rent miljø. Udsætte dig selv for bakterier vil skabe antistoffer til et stærkere immunforsvar.