Wkedk

Sådan stoppe med at ryge

Nikotin er et af de mest vanedannende, skadelige og bredt tilgængelige lovlige stoffer i verden. er en dårlig vane, og det er irriterende og skadeligt for mennesker, der ikke ryger. Det skader børn, der er udsat for det passivt. Cigaretter er ansvarlige for omkring 4,9 millioner dødsfald hvert år. Rygestop er ikke umuligt.

Steps

Sådan stoppe med at ryge. Indse, at tobak skaber en vane på en variabel forstærkning tidsplan.
Sådan stoppe med at ryge. Indse, at tobak skaber en vane på en variabel forstærkning tidsplan.
 1. 1
  Indse, at tobak skaber en vane på en variabel forstærkning tidsplan. Nogle gange er det får dig højt. Folk røg længe efter de har nogen forventning om at få højt. På et tidspunkt, kan du kombinere den med kaffe og alkohol, og det stadig ikke virker, men du har gjort det et hundrede tusinde gange eller mere inden da, og så de er alle vane ryger. Nogle gange er det faktisk gør ondt at ryge, og alligevel folk holde gør det.
 2. 2
  Find en stærk indre vilje til at stoppe med at ryge. Overveje at gøre en af ​​de grunde, du tænker på at holde op at afstive din beslutsomhed. Specifikke, strøm, emotion-baserede årsager er bedre end faktuelle, fremtidige-baserede årsager. For eksempel, "Det er pinligt at ride elevatoren på arbejdet lugter som en kæmpe cigaret" er mere motiverende end "Jeg ønsker ikke at få kræft, når jeg er 40, 50 eller 60 år. "
  • Få nogle fakta. Slå op ryge på internettet og finde ud af historien bag det, og hvad der sker for rygere senere i livet. Du vil lære om de profit motiver bag branchen samt nogle medicinsk grusomme grunde til at holde op. Også få fakta om enhver ryge-produkt eller teknik, du overvejer, da forskning viser, at nogle er mere effektive end andre. Din lokale forbruger eller samfund sundhed organisation kan have sammenligning diagrammer for dig at tjekke ud.
 3. 3
  Vær positiv og sikker på, at du med held kan holde op. Du har brugt tid og energi at planlægge, hvordan du vil beskæftige sig med den forestående opgave ved at følge vores tips til at give op med at ryge. Tror du kan og du vil gøre det, hvis du holde ud. Brug mål realisering teknikker og regelmæssige milepæls belønninger at holde fokus og engagerede.
  • Altid starte dit nye liv med en følelse af spænding og nydelse.
  • Giv dig selv belønninger for milepæle (1 uge, 2 uger, 1 måned, 3 måneder, 6 måneder, osv.). For eksempel, hvis du røget tre pakker en uge på 5€ per pakke efter 6 måneder, du ville have sparet 215€ sandsynligvis endnu mere. Beløn ​​dig selv med de penge.
 4. 4
  Vælg et bestemt afslut dato. I stedet for at forsøge at holde op hvert år på din fødselsdag eller til din nytårsforsæt, prøv at holde op på en mandag! Og ikke bare næste mandag - men hver mandag. Det giver dig 52 chancer i et år i stedet for bare én chance -. Gør det mere sandsynligt, at du vil lykkes Den sunde mandag kampagne, en non-profit national offentlig sundhedskampagne er forbundet med Columbia Universitys Mailman School of Public Health, tilskynder folk til at stoppe med at ryge og tage andre sunde tiltag på mandage.
  • Mellem din beslutning om at stoppe med at ryge, og din "quit date", ryger ikke det samme mærke. Forskellen i smag og kemikalier vil gøre rygning mindre behageligt, men ikke utåleligt. Skifte mærker også med til at 'de-automatisere' rygning, som kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om din vane og øge dine chancer for succes.
  • Fjern alle tobaksprodukter, ligesom lightere og tændstikker fra dit hjem og kontor. Også, ikke engang holde en pakke cigaretter i dit hjem, fordi det vil gøre det lettere at begynde at ryge igen.
  • Det sidste trin vil ikke hjælpe folk, der har bummed et par tusinde ryger i deres liv. I så fald afvise at åbne en pakke. Hold det på dig for mindst en måned, og måske et år, indtil forsinke dig selv, distraherende dig selv, og benægte, at trangen til at åbne din pakke er stærk.
 5. 5
  Find en medicin eller et til at hjælpe dig med at ryge. Nikotin substitutionsterapi er en mulighed. Nikotinplastre frigive en lind strøm af nikotin ind i blodbanen igennem, og nikotin tyggegummi leverer nikotin gennem foret i munden. Andre former for nikotinsubstitution omfatter nikotin spray og inhalatorer, der også arbejder ved at levere nikotin til din krop. Alternativt, så spørg dine om receptpligtig medicin til at hjælpe dig holde op.
 6. 6
  Overlev første uge. Brug en cigareterstatning som pastiller, tandstikkere og kaffe omrørere til at hjælpe dig vænne sig til ikke at ryge. Når du var rygning, dit sind og krop blev vant til den fysiske handling af rygning, holder cigaret i hånden, og sætte den til din, ved hjælp af harmløse erstatninger letter psykologiske overgang til ikke at ryge.
  • Kom ud og om. Gøre ting for at distrahere dig fra at ryge er en god idé. Spil en sport, gå i biografen, gå langs stranden, hamle op med rygeforbud venner til en gaming session, etc.
  • Du vil måske være i stand til at stoppe cravings ved at gøre tyve armbøjninger eller børste dine tænder, når du oplever en trang.
  • Placer en stor fed elastik på dit håndled. Hver gang du får en trang, træk elastikken tilbage og "snap" dit håndled, udløser sensation går væk w / brodden af ​​snap.
  • Erstat rygning ved at drikke vand, tungt, være forsigtig med ikke at drikke for meget, eller det vil gøre din mave til at ligne en ballon i et par uger. Du kan være nødt til at bo tæt på et badeværelse.
  • Have en lav-kalorie mynte i stedet for en beskidt, stinkende cigaret.
 7. 7
  Prøv at afholde sig fra at ryge for en måned. Holde fortæller dig selv, du vil gå tilbage til at ryge efter den pågældende måned. Derefter, når måneden slutter, beslutte, om du virkelig ønsker at gå tilbage. Svaret burde være "nej!"
 8. 8
  Prøv en ny fremgangsmåde, hvis du er usikker på den kolde tyrker tilgang. Må ikke tvinge dig selv til at holde op! I stedet, observere dig selv og for vane at ryge for en uge normalt som du plejer. Leg med cigaret du holder i dine hænder og mærke, hvordan det ser ud, føles og lugter. Dette vil gøre dig opmærksom på dig selv på trods af vane, og vil hjælpe når endelig du tager kontrol over dig selv, fordi du ikke kan stoppe med at gøre noget, du er ikke engang klar over. I de fleste tilfælde er den person bekendt med at købe en pakke cigaretter, belysning det og puster røgen ud og stubbing Butt i sidste ende, men er bevidstløs af hans eller hendes fornemmelser, mens de sker i løbet af processen. Normalt rygere bruger rygning at slappe af eller nyde den tid til at tænke og tænke over noget, mens stadig føler følelser af at være i kontrol eller gøre noget engagerende med deres hænder.
  • Undgå at blive over-bevidste. Bare tage en normal afslappet tilgang og skrive det ned eller gøre mentale noter. Endnu bedre, forestille hele scenariet om "hvordan du vil tænde den næste". På denne måde dit sind vil nu have alle de nødvendige sekvenser, der kræves for at acceptere den vane og behandle dit svar i fremtiden.
  • På grund af dette fokus, kan du begynde at føle den sure smag i dine smagsløg, eller faldende lugtesans, eller noget andet, der kan dukke op, der kan lokke dig til at forlade det.
 9. 9
  Komme tilbage på sporet, hvis du glide op. Må ikke blive modløs, hvis du "slip", og røg, mens forsøger at holde op. og prøv igen. Det centrale er at ikke give op, uanset hvor hårdt det føles.
  • Udpeg tider, steder, og der udløser en trang til at ryge. Tænk på aktiviteter, du kan beskæftige dig med som et alternativ.
  • Fortæl dine venner og familie, som du forsøger at holde op. Find støtte dem, du elsker mest.
  • Når du føler en trang kommer på, tage flere langsomme, dybe vejrtrækninger, indtil den følelse aftager.
 10. 10
  For dem, der mener, at ingen tid er som den nuværende, hvorfor så ikke holde op i slutningen af din pack? For hver røg du tager, bryder en og smide den i din toilet. Gør den til din sidste pakke med en lille ceremoni, altid forsøger at holde en, måske som en souvenir.
 11. 11
  Smid alle cigaretterne ud og stoppe med at købe, og dem og tænke på at leve et langt liv, så tænker på at dø. Må ikke hænge ud med venner, der ryger, eller går ikke nær de mennesker, der gør.
 12. 12
  Fortæl dine venner og din familie, at du ikke ønsker at ryge, og du ikke ønsker at se tobak overalt i nærheden af dig. Din familie og dine venner vil forsøge at hjælpe dig med det.

Tips

 • Husk det er de cigaretter, som du røg der forårsager cravings, ikke dem, du har afholdt sig fra.
 • Prøv en simpel auto-suggestion: "Jeg ryger ikke, jeg kan ikke ryge vil jeg ikke ryger."., Og mens du siger det, så tænk på noget andet at lave.
 • Må ikke blive afskrækket, hvis du får et par pounds - motion kan bremse trangen til at ryge. Og hvad er et par pounds i ordningen af ​​ting? Du gemmer din hud, tænder og genskabe din fremtid ved at holde op.
 • Overvej, om du også har en psykologisk afhængighed af rygning. De fleste mennesker, der har røget for meget lang tid at gøre. Hvis du nogensinde har stoppe i tre dage eller mere, og så gået tilbage til rygning, du er mest sandsynligt psykologisk afhængige. Udforsk psykologiske / adfærdsmæssige rygestop programmer designet til at fjerne udløser, og opfordrer til at ryge.
 • De fleste rygere er yderst afhængige af "hånd til mund" bevægelse, at hjernen forbinder med glæde eller komfort eller stress-relief. Desværre er at "hånden til munden" handling ikke gentages af de fleste nikotinsubstitution. En cigareterstatning såsom et sugerør eller en plastik cigaret kan anvendes så længe som nødvendigt uden de høje omkostninger eller dårlige bivirkninger af nikotinplastre programmer. En plastik erstatning kan bruges hvor som helst og overalt.
 • Når du holder op med at ryge, og en eller anden måde, vil maden smager bedre, vil sove være lettere, vil motion ikke ondt, og hvis du har røget i mindre end tyve år, så vil du være i stand til at gøre dine fingre snurre ved hyperventilere, vil du have mere tid til at koncentrere sig, og din koncentration vil være mere givende, fordi mere ilt vil komme til din hjerne.
 • Reducer dit indtag af koffein. Når du ikke længere ryge din krop processer koffein dobbelt så effektivt, hvilket resulterer i søvnløse nætter, medmindre dit indtag er reduceret.
 • Må ikke holde op holde op. Hvis du grotte-in til din afhængighed, ikke smide håndklædet i ringen. Fall-back, re-gruppen, og angribe problemet igen! Kun få mennesker har succes første gang igennem! Selv den anden eller tredje eller flere kan svigte. Men du vil vinde i sidste ende!
 • Gå online og se op tidligere rygere, der ikke har rørt en cigaret i år. Der er mennesker, der ikke har røget i 50 år eller mere! Du kan finde inspiration eller en online penneven til at hjælpe dig på vej. Du kan være en af ​​de mennesker, der går fra en aktiv ryger til en rosa-lunged succes!
 • Hvis du virkelig ønsker at holde op, men har svært ved, eller en hypnoterapeut kan være i stand til at hjælpe. De kan hjælpe dig til at tilsidesætte "programmering" i dit sind, der har dannet det sædvanlige ønske om en cigaret. For hypnoterapi til at arbejde, du har lyst til at stoppe med at ryge, ellers din vane kan komme snigende tilbage over tid.

Advarsler

 • Hvis du overvejer at bruge en nikotinsubstitution (NRT) produkt som nikotinplastre, nikotin tyggegummi eller nikotin spray eller inhalatorer, advaret om, at de også er vanedannende, og folk nogle gange har svært ved at komme ud af NRT produkt efter afslutning. Sprays og inhalatorer er særligt vanedannende, fordi de leverer nikotin meget hurtigt. Af NRTs, er plastre den mindst vanedannende.
 • Tager nogen rygestop medicin kan være farligt, altid søge hjælp fra en læge, før du tager sådanne lægemidler.
 • Må ikke gå amok! Du lovede dig selv, du ville ikke ryge, og du er nødt til at udvikle nogle selvkontrol. Nogle rygere, der forsøger at holde op ender suge nikotin ud af deres fingernegle. Du er nødt til at se på dig selv med en cigaret i hånden. Du vil aldrig se godt uanset hvor charmerende du er.