Wkedk

Sådan Afslut Drinking uden alkoholikere anonyme

Mange mennesker, der anerkender, at de har et alkoholproblem ikke er klar over, at der er alternativer til Anonyme Alkoholikere. Denne artikel, for eksempel skitserer CORE proces, som står for C ommit, O Commit,> bjectify, R espond, E Njoy. Ved at ansætte disse enkle teknikker, kan du slå flasken roligt - og gratis - i værdighed i dit eget hjem.

Steps

Sådan Afslut Drinking uden alkoholikere anonyme. Forstå, hvorfor du drikker.
Sådan Afslut Drinking uden alkoholikere anonyme. Forstå, hvorfor du drikker.
 1. 1
  Forstå, hvorfor du drikker. Før du kan bruge CORE processen effektivt, er det vigtigt, at du anerkender problemet. I Anonyme Alkoholikere, er alkoholisme ses som en sygdom, som kun en Højere Magt kan hjælpe dig med, uden AA, men der er andre modeller af alkoholafhængighed. En nyttig måde at se på et alkoholproblem, er at se det i form af overlevelsesinstinkt. Hjernen er opdelt i to grundlæggende dele, som vi vil kalde den menneskelige hjerne (dig) og dyret hjernen (det). Dyret Hjernen vedrører kun overlevelse, og når du er kemisk afhængige af alkohol, er det fejlagtigt tror, ​​at du har brug for alkohol til at overleve. På grund af dette, kan du kalde det "sprut hjernen." Hvis du ikke forstår, hvordan sprut hjernen fungerer, kan det nemt narre den menneskelige hjerne (dig) til drikkevand.
 2. 2
  Forpligte dig til permanent afholdenhed fra alkohol. Du behøver ikke alkohol for at overleve. Lav en plan for at stoppe for godt. Når du er klar, siger ordene "Jeg vil aldrig drikke igen." Vær opmærksom på, hvordan du føler. Hvis du er bange, gik i panik, vred, deprimeret, eller følelse dårligt på nogen måde, det er sprut hjernen på arbejde. Og helt ærligt, vil du føle dårligt i første omgang. Din krop har været i drift med dette kemikalie for... dog længe. Det mener den har brug for det. Det har til at lære at operere uden det nu, og læring er en kurve. Giv det tid til at lære.
  • Dine neuroner, som er blevet sløvet af sprut i temmelig lang tid, og nu er alle en-buzz med aktivitet, hvilket betyder, at hvile og søvn vil sandsynligvis være svært at få et par dage. I mellemtiden vil dit sprut hjerne fortæller dig ligger, kalder det en løgner og se sene TV indtil det passerer!
 3. 3
  Objektivere din sprut hjerne. Den menneskelige hjerne er meget smartere end sprut hjernen, som ikke forstår, at du kan leve uden alkohol. Du kan snyde din sprut hjerne ved at lære at tænke på det som noget andet end dig selv samt høre, når det er at tale til dig. Objektivere det ved at sige "det vil have en drink" i stedet for "Jeg vil have en drink." Når du objektivere sprut hjernen, du indser, at det ikke har nogen magt over dig. Du er i kontrol, og det er en outsider. Alt det kan gøre, er at forsøge at narre dig til at drikke, men du kan snyde det hver gang.
  • Det vil forsøge alt for at få dig til at drikke, fordi det fejlagtigt tror, ​​at du har brug for at drikke for at overleve. Hvis du føler dig dårligt, vil den fortælle dig at drikke til at føle sig bedre. Hvis du føler dig godt, vil den fortælle dig at drikke fest eller fejre. Faktisk vil den forsøge at bruge enhver begivenhed i dit liv (gode eller dårlige) som en undskyldning for at drikke. Når du har nogen tanke eller følelse, der tyder på at drikke, det er sprut hjerne forsøger at narre dig.
 4. 4
  Reager på din sprut hjerne ved at sige "aldrig", når du hører den beder om en drink. Dette bevirker, at sprut hjernen til at bakke ned, fordi det erkender, at det ikke er i kontrol, og der er ingen måde, det kan tvinge dig til at hælde alkohol ned i halsen. Det vil prøve mange forskellige kneb for at narre dig til at drikke (især ved første), men nu, at du har disse oplysninger, vil du vide, hvad det er op til hver gang. Husk, enhver tanke eller følelse, der tyder på at drikke på noget tidspunkt er sprut hjernen på arbejde. Når du genkende det, bare fortælle det "Jeg drikker aldrig", og fortsætte med hvad du lavede. Må ikke argumentere med det, bare fortælle det, at du aldrig drikker.
  • Hvis dine venner tilbyder dig en drink, sige "Nej tak, jeg holde op." Du kan også sige "Jeg bremse" eller endda bare "Nej tak", hvis du ikke ønsker at komme ind i det. Men hvis folk i din kreds tendens til at drikke, er det nok bedst, at du være up-front med dem, så de kan støtte dig ved at være diskret. Hvis de ikke understøtter din beslutning, finde nye venner.
  • Din sprut hjerne vil få mere og mere modløse som tiden går, generer dig mindre og mindre. Inden længe vil du være en ekspert til at håndtere din sprut hjernen, hvilket gør det nemt at holde sig ædru.
 5. 5
  Nyd din nyttiggørelse fra alkoholafhængighed. Når du beslutter at holde op at drikke for altid, en af ​​de første problemer, du vil møde er simpelthen beskæftiger sig med dag-til-dag virkelighed uden alkohol. Hvis du sidder derhjemme med intet at gøre, vil din sprut hjerne forpeste du til en drink, og det vil være meget vanskeligt at gøre det stoppe, fordi din menneskelige hjerne er inaktiv. Det er derfor, du bliver nødt til at udvikle noget til at besætte din menneskelige hjerne. Find (eller genopdage) hobbyer, der giver dig noget at vise for din tid. Kom i form, ordne en gammel bil, eller starte et nyt forhold. Lær at lave mad, spille et instrument, dekorere, eller gå ud med (sober) venner. Skriv nyttige artikler om Google. Braklægning de penge, du plejede at bruge på at drikke og se din sparegris vokse. Fejr hver ædru jubilæum om det er en uge eller et årti: tingene kommer til at holde får bedre fra nu af.
  • Må ikke være bange for, at du vil glide eller tilbagefald: at frygt er sprut hjernen på arbejde forsøger at give dig en undskyldning for at give op.
  • Til sidst, CORE processen bliver automatisk, hvilket betyder at du ikke behøver at gøre en stor indsats for at forblive ædru. Du kan føle dig dårligt, vred, ked af det eller deprimeret til tider, men det er normalt. Hvis sprut hjernen forsøger at bruge disse følelser som undskyldninger for at drikke, vil du vide, hvad det er op til og hvordan man skal håndtere det. Du er bedre, smartere, sjovere, vittigere og endnu højere, når du står op til din sprut hjerne!

Tips

 • Teknisk set er den "menneskelige hjerne" kaldet "neocortex", og "dyr hjerne" (aka "sprut hjerne") kaldes "midthjernen." Neocortex er en kompleks, bevidst del af hjernen, det er den del af hjernen, der giver dig en følelse af individualitet og af "at være dig." Midterhjernen, på den anden side, er en ubevidst del af hjernen, der regulerer alle dine overlevelse funktioner, såsom vejrtrækning, spise, køn, osv. Når man bliver afhængige af alkohol, sprut bliver en af midthjernen overlevelse drev. Men det kan kun få alkohol, hvis du laver en bevidst beslutning om at drikke. Denne afgørelse forekommer i neocortex. Hvis neocortex (dig) kan lære, hvordan midterhjernen virker, midthjernen bliver magtesløse til at få mere sprut. Du er i kontrol, og du kan afslutte.
 • Kerneprocessen kan arbejde for andre stoffer afhængigheder udover alkohol. Disse teknikker kan bruges til at slå afhængighed af cigaretter, receptpligtig medicin, street narkotika, og andre farlige stoffer. Når det kommer til at holde op, alle stof afhængigheder fungerer på samme måde. Bare erstatte ord som "alkohol" og "sprut" med ord, der relaterer til din afhængighed, hvad det kan være. Du behøver ikke at bruge nogen medicin eller euforiserende stof mod din bedre vidende. CORE-processen og lignende fremgangsmåder kan hjælpe dig med at lære at tage kontrol hurtigt og med mindst mulig indsats. Afhængighed er en stærk modstander, men viden er magt.

Advarsler

 • Hvis du har et meget alvorligt alkoholproblem og afslut "kold tyrker" for en periode uden hjælp af medicinske eller social støtte, men så vælger at drikke igen, er der en reel mulighed for, at du vil "binge" langt overstiger dine tidligere drikkevaner. Dette er din sprut hjerne forsøger at få alle dens "savnet" alkohol tilbage på én gang. Gør ikke dette under nogen omstændigheder. Denne "super-binge" kan føre til alkohol forgiftning, leversvigt og død.
 • Hvis du har et meget alvorligt alkoholproblem, skal du måske til at tjekke ind i en detox center for et par dage for at undgå medicinske problemer. Men hvis du ved, at AA ikke er for dig, lad ikke detox center tilmelde dig i en "misbrugsbehandling"-programmet efter de fysiske symptomer er forbi, behandling programmer er næsten alle baseret på de 12 trin i AA. Gå hjem, skal du gøre CORE processen og bare ikke drikke.

Ting du behøver

 • Noget andet at gøre. Give dig selv en distraktion fra din sprut hjerne er en absolut prioritet!
 • Påmindelser. Nogle gange, vil din sprut hjerne forsøger at narre dig til at drikke ved at bringe op minderne om gode tider, sjov, fester, eller noget behageligt, der involverede alkohol. Du får brug for værktøjer til at imødegå dette, såsom en liste over de grunde, du forlade drikke. Glem ikke alle de negative ting, at drikke har bragt ind i dit liv, såsom skyld, forlegenhed, social isolation, juridiske problemer, økonomiske trængsler, ødelagte relationer, og et væld af sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvis din sprut hjerne siger, "Husk, at tid, du var beruset og..." du kan afslutte den tanke med, "jeg ondt nogen tæt på mig, jeg blev anholdt, jeg savnede arbejde. eller jeg var syg i en hel dag" Husk, at de opfattede, midlertidige positive på ingen måde lig med de reelle, langsigtede negativer af drikke.