Wkedk

Sådan at gå på en rå fødevarer kost

Rå fødevarer består af (normalt anlæg) fødevarer, der er ubehandlede og uforarbejdede, sådanne fødevarer ofte betegnes "live" eller "levende". Den rå fødevarer kost er baseret på troen på, at en høj-enzym kost vil sikre optimal sundhed. Enzymer hjælper os med at fordøje maden, rå fødevarer indeholder enzymer allerede at hjælpe denne proces. Når vi laver mad, er de naturligt forekommende enzymer ødelægges ved opvarmning (over 118 º F eller 48 º C), og vores egne kroppe har brug for at producere de enzymer til at fordøje maden. Det menes, at denne steder for meget pres på vores kroppe, skulle både produktion enzymerne behov for, og fordøje maden på samme tid. Madlavning menes også at mindske den ernæringsmæssige værdi og "livskraft" af fødevarer.

Samt denne grundlæggende årsag, andre grunde til, hvorfor folk følger en rå fødevarer kost varierer. Ani Phyo siger, at den række af årsager omfatter tabe sig, anti-aging egenskaber, sundhedsmæssige fordele, fysisk ydelsesmæssige fordele og for et stigende antal mennesker, som en måde at passe ind med en grøn livsstil. Mange rå fødevarer kost tilhængere er veganske grund af en personlig tro på, at forbruget af dyr er uetisk og usundt. En rå fødevarer kost kan være utroligt lækker og varieret. Forudsat, at du også gøre tilstrækkelig forskning, kan en rå fødevarer kost være velafbalanceret på næringsstoffer, der giver for optimal sundhed og idealvægt. Denne artikel giver nogle retningslinjer for at komme i gang på en rå fødevarer kost, herunder hvad du skal købe til dit køkken og de typer af fødevarer til at overveje.

Ingredienser

 • Friske frugter og grøntsager, helst økologisk
 • Sprouts, frø, nødder
 • Bønner
 • Tørret frugt
 • Tang eller Frisk salat
 • Krydderier
 • Sweeteners (naturlige only)

Steps

Sådan at gå på en rå fødevarer kost. Bliv informeret om den rå fødevarer kost.
Sådan at gå på en rå fødevarer kost. Bliv informeret om den rå fødevarer kost.
 1. 1
  Bliv informeret om den rå fødevarer kost. Forstå formålet og filosofien bag den rå fødevarer kost er en væsentlig del af at blive en fortaler for og sikre, at du nyder det, samt nyder godt af det. Der er nogle velkendte fortalere for rå fødevarer kost, kan du begynde med at læse om, og der er mange hjemmesider til rådighed til at læse.
  • Læs bøger om rå fødevarer kost. Enten låne eller købe kvalitet rå fødevarer kost bøger for at lære så meget som du kan. Gode ​​bøger til at begynde med kan nævnes: Raw Family:. A True Story of Awakening af Victoria Boutenko The China Study af T. Colin Campbell inkluderer alternative proteinkilder. Mange rå fødevarer kogebøger vil også omfatte historiske baggrunde, ernæringsmæssige analyse og filosofiske grundlag sammen med opskrifter.
  • Søge online for relevante hjemmesider. Nyttige søgetermer nævnes: "levende fødevarer",, rå fødevarer kost, naturlige rå fødevarer, rå,, tørreskab, saftpresning, blender, vita-mix, healing, enzymer, organisk eller rå fødevarer opskrift mv
 2. 2
  Find fællesskabet. Deltag i en lokal potluck eller starte en af ​​dine egne. Det er dejligt at dele mad med andre. Online forums give en stor ressource for at møde andre rå foodists, udveksle opskrifter og har besvaret spørgsmål. Og der er en række af rå foodists hjælp og Facebook til at udveksle meddelelser, møde begivenheder og ideer, som kan udløse din egen viden og udvide din gruppe af rå fødevarer venner.
  • Kig efter rå fødevarer festivaler, få sammenkomster, cafeer og uncooking klasser.
 3. 3
  Prøv det. Hvis du er bekymret for, at du ikke nødvendigvis er enige med rationalet for at spise rå mad hele tiden, det bedste råd er at give det et godt skud. Du vil kun vide, hvis man spiser rå mad virker for dig, hvis du prøver det og se, hvordan det gør du føler. Nogle forslag til overgangen til en hel eller delvis rå fødevarer kost kan nævnes:
  • Må ikke forpinte over afgørelsen. Pondering værdien af ​​rå fødevarer fra et intellektuelt synspunkt kan være noget du tillader at boble væk på bagsiden af ​​dit sind i stedet tjener som en forhindring for at stoppe dig fra start på alle. Desuden, hvad der betyder noget er, hvordan du føler på sådan en diæt, og du kan gradvist komme til udtryk med den ernæringsmæssige videnskab som du fortsætter (med forbehold for de advarsler, der er skitseret nedenfor).
  • Være fleksibel. Det kan være, at du foretrækker at spise et delvist rå kost for en længde af tid, før overgang til en helt rå kost. I nogle tilfælde kan man aldrig helt overgang til en helt rå fødevarer kost, men måske blande det med 60 procent rå fødevarer og 40 procent veganer mad, for eksempel. Behovet for friskhed, uforarbejdede fødevarer og organiske kilder forbliver relevant men du vælger at blande det.
  • Stol på dine smagsløg. Hvis dit hoved der generer dig med metoden for inddragelse, tillid til dine smagsløg først. De vil berolige dig, at rå fødevarer er lækre.
  • Sætter pris på nem tilberedning. Mange rå fødevarer er let at tilberede, forudsat du vælger de rigtige opskrifter. Faktisk, nogle gange er der ingen grund til at bekymre sig opskrifter på alle, men bare forberede de fødevarer bare og nyde dem i deres rå tilstand som salater eller i deres egen ret som en snack.
  • Find opskrifter, der ikke beder om eksotiske ingredienser, der er svære at finde. Du vil give op så let, hvis du føler, at du er nødt til trek på tværs af byen eller bestille online bare for at få fat i mærkelige ingredienser. Lejlighedsvis anvendelse af disse kan blive indkaldt til, men holde de fleste af dine daglige spiseforstyrrelser krav til de ingredienser, som du nemt kan source lokalt.
 4. 4
  Erhverve den rette køkkenudstyr. Kvalitet køkkenudstyr gør efter en rå fødevarer kost meget lettere og mindre tidskrævende. Kig efter elementer, som en enkel, billig, nem at rengøre, og vil gøre den række af nødvendige ting. Ved udarbejdelsen rå mad, typiske forberedelse teknikker omfatter skære i stykker, hakke groft eller fint, terninger, hakning, slivering, neddeling, rivning, tåreflåd, og chiffonade. Som en rå foodist, vil du med fordel bruge disse nyttige "must-haves":
  • Skarpe knive er afgørende, sammen med gode skærebrætter (enten de lettere rengjorte plastik boards, velholdte træplader, eller - helst - bæredygtigt opdrættede bambus boards).
  • En foodprocessor kan være meget nyttig. En foodprocessor er fremragende til at hakke og blande forskellige fødevarer.
  • En dehydrator fjerner fugt fra fødevarer og dermed bevarer det længere tids opbevaring.
  • En blender. Ani Phyo anbefaler også en Vita-Mix.
  • Saftpressere er en fremragende og nem måde at indarbejde mere frugt og grønt ind i en diæt. Brug sparsomt med frugt, da det er bedre at spise frugt end at drikke det.
  • Eksperimenter med en sol ovn. En sol ovn bruger minimal varme at bevare flere næringsstoffer. Det kan bruges med en række retter at gøre tilfredsstillende og lækker patties, varm og kold suppe, dips, kiks, osv.
 5. 5
  Overvej kilden til din mad. Når du skifter til en rå fødevarer kost, kilden til din mad er vigtig. Økologiske fødevarer er bebyrdet med de kemikalier, der anvendes til konventionelle afgrøder. Selv om de videnskabelige argumenter fortsætter med at rase over fordelene ved økologisk versus konventionelt vokset fra et næringsstof perspektiv, er det er svært at argumentere med, at lægge urimelige kemiske byrder på miljøet skade vores miljø, da fødevarer dyrket med store kemiske belastninger er nedbrydende jord, fouling op floder og have, samt har tvivlsomme rester fra pesticider på mange af vores fødevarer. Og det også betale sig at forskning, hvem der finansierer undersøgelserne Debunking værdierne af økologiske fødevarer - stoler på din egen præference for økologiske fødevarer og deres værdi for din sundhed snarere end at vente på papiret debatten til at afgøre dit helbred skæbne. Måder at hjælpe dig selv er:
  • Dyrk din egen mad. Eksperimenter med og krydderurter. En solrig kan være en god kilde til friske fødevarer hele året rundt.
  • Lav din egen. Din mad vil indeholde flere næringsstoffer. Prøv en kompostbeholder eller et.
  • Køb den vigtigste økologiske råvarer, når det er muligt. Hvis prisen er en faktor for dig, i det mindste købe økologiske fødevarer mest anbefales til at spise økologisk som grundlag for en sund kost. Nogle afgrøder er mere tungt sprøjtes og intensivt rejst end andre - det er her at gøre din egen forskning kommer i handy.
 6. 6
  Vide, hvilke fødevarer udgør en del af en rå fødevarer kost. Der er en bred vifte af fødevarer til rådighed for rå foodist modsætning til Spot af dem, der afviser kosten. Hvad vil du være ved at miste er forarbejdede fødevarer, men det er en bonus, ikke et problem! Mindst 75 procent af mad indtages må ikke opvarmes i løbet af 118 º F eller 48 º C. Hvad du kan spise er uforarbejdede, helst økologisk, hele fødevarer såsom:
  • Friske frugter og grøntsager - sørg for at det er de friskeste og økologisk, hvis det er muligt. Altid har et godt udvalg af greens, rodfrugter, og friske urter i dit køleskab.
  • Nødder og frø - har altid to jar-spirede elementer i dit køleskab på én gang og altid har solsikke spirer til rådighed. Hold en krukke med mandler iblødsætning i køleskabet i klar brug (skifte vand hver dag i op til 5 dage). Frø og nødder Butters er også vigtige i en rå fødevarer kost.
  • Bønner, korn og bælgfrugter.
  • Tørret frugt såsom datoer, rosiner, tranebær, goji bær, ananas, kokos, abrikos, mango, æbler osv. gør en stor markering. Datoer gøre fremragende sødestoffer til rå fødevarer desserter.
  • Friske og tørrede krydderurter og krydderier - disse tilføje aromaen sort til din mad.
  • Salte - disse kan bringe mineralske næringsstoffer til din kost, hvis du bruger havsalt eller nama shoyu, Bragg Flydende aminer eller Himalaya salt.
  • Olier - være sikker på at kilde din olie fra et velrenommeret sted, og vælg jomfru koldpresset olivenolie, nedkølet hør olie og nedkølet hamp olie.
  • Eddike - æble cider eddike anses for at være den bedste, fordi det er høj i æblesyre, medvirken fordøjelsen af ​​proteiner.
  • Tang - det bringer en bred vifte af mineraler i din kost og lignaner (anti-cancer egenskaber). Kig efter hijiki, dulse flager, nori ark og wakame.
  • Unge kokosmælk
  • Kakao og carob - vælg fra både kvalitets kilder, økologisk og gemme i lufttætte beholdere for friskhed.
  • Raw food pate - dette er en stor standby altid at have ved hånden til øjeblikkelig spise.
  • Sauerkraut - lave dine egne fra kål og andre grøntsager til en langsigtet, køleskab element, der er sundt og krydderier op for mange rå fødevarer måltider.
  • For rå altædende og kødædere, æg, fisk (sushi, sashimi), kan kød, mælk og mejeriprodukter (non-pasteurized/non-homogenized) også medtages.
 7. 7
  Vide, hvordan man opbevarer fødevarer korrekt. Rå fødevarer er mere modtagelige for fordærv og vil ikke holde nær så længe som forarbejdede fødevarer. Vær forberedt på at forbruge rå fødevarer hurtigt og til at genopbygge dem regelmæssigt.
  • Bruge op friske fødevarer inden for de tidspunkter anbefales til forbruge dem. Deres kvalitet forringes efter dette tidspunkt.
  • Harvest hjemmedyrket producere som du har brug for det, på den måde du drage fordel af sin voksende, "live" godhed helt frem til sidste øjeblik.
  • Frys sådanne emner som afskallede nødder, frø, tørrede frugter, johannesbrød, kokos, korn mv for optimal fastholdelse af deres sundhedsmæssige fordele.
 8. 8
  Transition. Indføre rå fødevarer langsomt i din nuværende kost.
  • Spis en række fødevarer. Lav en liste over råvarer, urter, nødder og frø fra A til Z, som du gerne vil inkludere i din rå fødevarer kost. Hold det sæsonbestemte, men sørg for at inkludere så meget sort som muligt.
  • Begynd med frisk frugt til morgenmad. Eller prøv en frisk frugt smoothie hver Morgenmad minus mejeri.
  • Overgang friske, rå vegetabilske fødevarer i dine resterende måltider på en ugentlig basis. Til frokost og middag, har en stor salat med de andre emner, som du er vant til at have. Medtag nødder, frø, spirede frø og spirede bønner.
  • Brug rå fødevarer plante-baserede pates, ikke-mejeri krydderier, friske urter, osv., for at sæson rå fødevarer måltider. kan tilføje zappe til mange måltider. Tilsatte smagsstoffer er meget vigtigt for fødevarer opdeles ikke efter kogning, og hjælper med at omdanne en "Salat" i en "måltid".
  • Brug forskellige tilberedningsmetoder teknikker til at tilføje sort, såsom spirende frø, korn og bønner, saftpresning frugt og grøntsager, iblødsætning nødder og tørret frugt og blanding.
  • Lær at lave rå fødevarer desserter. Du behøver ikke at opgive din søde tand, og mange rå fødevarer desserter er mulige over simpel hakkede op frugt.
 9. 9
  Motion og slappe af. Optimal sundhed handler om at være sunde i et godt afrundet måde. Hvad går ind i din krop er vigtig, men så bliver tilstrækkelig motion, afslappende ordentligt at reducere stress, og tænker positivt til at sikre, at du ikke bombardere din krop med negative tanker, følelser og bitterhed.

Tips

 • Vælger at købe økologisk, hvis en bestemt type produkter bliver behandlet med en stor mængde af pesticid. Disse data kan nemt forsket online.
 • En god del af de sundhedsmæssige fordel for en rå fødevarer kost er ikke så meget om at spise rå mad som det er i om ikke at spise stegt eller forarbejdede fødevarer. Nogle har fundet stor fordel i at blande det op ved at tilføje mere rå fødevarer til deres kost og blot mindske kogt / forarbejdede fødevarer, eller være på en rå fødevarer kost i flere dage om ugen. Alles stofskifte er anderledes, og en streng rå fødevarer kost kan ikke være for dig, så eksperimentere og se, hvordan din krop reagerer. Du kan være i stand til at drage fordel af at blande det op!
 • Rå fødevarer blogs er en stor kilde til rå mad opskrifter, herunder ofte tips fra blogger, som de fundet, hvad gjorde og virkede ikke, da de forsøgte opskrifter i populære bøger.
 • Blended drinks kan være bedre end Juiced dem, fordi fibrene er venstre intakt. Naturligvis de drikker erfaring er helt anderledes, så holder dette i tankerne, når du vælger.
 • Rå fødevarer og ingredienser kan omfatte møtrik mælk, budding, smoothies og frosne bananer fløde.
 • Supplere din kost med vitamin B12 for at forhindre anæmi. Nogle produkter omfatter dette, men pas på forarbejdede produkter, der er blevet kogt eller opvarmet for at bevare dem.
 • Hvis du har bemærket, at rå fødevarer kost er stærkt afhængig af moderne udstyr såsom frysere, køleskabe, og elektrisk udstyr, er det ikke nødvendigt at være. Du kan have en rå fødevarer kost uden disse bekvemmeligheder - det bare kræver mere omhu, mere daglig forberedelse og daglige høst eller shopping for ingredienser. Det hele afhænger af, hvor meget tid du har til rådighed.
 • Forbliv opmærksom på ændringer i dit fordøjelsessystem eller generelle trivsel.
 • Hvis du spise ud, bringe et par af dine egne ingredienser, såsom en avocado, citron, krydderurter eller naturlige salat dressing. Selv bemærke, at de fleste sundheds-koder forbyder at bringe din egen mad i en restaurant, så det er bedst at ringe i forvejen og bede om dine behov for at være taget hensyn til. Hvis dette ikke er muligt, få en drink og en salat og fyld op senere derhjemme.
 • Sikker, hvis du vælger at spise rå animalske produkter. Stil spørgsmål om deres kvalitet og kilden og være fuldstændig sikkerhed for, at de er blevet håndteret hygiejnisk og med optimale pleje.
 • Vidste du, at unge voksne har tredive gange enzymer de ældre? Jo ældre man bliver, jo sværere fordøjelse bliver. Holde dette i tankerne, som du alder, fordelene ved en rå fødevarer kost for sund aldring kan være enorme. Vær dog opmærksom på, at påstande om enzymer bestrides af de fleste ernæringseksperter og forskere, som påpeger, at sådanne enzymer er beregnet til at blive brugt af forskellige organismer, mens de lever, og kan ikke være til nogen gavn for en menneskelig krop... og spise rå fødevarer er en dårlig måde at få enzymer i første omgang som disse enzymer er ødelagt af mavesyre. Vær en velinformeret dieter!
 • Nogle kilder foretrækker opvarmning temperaturen af ​​rå fødevarer skal holdes under 116 º F eller 47 º C i stedet for 118 º F eller 48 º C foreslået i denne artikel. Ani Phyo definerer levende fødevarer som fødevarer ikke er varmet over 104 º F eller 40 º C. Gør baggrunden læsning og selv bestemme hvilken temperatur til opvarmning at bosætte sig på.

Advarsler

 • Anskaf nok protein og sunde fedtstoffer for korrekt stofskifte.
 • Madlavning kan ændre kemien i visse fødevarer, hvilket gør dem lettere at fordøje, eller endog muligt at fordøje. Også kroppen fordøjer nogle fødevarer mere effektivt i kogt formular.
 • Denne diæt anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder, personer med anæmi og mennesker med risiko for osteoporose. Hvis du har nogen form for sygdom, immun sygdom eller sundhed skrøbelighed, drøfte mulighederne med din læge. Selv blot at fjerne forarbejdede fødevarer fra din kost og øge mængden af ​​hygiejnisk forberedt rå fødevarer kan forbedre sundheden, så ikke afvise mulighederne direkte.
 • Tal med din læge, hvis du har nogen sundhedsmæssige betingelser før du starter en rå fødevarer kost. Du er stadig føreren af ​​dit skib, men kloge råd er værd at agte.
 • Nogle fødevarer skal være kogt for at være sikker, så som røde kidneybønner og cashewnødder. Altid være opmærksom på mad, der kræver madlavning for sikkerheden.
 • Også huske på, at du stadig nødt til at være opmærksomme på, hvad du spiser og hvordan du forbereder det. Grøntsager kan miste næringsstoffer ved kogning, men de kan også miste så meget af deres næringsværdi ved at sidde på din counter eller i dit køleskab i dagevis. Næringsstoffer er også tabt, når grøntsager og frugter er dehydreret, frosne, gennemblødt eller Juiced. Og det er en trist kendsgerning, at du stadig kan have problemer med nogle næringsstoffer, afhængig af din kost, da de er lavet mere let absorberes af madlavning. Gentagne trang til en bestemt fødevare, kan være en indikator for noget mangler i din kost og et ernæringsmæssigt behov ikke er opfyldt, så holde styr på din kost og dit helbred!
 • Ikke alle kan være sundt med denne diæt, og nogle kropstyper er bedre egnet end andre. Lyt til din krops behov og reaktioner. Tal med din læge, hvis du har nogen bekymringer.
 • Ingen kost er en one-size-fits-all løsning til alle vægt-og sundhedsmæssige problemer. Alle har forskellige individuelle kostbehov, påvirket af alder, genetik, miljø, livsstil og sundhed og medicinske status. Ethvert menneskes blanding af enzymer og tarmbakterier er lige så enestående som et fingeraftryk. Må ikke blive chokeret eller skuffet, hvis denne diæt, eller enhver anden, fungerer godt for en anden, men ikke for dig. Tal din kost over med din læge og arbejde sammen på at finde den ideelle kost for din unikke situation.
 • Mange mennesker vil føle sig syg kort efter brat starter en ny kost. Selv om der ofte omtales som en "afgiftning reaktion", det er faktisk dit fordøjelsessystem justere til din kost. (Dette sker med en kost!) Udskæring koffein kan forårsage hovedpine, uanset hvilken kost du er på, og øget fiber kan forårsage midlertidig diarré. Den ændring i kosten kan forårsage hyppige flatulens, en berygtet bivirkning af de nye til rå fødevarer kost. Nogle eksperter anbefaler at lempelse i en ny kost ved langsomt indfasning nye fødevarer og udfasning gamle, for at give dit system tid til at tilpasse sig. Men hvis følelser af sygdom fortsætter, kan denne diæt ikke være for dig og din krops individuelle behov.
 • Påstandene for at få flere enzymer fra en rå fødevarer kost bestrides af de fleste forskere og ernæringseksperter. Forskning har vist, at sådanne enzymer begynder at nedbryde og bryde fra hinanden, når en plante høstes (f.eks dræbt) og kommercielt tilgængelige grøntsager og frugter har ofte nogle enzymer tilbage, afhængigt af hvor længe det har været siden de blev høstet. Resterende enzymer er normalt ødelagt af mavesyre og mavesyren, og det er uvist, om nogen enzymer overlever denne proces, eller hvis de gør, hvad gavn for disse enzymer skulle det menneskelige legeme. Husk, planter trækker næring fra solen og fra tegning næringsstoffer fra jorden. Da vi mennesker ikke gør det, er det yderst usandsynligt, at vi kan drage nytte af plante-enzymer. (Påstandene om enzymer ofte synes at behandle enzymer, som om de er alle ens, men enhver organisme har sin egen unikke blanding af enzymer, der opfylder visse formål Enzymer fra planter vil sandsynligvis ikke tjene noget formål i din menneskelige krop, og der er. altid en lille mulighed for, at udenlandske enzymer kunne forstyrre din naturlige menneskelige enzymer og gøre dig syg) Det er ikke til at sige, der er ingen fordele ved en rå fødevarer kost. folk kan generelt gavn af at spise mindre forarbejdet, bagt og stegt mad. Men vær sikker på at du er klar over, hvad der virkelig foregår i din kost, og at du er på en diæt af gyldige grunde. Mange trendy diæter har reelle fordele, men også kan være genstand for tvivlsomme fordringer.
 • Ikke alle værdsætter intensiteten af ​​arbejdet tilsyneladende påkrævet for denne kost, hvis du følger de fussier tilberedningsmetoder eksempler. For eksempel mente Julie Powell af New York Times, at der på en rå fødevarer kost, ville hun have "brugt en hel dag gøre noget, men forsøger at fodre mig selv." Det er tilrådeligt at lade tricky, amatør rå fødevarer kost forslag til særlige lejligheder, hvis du finder de indtager for meget af din tid i forberedelse. En rå fødevarer kost bør ikke tilføje til din angst niveauer, og heller ikke gøre dig til en forrykte martyr for en årsag, der er hastigt svindende din tålmodighed. I første omgang forventer noget af at lære at være tidskrævende, når du skifter tilberedningsmetoder, trods alt, er du aflære "madlavning", og som kan tage nogle gør, indtil det bliver anden karakter. Efter et stykke tid, hvis det skulle blive meget hurtigere, især da du lærer at forberede egnede emner i partier. Og der er altid mulighed for at tilføje nogle rå fødevarer til din kost i stedet afsætte hele din kostvaner til det. Nogle mennesker gør en rå fødevarer kost på visse dage i ugen, eller kun gøre rå fødevarer hjemme og spise, hvad de vil, når de går ud. Find ud af, hvad der virker for dig, din krop, dit helbred og din livsstil!

Ting du behøver

 • Rå mad opskrift bøger (eller "Kok" bøger)
 • Foodprocessor, kvalitet knive, dehydrator, saftpresser, etc. (som beskrevet i trin)
 • Internetadgang