Wkedk

Hvordan til at spise som en bodybuilder

Spise som en bodybuilder vil hjælpe dig med at opbygge muskler, og opretholde en sund vægt, hvis du følger den nøje. Den grundlæggende idé er at spise en kost højt proteinindhold og fiber, og lav i kulhydrater og fedt. At spise som en body-builder, kan du læse disse pejlemærker samt prøven kost nedenfor.

Steps

Hvordan til at spise som en bodybuilder. Følg madplan nedenfor.
Hvordan til at spise som en bodybuilder. Følg madplan nedenfor.
 1. 1
  Følg madplan nedenfor. Krydderier kan bruges, men ikke i ekstremer. Undgå tykke eller cremet salatdressinger. Brug salt sparsomt, gode alternativer er Mrs Dash krydderier. Undgå sukker på alle omkostninger, og hvis du kan lide sukker og fløde i din morgen kaffe, så prøv med skummetmælk og stevia som sundere alternativer.
 2. 2
  Spise et måltid hver 2 til 3 timer. Karosserifabrikanterne understrege proteiner matchet med kulhydrater, men vil indarbejde grøntsager og fiber i din kost også bidrage til at opretholde din sundhed og holde dig følelsen fuld. Hvis du går glip af et måltid, behøver du ikke komme til at gøre op for det ved næste måltid.
 3. 3
  Indarbejd hørfrø og hørfrøolie i din kost. Hørfrø og hørfrø olier findes i mange butikker, og du kan også finde brød og korn indeholder hørfrø. Alternativt kan du tage hørfrøolie kapsler (1000 mg, kan findes på ernæringstilskud butikker). Være advarede dog, at pillerne være utilfredsstillende erstatninger for naturlige hørfrø, da mange sundhedsfremmende komponenter hørfrø kan gå tabt under behandlingen i at gøre pillerne. Pillerne er ikke FDA godkendt, med forskningen stadig i sin vorden. Hør kan bidrage til at bremse din appetit og trick kroppen til at tro, det er at få nok fedt, så det vil frigive fedt butikker og reducere den samlede betændelse i leddene.
 4. 4
  Drik masser af vand. Vand er meget vigtigt, om du er slankekure eller ej. Nogle mennesker er så dehydreret, at de forveksler det for sult smerter. En almindelig retningslinje er at opdele din vægt (i pounds) med to. Det endelige antal er antallet af ounces vand du har brug for hver dag. For eksempel, hvis du vejer 150 £. Stræbe efter at drikke 75 ounce vand dagligt. For dem, der bruger det metriske system, dividere din vægt (i kg) med 30 (ex. somebody på 70 kg vil få brug for 2,3 liter om dagen). Drik mindst dette beløb hver dag, især hvis du træner. Lær at elske smagen af ​​vandet, og se, hvordan at drikke mere vand hver dag for flere detaljer.

Foreslået madplan

 1. 1
  Første måltid (morgenmad):
  • 1 til 2 hægter af et proteintilskud i fedtfattig mælk eller vand (nemmest morgen måltid) blandet med 1/2 kop frosne frugter og / eller fedtfri yoghurt.
   • eller 1 æg og 2 hvide hårdkogte eller stegt med en olivenolie erstatning.
   • eller 40 gram stål skæres havre (omkring en halv kop eller en fjerdedel af en kop), ikke erstatte med øjeblikkelige havre, da de fleste af deres naturlige fibre er blevet udvasket
  • 1000 mg hørfrøolie
 2. 2
  Anden måltid (morgen snack):
  • Man kan tun eller laks (se efter lav natrium sort)
   • eller 1 til 2 skefulde af protein shake og 2. Fiber One Bars jorden til en pasta og blandes med skummetmælk
  • 1000 mg af hørfrøolie
 3. 3
  Tredje måltid (frokost):
  • To 6 ounce kyllingebryster og 2/3 kop hele hvede / fiberrig pasta eller fuldkorn brune ris.
  • 1000 mg af hørfrøolie
 4. 4
  Fjerde måltid (eftermiddagssnack):
  • Man kan tun eller laks (lede efter lavt natrium sorter)
   • eller 4 oz bøf (brug den sparsomt, da bøf har højere kolesterol end slankere proteiner såsom kalkun, kylling eller fisk)
  • 1 til 2 skefulde af protein shake og 2. Fiber One Bars jorden til en pasta og blandes med skummetmælk
 5. 5
  Femte måltid (aftensmad):
  • 8 ounce bøf eller samme mængde ekstra magert hamburger, laks eller rejer, kogt i olivenolie eller en rapsolie alternativ.
  • 1 stor salat eller stor del af broccoli eller blomkål (eller begge)
 6. 6
  Sjette måltid (nat snack):
  • 1 til 2 hjemmet af en proteintilskud i fedtfattig mælk eller vand
   • eller 3 æg (2 af dem hvide only) hårdkogte eller stegt med olivenolie eller kalorie-fri smør erstatning
  • 1000 mg af hørfrøolie
 7. 7
  Stedfortræder nødvendigt. For eksempel kan tun eller laks 1 kan erstattes med enten 3 kalkun niblets eller 1 1/2 kopper imiteret krabbekød (husk at tjekke udløbsdatoen), i stedet for æg, kan du have lys schweizisk ost (spiser kun 3 1 / 4 "terninger).
  • Hvis du er vegetar, uanset hvor den står dyrekød, kan du erstatte den med tofu, bønner, ærter og nødder.
 8. 8
  Indarbejde frugter og grøntsager. Selvom godt for opbygge muskler, er kosten på denne plan er begrænset til forarbejdet protein og kulhydrater, hvilket ikke er sundt eller bæredygtigt. Balancing dine måltider med flere grøntsager, frugter og fedtfattig, lav kolesterol, uforarbejdede proteiner vil i sidste ende føre til en sundere krop og livsstil. Tilføj mindst 5 frugter og / eller grøntsager til din daglige kost. En nem måde at gøre dette på er at blande proteiner med salat fæstnelse og indarbejde hørfrø (som kan erstattes af olivenolie) til en sund uforarbejdede salatdressing.

Tips

 • Gøre måltider før tid for ugen vil gøre det lettere.
 • Få en valleprotein mix, der er lavt fedtindhold, lavt Carb, og har mindst 23 gram protein pr scoop. Sukkerindholdet skal være lav (ex. 3 gram eller lavere). Mange butikker har prøver, så tage nogle hjem, før du køber en, der er nogle virkelig grove former for protein shakes.

Advarsler

 • Vær altid opmærksom på lægens råd, før du starter enhver kost.
 • Eksklusive fleste fødevaregrupper fra din kost til gengæld for forarbejdede "protein" shakes / pulvere eksponentielt øger din risiko for højt kolesteroltal, forhøjet blodtryk, sygdom, anæmi, gastrointestinal fejlfunktion / back up, og andre ubehagelige associerede bivirkninger med en yderst begrænset, ensidig kost som den er anført her.
 • Forbrugende ekstreme niveauer af protein kommer på bekostning af at øge dit kolesteroltal. Hvis du har højt kolesteroltal eller er i fare, ikke følger denne plan.
 • Hvis du er allergisk over for mælk, vallen protein shakes, at planen kræver kan ikke være godt for dig. Enten holde sig til æggene eller find en shake med ingen mejeri i det.
 • Børn og kvinder, der er gravid, prøver at blive gravid eller ammende bør være omhyggelig med at undgå overdreven kviksølv forbrug. EPA anbefaler forbrugende ikke mere end 12 ounce laks eller lys tun per uge (6 ounce af hvid tun) og til helt at undgå sværdfisk, haj, Teglfisk og konge makrel. Andre fisk bør undgås baseret på lokale bulletiner. Se linked reference for mere information.