Wkedk

Hvordan til at udtrykke din følelsesmæssige smerte den sunde måde

Vi har ofte føler sorg i løbet af hændelser i vores liv, at vi ikke har kontrol over. Måske en bedste ven bevæger sig væk, eller måske oplever vi tabet af et familiemedlem. Ikke alle af os ved, hvordan man kan udtrykke vores følelser. Nogle kan ikke tale det over med forældrene, og nogle synes bare, at skade sig selv er den eneste måde at udtrykke deres inderste følelser. Der er andre måder for os at udtrykke vores sorg. De trin som skrevet nedenfor er gode retningslinjer at følge.

Steps

Hvordan til at udtrykke din følelsesmæssige smerte den sunde måde. Først og fremmest ved, at gråd er ikke et tegn på svaghed.
Hvordan til at udtrykke din følelsesmæssige smerte den sunde måde. Først og fremmest ved, at gråd er ikke et tegn på svaghed.
 1. 1
  Først og fremmest ved, at gråd er ikke et tegn på svaghed. Lad ud af dine tårer! Flaske op følelser føre til mere følelsesmæssige sammenbrud i fremtiden. Grædende ikke kun renser øjnene, men vasker smerten væk. (Bemærk:. Dette er en metafor Crying ikke bogstaveligt vaskes væk smerte.)
 2. 2
  Hold en dagbog. Hver gang du føler nede, skriv en dagbog om det. Når du føler dig bedre kan du se tilbage på posten og tænke, "Hvordan er denne smerte gøre mig stærkere?".
 3. 3
  Find nogen at snakke med. Find en person, du har tillid til. Hvis du føler dig tryg at tale med dem, og hvis de kan lytte til dig, forstår din smerte, så de er den rette person for dig at henvende sig til.
 4. 4
  Prøv at komme til kilden til tristhed. Er det på grund af en person i særdeleshed? Hvis ja, undgå denne person. Hvis en person er kilden til din depression, så er det ikke værd at tale med ham eller hende.
 5. 5
  Arbejde gennem de grunde, der fremprovokerer din gråd. Hvis du er jaloux på nogen, så prøv at regne ud, hvis denne reaktion er virkelig værd følelse trist over.
 6. 6
  Give tid til at sørge. Hvis tristhed skyldes død af en person tæt på dig, så kan det tage lidt længere tid for sorg at passere. Det er sundt at føle sig trist over tabet af en elsket, så forstå dette og tage en dag ad gangen. Gråd er helt normalt på et tidspunkt som dette. At tale om det og udtrykke dine følelser vil også hjælpe.
 7. 7
  Bruge kunsten til at frigøre nogle af dine smerter. Det kan være et digt, en sang, novelle eller et maleri, der beskriver, hvad du føler og går igennem.
 8. 8
  Muster modet til at føle, hvad der rent faktisk eksisterer inde i dig, modet af et åbent hjerte.
 9. 9
  Hvis din sorg er relateret til et familiemedlem går væk, glem ikke dem, men holde minderne om dem [billeder, hjemmevideoer, yndlingssange osv.].
 10. 10
  Er det på grund af kærlighed? nogen, du føler er attraktiv, men du ikke har nok mod til at fortælle dem det? Skrive breve, e-mails, tekster og gemme dem i kladder og læse dem hver dag.

Tips

 • Græder tider hjælper. Du nogle gange føler sig bedre efter en god græde. Bare holde din hage op!
 • Du skal skrive en post i din dagbog hver dag, selvom sorg er mindre. Denne måde kan du få styr på dine følelser og tanker, før du får meget trist igen.
 • Hvis du føler, at den eneste måde du kan få lindring fra din smerte er ved at såre dig selv, så prøv at følge ovenstående forslag. Prøv at tale med en forælder eller bedste ven og måske så vil du føle lettet.
 • Må ikke dræbe dig selv, selvom du føler at du ønsker også, det er ikke det værd.

Advarsler

 • Denne artikel er primært rettet mod sorg! Hvis du er vred, er der andre løsninger.
 • Vær opmærksom på dem omkring dig, mens udluftning (lytte til høj musik, har ramt en genstand, et cetera). Du ønsker ikke at uheld tager din vrede ud på en uskyldig tilskuer.