Wkedk

Hvordan til at håndtere tab og smerte

Når du en person, et kæledyr eller en drøm, der har været meget værdifuldt for dig, er intens. Smerte, og spørgsmålene kan nemt hjemsøge dig. Du kan føle, at du aldrig vil være den samme igen, aldrig rigtig grine, aldrig komme sig, aldrig blive hel igen. Du kan føle, at livet vil aldrig blive det samme, fordi det gabende stort hul, hvor denne person eller er var engang vil sluge dig op og aldrig lade dig se gladere side af livet igen.

Hav tro på løftet om, at du vil se solen skinne på dit liv igen. Det er muligt at helbrede følelsesmæssigt og at vokse sig stærkere mentalt, fysisk og i ånden. Du vil blive en medfølende, følelse, griner og håbefulde menneske igen i tiden. Tillade smerten til at flyde igennem og videre er nøglen til din opsving, og mens det kan føles svært og endda illoyale til mindet om det, der nu er gået tabt, den ultimative loyalitet og ære, hvad er tabt, er at huske godt og fremad ved tage med dig det bedste af dine minder til at inspirere din vej fremad. Husk at leve godt og at ære både dig selv og dem nu gået.

Steps

Hvordan til at håndtere tab og smerte. Ignorer folk, der siger unyttige ting som "komme over det", "stoppe med at være så følsom", "jeg fik over det hurtigt, når det er sket for mig" osv.
Hvordan til at håndtere tab og smerte. Ignorer folk, der siger unyttige ting som "komme over det", "stoppe med at være så følsom", "jeg fik over det hurtigt, når det er sket for mig" osv.
 1. 1
  Face tabet. Det kan være let at bedøve dig selv med distraktioner såsom narkotika, alkohol, oversleeping, internet overforbrug, promiskuitet eller andre vane, der truer dit velvære og efterlader dig sårbar over for afhængighed og forvirring. Og mens andre mennesker omkring dig, kan hjælpe dig midlertidigt at glemme din smerte, vil du aldrig virkelig heles indtil du konfrontere tabet, og hvad det betyder for dig personligt. Ignorerer smerter forårsaget af tabet, beroligende dine følelser, så de ikke kan gennemarbejdes vil bringe mere alvorlige konsekvenser senere, herunder depression, traumer og afhængighed. Tillad dig selv lidt tid til at gøre ondt dybt, men ikke tillader dig selv at sidde fast der, selv når du skader, skal du også nødt til at begynde at arbejde ud hvordan man kan håndtere og finde elastiske veje gennem din smerte og tab.
  • Må ikke forbyde vælter helt. Din smerte fortjener opmærksomhed og beroligende i begyndelsen. Men sørg for at trække en streg på forlængelse nogen stat for at vælte sig fordi i sidste ende det holder du fast lige i den tid af tab, ude af stand til at bevæge sig fremad og kun i stand til selvmedlidenhed.
  • Husk på alle tidspunkter, som du ikke er alene i dine følelser. På et eller andet punkt, vi alle beskæftiger sig med tab og smerte, til tider fathomless følelsesmæssig smerte. Vi er alle nødt til at gå gennem vores cyklus af liv, død og følelser. Grieve, så længe du har brug for, uanset hvad nogen siger. Dette er din tid.
 2. 2
  Del dine med andre. Du lider, og det er okay, og det er sundt at opsøge folk, der vil tage sig af dig. Hvis du ikke kan finde en, læne sig op ad en medfølende fremmed. Holde dine følelser flaske op indeni bærer enorm risiko, fordi der vil komme et punkt, hvor du ikke engang kan formulere de virkelige følelser for dig selv, endsige til andre. Selv hvis du føler som om du vandre, forvirret og usikker, taler med nogen, du stoler er en form for at tillade dig selv plads til at tænke højt og begynde dumping nogle af de smerter, du oplever. Se taler som en sortering handling, idet det ikke behøver at være sammenhængende eller begrundet, det bare skal være udtryk for uanset behov for at komme op og ud af dig.
  • Hvis du er bekymret andre til du kan blive forvirret eller ked af det, du siger, kan en simpel advarsel op foran afhjælpe denne bekymring. Bare lad dem vide, du føler dig ked af det / dårlige / ked / forvirret, etc., og at nogle af de ord, du siger, er ikke altid kommer til at gøre en god mening, men at du sætter pris på at have nogen lytte. En god lytter og omsorgsfuld ven eller supporter ikke har noget imod i det mindste.
 3. 3
  Ignorer folk, der siger unyttige ting som "komme over det", "stoppe med at være så følsom", "jeg fik over det hurtigt, når det er sket for mig" osv. De udtrykker deres manglende evne til at håndtere deres frustration eller skyld og det har intet at gøre med dig. De er ikke inde i dit hoved, så du skal ikke give deres smid linjer enhver tiltro. Hvis det bliver klart for dig, at de bare vil have dig til at tage din smerte et andet sted, så lad dem gå. Fortæl dem "Du behøver ikke at være omkring mig, mens jeg går igennem dette, hvis det er for meget for dig at bære. Men jeg har brug for at gå igennem det, uanset hvordan du føler, så tillad mig denne plads. " Du kan genoprette forbindelsen med sådanne mennesker, når du føler stærkere, indtil da, behøver du ikke deres utålmodighed banke imod dig.
 4. 4
  Lad din smerte kommer ud. Lad tårerne flyde. Det er okay at selvom du ikke er den slags person, der viser dine følelser. Desuden indse, at der er ingen rigtige eller forkerte måde at føle smerte, at frigive smerter og at holde forsøger at arbejde sig igennem den. Hvad der er vigtigt er at anerkende den smerte og forsøger at arbejde sig igennem det, hvordan du gør det er helt op til dig og de ​​følelser inde i dig. Gråd, pummeling hovedpuden, går til en lang sigt, der sidder et sted særlige med udsigt og bare overvejer, smide ting ud, går til en lang køretur, skrigende på toppen af ​​dine lunger i en skov eller andet øde sted, male eller tegne erindringer, skrive digte, blive vred med din træning udstyr, gå dans, og så videre er blot nogle af de måder, folk finde afsætningsmuligheder for deres smerte, og de er alle lige gyldige metoder til at frigive hvad bygger op indeni. Find dine bedste måder at frigive smerten ved at lytte til dine mavefornemmelse og følge dem.
  • Undgå at gøre noget, der kan resultere i skade på dig selv eller til andre. Tab er ikke om at påføre skade eller gøre tingene værre. Tab er en tid for at lære at trække på dine inderste reserver og lære at klare det bedre med smerte.
 5. 5
  Flytte fokus, så ofte du kan fra sorg, skuffelse, vrede og sønderknust hjerte og prøv i stedet at huske de gode tider og de ​​bedste ting. Med fokus på negative aspekter for at forsøge at øge intensiteten og varigheden af ​​smerter fra dit tab vil ikke ændre hvad der er sket, men vil gøre dig føle en hel del værre. I sidste ende, er du nødt til at sætte spørgsmålstegn til, hvad nytte, som gør dig selv ulykkeligere er en opskrift på længere sigt sundhedsmæssige problemer og risici invaliderende dig. Og være sikker på, at ingen person eller væsen, som har bragt dig lykke ville have nogensinde ønsket dig at kollapse i en bunke. Hver eneste gang du føler dig fristet til at blive endnu mere ked af det, vred, ned eller snup en dagbog og nedskrive de gode ting, du kan huske om den person, kæledyr eller drøm, der er gået tabt for dig. Hvis du har mistet nogen, husker sådanne ting som hvad en person sagde eller gjorde, de små finurlige manerer til de store generosities, de gange, du har brugt griner sammen, og de ting, denne person har lært dig om livet og dig selv. Hvis det er en tabt kæledyr, huske de smukke gange, du tilbragte sammen, det lykkelige liv, du aktiveret for din og de særlige træk dit kæledyr havde. Og hvis det er en tabt drøm eller genstand for begær, huske de gode, der kom for at forfølge eller have disse ting, og tænke over, hvad du har lært, som kan anvendes til bedre oplevelser i fremtiden.
 6. 6
  Aflede tankerne. Alt for mange tanker går omkring dit hoved i cirkler kan føre til anden gætte, ønske du havde være mere den, at eller den anden eller til andre unyttige tankeprocesser. Ved at få travlt og besætter dig selv i opgaver, der kræver et andet fokus, giver du dig selv en pause fra konstant drøvtyggende over tabet. Dette giver dig også plads til at indse, at der er gode ting om din verden stadig, og at livet går videre, så klicheagtige som det lyder. Og mens arbejde eller studier kan give en vis lettelse fra den konstante tanker om tab, ikke blot stole på din rutine at distrahere dig selv, eller du risikerer at føle, at der kun er arbejde og sorg og intet i mellem. Hjælp reacquaint dig selv med gladere sysler ved at gøre noget, der giver dig fred. Der er alle mulige muligheder, såsom havearbejde,,, lytte til din yndlingsmusik, vandreture, tegning, maleri, etc. Vælg hvad beroliger dig og giver dig en følelse af glædesfyldt præstation (ikke noget arbejde eller studier kan altid lover).
  • Der er en masse af terapeutisk godt findes i sysler såsom kunst, madlavning og havearbejde og mange mennesker endda bruge disse som terapi, såsom i tilfælde af kunst terapi. Alt hvor du bruger både krop og sind koordinering og hvor du bliver både kreativ og engageret er en vigtig måde at hjælpe dig selv gradvist udfoldes fra smerten indeni.
  • Måske involvere dig med socialt arbejde. Når du involverer dig selv med andre folks liv, får du mange indsigter om, hvordan man klare sig bedre. Betragt som en mulighed. Hvis du kan lide børn, at hjælpe med unge, der viser masser af spontanitet og latter kan tjene til at dulme dig.
 7. 7
  Gem ting, der minder dig om din elskede eller din tabte drøm. Bare fordi en person eller et kæledyr er væk betyder ikke, du skal ikke altid huske dem. Det kan være en trøst at vide, at selv om den person eller kæledyr er ikke længere her, det, kærlighed og familie / personlige bånd, du har med dem stadig eksisterer. Ingen vil nogensinde være i stand til at tage det væk fra dig, og forholdet du har med dem vil altid være en del af dig. Og hvis du har mistet en drøm, betyder det ikke, at du er nødt til at kassere alle minder om turen taget mod det. Nogle souvenirs vil altid være værd at holde at minde dig om din egen mod, vedholdenhed og evne til at forestille sig en bedre fremtid, og minderne om, hvad du har stræbt efter, vil fortsætte med at eksistere for dig at trække på med nye drømme.
 8. 8
  Find glæde i smukke dage. Når du har oplevet blues for en tid, og du har været at holde indendørs eller gå med hovedet ned og ikke lægge mærke til verden omkring dig, omfavne de lysere eller rimeligere dage, hvor de sker. Brug disse dage at komme ud og bruge lidt tid walking, overvejer og blot bemærke liv og smukke ting omkring dig. Gør det regelmæssigt for at komme tilbage i sving i verden. Forsøg ikke for hårdt - bare lade varmen fra solen skylle ind over dig, lyde fra verdens flow gennem dig og skønheden af ​​træerne, arkitektur, kunst, rutiner og travle aktiviteter minde om, at verden er altid til stede, og at der er skønhed i det. Lyt efter fuglesang og lyden af ​​folk går om deres daglige forretning. Ja, livet går videre og du fortjener at være en del af det og i sidste ende at slutte sig til den daglige rutine.
 9. 9
  Give tid til at helbrede. Tiden vil helbrede ved at tillade dig at huske de gode ting og til at begynde at ære tabt gennem et fornyet vilje til at nyde dit liv mere fuldt ud. Du vil ikke nogensinde glemme dem, du har elsket. Eller vil du forlægge der kørte dig til at søge tabte mål eller resultater. Hvad der kan ændre sig, er, hvordan du nærmer dig dit liv fra dette punkt - der kan være en øget fokus, en ny følelse af værdi eller en totalt forandret perspektiv om visse aspekter af dit liv. Alt dette er godt, fordi det er en del af din vækst og en del af dig at lære, hvordan tabet kan blive forvandlet til en måde at omdirigere dit livs vej, minde dig om, at livet er dyrebart og at du er ansvarlig for at gøre mest muligt ud af din tid her.
  • Nogle gange kan du sidde fast i et dilemma af at ville sikre, at du ordentligt, og som sådan du måske finde dig selv udvide sørgende forbi, når du er klar til at flytte. Der er ingen rigtige eller forkerte tidspunkt længde for sørgende, for hver person, det er meget anderledes og healing har sin egen personlige tempo, herunder op-og nedture i løbet af sørgende tid. Forvent at være blid ved dig selv på noget tidspunkt, men ikke trække deadlines på sørgende eller udskyde din lykke enten, lytte til dine følelser og gøre, hvad der føles rigtigt indeni.

Tips

 • Lad ikke de "hvis-only" følelser tage over. "Hvis bare jeg havde været pænere." "Hvis bare jeg havde gjort tid til at besøge oftere."
 • Musik kan være en meget beroligende måde at håndtere, når du føler tab og smerte. Prøv at flytte fra trist til mere upbeat sange selv, eller du kan få dig selv til at føle sig trist bare ved at lytte til trist musik i lang tid.
 • Hvis nogen fortæller dig at "komme over det," ikke diskutere med dem. Det vil bare gøre dig til at føle endnu værre, fordi det vil gøre du føler som om du medbringer en svagere tolerance for følelser end en anden. Med andre ord, vil du begynde at tro, at der faktisk er et problem med den måde, du har at gøre med den sorg, når der virkelig ikke. Dette er blot hvordan du føler. Bare ikke lytter til dem, fordi de ikke ved, hvad slags forhold, du havde med den elskede. Du vil helbrede på din egen måde på din egen tid.
 • er smukt - det har mange vidunderlige overraskelser i vente for dig. Så gå videre og besøge nye steder og møde nye mennesker.
 • Sorg arbejder i sin egen unikke cykler, og det varierer fra person til person. Ikke alle vil helbrede højre væk, og så igen, vil ikke alle blive sygeligt ked af, enten.
 • Du er fri til at tænke på andre ting. Der er intet, der siger du nødt til at holde bolig på tabet for at bevise din sorg eller for at vise andre, hvor meget tabet betyder for dig. Mennesker allerede ved, at du er ødelagt, og du behøver ikke at bevise eller forklare noget.
 • . Hvis du falder (og du vil falde), grine ad dig selv, sparke dig selv i røven og gå videre.
 • Husk, at hver person føler forskelligt. Må ikke være bekymret, hvis du finder du har en hårdere tid healing end en anden, selv over det samme tab. Denne regel viser, hvor tæt du og den elskede virkelig var. Nogle mennesker vil ikke græde, mens det kan tage andres måneder til at stoppe.
 • Må ikke fortryde noget. Må ikke sætte dig ned, fordi du ikke har mulighed for at sige, at du var ked af eller eller "farvel". Du kan stadig sige det.

Ting du behøver

 • Souvenirs (fotos, tidsskrifter, film, osv.)
 • Et tidsskrift eller dagbog til dig selv, at holde styr på følelser, digte mv
 • Påmindelser om at holde spise godt, motion og komme derud for at nyde verden