Wkedk

Hvordan skal man behandle med fristelser

Er du noget godt på modstå fristelse? Alle os bukke under for en lille fristelse nu og da, men nogle mennesker er velsignet med mere selvkontrol end andre. Temptation er om at ville noget, som du virkelig ønsker, ofte noget, der ikke rigtigt eller godt for dig.

Modstå fristelsen er vanskeligt, fordi genstanden eller emnet for vores ønske er ofte meget mere ønskeligt, fordi det er forbudt, out-of-rækkevidde, eller svære at opnå. Sommetider fristelse kan blive til besættelse hvis det ikke er muligt at opnå den ønskede ting eller person andre tider, at kunne give efter for fristelsen efterlader os med en følelse utilfredse, skyldig, eller ked af, fordi vi har gjort noget, vi ikke burde have. Denne artikel diskuterer måder at håndtere fristelser.

Steps

Hvordan skal man behandle med fristelser. Find hvad der udløser din fristelse.
Hvordan skal man behandle med fristelser. Find hvad der udløser din fristelse.
 1. 1
  Identificer dine egne fristelser. For det første, er en fristelse noget du tror du skal modstå, fordi at give efter for det ville være forkert i henhold til dine religiøse overbevisninger eller moralske kode, dårligt for dit helbred eller velfærd, eller vil forårsage forstyrrelser i dine relationer med andre mennesker. For det andet vil give efter for det få dig til at føle sig dårligt efter den indledende nydelse, når det går op for dig, at der er en høj pris at betale for den opførsel eller handling, du har givet efter for. Nogle eksempler på typiske fristelser omfatter:
  • Ønsker at spise mad, som vil få dig til efter, fordi du anser det for at være opfedning (det ødelægger din kost), usunde (det kan forårsage sygdom eller sænkes ernæring), eller det er uhensigtsmæssigt for dig (fordi det ikke er noget, du skulle spise i henhold til din kost eller sundhed principper eller religiøse overbevisninger).
  • Ønsker at købe ting, du virkelig ønsker, selvom du ikke har penge, eller du allerede har fået nok ting, og du ved, du virkelig ikke brug for mere.
  • Ønsker at råbe på nogen, fordi du er frustreret, og du kan ikke tilbageholde fristelsen til at lange ud. Dette kunne være rettet mod nogen i dit liv, herunder din partner, dine børn, din chef.
  • Ønsker at have en affære med nogen. Leger med utroskab er en banal fristelse for alle fra berømtheder, pop-stjerner, og politikere, til naboer og kollegaer.
  • Ønsker at hengive overdrevent i alkohol eller tage ulovlige stoffer.
  • Ønsker at give efter for seksuelle drifter, som du føler er uhensigtsmæssige i henhold til dine overbevisninger eller sociale skikke, såsom pornografi, besøger prostituerede, sex før ægteskabet, etc.
  • Ønsker at give efter for tøven og dovenskab. Du vil hellere ikke blive generet gøre noget, selvom du ved, du skal.
 2. 2
  Find hvad der udløser din fristelse. Der er en masse muligheder for triggers, men du bliver nødt til at grave ned for at identificere dem, der er specifikke for dig. Nogle af de mere åbenlyse udløsere, der bringer fristelsen i forgrunden kan nævnes:
  • Kedsomhed med din nuværende situation eller relationer.
  • Ubeslutsomhed eller mangel på tanke om, hvad du vil have ud af livet, dit job, dine relationer, din fremtidige retning.
  • Attention-søger. Måske du føler, at ikke nok mennesker betaler dig tilstrækkelig opmærksomhed.
  • Stress eller følelse ned.
  • Frustration med den måde, tingene er på vej i dit liv, med andre mennesker i dit liv, med dig selv.
  • Manglende tro på dig selv, eller i din tro eller kerneoverbevisninger.
  • Et behov for at bevise noget for andre mennesker i dit liv, måske endda som en hævnakt eller "udligning" (såsom at have en affære, fordi en ægtefælle havde en affære).
  • En kortvarig eller kortsigtet visning af gevinster og mangel på en større vision for din fremtid.
 3. 3
  Træn dine overordnede værdier. For nogle mennesker, giver troen et solidt fundament af principper og moral til at overholde, for andre der overholder Den gyldne regel, og søger aktivt at være en konstruktiv del af civilsamfundet danner basis af værdier. Problemer kan ofte opstå, når du mangler et solidt fundament af værdier, som kan friste dig til at leve et liv, hvor "anything goes", eller lad dig ikke til at skelne, hvad der er rigtigt og forkert i en given situation. Spørg dig selv: Har jeg et komplet sæt af værdier, jeg holder nok om at overholde? Der følger af dette kan du stille sådanne spørgsmål som:
  • Hvad er mine finansielle værdier? Skal jeg bekymre sig om budgettering eller er jeg også optaget eller uinteresserede at genere? Er det bekymrer mig, når jeg kommer i gæld?
  • Hvad er min arbejdsplads værdier? Hvad tror jeg udgør underslæb, chikane, intimidering, eller tage fordel af andre på en arbejdsplads sammenhæng?
  • Hvad er mine personlige værdier? Bryder jeg mig om min familie før alt andet? Må jeg sætte min familie før mine personlige ønsker?
  • Hvad er mine borgerlige værdier? Skal jeg tro, jeg skulle hjælpe andre mennesker, selv om det er klart, de ikke hjælpe sig selv? Har jeg tror stemmeret sager? Må jeg respekterer politiske overbevisning, som er det modsatte af min egen?
  • Hvad er min tro tro? Må jeg følge disse overbevisninger, eller skal jeg smutte tit?
 4. 4
  Tænk over, hvad det er du bukke under for. Snarere end gladeligt lade dig falde i fristelse, gøre det mentale hårde arbejde for at tænke det igennem til sine endelige konsekvenser. Få mennesker tåler presser sig selv gennem hele processen mentalt, fordi det er nemmere at komme med undskyldninger op efter den kendsgerning, tænkning indebærer ansvar. Dette er ikke et simpelt tilfælde af "Jeg vil gerne chokolade, så jeg har tænkt mig at have nogle, fordi jeg føler mig virkelig trist lige nu." Det tænker der kræver at du til at identificere, hvad der vil ske, hvis du giver i. Hard tænkning er den del mange mennesker ikke nå eller bekymre sig om at skubbe igennem, netop fordi tænkning er vanskelig.
  • Tager tilfælde af chokolade, om, hvad det vil gøre for at din vægt, din tro migræne, din teint, din tegnebog, din vens tro på dig, din Facebook-side erklæring om, at du har givet op chokolade, dit løfte til din partner ikke at spise det længere, osv. Tænk om folks reaktioner, når de finder ud af du har givet i. Tænk over hvordan du vil føle. Tænk over, hvordan det vil påvirke dine relationer, dit helbred, den agtelse og hvor du vil blive afholdt af andre. Virkelig tvinge dig selv til at fokusere på de varige ende resultater, ikke den momentane, flygtige nydelse eller glæde.
  • Tænk over, hvad det er du tror mangler eller ubalanceret i dit liv, der efterlader åbne denne dør for fristelsen, og hvad du vil gøre ved påfyldning dette aspekt snarere end at give efter for fristelsen.
  • Bemærk, at ikke tænker negative tanker, som anbefalet af mange selvhjælp guruer, anses for at øge dit ønske om at give i. En undertrykt tanke er en tanke venter på at hoppe højre back, som det fremgår af den berømte test af David Wegner hjælp Dostojevskijs opgave til ikke tænke på en isbjørn, der ender med at blive det eneste du kan holde tænker!
 5. 5
  Træn din. Efter at have tænkt meget over konsekvenserne, tilføje din viljestyrke til ligningen. Forvent at udøve viljestyrke til at være svært. Megan Oaten siger, at udøve viljestyrke gør ondt, når du først prøve, men at med praksis, bliver det meget lettere. Start med noget småt og arbejde dig op gradvist. Der er to mulige fremgangsmåder her, der tilbydes af Howard J Rankin bruger visualisering, og en, der tilbydes af Richard Wiseman, ved hjælp af taknemmelighed. Prøv både at se, hvad der virker for dig:
  • Visualisering tilgang: Visualiser dig selv modstå fristelsen. Forestil dig selv at se, at chokolade bar, plukke den op, føler det nøje, måske endda lugte det. Derefter visualisere dig selv at sætte det ned og gå væk fra det. Gøre hele oplevelsen så virkelig og taktile i dit sind som muligt. Når du føler, du har øvet det nok, gå til den butik, hvor de sælger chokolade. Kig på det. Og modstå det. Medbring en ven, hvis det giver dig støtte. Efter et stykke tid, kan du endda overveje at tage en smag test for at se om du kan spise bare en lille smule uden at overdrive det.
  • Den taknemmelighed tilgang: Koncentrer dig om alt det, du har at være taknemmelig for. Taknemmelighed kan du huske, hvad du har i livet, der er god, at være glad for, så som din familie, dit job, dine kæledyr, dine hobbyer, dit helbred, dine venner, det faktum, du har fået tag over hovedet og nok mad at spise, osv. Taknemmelighed grunde dig på en måde, der fjerner retfærdiggøre at give efter for fristelsen, fordi du følte sig "berøvet" af noget eller nogen. Vigtigere, nedskrive din taknemmelighed for afklaring og reference.
 6. 6
  Plan for fristelse. Accepter, at du vil blive fristet til tider. Når du kender dine fristelser og triggere, arbejde for at håndtere dem. På den måde kan du overvinde dem, før de tager fat. Dette er en positiv måde at tackle dem frem for at undgå dem (selvom er undgåelse diskuteret i næste trin som en anden mulighed.)
  • For eksempel, hvis du ved, du elsker at snack om eftermiddagen nedturen have frugt eller grøntsager pinde klar til at tygge på i stedet for den almindelige chokolade bar. Hvis du ved, du kan lide den fyr på tværs af gaden, fortæller hans kæreste hvordan smukke han er, hun vil tage sig af at holde ham væk fra dig. Hvis du ved, at du kan lide at købe for meget, tager ingen kreditkort til salg med dig, og kun tage 15€ kontanter til frokost.
 7. 7
  Aktiver ikke fristelse. Dette er den negative flipside at planlægge for fristelsen, og det indebærer at fjerne eller undgå kilden til din fristelse fra dit liv, hvis du finder det umuligt ikke at bukke. Nogle tilgange kunne være:
  • Flyt til en anden by eller bydel, hvis du ikke kan holde op med at tænke på at have en affære med en person. Eller bare stoppe med at se dem.
  • Undgå salg, hvis du ikke kan modstå at købe ting, du ikke har brug for.
  • Aldrig købe den mad, du finder dig selv ude af stand til at stoppe over-spiser. Må ikke gøre stashes eller lagre i huset. Hold dig væk fra steder eller sideskibe, der sælger dine fristelser.
  • Må ikke købe alkohol, hvis du ikke kan stoppe ved moderat drikkeri.
  • Må ikke købe ulovlige. Udover at være en forbrydelse, er liv og sundhed vejafgift taget af illegale stoffer reel. Du behøver kun at søge online for eksempler.
  • Må ikke socialisere, hvor du hårdt fristet til at gøre ting, som ikke passer til dig, såsom barer, kasinoer, bordeller, osv.
 8. 8
  Udskift fristelsen med distraktioner eller forfølgelser af stof. Distraherende dig selv ved at gøre noget aktivt er en god måde at modstå fristelse. Find andre ting at gøre for at kompensere for den manglende eller kedsomhed, der er konfrontere dig. Komme ud og motion, gå en tilbage land, distrahere dig selv fra fødevarer ved at kigge på noget visuelt imponerende, såsom et sofabord bog, tage en ny hobby, skrive en bog om at modstå fristelsen, planlægge et budget, vaske hunden eller bil osv. Uanset hvad du vælger at gøre for at distrahere dig selv, kaste dig ud i det helhjertet.
  • Lysere op og lad det sjovt i dit liv. Tillad dig selv at have det sjovt, så du mister denne følelse af at fratage dig selv. Gør det til dit mål at sikre, at din familie og venner har det sjovt også.
  • I stedet for at kæmpe forandring, omfavne det. Embrace ændring i mennesker omkring dig, omfavne ændre på din arbejdsplads og liv, og vokse med forandringer.
  • Vær opmærksom på, hvad du gør i stedet selvoptagede.
 9. 9
  Søge hjælp. Dette er en ofte overset løsning, når bundet i tænker dette er rent din egen kamp. At nå ud til andre mennesker til at hjælpe dig med at modstå en fristelse kan være en meget kraftfuld løsning, forudsat at de er forstående, omsorgsfuld, og parat til at hjælpe. Folk, hvem du kan være i stand til at stole omfatter forældre, familiemedlemmer, venner, lærere, rådgivere, din læge, din minister tro, finansielle og budgetmæssige eksperter osv.
  • Tal med en rådgiver eller terapeut om underliggende følelsesmæssige problemer, der får dig til at falde bytte for fristelsen, så du kan finde ud af at styre det med større held.
  • Prøve. Nogle mennesker finder hypnose er nyttigt for fristelser såsom over-spiser eller ikke presser sig selv nok til at træne regelmæssigt.
 10. 10
  Beløn ​​dig selv for ikke at give efter for fristelsen. Når du overvinde modgang, du fortjener en pause. Gør noget, der er godt, sjovt og helbredelse for dig og måske for dem omkring dig, som kunne have været påvirket, hvis du havde givet i. Tag familien ud til middag, tage din kæreste vandreture, se en maraton af dine yndlingsfilm, tilbringer tid slapper af med en, du elsker, gentilslutning.
  • Pas på at belønningen har intet at gøre med fristelser, gør det om at forbinde med andre eller dig selv, om fremme det gode i dit liv, eller om at give dig selv nogle chill plads.

Tips

 • Undgå at se visse fristelser så romantisk, i den forstand, at give efter for dine vilde lidenskaber. Vilde lidenskaber skal tæmmet af den indre disciplin, ikke lov til at køre grasserende gennem dit liv og alle andres.
 • Meditation og åndedrætsøvelser kan hjælpe dig.
 • Lyt til andre folks advarsler, måske er de ikke bare siger ting for at irritere dig, måske har de et gran af sandhed eller erfaring i dem. Mindst høre, hvad andre har at sige.

Advarsler

 • Nogle mennesker er mere tilbøjelige til fristelse end andre, men det er muligt for alle at praktisere og lykkes i at bruge viljestyrke til at modstå fristelser.
 • Undgå at falde ned den glatte stigen engang fristet altid dødsdømt. Tilgiv dig selv tidligere fejltagelser og vælger at lære af dem og blive stærkere for fremtidige situationer. Fristelser fra fortiden er gået, fristelser fra nu af er dem, du kan tackle med succes.

Ting du behøver

 • Taknemmelighed tidsskrift
 • Forstyrrelser såsom en hobby, aktivitet