Wkedk

Hvordan man kan overvinde fiasko

Fiasko er en given i livet, forventer at sejle igennem uden en hikke er urealistisk og sætter dig op til at falde hårdere, når svigt sker. Undgå fejl forhindrer dig også at fokusere på at få den elasticitet er nødvendig for at klare det, et afgørende element i at hoppe tilbage.

Det er uheldigt, at i samfund, besat med og præstation, kan undladelse gøres for at føle sig som det værste, der nogensinde kunne ske for en person. Virkeligheden er, at fiasko er hverdagskost, men så er at overvinde det og skubbe igennem til mere vellykkede bestræbelser i fremtiden. Selv hvor en fiasko ikke kan reddes, er der altid noget, der skal læres fra det. I denne artikel vil du lære lidt om, hvordan du overvinde fiasko ved at have den rette attitude. Når du ikke lade uheld i livet holde dig nede for længe, ​​så ingen andre vil være i stand til at holde dig ned for længe enten.

Steps

Hvordan man kan overvinde fiasko. Mind dig selv, at du er god nok.
Hvordan man kan overvinde fiasko. Mind dig selv, at du er god nok.
 1. 1
  Forvent fejltagelser. Livets hårde slag er lige så almindeligt som livet succes slag. At forvente, at processen for at leve altid at være problemfri sejlads er at invitere en mangel på realisme i dit liv. Det sker for de bedste af os. Manglende hjælper med at skabe balance i dit liv og er en mulighed for personlig vækst. Accept af uundgåelighed, at tingene ikke altid vil gå din vej er en vigtig del af at undgå at blive bitter og snoede eller forhindre dig selv fra blot at hvile på laurbærrene og aldrig skubbe yderligere til at realisere dit fulde potentiale.
  • Lær at elske at finde ud af, at du tager fejl om noget. Det er ikke fejl, det er oplysning og vejen til at finde den rigtige måde.
  • Læs om dette adfærdsmæssige træk holder dig tilbage i livet. Perfektionisme får os til at frygte fiasko og føler, at vi er personligt en fiasko, når vi står med det. Søger altid at være perfekt søer vores egne frø af skuffelse. At forsøge og fejle er en langt bedre lærer, hvad det betyder at være menneske end aldrig prøver og aldrig lykkes.
 2. 2
  Mind dig selv, at du er god nok. Leo Babauta tyder på, at ikke at tro vi er hviler i hjertet af frygte fiasko. Svigt tjene som bevis på dette største frygt, får os til at ønske at trække sig tilbage og ikke forsøge igen af ​​frygt for at blive yderligere eksponeret som utilstrækkeligt og ude. Men denne frygt grundlagt i virkeligheden, ingen er perfekt, og alle vil fejle på forskellige tidspunkter i livet. Den virkelige forskel mellem personer, der bliver en succes og overvinde fiasko, og dem, der ikke kommer ned til hvordan du styre fiasko, og hvordan du ser dens indvirkning på dig. Feeling utilstrækkelig, er et banalt menneske følelse af, at selv meget offentligheden, meget succesfulde mennesker føler, men de ikke lade det holde dem nede. Du er god nok, alt hvad du behøver er at give dig selv grønt lys til at holde prøver.
 3. 3
  Forbliv rolig. Uanset hvad du føler om en fiasko, ikke mister din ro over det. Se på det på denne måde - det vil ikke gøre nogen forskel for udfaldet selv om du blæse din top eller bevare roen, men det vil tage en masse mindre energi og vedligeholde din ry, hvis du vælger sidstnævnte respons. Hvis du virkelig frustreret og vred, kanalisere disse følelser til at motivere dig til at starte igen.
  • Tag ikke din vrede gå ud over andre. Det er ikke godt at flasken op følelser, men du kan ikke gå rundt at tage ud din vrede på dem omkring dig uden god grund. Gå efter en løbetur, en svømmetur eller en boksekamp session til at lindre spændinger og giver dig plads til at tænke. Bare noget fokuseret og fyldt med energi til at distrahere dig selv fra de indledende intense følelser, indtil de ro.
  • Tag din tid. Folk normalt ikke komme fra en stor fiasko natten over. Det tager tid for de følelser til at helbrede. Det betyder ikke, du er berettiget til kukkelure selv. Denne gang er bedre brugt at gå over, hvordan du gør det bedre næste gang, og opbygge din modstandskraft.
 4. 4
  Glem alt om, hvordan andre mennesker ser dig. Ikke blot vil helst meget indlysende fejl snart være gårsdagens nyheder, men hvis du tror andre mennesker er dig (og måske de er, måske er de ikke), vil det ikke vare længe, ​​før de har for travlt at bekymre sig om deres egne fiaskoer til slynge mudder på din. Efter alt, er alle vil svigte nu og da, påføre hoverer på en andens har en måde boomeranging højre back, en realitet, der tjener som en naturlig form for aftrapning konstant. Og i sidste ende, hvad er det noget, hvad kritikerne mener? Det meste af den tid, de ikke har en anelse om, hvad indsats er gået ind i, hvad du har gjort, og hvad du prøver at opnå - det er alt for let at være ekspert kritiker uden at være medvidende om den interne viden.
  • Tillad hver fejl til at tjene som en mulighed for at styrke din beslutsomhed i lyset af kritik. Dette er en langt mere positiv og selvbærende respons end at give efter for at tro de ofte grimme og tankeløse ting andre mennesker kan sige.
 5. 5
  Skift ud af dit hoved plads. Alle negativitet er i dit hoved. Virkeligheden er, at du vil komme. Og bonus er, at du vil få viden, indsigt og erfaring - visdom, at kun dem, der prøvet noget kan gøre krav på. Trin uden for dit personlige negative sfære og nå ud til de mennesker omkring dig, der bekymrer sig om dig, nyde deres selskab og lære om, hvordan andre folk til at klare fejl i stedet for blot at fokusere på dig selv.
  • Visualiser hver fiasko som et springbræt til en stærkere og mere modstandsdygtig selv. Behandl hver fejl som en gave at lære hvad man ikke skal gøre i fremtiden.
  • Respekter, der kommer med fiasko. For meget succes kan undertiden føre os på afveje, og få os til at vokse en uberettiget følelse af at være ufejlbarlig og føle andre overlegen. Manglende kan banke fyldet ud af sådanne urealistiske selvforherligelse og hjælpe sætte dig tilbage på rette kurs.
 6. 6
  Stop bekymrende, begynder griner. Ja, vil solen komme op igen i morgen. Ja, kan tingene være surt for en stund, men hvordan vil bekymrende hjælp? Tænk tilbage til en tid, hvor du bekymret en masse. Har det nogen forskel? Mest sandsynligt ikke, bortset fra at give dig flere rynker og gråt hår. Den største ting du kan gøre for dig selv i løbet af fiasko er at tilføre dit afspejling af, hvad der skete. Mens der vil være en periode, hvor du føler dig særligt tilbud, være i stand til at grine af dig selv for fejl kan være en vigtig del af helingsprocessen, klargøring dig til at flytte igen. At være i stand til at sige "Åh jeg gjorde det, ha, ha, på en sådan måde at proppe op, ha, ha!" er en del af at sætte svigt i perspektiv.
  • Vær meget forsigtig, at du ikke tager på andre folks fejltagelser eller omstændigheder som værende din fiasko. Humor er en måde at fortælle dig, at du ikke behøver at bære verden på dine skuldre, og at nogle gange, tingene bare sker, uanset hvad du gør eller ikke gør.
 7. 7
  Gennemgå, hvad din manglende har lært dig. Der er altid ting at tage væk fra en fiasko, at informere din fremtidige retning. Det kan også være tilfældet, at du har gjort den manglende virke værre end det er, delvis fiasko er også en delvis succes, og hvis du kan trække ud, hvad der var vellykket og bygge videre på det, følelsen af ​​at have undladt mindsker. Sociolog Hugh Mackay mener, at vi ikke sætter pris på fejl i den måde, vi burde. Det angives, at manglende tolkes ofte som et tegn på personlig utilstrækkelighed, siger han, at det benægter sin vitale rolle som en del af processen med modning gennem hele livet. Med andre ord aldrig læringen stopper og de erfaringer kan nævnes:
  • Fiasko kan hjælpe dig med at opdage din bedste selv. Fiasko er et signal om, at du er villig til at presse på og opdage nye talenter og kanten af ​​din eksisterende; nå ud over, hvad du ved i, hvad du ikke kender.
  • Manglende handler om beherskelse. Det er nemt at vende fra den ene nye ting til det andet og være en Jack eller Jill mange færdigheder, men en mester eller elskerinde ingen. Det er meget, meget sværere at have tålmodighed til at mestre en ting rigtig godt og at gøre det med og nøjagtighed. Og at mestre noget, må man ikke ved det, en masse.
  • Manglende lærer dig om viljestyrke, selvdisciplin, og værdien af ​​hårdt arbejde. Et af tegnene på at leve i frygt for fiasko er distraktion. Når du tillader distraktion at overhale dit liv, du trøstet, at dine distraktioner kan skjule dit potentiale til at mislykkes. Ironisk nok, distraherende dig selv er en fejl i sin egen ret - en undladelse af at tage sig tid til at holde forsøger at fortsætte i retning af at perfektionere uanset hvad du lære at gøre eller ønsker at blive. I sidste ende, svigt lærer dig værdien af ​​vedholdenhed og hårdt arbejde.
 8. 8
  Ophold i den nuværende. Frygt for fiasko er en fremtid projektion af bekymring og en afhængighed af, hvad der skete i fortiden. Hvis du sidder fast i denne form for tænkning, er du leve livet i overensstemmelse med hvad der kan ske. Forfatter Leo Babauta tyder på, at svaret brug for her er at "bare gøre det nu, i det øjeblik... bringe dig tilbage i øjeblikket, og fokusere på, hvad du laver lige i dette øjeblik." Ved at forblive i den nuværende, du holde fokus på potentialet i nu og give din kreativitet, kløgt og innovative drive til at blomstre. Tidligere fiaskoer er foundational lektioner for bedre forståelse i nutiden og en forbedret følelse af at leve nu, fremtiden er skabt gennem dit engagement i den nuværende snarere end din nuværende bliver ledet af din frygt for morgendagens mulige tab.
  • Embrace frygt. Fiasko kan kun holde dig ned, hvis du fortsætter med at frygte det. Embrace den frygt og du slipper dig fra sin kontrol. Tillade frygt at kontrollere dig gør dig sårbar over for at blive kontrolleret. Ukontrolleret frygt kan få dig til at lade andre træffe beslutninger for dig i livet, mens det kan være en opskrift for ikke at tage ansvar, når tingene går galt, kan det også betyde, at du mister din følelse af kreativitet, innovation, og endda din selvfølelse. Hjælp vise folk det er ikke kun fint at mislykkes, men sundt at bryde denne frygt!
 9. 9
  Tillad dig selv at svigte på formålet. Personlig udvikling guru Steve Pavlina anbefaler ikke med vilje. Han antyder, at det er en god ting at sætte sig for at gøre noget, som du ved vil mislykkes, forudsat at det ikke vil skade andre eller få langsigtede negative konsekvenser. Han anbefaler at lære noget, som du ikke har nogen talent, prøve noget ud over din færdigheder sæt og beder om noget, når du kender svaret vil være nogen (såsom et raise, etc.). Fra at gøre dette, mener Steve, at du vil opleve flere fordele end, såsom tab, lære at håndtere svigt, hvordan man udtrække centrale spørgsmål, kende dine grænser og opgravning værdien af ​​delvis succes.
 10. 10
  Fokus på at prøve igen. Dale Carnegie sagde engang, at det var væsentligt at "udvikle succes fra fiaskoer. Modløshed og fiasko er to af de sikreste trædesten til succes." Persistens er kilden til succes for de fleste mennesker på denne planet. Overnight succeser er sjældne, de er som regel folk, der har forsøgt og svigtende og forsøger igen mange gange. Vellykket annonce mand Siimon Reynolds mener, at manglen på er en væsentlig grund til, hvorfor folk mislykkes; give op for hurtigt betyder, at du aldrig vil vide, om hvad du søger at gøre eller være, var opnåeligt, og han siger, at dette er tilfældet for "de fleste mennesker"!
  • Må ikke forveksle mangel på vedholdenhed med et mål, der ikke er muligt at opnå, og de fleste gange er det den manglende vedholdenhed og ikke målet, der er problemet. Naturligvis gøre tingene på nøjagtig samme måde, som fører til fiasko er ikke svaret, men i stedet fokusere på målet og tage ved lære af det, der ikke virker til at vise dig, hvordan du kan finde nye, forbedrede måder at nå dit mål denne gang.
 11. 11
  Grow. Populær motiverende coach Anthony Robbins siger, at vi ikke bare vokse for os selv - vi vokser, så vi kan bidrage langt ud os selv. Dette er en vigtig ting at huske, når du fortsætter gennem fiaskoer. Dine erfaringer er til rådighed for andre at lære, hvis du er villig til at dele dem, såvel som at være villig til at dele med andre, hvordan du skubbet ud fiasko til et mere frugtbart og tilfredsstillende resultat, og selv hvad der skete, da du ikke kunne overvinde svigt. Dette hjælper alle bliver mere forstå og acceptere den rolle af svigt i succes-drevet samfund.
 12. 12
  Grøft kedsomhed og leve store. Fiasko er den bagside af succes og uden det, kunne der ikke være nogen glæde i at skubbe igennem odds for at vide, hvad succes føles virkelig når opnået. I slutningen af ​​dagen, er det en sjov verden, hvor vi alle længes efter alt at være enkel og let uden nogen bump på vejen, jo før du indser, at livet ikke kommer med automatiske udjævning agenter, jo før du ' ll være gladere om at opleve bump. Og tænk hvor kedeligt livet ville være, hvis du ikke havde noget at forbedre eller stræbe efter! Husk på, at den følelse af svigt er følelsen af ​​at være i live. Det er et tegn på du har givet tingene en go, skubbede grænserne, og sprang tilbage.

Tips

 • Hvis millioner af andre har fået gennem fiasko, så vil du. Lad ikke idealer perfektionisme stunt din vækst, og ikke sammenligne dig selv med succeshistorier disse succeshistorier indeholder mange fejl, der aldrig bliver talt om.
 • Tæl hver prøvelse som en heltedåd, en lille succes i sig selv. Opbygning vedholdenhed kan udrette enorme ting og slå alle de mislykkede forsøg undervejs i mindre succeser. En forfatter søger at få offentliggjort kunne pin up ethvert afslag slip som bevis på at de er en rigtig forfatter, gør det job, hvordan jobbet virkelig fungerer. En vellykket salgskonsulent ser på andelen af ​​succeser fiaskoer og vænner sig til "Nej" det meste af tiden som bare en del af jobbet.
 • Lad ikke undlade at bringe dig ned. Hvis du var bestemt, og du har undladt, prøv igen. En mand, der kæmpede fiasko hele sit liv, men vil altid blive husket for sin stædighed og udholdenhed er Winston Churchill. Han sagde engang: "Succes er evnen til at gå fra den ene fiasko til den anden uden tab af begejstring." Og han levede, at troen på trods af enorme odds.
 • Lister og mål tidsskrifter er virkelig nyttige for nogle mennesker, når undladelse synes at ske ofte. Hvis fiasko afsporer dine tankeprocesser og efterlader dig følelsen angst, anvende sådanne rekvisitter til at styre dig tilbage på rette kurs igen. Der er ingen skam i at bruge dem, ingen forventer hurtig og organiseret tænkning til at ske hele tiden, og for nogle mennesker er det overvældende forventes altid at tænke sådan. Organiser dig selv godt og tingene vil synes mindre anstrengende at tackle, når du kommer tilbage på dine fødder.
 • Forvent ikke overnight mirakler at forekomme. Du kan ikke komme over et stort tilbageslag hurtig, men du kan pleje dig selv, mens du reparere og ikke dykke dybere ned i fortvivlelse. Husk, at du ikke er den første til at mislykkes, vil du ikke være den sidste, og du vil hoppe tilbage igen, hvis du tillader dig selv. Ja, det er et valg at gøre, så vælg at komme tilbage stærkere.
 • Og hvis du nogensinde finde dig selv at tænke selv-ynkeligt: ​​"Jeg ville ønske, jeg var så heldig som X", så husk at lykken er for leprechauns. Livet handler om god ledelse, ikke held.
 • Du må ikke tage det som din fiasko, hvis noget var afhængig af andre folks beslutninger og handlinger. Hvis projektet ikke få accepteret og var et godt projekt, er det stadig en succes. Mange frygter "fiasko" i situationer, der er så uforudsigelig succes og fiasko ikke gælder for dem overhovedet.
 • Træd tilbage lidt, giv dig selv nogle vejrtrækning værelse. En ting, der kan hjælpe med pude fiasko på noget stort, er at gøre nogle små, nemme ting, som du ved, du vil lykkes i, hvad de er. Steady, langsom progressiv succes på noget andet, som at lære at tegne og ikke forventer et mesterværk, men bare for at få succes på "tegne noget hver dag" eller en let øvelse regime som "walk dagligt på det mest bekvemme tid" kan bidrage til at afbøde den manglende af et stort projekt.

Advarsler

 • Må ikke gøre det ud som i slutningen af ​​verden - det er ikke! Få over, hvad der er sket, og komme videre med dit liv. Og hvis du ikke kan gøre det alene, finde hjælp og tale det igennem med en betroet ven, en familie mentor eller en terapeut. Må ikke lide i stilhed, vil det kun æde dig op og forbitre dig.