Wkedk

Hvordan til at trøste en grædende kvinde

Mænd kan blive forvirret af kvindeorganisationer forklaringer på, hvordan de skal reagere på noget, de ser som et simpelt problem, der i sidste ende vil løse sig selv uden deres indgriben. Men hvor galt denne antagelse er!

Hvis du er en mand, der desperat har brug for at få at vide, hvordan man håndterer din kæreste, når sluserne åbnes med ingen advarsel, skal du følge disse instruktioner. Husk, at du måske nødt til at udelade eller gentage nogle trin, og uanset hvad der ellers altid være høflig. Hvis du er en mand, der blot ønsker at være forberedt i tilfælde af en grædende kvindelig kollega eller ven, kaste sig på dig med tilsyneladende hensigt at drukne, så vil du også finde hjælp fra disse trin. Og endelig, men ikke mindst, hvis du er en kvinde, kan du ønsker at vise det til alle de mænd i dit liv, hvem du kan ende grædende på et tidspunkt. De vil takke dig.

Husk, at denne artikel er ikke beregnet til at være sexistiske på nogen måde, men snarere, det søger at afmystificere en af ​​livets ofte dårligt forstået realiteter ved at give en munter, men fornuftig forklaring på, hvordan du kan hjælpe, når en kvinde græder på dig.

Steps

Hvordan til at trøste en grædende kvinde. Hvis en kvinde beslutter sig for at græde ud ved dig, så lad det ske.
Hvordan til at trøste en grædende kvinde. Hvis en kvinde beslutter sig for at græde ud ved dig, så lad det ske.
 1. 1
  Hvis en kvinde beslutter sig for at græde ud ved dig, så lad det ske. Hvis hun ikke allerede er din kæreste, være opmærksom på, at dette betyder, du kan have en chance med denne særlige kvinde, da kvinder har tendens til at vælge mænd, de kan græde på som potentielt levedygtige hjælpere. Hvis denne kvinde er komfortabel nok med at røre dig at begrave ansigtet i din skulder eller bryst og udgyde al hende på dig, så hun kan være behageligt nok til at røre dig under andre omstændigheder. Sidst.
  • Uanset hvad du gør, ikke forsøge at stoppe hende fra at græde. Hun vil bare aflede tårerne til opbevaring til senere. Lad hende græde, så længe hun ønsker. Vær opmærksom på, at når en kvinde græder på din skulder eller bryst, tid sinker med over 50 procent. Det kan synes som om hun græder af dig for en time, men mange kvinder ikke har udholdenhed til rent faktisk at gøre det, fordi de undgår at græde så meget som de kan. Hvis man ser på alle ure, vil du bemærke, at meget få kvinder er i stand til at græde i mere end 20 til 30 minutter.
 2. 2
  Hvis kvinden græder på du ikke er din kæreste og din kæreste er ser en anden kvinde græde på dig:
  • Klap grædende kvinde akavet på den ene skulder, og ikke under nogen omstændigheder omfavne hende. Du kan stadig lade hende græde på dig, men ikke giver nogen indikation af, at du nyder dette eller oplever nogen følelser bortset overraskelse og forvirring. Lov grundigt forvirret på dette uindbudte gestus.
  • Hvis din kæreste is watching you eller anden kvinde med sammenknebne øjne, hævede børster eller halen er prygle fra side til side, anbefales det at du tager handling at afværge hende (helt berettiget) jalousi. Lav en panik udtryk og meddele hende, at du ikke ved, hvor denne kvinde kom fra, eller hvorfor hun græder på dig. Lav nogle lille indsats at fordrive vildfarne hun. Hvis lille indsats ikke virker, fratræde dig selv til at blive råbte på af fremmede og få din side af et argument klar over, hvordan man er en gentleman, og det er uhøfligt at skubbe nogen væk, når de er i en tilstand af angst. Fortæl hende, at tilbyde en skulder at græde ud ved, er en af ​​de mest gentleman ting, en fyr kan gøre.
  • Også fortælle din kæreste, at du vil gøre det samme for hende, hvis hun nogensinde brug for at græde, med tilføjelse af ryg gnider og chokolade. Det burde få dig ud af hendes vrede zone.
 3. 3
  Hvis kvinden er dit kæreste, først tænke tilbage gennem de sidste par minutter, og forsøge at bestemme, hvad du gjorde / sagde / menes at forstyrre hende. Hvis du finder det, undskylder og omfavne hende. Stoppe med at gøre denne adfærd med det samme og aldrig gøre det igen. Hvis ikke, tænker tilbage gennem de seneste dag. Hvis du stadig ikke kan finde noget, du kan have gjort, sagt, eller menes at forstyrre hende, så kan du i virkeligheden ikke være problemet. Men du kan være en del af løsningen! Det er her den virkelige teknik kommer ind
 4. 4
  Har et lommetørklæde klar, men ikke bruger den, indtil kvinden er holdt op med at græde, medmindre hun synes at være ved at drukne i sine tårer / rode op hendes makeup. Simpelthen at stå, mens hendes makeup er ødelagt og ikke gøre noget ville være meget un-gentleman. En ren, hvidt lommetørklæde er den mest ridderlige element et menneske kan tilbyde en dame til at blæse hendes næse på.
 5. 5
  Hvis du er lidt fortrolig med denne kvinde, er det normalt acceptabelt at klappe eller gnide hendes øvre ryg et par gange i løbet af hendes grædende angreb. Altid gnide mellem skulderbladene, og aldrig, aldrig lade din hånd strejfe inden snapper afstand eventuelle bh'er eller andet lingeri hun kan blive iført. Hvis du er meget, meget fortrolig med den kvinde, kan du gnide lænden. Aldrig, aldrig, aldrig gå lavere end hendes talje. Hvis du har fat i en balde uheld, forberede sig på at blive slået meget hårdt og derefter udstødt af alle i denne kvindes omgangskreds. Hvis du rører nogen af ​​disse "no-zoner", selv ved et uheld, du fortjener straffen.
 6. 6
  Hug. Da kvinden synes at køre ud af tårer, er det acceptabelt at enten omfavne hende blidt og hurtigt omkring skuldrene, hvis du er fortrolig, eller samle hende til brystet, hvis du to er intimt. Dette medvirker til at presse eventuelle tiloversblevne tårer, og du kan opleve en midlertidig stigning i gråd fra kvinden. Dette er helt normalt, og ikke noget at være bekymret over. Hvis dette sker, er det acceptabelt at knurre noget med den linje "der er der" eller "Shh, det er okay." eller noget mere tæt som "Det er okay, jeg er her for dig skat." Hvis du to er et par.
 7. 7
  Når grædende stopper, tilbyde op nogen form for aftørring enhed, såsom lommetørklæde, kleenex, eller endda toiletpapir, så længe det er tilstrækkelig blød til hendes næse. For at teste denne, gnide lidt af den mellem fingrene, hvis det ikke er to-lags eller du kan se gennem arkene, eller det gør en crinkling lyd, når knust, ikke tilbyder det til hende. Kvinder har en usædvanlig sans for berøring, og hvad der føles okay at du kan føle sig som sandpapir på en dames ansigt.
  • Hvis kvinden stadig så uarbejdsdygtig fra den følelsesmæssige out-hæld gråd, at hun ikke kan eller ikke vil tørre sit eget ansigt, er det oftest acceptabelt at duppe på hendes øjne forsigtigt. Dette vil normalt vække hende nok fra hendes fuga at tage over. Hvis hun når til tørklædet, give den til hende på én gang. Hun har fået nok af dine ministrations.
 8. 8
  Når hun har haft tid til at tørre sine øjne og næse, så spørg hende, hvad der er galt i en blød stemme, og ikke forvente et sammenhængende svar. Hun kan simpelthen brast i gråd igen, og du kan gentage alle de ovennævnte trin i denne procedure i den viden, der enten hvad gjorde hende græde var virkelig, virkelig vigtigt, eller det er "den tid på måneden", og hun vil græde igen som snart hendes tåre-reserver genopbygge. Kvinders tårefremkaldende organer arbejder på 300 procent af deres normale kapacitet, når de har menstruation. Holde dette i tankerne.
  • Hvis du ikke forstår noget, siger hun, ikke trække det ud. Fortæl hende, at du ikke forstår eller ikke helt fange den.
  • Hvis det, der er galt er indlysende, såsom en begravelse, bare være en stærk og støttende lyttepost. Har du flere lommetørklæder klar. I virkeligheden er det en god idé at pakke en levering af dem, hvis du kommer til en begivenhed, hvor der vil være en masse gråd.
 9. 9
  Hvis kvinden fortæller dig, hvad der er galt, først afgøre, om du kan hjælpe hende til at løse problemet. Vis hende, at du er en gentleman, eller i det mindste en ordentlig fyr. Hvis du kan hjælpe hende løse problemet, fortælle hende det, og spørge hende, om hun vil have dig til at hjælpe hende løse det. Dette er specielt effektivt med veninder. Så faktisk hjælpe hende ordne det. Dog være meget, meget forsigtige tilbyder uopfordrede råd - tilbyder at rette ting er en verden bortset fra at tilbyde rådgivning, der kun kan føre til flere tårer, ofte tårer af frustration.
  • Hvis du ser ingen måde, at du er i stand til at hjælpe hende løse problemet, så undskylder og fortælle hende, at du ikke kan hjælpe hende løse problemet. Hvis du kender nogen, som du mener kan hjælpe hende løse problemet, anbefales det, at hun taler med dem og mobilisere deres hjælp. Fortæl hende, at du håber, at hun får hendes problem fast, og hvis kvinden ikke synes at være alt for pakket ind i den situation (eller skræmmende), fortæl hende at hun kan tale med dig igen, hvis hun nogensinde har brug for en skulder at græde ud ved.
  • Der er en skole mente, at går noget som dette: Hvis en mand kommer til en mand med et problem, han ønsker en løsning / fix. Hvis en kvinde kommer til en mand med et problem, så generelt er hun ønsker at føle sig støttet og sikker. Antages det, at en kvinde har brug for en rettelse til problemet kan føre til vanskeligheder med "ikke forståelse" eller kritik af "det er ikke så simpelt." Generelt kan det være sikrere at stille og roligt sige "Er der noget jeg kan gøre for at hjælpe?" Et svar "nej", ofte, kan tages som et tegn på, at nu er ikke tiden for fastsættelse et svar af "Jeg tror det ikke" eller lignende vage svar kan ses som potentielt noget, der hjælper. Hvis ja, fortsæt som foreslået ovenfor.
 10. 10
  Altid har lommetørklæder og et ekstra skjorte eller jakke handy i tilfælde af en grædende kvinde angreb. Du ved aldrig, når kvinder vil græde, men hvis du gør de rigtige ting og hjælpe dem gennem omhyggelig støtte og trøst, vil du blive kendt som en sand gentleman. Husk, at nogle kvinder vil græde på dig, bare fordi de har brug for at græde på det tidspunkt. Den kvinde, der gør dette vil undertiden fortælle dig så efter hun har fået fjernet sine overskydende tårer. Fortæl denne kvinde, at du er meget glad for at være til tjeneste, og at du håber, at hun havde en tilfredsstillende grædende oplevelse. Så gå finde en ny skjorte eller gå i solen for at tørre dit nuværende.

Tips

 • Silketørklæder er de mest gentleman agtige ting du kan tilbyde en dame til at blæse næsen med. Dette kan ikke understreges nok. Har et stort udbud på klar på alle tidspunkter, hvis kvinder er tilbøjelige til at græde på dig.
 • Når alt andet fejler, tilbyde en kvinde chokolade. Chokolade (især mørk chokolade), indeholder kemikalier, der er kendt for at øge kvinders humør og gøre dem føle sig bedre. Prøv at fastslå, om de kan lide mørk eller mælkechokolade, men hvis alt du har, er Hershey, vil de ikke hade dig for at forsøge.
 • Apologize, selvom du ikke har nogen idé om, hvordan du kan være relateret til årsagen til hendes gråd. Dette viser, at du er sympatisk af hendes situation.
 • Når du fortæller en kvinde, du kommer til at gøre noget (vaske, udskifte vandhane, squash underkop mellemstore edderkop, der forsøgte at kravle over hendes pude), så gør det så hurtigt som overhovedet muligt. Kvinder foretrækker lover at være fyldt før, snarere end senere. Crying følge din manglende gøre noget omkring huset vil resultere i frustration og du risikerer udbrud, når du spørger, hvad der er galt. Du ved hvad du gjorde / didn 't gøre. Go ordne det, og gøre hendes liv en smule lettere.
 • Hvis hun fortæller dig at gå væk, ophold med hende. Hun tester din loyalitet, og hvis du går hun vil blive endnu mere såret og kan finde nogle andre mandlige at græde ud ved. Hvis du bo, fortæller du hende, at du holder af hende og hendes følelser. Men som kvinder alder og føle sig mere trygge i sig selv, gå væk kan virkelig betyde gå væk, så lære tonen og agt det. Du får den idé, hvis hun siger noget i retning af "Crying gør mig bedre, jeg er nødt til at gøre det ved mig selv, og jeg ringer til dig, når det er gjort. Nu lad mig være venligst." eller mere enkelt, "Just komme ud. Now".
 • Altid respektere kvinder, uanset hvor irrationel de kan synes som dine standarder, så husk at de ser dig som værende irrationelle også for mange gode grunde.
 • Hvis hun indrømmer at brug feminin hygiejne forsyninger, ikke under nogen omstændigheder løbe væk. Følge hendes anvisninger til, hvordan man får dem, og gøre det hurtigt. Dette er en test af din tapperhed og evne til at følge instruktionerne under tvang. Hvis du kan fuldføre denne mission diskret, anser dig selv godt inden hendes gunst.
 • Efter tårerne er gået, tilbyde hende noget. Hvis hun er en kollega, kan det bare være en kop kaffe og en donut. Hvis hun er din kæreste, kan det være en skulder massage, skumbad med alle aromaterapi olier hun ønsker, eller bare en stille krammer session. Hvis hun er en kollega, du gerne vil blive til en kæreste, skal du bruge diskretion.
 • Hvis kvinden, der græder på dig, er i et romantisk forhold med dig, kan det være acceptabelt at kysse hende på panden let og knurre rolige forsikringer ind i hendes øre. Du kan også kramme hende lidt mere tæt, når tårerne begynder at lette op. Girlfriends har normalt flere tårer end fremmede, og hjælper hende udstøde disse tårer kan være gavnligt for dit forhold. Hugging hendes viser også, at du holder af hende og ønsker hende tæt på dig.
 • Ros hendes skønhed (selvom hun ikke er, aldrig fortælle dem det)!

Advarsler

 • Hvis kvinden græder på dig, er en kollega, tage hende ved hendes formelle navn, og prøv ikke at bevæge sig for meget, mens hun græder på dig. Holde enhver klappede eller hånd kontakt over skuldrene og forsøge at kigge forvirret.
 • Hvis du nogensinde disrespekt en kvinde med vilje være forberedt på at blive afvist af sin hele omgangskreds evigt. Kvinder er utroligt komplekse sociale væsener, og deres fint finpudset sladder færdigheder betyder, at du aldrig vil få en dato i din by igen.
 • Aldrig udtrykker harme med en grædende kvinde. Hun vil hade dig for ikke at bekymre sig om sine følelser, og for at være en idiot om det. Hvis du ikke kan håndtere se / høre hende græde, bide tungen og bare sidde ved siden af ​​hende tålmodigt arbejde gennem næste kvartals tal i dit hoved.
 • IKKE sige noget lignende "Græd ikke som en baby" eller "Åh, så tøv ikke græde igen, jeg hader når folk græder foran mig." Hvis det er din kæreste, kan du sige noget lignende, "Græd ikke, det gør mig ked af det" eller noget andet i den retning. Husk, ikke forlader hende græde alene! Trøste hende! hun vil have dig til at trøste hende og få hende til at føle sig elsket, at du altid vil være der for hende, når hun er ked af det eller har brug for dig.
 • Må ikke, under nogen omstændigheder, røre ved en grædende kvinde i nogen måde, der kan opfattes som bare tilnærmelsesvis seksuelt. Dette er en meget, meget bondsk ting at gøre, og er den værst tænkelige måde, du nogensinde kunne drage fordel af en kvinde. Du fortjener hvad straf du får.
 • Hvis du ikke vil bruge den til at tørre din egen næse, ikke tilbyder det til hende som et væv erstatning. Industriel kvalitet papirhåndklæder er en særligt dårligt valg. Ifølge mange kvinder, føler, at de ligesom sandpapir. Hvis du er nødt til at bruge dem, er du bedre stillet tilbyder op ærmet. Det er et offer værd.
 • Hvis din kæreste ser dig med en grædende kvinde, hun har ret til at være vred, fordi du er hendes område, og den anden kvinde er en intruder.Be parat til at adskille og blidt berolige / undertvinge de to hunner, hvis din kæreste angriber fremmede.
 • Aldrig nogensinde efterlade en grædende kvinde. Dette er en dødssynd i kvindelige øjne, og det fortæller dem, at du er en koldhjertet, selvcentreret person uden respekt for andre. Du har en flyvning til fange? Ærgerligt. Til en kvinde, især en kvinde, du kender godt, er deres følelser vigtigere end at flyvningen (naturligvis med undtagelse af farvel tårer, som du får på flyet).
 • Også få et par svar klar til når du kæreste bliver uundgåeligt vred på dig for at lade en anden kvindelig røre dig. Vær sikker på at medtage det faktum, at du er en gentleman, og at give en skulder at græde ud ved var den ridderlige ting at gøre for en kvinde så naturligvis i nød. Fortæl hende, at du vil gøre det samme og mere for hende, og følge op.

Ting du behøver

 • Lommetørklæde (silke hvis muligt), væv (Kleenex), din skjorte ærmet
 • Chokolade (valgfrit)