Wkedk

Hvordan skal man behandle med en kæreste, der har Aspergers syndrom

Aspergers syndrom er ikke noget, der har at frygte. De kan have forskelle fra nogle andre mennesker og har forskelle fra hinanden, men aspier komme er i stand til kærlighed og hengivenhed, og som regel søger det til gengæld, som alle andre. Hvis du har et godt forhold med en person, der har Aspergers syndrom, Her er nogle måder at holde ham og elske ham endnu mere.

Steps

Hvordan skal man behandle med en kæreste, der har Aspergers syndrom. Lær, hvad Aspergers syndrom er.
Hvordan skal man behandle med en kæreste, der har Aspergers syndrom. Lær, hvad Aspergers syndrom er.
 1. 1
  Lær, hvad Aspergers syndrom er. En artikel skrevet af en person med den betingelse er den bedste måde at sikre, at du har ægte info. Læse bøger skrevet af aspier komme. Hvis Aspie du gerne er godt klar over hans tilstand, så lad ham forklare dig, hvordan det påvirker ham dette er vigtigt, fordi aspier komme ikke er alle det samme, hvordan man Aspie handlinger, tænker, eller synspunkter hans tilstand kan være forskellig fra hvordan en anden gør det samme.
 2. 2
  Bliv nære venner med ham. Giv ham dit telefonnummer og din e-mail-adresse. Har ham give dig hans telefonnummer og hans e-mail-adresse.
 3. 3
  Find ud af hans interesser, hans hobbyer og hans talenter. Du vil have den bedste chance for at blive sin kæreste, hvis du har noget til fælles med ham. Har ham hjælpe dig med noget du har problemer med. Bliv involveret i hans hobbyer. Hvis de to af jer har en fælles interesse, deler hinandens viden om emnet. Mange, men ikke alle aspier komme har et meget tæt fokus på en håndfuld af interesser eller endda et enkelt interesser.
 4. 4
  Altid hænge ud med ham. Næsten alle elsker at være sammen med nogen! Og mange aspier komme kan blive sat ned som, "du er underlig!" eller "Hvad er der galt med dig?" For dem, der får sat ned som der konstant, bare hænge ud med ham vil gøre ham til at føle en hel del bedre.
 5. 5
  Nogle mennesker, der har Aspergers syndrom kan ikke tåle at blive krammet, mens andre elsker at blive krammet. Hvis han ikke kan tåle at blive krammet, så prøv en high-five i stedet for et kram. Mange aspier komme håndterer sanseindtryk anderledes end neurotypiske gøre, så vide, hvordan din Aspie partner er eller ikke er anderledes end de fleste andre mennesker i denne henseende.
 6. 6
  De [ofte, men ikke altid!] Vide, hvornår en pige er at flirte med dem, men ved ikke, hvordan at starte det. Sørg for at du indlede flirte, det kan være alle, der er nødvendig for at få dem til at flirte med dig. Husk, at aspier komme bruger kropssprog anderledes end mange andre mennesker og så deres flirt kan ikke være identisk med flirt, som du er vant til det. For eksempel er øjenkontakt normalt ikke udbredt blandt aspier komme.
 7. 7
  Kissing dem er, når du finder din sande kærlighed! Nogle mennesker, der har Aspergers syndrom kan have en tendens til at trække væk, men de fleste vil ikke. Så hvis du ønsker at kysse dem, For de mennesker, der trækker væk spørge først. Hvis ikke, overraske dem med det vidunderlige kys af kærlighed.
 8. 8
  Den bedste ting at gøre, er at lade ham spørge først, når kysse, hvis han ikke opdrage emnet, starte en samtale.

Tips

 • Det er ikke godt at stereotype aspier komme, de er alle unikke og selv dem med mild Aspergers kan virke som enhver anden person tider. Du skal huske, hvis det er tilfældet, at de stadig har en social udfordring, selv i et forhold, og kan være ekstra forsigtig, at de ikke laver noget forkert, selvom du måske har beroliget dem igen og igen. Bare vær tålmodig og vænne sig til det. Dette vil formentlig være på ubestemt tid, måske hele deres liv. De er mennesker, der har følelser og værd, selv om de synes som udlændinge eller robotter undertiden til dem, der ikke forstår Aspergers, og de fortjener samme respekt og medfølelse som alle andre.
 • Vær forsigtig med sjov med aspier komme. De har tendens til at tage tingene bogstaveligt. Aspier komme ind humor tendens til at bruge komplekse ordspil, som afslører hans fremskredne hukommelse. Nogle aspier komme gerne være sarkastisk, men er uvidende om, hvornår de skal holde op med at sige sarkastiske jokes og som et resultat, kan utilsigtet gøre det sjovt for dig og såre dine følelser.
 • Må ikke fiske efter komplimenter ved at sige ting som "Jeg ville ønske, jeg kunne være en mode model, men jeg er ikke smuk nok." Hvis du gør dette, kan du gøre ham utilsigtet sige noget upassende. Hvis du ønsker at vide, om han synes, du er smuk, så spørg ham, om han synes du er smuk. Chancerne er, at han synes du er smuk.
 • Hvis han laver noget, der irriterer dig, kan han ikke samle op på subtile gestus såsom rullende dine øjne. Bare fortæl ham, hvad han laver irriterer dig, og bede ham om at stoppe. Det vil gøre det meget lettere for jer begge.
 • Vær opmærksom på at aspier komme har problemer med at udtrykke deres følelser verbalt. Mange aspier komme finde det lettere og bedre til at udtrykke deres følelser gennem skrivning og poesi.
 • Må ikke være ked af, hvis han giver dig gode råd, når du søger efter sympati. Det betyder, at han bekymrer sig om, og ønsker at hjælpe dig med at løse dine problemer.
 • Hvis du vil have ham til at hjælpe dig med noget, ikke klage, og forventer ham til at vide, hvad de skal gøre. For eksempel, hvis du vil have ham til at hjælpe dig med at noget bede ham om at hjælpe. Må ikke klage over hvor tung den er, og forventer, at han ved, hvad de skal gøre.
 • Mange aspier komme finde det meget lettere at kommunikere via SMS-beskeder, e-mail eller på sociale netværkssider som MySpace eller Facebook.
 • Må ikke forvente, at han ved, hvordan du føler dig bare ved at kigge på dig. Hvis han kan lide dig, han ligeglad med hvordan du føler, han bare har problemer med at fortolke dit kropssprog. Hvis du vil have ham til at vide, hvordan du føler, så fortæl ham.
 • Må ikke føle sig dårligt, hvis han flinches, når du rører ham uventet. Lad ham fortælle dig, hvornår det er okay at røre ved ham.
 • Selv om Aspie kan ikke tåle at være omkring mennesker for lang, invitere ham til dit fødselsdagsfest. Det er bedre at blive inviteret til en fest og aldrig dukke op, end ikke at være inviteret på alle.
 • Hvis Aspie giver dig en monolog eller en forelæsning om noget, han kan lide, ikke afbryde. Hvis du gør, tror han måske at du ikke betaler opmærksomhed og starte monolog forfra fra begyndelsen. Han vil holde gøre dette indtil han føler du har hørt alt, hvad han har sagt. Dette er den eneste måde, hvorpå mange aspier komme ved, hvordan man taler til folk. Selv meget selvbevidste aspier komme nødt til at gøre dette en gang imellem. Et andet ord for dette er en "data dump." Det er sagt, nogle aspier komme bliver selvbevidst om deres info dump, hvis den anden person ikke stille opklarende spørgsmål, eller synes engageret.
 • Når du går ud på en date med en Aspie, er det bedre at overveje en enkelt dato snarere end en gruppe dato. Aspier komme kan ikke håndtere en masse mennesker omkring dem på én gang og har en masse problemer med gruppe samtaler.
 • Du kan have til at lære ham, hvordan den ikke-autistiske verden fungerer, og hvordan relationer fungerer. Tving ikke værdierne af de ikke-autistiske verden på ham. Hvordan vil du gerne det, hvis værdierne for det autistiske verden blev tvunget på dig?
 • Bliv ikke vred, hvis han gør grin med dig. Han var ikke klar over, at han gjorde grin med dig. Men hvis du fortæller ham at stoppe og han fortsætter alligevel, kan han ikke vide, hvad han gør er bittert dig. Det er sagt, Aspergers er ingen undskyldning for at være ond.
 • Når flirte med nogen, der som aspergers, så prøv at bruge så lidt subtilitet som muligt. Subtle fagter, især når der kun kropssprog og poseren anvendes, vil ikke engang blive opfanget af en aspie, og det vil blive vist til dig, som om han ikke er interesseret. Meget få teenage aspier komme i stand til at afhente subtile bevægelser. Mange af dem, der ikke kan ikke være i stand til at regne ud, hvad de skal gøre næste.
 • Hvis du ønsker at gå ud med ham, skal du ikke forvente ham til at spørge dig ud, som de fleste aspier komme ikke ved, hvordan at spørge en pige ud. Selv ekstremt selvbevidste aspier komme har mere problemer med dette end andre fyre gør. Imidlertid har nogle aspier komme i deres sene teenageår formået at spørge en pige ud.
 • Må ikke blive overrasket, hvis han ikke købe dig gaver. Han kan ikke vide, hvad de skal købe eller han har for meget på hans sind til at huske at købe dig en gave.
 • Du kan have til at fortælle dine venner, at din kæreste har Aspergers syndrom, helst dem, du stoler på. Hvis Aspie er meget selvbevidst, lad ham forklare om hvordan det påvirker ham.
 • Gå meget langsomt. Få at kende hinanden, før du forsøger at spørge ham ud.
 • Hvis nogen forsøger at mobbe Aspie foran dig, fortæller bøller til at stoppe aflytning ham og fortælle læreren om det.
 • Hvis du og Aspie har en klasse sammen, parre op med ham med opgaver, der kræver samarbejde med en partner. Aspier komme er som regel de mennesker, der gavner mest fra at have en partner, men sjældent får en, der kan hjælpe ham med at lære teamwork færdigheder og ofte ender med ingen partner overhovedet.
 • Hvis nogen forsøger at komme ind i Aspie hoved, fortæller Aspie, "Du skal ikke lytte til ham / hende."
 • Den Aspie kan have problemer med at opsamle subtile antydninger af, at du kan lide ham. I stedet fortælle ham, at du elsker ham.

Advarsler

 • Lad ham alene, hvis han er vred, især hvis du lige havde utilsigtet distraheret eller afbrød ham. De fleste aspier komme har svært ved at håndtere vrede. Nogle kan umiddelbart have en vulkansk nedsmeltning, uanset hvor de befinder sig på. Nogle aspier komme internalisere vrede, når folk er omkring og sprænge, ​​når ingen er omkring. Når nedsmeltning er færdig, vil Aspie fortsætte, som om han aldrig havde haft nedsmeltning.
 • Aldrig nogensinde lyve for en Aspie. Mange aspier komme blev mobbet som børn, og udvikle en stærkt bevogtet følelsesmæssig tilstand som et resultat. Hvis du lyver for ham, vil han ikke længere stoler på dig. Meget sjældent vil en Aspie tilgive nogen for at lyve.
 • Han kan ikke vide, hvordan man vise, at han kan lide dig eller han kan vise det på en måde, du ikke forstår.
 • Nogle aspier komme kan overveje at bryde op med dig, fordi de frygter, at den ene eller anden måde, vil de ende op utilsigtet såre dig. Hvis du er dating en aspie der er sådan, er det ekstra vigtigt, at du fortæller ham, at du elsker ham uanset hvad, og der er ingen grund til at afslutte forholdet på grund af frygt.
 • Aldrig lære en Aspie hvordan man kan fortælle en løgn. Den eneste grund til at nogen skal fortælle en løgn er, hvis nogen vil misbruge dem, hvis de havde fortalt sandheden om noget. Selv når det ikke længere er nødvendigt at ligge i for at overleve, kan Aspie ikke være i stand til at bryde den vane at lyve. De, der er meget viljestærke formår at bryde den vane at lyve.
 • Det er ikke en god idé at være indirekte med et aspie løbet af et hjerte-til-hjerte, kan osv. Nogle aspier komme ikke har en anelse om, hvad du siger. Vær mere direkte og til det punkt. Du behøver ikke at være brutalt ærlig, bare være selvhævdende og sige det i kærlighed.
 • Du kan få en hård tid, fordi du har en Aspie kæreste. Dette kommer fra folk med lidt at ingen viden om autisme, eller dem, der er forudindtaget imod mennesker med autisme.
 • Lad ikke andre mennesker taler du i at bryde op med ham. Nogle mennesker vil forsøge at gøre dig gøre dette, og vil gøre det på nogen måde er muligt.
 • Være meget forsigtig med at flirte, hvis Aspie er blevet mobbet en masse. Han tror måske du er mobning ham. De fleste aspier komme er sårbare over for mobning.
 • Han kan ikke vide, hvad der komplimenterer at sige og kan sige det forkerte på det forkerte tidspunkt. Dette er meget almindeligt med aspier komme.
 • Hvis du ikke kender ham, ikke kalde hans navn, da han går forbi. Ni ud af ti gange, vil han ikke være i stand til at reagere.
 • Den Aspie kan ikke vide, hvordan at acceptere en kompliment. Nogle kan acceptere komplimenter bedre end andre.
 • Hvis Aspie er uvidende om hans tilstand, så prøv at fortælle ham, at han har det, og være parat til at forklare, hvad det er, fordi han vil benægte det, indtil du har forklaret nogle af de fælles problemer aspier komme har.
 • Da de fleste aspier komme der untrusting af fremmede, det er uklogt at bede ham om at tage en tur med dig, indtil han kender dig og kan lide dig.
 • Bøller kan komme op med meget overbevisende historier om, hvorfor du ikke bør tale med en Aspie. For eksempel kan en fyr sige, at Aspie er en voldtægtsmand, især hvis du er en af ​​de populære piger. Tror ikke de historier én enkelt bit, tro de historier vil kun forgifte din opfattelse af aspier komme og vil kun rive Aspie omdømme og stolthed. Husk, at bøller er kujoner og altid forsøge at projicere deres personlighed på andre mennesker, aspier komme er særligt sårbare over for dette på grund af deres vanskeligheder med verbal kommunikation.

Ting du behøver

 • En mandlig Aspie du har et crush på, og at du kan lide ham en masse
 • Artikler eller bøger om Aspergers syndrom skrevet af en person med den betingelse.