Wkedk

Hvordan til at tabe din mødom uden smerte (piger)

At miste mødom kan virke skræmmende, og den række af myter omkring det hjælper ikke. I de fleste tilfælde, selv bør samleje ikke være intenst smertefuldt, selv på din første gang. Her er hvordan man mentalt og fysisk forberede dig.

Steps

Hvordan til at tabe din mødom uden smerte (piger). Prøv at føle sig godt tilpas med din egen seksualitet.
Hvordan til at tabe din mødom uden smerte (piger). Prøv at føle sig godt tilpas med din egen seksualitet.

Før de har sex

 1. 1
  Prøv at føle sig godt tilpas med din egen seksualitet. De fleste mennesker frygter det ukendte, og det er nemt at få angst, hvis du ikke ved, hvad der kommer. Anspændt og nervøs vil lægge en dæmper på den erfaring, ud over at gøre dine vaginale muskler sammenbidte og mere tilbøjelige til at smerte. I stedet for at lade angsten tage over, så prøv at finde måder at slappe af og blive uddannet på forhånd, så du føler dig sikker i nuet. Her er nogle strategier til at prøve:
  • Læse op! Vide præcis, hvad der foregår hvor, hvad der er normalt, og hvad de kan forvente kan hjælpe med at lette en masse af din angst om at have sex for første gang. Planned Parenthood, Den Europæiske Academy of Pediatrics og Scarleteen er gode steder at starte.
  • Kend din krop. Forstå din egen anatomi kan hjælpe dig føle sig mere trygge, især hvis din partner er også en jomfru. Det er vigtigt at finde ud af hvad du nyder, så du kan kommunikere det til din partner og sikre, at du både har en god oplevelse. Onani kan hjælpe med dette, eller du kan blot løse for at være kommunikative, mens du eksperimentere med din partner - uanset hvad du vælger, så prøv at være opmærksom på, hvordan du reagerer på forskellige hånd.
  • Approach sex med en positiv attitude. Når du mister din mødom er et personligt valg. Hvis du føler dig meget skyldig og stresset ved udsigten, måske er det bedre at vente. Hvis du har besluttet, at dette er hvad du vil, selv om, derefter tage skridt til at kaste den erfaring i et positivt lys. Fokusere på at gøre det til en oplevelse, der bringer dig tættere på din partner og giver dig en mulighed for personlig vækst.
 2. 2
  Tag en tur til apotek. Købe et par punkter før tid kan gøre at miste din mødom lidt lettere. Overveje optagning:
  • Kondomer, som både forebygge graviditet og standse spredningen af ​​seksuelt overførte infektioner (SOI). Selv hvis du er på p-piller, og du stoler på din partner, kan bruge kondom slette enhver tvivl, der kan gøre dig ængstelig i øjeblikket. Må ikke bekymre dig om at købe noget, der er ribbet eller ekstra lokket-out for din første gang - bare kigge efter den mest grundlæggende version, du kan finde.
  • Smøremiddel, den næste bedste du kan købe efter kondomer, fordi det vil lette en masse af den smerte og forhindre vaginal tåreflåd. Hvis du bruger latex kondomer (som de fleste er), skal du ikke bruge et oliebaseret smøremiddel, fordi de kan rive kondom. I stedet vælger en silikone-eller vandbaseret glidecreme.
 3. 3
  Diskuter dine bekymringer med din partner. At have sex med en person, du har tillid til kan gøre din første gang en masse mindre nervepirrende. Din partner bør være hensynsfuld over dine følelser, der fokuserer på at sørge for du har en god oplevelse, og villige til at hjælpe dig gennem processen. Hvis din potentielle partner presser dig for meget, eller hvis han eller hun ikke synes meget bekymrede over, hvordan der dyrker sex kan påvirke dig, måske er det bedst at genoverveje.
 4. 4
  Vide, hvad din mødom er. Jomfruhinden er en tynd membran, der delvist dækker skedeåbningen, og næsten hver pige er født med en. Det begynder at bære væk over tid på grund af en bred vifte af aktiviteter, såsom at dyrke sport, tampon brug, menstruation eller normal bevægelse. Her er hvad du behøver at vide om det så langt som at miste din mødom er bekymret:
  • Du har sikkert en del mødom. Hvis du er en teenager, chancerne er, at kun en del af din hymen er tilbage - hvilket er normalt, især hvis du allerede har begyndt at få perioder. Hvis du ønsker at undersøge mere, skal du være i stand til at se din mødom nemt ved hjælp af en lommelygte og en hånd spejl.
  • Hvis du gør bløder, bør det ikke være meget. Blødning du oplever efter at have tabt din mødom skal ikke være på samme niveau som at have en periode. I stedet bør det kun være lys spotting et par timer efter. Nogle piger vil ikke bløder på alle.
  • Breaking din mødom bør ikke være overvældende smertefuldt. Faktisk, hvis du oplever smerter under din første gang, er det sikkert fordi du ikke er vant til følelsen af ​​penetration og du knytter dine muskler - ikke fordi din hymen har nerveender (spoiler: det gør ikke). Den gode nyhed er, selvom du ikke kan styre din hymen tåreflåd, du kan kontrollere, hvor afslappet du er.
 5. 5
  Få kendskab til, hvordan du vinklet. Hvis du kan hjælpe din partner lethed ind i dig i den korrekte vinkel, vil du undgå nogle potentielt smertefulde famlende. De fleste piger er ikke lige op og ned, men i stedet vinklet tilbage mod rygsøjlen eller fremad mod navlen - begge retninger er normale.
  • Hvis du jævnligt bruger tamponer, er du et skridt foran. Vær opmærksom på, hvordan du nærmer dig indsætte en tampon, og prøv at genskabe den samme vinkel, når du begynder at have samleje.
  • Hvis du ikke bruger tamponer eller har ellers ikke involveret i nogen vaginal penetration, er det nok en god ide at finde ud af det, før du har sex. Prøv at bruge tamponer på din næste periode, eller indsætte en finger næste gang du er i bad. Sigt mod din lænd, hvis det ikke føler sig trygge, skifteholdsarbejde lidt fremad, indtil du finder et punkt, der er behagelig.

Mens du har sex

 1. 1
  Pick en stress-fri placering. Hvis du konstant er bekymret over at få fanget, du måske ikke har meget sjov. Gør det lettere for dig selv og din partner ved at vælge en tid og et sted, hvor du kan være relativt sikker på at du ikke vil blive forstyrret.
  • Kig efter privatlivets fred, en behagelig overflade at ligge ned på, og en tid, hvor du ikke er bekymret for at blive på en tidsplan.
 2. 2
  Sæt en afslappende stemning. Løsne op ved at gøre atmosfæren stress-fri. Slippe af med nogen distraherende rod, slukke telefonen, og fjerne noget andet, der kan gøre du føler dig nervøs eller holde dig fra at fokusere på din partner.
  • Prøv nogle af de tricks, at medicinsk kontorer, tandklinikker eller skønhedssaloner bruger. Dim belysning, blød musik og varm rumtemperatur er alle beregnet til at gøre dig føle sig sikker og komfortabel.
  • Overveje at tage lidt tid til at soignere sig selv på forhånd, så du føler dig afslappet i din egen hud. Tag et hurtigt brusebad, brug duftende lotion, style dit hår, eller gør hvad der ellers gør du føler dig smuk og selvsikker.
 3. 3
  Tag dig god tid. Prøv at tænke på sex som en maraton, ikke en sprint, og fokusere på at nyde din partner uden rushing. I stedet for at bekymre sig om at få ret til det, bruge tid på at regne ud, hvad du og din partner begge nyder. Start med at kysse, flytte til udfærdigelse, og holde sig til, hvad tempo føles mest behageligt for jer begge.
  • Her er en ekstra bonus til at gøre masser af forspil: som du bliver mere ophidset, vil din naturlige smøring stige - hvilket gør det lettere for din partner for at tilmelde dig smertefrit senere.
 4. 4
  Kommunikere med din partner. Prøv ikke at være bange for at bede om, hvad du har brug for i øjeblikket - han eller hun skal være mere end glade for at hjælpe dig. Langsommere, bevæger blidt, eller bruge mere smøring er alle ting, du kunne foreslå at lindre smerten af ​​din første gang.
 5. 5
  Har nogle efterbehandling (ekstraudstyr). Hvis du virkelig kæmper med smerter eller oplever blødning, forsøge at behandle det, før det bliver for skærpende. Tag en over-the-counter smertestillende (ikke tage aspirin, hvis du er under 19 år), rydde op noget blod, og bære en lys pad for et par timer.

Tips

 • Du kan få lyst til at gå på toilettet (det være sig nummer et eller nummer to) under sex. Det er normalt. Det vil gå væk efter et par gange, du har sex.
 • Brug kondom, selvom du har en anden form for prævention, hvis din partner har haft sex med en anden før. Du kan få en STD din allerførste gang. Hvis du ikke bruger prævention overhovedet, kan du få gravid! Lad ikke sådan noget ødelægge din oplevelse.
 • Brug altid en vandbaseret glidecreme, ikke Vaseline, olie, fugtighedscreme, eller nogen form for fedtet substans. Dette kan beskadige latexbaserede kondomer og forårsage irritation og smerte.
 • Hvis du har lyst i aften, er endnu ikke "natten", ikke være flove over at udskyde det. En omsorgsfuld partner vil værdsætte, hvordan du føler over alt andet, og vil ikke forsøge at haste du ind i noget, du ikke er klar til. Hvis du skifter mening, det er okay at sige det!
 • Ingen ens første gang er helt perfekt, så lad dine forventninger ved døren. Ingen vil forvente, at du skal være en pro.
 • Hvis du ikke føler dig meget tryg ved din krop, så husk at stearinlys er altid en mulighed, og kan føle sig mere romantisk og sexet end elektrisk lys eller komplet mørke.
 • Hvis du oplever ulidelige smerter eller kraftig blødning, der varer en dag eller mere, se en læge.
 • Overveje at gøre en aftale med en gynækolog, efter at du bliver seksuelt aktive.

Advarsler

 • Må ikke give efter for pres fra din partner. Det er din beslutning, ikke andres.
 • Det er muligt at blive gravid første gang, du har sex. Kondomer har en af ​​de højeste fejlrater blandt de mest almindelige metoder til prævention. Så hvis det er muligt, bruge en anden form for prævention sammen med et kondom.
 • Hvis du har planer om at miste din mødom og din partner har haft sex med andre mennesker, nøje overveje, at seksuelt overførte infektioner (alle kønssygdomme er SOI) er en alvorlig sag. SOI er spredt gennem vaginal, anal og oral intimitet. Du kan have en STI og aldrig vide, og give det videre til andre også. Du kan reducere dine ændringer for at få en STD ved at bruge kondomer, dental dæmninger og andre barriere metoder. For mere information, se det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse website.
 • Du må ikke drikke eller tage nogen form for medicin af frygt for smerte. Det kunne gøre det meget værre.
 • Hvis du tager p-piller, og tager andre medikamenter såsom en antibiotika, kan dette ændre virkningen af ​​din fødsel kontrol. Du bør altid konsultere din læge, før du starter nogen medicin sammen med din prævention for at se, om der vil være nogen negative virkninger.

Ting du behøver

 • En silikone-eller vandbaseret glidecreme (anbefales)
 • Mandlige eller kvindelige kondomer og anden form for prævention (stærkt anbefales)