Wkedk

Hvordan at slippe af med en låret krampe

Intet ruiner en god løbetur som en dårlig krampe i låret. Kramper normalt opstår, når overdreven sved får kroppen til at miste for meget vand og salt, men de kan også strejke, når du sover. Låret kramper kan være yderst smertefuldt og invaliderende, og du ønsker at slippe af med så hurtigt som muligt. Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan at slippe af med en låret krampe. Placer dine ben at lindre krampe.
Hvordan at slippe af med en låret krampe. Placer dine ben at lindre krampe.
 1. 1
  Ligge ned. Så snart de karakteristiske muskelkramper opstår, ligge ned fladt på ryggen.
 2. 2
  Placer dine ben at lindre krampe.
  • Hvis krampe er på bagsiden af ​​låret, hæve de berørte ben og glatte dit knæ. Hvil dine ben mod et indlæg, væg eller et træ, hvis du har problemer med at holde stillingen.
  • Hvis krampe er på forsiden af ​​dit lår, hæve dine ben og bøje dit knæ, bringer dit knæ op til brystet.
 3. 3
  Massere låret fast med fingrene. Udvid dit ben, og dybt massere fingrene ind i berørte område, indtil krampe går væk.

Drik tonic vand

 1. 1
  Vil du have en hurtig, lækker, ikke-opfedning, helbredelse? Tonic vand, kost eller regelmæssig, er en gammel hjem afhjælpe, anbefalet af min bedstemor, min MD og Certified kinesiske læge. Det er hurtigt, smager godt, og arbejder for kalv, fod-og tå kramper, samt lår. Jeg holder en flaske kost tonic i min natbord. Et par slurke, og krampe er væk. Bland ikke gin eller vodka med tonic, alkohol forårsager dehydrering, en hyppig årsag til kramper i benene. Mine læger siger, det er kinin, der gør det trick, og kinin tabletter vil arbejde, men ikke så hurtigt som tonic og nogle mennesker kan ikke tåle pillerne.

Ben sejl metode (anvendes kun i sengen)

 1. 1
  Placer dine ben på et håndklæde eller bedsheet strakt vandret ud.
 2. 2
  Fold det over låret hamburger stil.
 3. 3
  Grib ender og kramme det som et barn ville kramme en sutteklud.
  • Det virker ved at komprimere krampe, reelt svarer til masserer den.

Tips

 • Se en læge om tilbagevendende kramper. Hyppig kramper kan være et tegn på skade, et næringsstof mangel, eller dehydrering, og din læge kan være i stand til at rådgive dig om løsninger.

Advarsler

 • Som din mor fortalte dig, kramper i nogen del af kroppen er særligt farlige, når de opstår, mens du svømmer. I sjældne tilfælde kan de være så invaliderende, at de kan forårsage at drukne.