Wkedk

Sådan fjerne lægkramper natten

Night lægkramper kan være en stor bummer. Disse forslag, samlet fra mange mennesker, løst mit ben krampe problemer.

Steps

Sådan fjerne lægkramper natten. Drik 1/2 til 3/4 af et glas af produktet kaldet "smart vand", 1/2 glas tonic vand med kinin.
Sådan fjerne lægkramper natten. Drik 1/2 til 3/4 af et glas af produktet kaldet "smart vand", 1/2 glas tonic vand med kinin.

Grundlæggende metode

 1. 1
  Drik 1/2 til 3/4 af et glas af produktet kaldet "smart vand", 1/2 glas tonic vand med kinin. plus 300 mg til 500 mg hver af kaliumgluconat samt den samme mængde calcium eller en kombination pille af calcium og glucosamin.
 2. 2
  Du kan tage dette om en time eller så før jeg går i seng. Tag alle disse mindst hvert andet dage afhængig af sværhedsgraden af ​​dine kramper.
 3. 3
  Gør alle disse på først og derefter finde det beløb, der virker for dig. Den store ting om dette er, at der ikke er nogen medicin involveret og ingen bivirkninger.
 4. 4
  Det er en meget god idé at strække dine lægmuskler før sengetid. Put dine hænder mod en mur med kroppen i en lille vinkel med det ene ben frem og den anden tilbage.
 5. 5
  Du får brug for foden af benet du strækker fladt på gulvet. Derefter forsigtigt strække lægmusklen seks eller syv gange. Vær forsigtig ved første, så du ikke overdrive det.
 6. 6
  Gør følgende øvelse, hvis du har spasmer i ryggen, øverste del af benene. Sidde fladt på gulvet med ret ryg og strække de muskler ved at have knæene op og sænk benene fladt på gulvet, indtil du kan føle trækket på disse muskler. Igen. Start langsomt og arbejde op til en fuld stretch.

Ben sejl metoden (skal gøres i sengen only)

 1. 1
  Sæt dit ben på et håndklæde eller seng ark strakt vandret ud.
 2. 2
  Fold det på midten hamburger stil, så det omslutter den del af dit ben, der har krampe.
 3. 3
  Grib den åbne ende og kramme det som et barn ville kramme en sutteklud.
  • Dette virker ved at komprimere benet og effektivt masserer den.

Sæbe metode

 1. 1
  Sæt en almindelig motel størrelse bar af sæbe under den del af dit ben, der har krampe. Alternativt anmode allergivenligt flydende sæbe direkte til centrum af krampe.
 2. 2
  Vent et par sekunder og din krampe skal væk eller næsten væk!

Vaporub metode

 1. 1
  Massér en generøs mængde af vaporub i krampe-området.
 2. 2
  Til sidst skal den kølende effekt sparke ind og aflaste krampe!

Liggende stretch metode (kramper i bagsiden af ​​låret)

 1. 1
  Læg dig ned på den side, hvor låret ikke har krampe, og står over for muren.
 2. 2
  Forlænge benet, der har krampe, så det er vinkelret på resten af kroppen, og således at det er fuldstændigt lige og rører væggen.
 3. 3
  Hold i 10-20 sekunder før bringe dit ben tilbage, for at strække musklerne på bagsiden af låret.
 4. 4
  Specielt til kalv kramper. Stå på begge fødder med det samme og lægge alle vægten på trange ben. Flad fod. Det vil strække musklen. Massage eller har nogen massage blidt.

Tips

 • Den mest almindelige årsag til kramper i benene om natten er mangel på magnesium. Prøv at bruge 200 mg magnesium hver dag i et stykke tid.

Advarsler

 • Hvis lægkramper er hyppige (som i 2-4 eller flere gange hver nat) det kunne være et sundhedsproblem. Overveje at få tjekket ud af en læge, hvis du tror det er nødvendigt.