Wkedk

Sådan får mere testosteron

Testosteron er et hormon, der produceres i store mængder af hanner. Det er til stede i meget små mængder i hunner. Hos mænd er det produceret af testiklerne og binyrerne, og hos kvinder er det produceret (i små mængder) af binyrerne og æggestokke. Det påvirker seksuelle funktioner og udvikling. At begynde at øge testosteron, følge de enkle trin nedenfor.

Steps

Sådan får mere testosteron. Udvikle sunde spisevaner, stærkt vægtet mod frisk frugt og grøntsager.
Sådan får mere testosteron. Udvikle sunde spisevaner, stærkt vægtet mod frisk frugt og grøntsager.
 1. 1
  Udvikle sunde spisevaner, stærkt vægtet mod frisk frugt og grøntsager. Følgende fødevarer kan specielt hjælpe din krop udvikle mere testosteron:
  • Nødder, såsom mandler. En håndfuld eller to af valnødder eller mandler er en god start. Forgreninger til paranødder, cashewnødder, avocado og andre fødevarer med højt indhold af enkeltumættet fedt, som mænd, der regelmæssigt indtager disse fedtstoffer har højere testosteronniveau end mænd, der ikke gør.
  • Østers. Seks østers er alt det løft din krop har brug for at producere mere testosteron, da østers indeholder masser af zink.
  • Havregryn. Havregryn er fyldt med L-arginin, en aminosyre, der reagerer med nitrogenoxid for at slappe af blodkar. Når disse blodkar udvide, øges blodstrømmen bravt.
 2. 2
  Udvikle en sund øvelse plan og holde sig til det. Må ikke over-øvelse, fordi din krop vil begynde at gøre østrogen, men gør det til en del af din daglige aktivitet, selvom det er bare at gå.
  • Forskere har fundet, at overvægtige mænd er 2,4 gange sandsynlige til at have lavt testosteron end deres kolleger. Find en måde at udøve for at holde din vægt ned med:
   • Hjerte-kar-øvelser såsom løb, svømning eller spinning
   • Styrketræning
   • Interval træning
 3. 3
  Adresser hypertension (forhøjet blodtryk). Undersøgelser har også fundet, at mænd, der har forhøjet blodtryk, er 1,8 gange sandsynlige til at have lavt testosteron end deres kolleger. Der er særlige diæter, end du kan starte på - DASH kost - for at nedsætte dit højt blodtryk og forbedre dine testosteron niveauer.
 4. 4
  Begynd at løfte vægte. Hvis du ønsker at øge testosteron, bør du begynde at løfte vægte. Løft tung og undgå vægt maskiner. Stick med frie vægte og følg nedenstående råd:
  • Løft store muskelgrupper. Undersøgelser viser, at løfte større muskelgrupper vil øge produktionen af ​​testosteron. Af denne grund, stick med bænkpres, squats, dødløft, og skulder presse.
  • Prøv at træne med høj lydstyrke. Mængden af ​​din træning er bestemt af denne formel: reps x sæt x vægt = volumen.
  • Hvile lidt, men ikke for længe, ​​i mellem sættene. Rest i mindst et minut, men ikke længere end to minutter.
 5. 5
  Prøv at tage kosttilskud. Nogle kosttilskud vil hjælpe dig øge testosteron niveauer. Prøv et par af følgende for at øge din T niveauer:
  • D3-vitamin. Det er teknisk set et hormon, men en rigtig vigtig en af ​​slagsen. Undersøgelser viser, at mennesker, der regelmæssigt tager D3 kosttilskud rent faktisk har højere testosteronniveau.
  • Omega-3 fiskeolie (levertran eller hørfrøolie). Omega-3 fiskeolie har været knyttet til produktionen af ​​luteiniserende hormon, hvilket er hvad der forårsager testiklerne til at producere mere testosteron.
 6. 6
  Hold dig væk fra følgende tillæg / stimulanser. Selvom de kan være på mode, de bestemt ikke hjælpe dine små hjælpere producere mere T. Det er de ting, du bør holde sig væk fra:
  • Koffein. Koffein producerer cortisol, som kan nedsætte testosteron. Hvis du nødt til at have koffein, har det før en træning, hvor undersøgelser tyder på, at det kunne øge din testosteron.
  • Vitamin C. Medmindre du har diabetes, vil du ikke gavne meget fra at tage dette supplement til at øge din testosteron. Mens det kan være en fordel i at øge T i diabetiske rotter, der er om omfanget af de videnskabelige beviser. Du er mest sandsynligt at få nok C-vitamin fra din kost.
  • ZMA. ZMA er et supplement blanding af zink, magnesium og vitamin B6. Nylige undersøgelser har vist, at zma har absolut ingen virkning på produktionen af ​​testosteron hos mænd. Medmindre du ved, du har mangler i nogen af ​​disse kategorier, styre fri.
 7. 7
  Forskning kosttilskud, der hævder at hjælpe øge testosteron niveauer. Hvis du er i tvivl, være din egen advokat og træffe en informeret beslutning. Bare fordi det er derude på internettet gør det ikke sandt.
 8. 8
  Spørg din læge til råds. Hvis du mener, du kan blive ramt af en tilstand kaldet lavt-T, rådføre sig med din læge. Din læge vil være i stand til at ordinere medicin, der vil hjælpe din krop producere mere af sin super-hormon.

Tips

 • Før puberteten, er testosteron niveauer meget lavt.
 • Niveauet af testosteron fortsætter med at stige i voksenalderen, indtil det topper omkring 40 år, så gradvist aftager.

Advarsler

 • Hvis du har planer om at tage kosttilskud, sørg for at gøre nogle forskning og konsultere din læge først.