Wkedk

Hvordan at blive gravid, hvis din partner havde en vasektomi

I modsætning til en aflukning af æggelederne, er der flere løsninger på en vasektomi.

Denne artikel er for par, der for nylig tiltrådte i et partnerskab. Ikke for dem, der ønsker at "fange" en partner.

Tidligere beslutninger sommetider kommer tilbage for at hjemsøge os, så her er nogle forslag til at blive gravid, hvis din partner har haft en vasektomi.

Steps

Hvordan at blive gravid, hvis din partner havde en vasektomi. Se om at få det vendt.
Hvordan at blive gravid, hvis din partner havde en vasektomi. Se om at få det vendt.
 1. 1
  Tal med din læge! Der er mange valgmuligheder til rådighed for par, der ønsker at overvinde en vasektomi. De vil ikke komme billigt i de fleste tilfælde, men hvis din læge bruger alternativ medicin, så du kan være i stand til at spare nogle omkostninger ved en højere personlig sikkerhedsrisiko.
 2. 2
  Se om at få det vendt. For dem, der søger at gøre det på den naturlige måde, er din eneste mulighed at have vasektomi vendt (a vasovasostomy). Det kræver operation, og en stor smule held. Det er ofte en succes, men ikke altid, så overveje andre muligheder.
 3. 3
  Tal om det og tænke over det. For kvinder, der er besat med at gøre en baby for enhver pris, bliver du nødt til at gøre en smule sjæl søgning.... Er du villig til at spørge din partner, hvis han er villig til at have børn med dig? Hvis ja, er du villig til at afprøve denne omstændighed ved at anføre, at hvis du ikke kan få børn med ham, du vil gå til en anden mand, hvis det er nødvendigt, for at gøre din du> baby? Det kan synes grusom, men du skal tage den "fyr" faktor i betragtning. A "guy" siger en masse ting til en kvinde, bare for at holde hende rundt. A "menneske", på den anden side, vil være ærlig og svare dig direkte. Hvis "man" ikke er interesseret, vil det være enden af ​​emnet, og du bør opsøge en anden til at få et barn med! Ligegyldigt hvor meget du elsker ham. Manden er fast, er det mere end sandsynligt bevist med andre kvinder. Så hvis du pludselig kommer op gravid, vil han dumpe dig som en varm kartoffel, fordi han vil vide fra tidligere virkelighed, er der ingen mulig måde, det kunne være hans barn!
 4. 4
  Du er nødt til at spørge din partner, hvis han har et stash af frossen sæd, der var gemt inden vasektomi. I en meget lille mængde af tilfælde har manden en udskiller stash af sperm, at hans fortid partner ikke er bekendt med eller har kontrol over. I sådanne tilfælde vil det gøre at gå rettens unødvendig og besøger sædbank til at frigive den gemte sæd vil være meget nemmere.
 5. 5
  Kig ind in vitro-befrugtning. Hvis der er en tilgængelig sperm stash, in vitro-befrugtning {IVF} er den bedste løsning. Det er ikke billigt, men det har vist sig at være 80% effektive. Igen, tal med din læge.
 6. 6
  Overveje andre muligheder. Hvis en sædcelle stash er utilgængelig er det stadig muligt at tage en prøve direkte fra testiklerne. Gødningsnormen mindskes med hvert år, der går fra Sterilisation dato, men det er den mest holdbare løsning. Igen IVF er den bedste satsning for det ønskede resultat.
 7. 7
  Du kan bruge "tegne og injicere"-metoden. Selvom det ikke anbefales på grund af smitterisikoen for begge parter, og dens lave 20% succes rate, er det stadig en mulighed. På de fleste områder kræver det også en recept på 16 gauge nåle og 4cc sprøjter. En kort beskrivelse kræver tilbagetrækning af sæd fra testiklen lige efter samleje, derefter indsprøjte væsken direkte i livmoderhalsen, uden en nål, inden for 20 minutter til to timer efter ejakulation. Ikke alene er dette yderst smertefuldt for begge parter, er det ikke anbefales på grund af infektionen faktor og chancen for at sprede ukendte kønssygdomme øjeblikkeligt til kvinden! Endnu engang tale med din læge, før du forsøger denne metode!

Tips

 • Vær åben og ærlig med din partner om ønsker børn.
 • Være fordomsfri, en vasektomi er ikke afslutningen af ​​barnet dage!
 • Søge læge, før du prøver nogen af ​​de anførte metoder.
 • Sørg for at du begge ønsker børn. Sterilisation blev oprindeligt gjort for en grund! Sørg for, at det ikke var for at forhindre børnebidrag!
 • Må ikke være bange for at dumpe din partner, hvis han ikke ønsker flere børn. Andre mænd i verden lever for chancen for at gøre et barn med en kvinde, de elsker, og en, der vil elske dem tilbage!
 • Vær villig til at tage risici, er chancen for fosterskader rejser med 40%, når en vasektomi er involveret!

Advarsler

 • De fleste mænd ikke ønsker børn efter en vasektomi! Tread med omhu!
 • Overvinde en vasektomi er meget dyrt og ikke meget vellykket!
 • Være klar til flere fødsler! Mest IVF procedurer kræver 5-15 embryoner implantation. Afhængigt af kvinden, helst 3-70% vil overleve! Dette efterlader dig med de muligheder for en flere fødsler, eller selektive abort. Ikke et nemt valg i enhver henseende!