Wkedk

Hvordan kan man øge sperm volumen

Når det er tid til at komme ned til erhvervslivet og lave babyer, du ønsker at gøre alt, hvad du kan for at få til at ske. Heldigvis har der været mange undersøgelser om dette i de seneste år, og øge din sperm volumen er blevet veldokumenterede og der er svar, der kan hjælpe. Vi viser dig et par måder at gøre dette.

Steps

Hvordan kan man øge sperm volumen. Forøg dit indtag af fødevarer rige på C-vitamin og antioxidanter.
Hvordan kan man øge sperm volumen. Forøg dit indtag af fødevarer rige på C-vitamin og antioxidanter.

Ændringer i kosten

 1. 1
  Ændr din kost. De rigtige ændringer i de ting, du spiser kan føre til mere, samt sundere, sperm. Må ikke undervurdere dette trin.
  • Reducere eller eliminere forarbejdede fødevarer og skifte til en kost lavt fedt, og et højt proteinindhold. Spis masser af grøntsager og fuldkorn, og købe økologiske fødevarer, når det er muligt. Drik masser af vand. Alt, hvad der er til gavn for din generelle sundhed er formentlig også til gavn for din lille mini-mig er.
 2. 2
  Forøg dit indtag af fødevarer rige på C-vitamin og antioxidanter. Disse næringsstoffer kan sænke sperm defekter og øge sperm motilitet. Det er så nemt som omfattende en appelsin til dessert! En enkelt 8-ounce (230 ml) glas frisk EFT indeholder omkring 124 milligram C-vitamin - en hel dags levering.
 3. 3
  Tag i masser af mineral zink. Det er forbundet med øget mængde sæd, sædkvalitet, og testosteron niveauer. Tag i ca 11mg dagligt, som du kan få ved at spise østers, oksekød, bønner og kylling.
 4. 4
  Tag på aminosyrer, som kosttilskud eller i fødevarer. Aminosyrer er spor som kan findes i kød, frugt og grøntsager, menes at øge sædkvalitet og holde sæd fra sammenklumpning. Aminosyrer, som du kan indarbejde i din kost kan nævnes:
  • L-carnitin, som kan findes i rødt kød og mælk
  • L-Arginin, som kan findes i nødder, sesamfrø og æg
  • L-lysin, som kan findes i mejeriprodukter og oste
 5. 5
  Prøv at supplere din kost med folinsyre. Folinsyre (Vitamim B9) kan bidrage til en stigning i mængden af ​​sæd. De 400 mikrogram dagligt findes i korn, grønne bladgrøntsager, bælgfrugter og appelsinjuice.
 6. 6
  Forøg dine daglige mængder af calcium og D-vitamin. Du kan tage kosttilskud af begge, eller tilbringe en betydelig mængde tid i solen, så din krop kan syntetisere D-vitamin, og spise masser af yoghurt, skummetmælk, og laks til at øge din calcium indtag. Hvis du bruger mere tid i solen, skal du sørge for at skumme op med nogle solcreme for at forhindre skader fra skadelige stråler og mulig melanom.
 7. 7
  Forbruge allicin, som kommer fra hvidløg. Allicin, en organosvovloverflade sammensatte øger sperm volumen ved at optimere blodtilførslen til dine kønsorganer, skabe millioner af gladere sæd. Find nye og interessante retter at tilføje til din hvidløg repertoire eller udyret det og handle som en rigtig mand ved at tilføje en fed eller to af rå hvidløg til din køkkenhave smoothie i morgen.
 8. 8
  Spis flere af følgende sæd-sunde fødevarer. Hvis du vil have din sæd skal fyldt med sunde små æbler af dit øje, overveje at integrere flere af følgende fødevarer i din kost:
  • Goji bær (antioxidanter)
  • Ginseng
  • Græskarfrø (omega-3 fedtsyrer)
  • Valnødder (omega-3 fedtsyrer)
  • Asparges (vitamin C)
  • Bananer (vitamin B)

Ændringer i livsstil

 1. 1
  Ryd op din livsstil. Visse livsstilsvaner, som understregede din krop og immunsystem, vil føre til en lavere sædkvalitet. Hvis du forsøger at lave en baby, er det bedst at afholde sig fra rygning, narkotika (undtagen receptpligtig medicin - tjekke med din læge om dette ene), og alkohol i moderate mængder.
 2. 2
  Drop dine skuffer. Ikke bogstaveligt, men sørg for dine testikler ikke er klemt op mod kroppen. Varme vil dræbe små fyre, så skifte til boksere og give dem nogle vejrtrækning værelse. Hvis der er en grund til, at mænd er født med testikler på ydersiden af deres krop, er det for dem at bo rart og cool.
 3. 3
  Stå af cyklen. Cykelstole er berygtet for at reducere sædkvalitet, og hvis du tænker over det et øjeblik, vil du indse hvorfor. Trykket, de skubbet den hoppende - ingen af ​​disse er, hvad sperm nyde. Skift til bilen eller bussen, mens du er i sædproduktion tilstand, og dine medarbejdere vil reagere med højere produktion.
 4. 4
  Kom ud af boblebadet. Ja, det er befordrende for den rigtige stemning, men mens du gør Moony øjne, er de bukke under for hedeslag. Lad tubbing for afslapning bagefter.
 5. 5
  Let op. Stress dræber, og mens du kan være i stand til at håndtere det for et stykke tid, din sæd er ikke nær så robust. Stress kan forstyrre hormoner er nødvendige for at hjælpe med sædproduktion. Givet nogen form for følelsesmæssig (eller fysisk) misbrug og de vil vride ud til det store pungen på himlen, at aldrig vende tilbage.
 6. 6
  Hold din vægt i skak. At være for stor - eller for lille - kan påvirke hormonbalancen. For meget østrogen eller for lidt testosteron vil have en negativ indvirkning på din sædkvalitet. Så ramte gym før du rammer sækken, og finde nye og interessante måder at holde dig motiveret, så du ikke giver op på dit vægttab mission før den starter.
 7. 7
  Knock off steroider. Mens de kan hjælpe dig bulk op dine muskler, din meget un-muskulære testikler vil skrumpe. Uanset sædkvalitet spørgsmål, der ønsker det? Anabolske steroider er ekstremt skadelige for din generelle sundhed.
 8. 8
  Få din hvile. Din krop gør det meste af god produktion arbejde, mens du sover - og det omfatter sædproduktionen. Få en fuld 8 timers søvn hver nat, når du arbejder på upping din sædkvalitet.
 9. 9
  Prøve. PC muskel øvelser bruges af mænd ikke blot til at vare længere, men også for at øge omfanget af deres sperm. Der er mange pc-muskel øvelser, du kan gøre for både at tilfredsstille din partner og give din afkom den bedste chance for at lykkes.
 10. 10
  Hold dig væk fra smøremidler under sex. Smøremidler, mens nyttige for processen, kan være skadeligt for resultatet. Det er fordi smøremidler, herunder spyt, lotion, og geléer, kan forstyrre sperm bevægelse. Hvis du absolut skal prøve at bruge vegetabilsk olie, jordnøddeolie, eller et smøremiddel såsom PreSeed, som ikke må skade din sæd.
 11. 11
  Begrænse din udsættelse for giftige kemikalier og stråling. Giftige kemikalier og stråling kan forårsage permanent skade på sæd. Hvis du jævnligt arbejder med giftige kemikalier, skal du sørge for at bære beskyttende beklædning (handsker, masker osv.), så du begrænse eksponeringen for din hud. Undgå områder, som du kender producere store mængder af stråling, og kun vælge medicinske procedurer, der involverer stråling, hvis helt nødvendigt.
 12. 12
  Tage til efterretning. Alle ovennævnte råd vil ikke kun hjælpe dig med at øge mængden af sæd, vil det også forbedre kvaliteten. Holde dem sunde, aktive og klar til rejsen til at komme, og med lidt held, vil en af ​​dem belønne dig ved at blive en baby!

Tips

 • Spis sunde fødevarer.
 • Holde godt hydreret.
 • Tag daglige vitaminer.
 • Hvis du ikke er sikker på hvad du laver / spise / drikke / tage er godt for dig... det er sandsynligvis ikke. Bedre til ikke at gøre det før efter du har lagt, at bolle i ovnen.