Wkedk

Hvordan at være natlig

Ønsker du at leve det natlige liv under måneskin? Nysgerrig efter at se livet fra perspektivet af sådanne night væsener som vampyrer eller de mange natlige skabninger? Eller er det et spørgsmål om omstændigheder, idet dit job kræver arbejder "kirkegård skift"? Det anslås, at omkring 20% ​​af den erhvervsaktive befolkning i de udviklede lande arbejder nattevagter. Uanset om du udforsker være en skabning af natten med vilje, eller det er uden for din kontrol, her er nogle indsigter og tips.

Steps

Hvordan at være natlig. Beslut meningsfulde grunde til at blive natlige.
Hvordan at være natlig. Beslut meningsfulde grunde til at blive natlige.
 1. 1
  Beslut meningsfulde grunde til at blive natlige. Der er en masse grunde til at gå natlige men de bliver nødt til at genlyd med, hvem du er, og hvilken type liv, du gerne vil føre. Ulemperne ved at gå natlig bør også vejes, når man overvejer det som en måde at leve på, som ikke er rundt, når de fleste mennesker er vågne til arbejde, og deling tider sammen, samt eventuelle sundhedsvirkninger, såsom utilstrækkelig D-vitamin. Fordele omfatter:
  • Der er færre mennesker rundt i løbet af natten.
  • Det kan være en kreativ produktiv tid, hvis du er naturligvis en nat ugle. Folk vil ikke e-maile dig med krav, så du vil ikke blive afbrudt i dit kreative flow!
  • Du vil være liv i den part, fordi du vil være mere frisk, end alle de mennesker banker fra en dags arbejde. Du kan endda slutte sig til rækken af de "professionelle natteravne", der bor til part i de bedste natklubber i byen.
  • Det er en chance for at forbinde med virkelig interessante mennesker også opholder sig op hele natten, herunder natteravne, vampyr fans, sociale møl, og folk der bare ikke kan få fra internettet sent om natten.
  • Dit hus vil ikke synes så rodet. Menneskelige syn er forfærdeligt natten. Selv med lys på, er det sværere at se og fnug bunnies. Du bliver ikke nødt til at rense halvt så hårdt!
  • Medmindre du er en fest-goer, er dit tøj budget behøver ikke at være spektakulær. Du kan endda bære en dyne over dit hoved, hvis du foretrækker det.
  • En anden ting at overveje, er at være natlig sæsonmæssigt eller for en bestemt periode i stedet hele året rundt. Dette kan være nyttigt under en særlig sæson ligesom sommeren, når nætterne er dejlige, under en ferie sæson, eller i løbet af dansen sæsonen osv. uanset interesser tilfældigvis falder sammen med dit behov for at blive oppe hele natten for en periode.
 2. 2
  Overveje at gå natlige i en gradvis måde. I stedet for at skifte helt til en natlig livsform, giver det en retssag først for at se om det virker for dig.
  • Hold dig hele natten lang den første nat. Du har måske brug for at forbruge koffeinholdige drikke eller bruge sukker til at hjælpe dig igennem.
  • Gå i seng, når solen står op.
  • Indstil din alarm til at vågne op 7-8 timer senere.
  • Hold gøre dette indtil hvis føles lettere og en naturlig rytme etablerer sig. Reflektere over, hvorvidt dette fungerer for dig. Hvis ikke, vende tilbage til din normale måde at sove og vågne. Hvis det er, så prøv at være natlig for en kort periode, for at se hvordan det virker for dig i almindelighed.
 3. 3
  Find et job eller livsstil, der giver dig mulighed for at sove i løbet af dagen og holde sig vågen om natten. Hvis du planlægger at bo natlig som en langvarig eller permanent ændring, skal du være i stand til at arbejde omkring de ting, der er som regel færdig i løbet af dagen.
  • vil tillade dig at fortsætte med at arbejde i løbet af natten. Der er mange forskellige muligheder for skifteholdsarbejde, herunder lastning og transport af varer, sikkerhed og politiarbejde, overvågning faciliteter, nat-fill i supermarkeder, hotel modtagelse arbejde, fiskeri, rengøring, journalister, motorvej arbejdstagere osv. Selv sport kan spilles natten (selvom øve eller træne natten er meget mere udfordrende), en nylig undersøgelse viste, at morgen lærker gjort bedre morgen kander, mens natteravne gjort bedre aften kander.
  • Arbejde fra hjemmet. Hvis du er en blogger, online marketing, eBay sælger, forfatter, kunstner, etc., der er i stand til at arbejde fra hjemmet, oprette din egen rutine som det sømmer sig dit arbejde.
  • Undersøgelser vil blive sværere. Hvis du tager et online kursus, kan du studere dette, når du vil. For universitetet, få optagelser af, eller spørge venner til noter. Du har problemer med manglende tutorials, der kræver fremmøde for mærker: prøv at planlægge aften tutorials.
 4. 4
  Slut med andre Nocturnals eller natteravne. Der er andre mennesker, der elsker natten mere end den dag, fra nørder og gamere, til kreative typer og mystikere. Prøv at tilslutte op med mennesker, der har den samme kærlighed i natten, som dig. Vær opmærksom på, at det sandsynligvis vil være mere sandsynlig i et stort bymiljø som New York, Tokyo, eller Sydney end andre steder - byer, der aldrig sover.
  • I New York City, kan du forbinde med andre ligesindede natteravne gennem New York Natteravnene, en ugentlig møde-up af hårdtarbejdende natteravne, der holder de timer fra 22:00 til 04:00. Idéen har også fanget på i London, og kan komme til et sted i nærheden af ​​dig når som helst snart!
  • Kig efter caféer og andre mødesteder domstol natteravne og ikke smide dig ud efter midnat. Igen, disse er mere tilbøjelige til at eksistere i store byområder, men hvis der ikke er en i nærheden af ​​dig, overveje at oprette et hjemmenetværk med kolleger Nocturnals så du kan droppe ind på hinanden og få en kop noget og brainstorm kreativt sammen i den dybe af natten.
  • Bruger sociale netværkssider som og Facebook at forbinde med andre Nocturnals i dit område: kontrollere placeringen status, så du ved, du taler med en nat ugle og ikke en lærke i en by på den anden side af verden!
 5. 5
  Holde sikker. Tingene går nakkehårene. Lad det ikke være din egen selv.
  • Har god kvalitet belysning på hånden hjemme og ude. Køb kvalitets forlygter og lommelygter. Brug lamper end arbejde, du læsning og skrivning, osv. Switch lys på, når du flytter rundt i huset.
  • Tage ekstra forholdsregler, når du flytter rundt om natten. sker om natten, netop fordi mennesker ikke kan se så godt, eller overhovedet, og kriminelle udnytter mørket for at dække deres spor. Walk and drive, hvor det er sikkert at gøre det, kender de områder, du skal til og aldrig gøre noget risikabelt. Vær på vagt for mistænkelig adfærd på alle tidspunkter.
 6. 6
  Holde sund. Spis normale, regelmæssige måltider og vedligeholde din sædvanlige motion regime. Bare fordi det er mørkt, betyder ikke, du kan begynde at spise af chip pakker og ligge på sengen hele natten.
  • Vær opmærksom på, at mens det er blevet hævdet for nylig, at natteravne er mere intelligente end deres morgen lærken modparter, som er en nat ugle kan påvirke din mentale sundhed negativt. hvis du finder dig selv oplever mentale udfordringer, såsom depression, kan du ønsker at genoverveje din nat ugle adfærd, selv om det er muligt, at gener spiller en rolle i at gøre dig både en nat ugle og tilbøjelige til, ifølge Dr. Eric Nofzinger, en professor i psykiatri og leder af søvn Neuroimaging forskningsprogram på University of Pittsburgh School of Medicine. Søg råd fra din læge, hvis du er bekymret.
  • Vær sikker på at få tilstrækkelig D-vitamin. Du skal bruge en lille almindelig solskin dagligt.
 7. 7
  Gør din dagtimerne søvn helligt. Det kan være svært, som du bliver nødt til at overbevise folk, der ikke nødvendigvis forstår din livsstil valg at lade dig være alene i løbet af dagen. Og hvis de ikke er natteravne, kan du ophøre med at krydse stier, mister venskaber eller relationer. Kom tilstrækkelig søvn i løbet af dagen er afgørende for at forblive sund og at afværge enhver potentiel for depression.
  • Sluk for din ringetone eller slå den igennem til voicemail.
  • Køb ordentlige tunge gardiner til at blokere ud dagslyset (efterforske "mørklægningsgardiner"). Hvis du oplever trafikstøj, investere i støj buffere, såsom skodder, termoruder, osv.
  • Fortæl folk du ikke er tilgængelig mellem kl X og X.
 8. 8
  Vend tilbage til din døgnets selv. Hvis du ønsker at være tilbage til din normale daglige selv igen, det er nemt. Bare blive oppe hele natten og derefter holde dig vågen hele dagen næste dag. Når solen kommer op og lyser himlen med smukke farver, bør du føle fredeligt med den smukke måne stadig hængende på himlen, vil det give dig en vidunderlig frisk, de udsætter-up fornemmelse for dagen. Den tid, det tager at komme tilbage i den sædvanlige rytme vil afhænge af din personlighed, aktiviteter, og hvordan du føler.

Tips

 • Find de butikker, der holder dine timer, så du kan få din sædvanlige dagligvarer og andre shopping gjort med lethed.
 • For mange mennesker, evnen til at holde op sent ændringer i hele dit liv, hvis du ikke er i stand til at gøre det nu (fordi dine forældre eller partner siger det, eller fordi din krop straffer dig alvorligt for det), prøv igen på et andet tidspunkt i dit liv.
 • Må ikke undervurdere herlighed ørepropper og eye-maske! Mange af os 3. skiftere ville aldrig sove på alle uden dem.
 • Bemærk, at dette vil være lettere, hvis du er naturligvis en nat ugle personlighed.
 • Giv dig selv en frisk start i aften ved at tage et brusebad, at få klædt og klar til natten, spise et solidt vågne op måltid, og få noget frisk luft udenfor ved at udøve - hop på en cykel eller gå til en løbetur, mens det er stadig lys eller tusmørke.

Advarsler

 • Dette er ikke det normale mønster for mennesker, men vi har mulighed for at tilsidesætte vores sædvanlige døgnrytme, undersøge de potentielle sundhedsmæssige konsekvenser, hvis planer om at gøre dette langsigtede. Skift arbejdstager undersøgelser vil sandsynligvis hjælpe dig.
 • Få solskin regelmæssigt. D-vitamin er vigtigt for vores sundhed, som bliver udsat for lys for vækst og godt helbred.
 • Hvis du er bange for mørket, kan være natlig være konfronterende. Så igen, kan det bare være en måde at overvinde sådan frygt.
 • Gøre dette kan medføre, at du mister dit job eller dumpe dine studier. Studerende kan få noter fra andre elever, men goodwill udvider kun hidtil!
 • Andre familiemedlemmer, ægtefælle eller partner og venner måske ikke lide dine natlige vaner. Hold andre folks ønsker i tankerne. Hvis du er single og fancy-fri, være natlig formentlig er lettere, end hvis du er gift og har børn på slæb, selv om skifteholdsarbejde kan retfærdiggøre en natlig livsstil.
 • Undgå koffein, medmindre du ved, du kan drikke det og stadig sove i dagtimerne. Dagtimerne søvn er langt mere tilbøjelige til at distraktioner, og du er meget mere tilbøjelige til at blive vækket, hvilket mulige søvnmangel udfordringer.
 • "Shift arbejde utilpashed" er en velkendt tilstand, der medfører humørsvingninger, træthed, manglende evne til at koncentrere sig, og brudte søvn.
 • Mange eksperter hævder, at en natlig livsstil er kræftfremkaldende, selv om dette kan skyldes usunde vaner, der følger med at være en nat ugle, ikke de sovende vaner selv. Kræft i piloter, stewardesser, og skifteholdsarbejdere har vist sig at have et link med forstyrret døgnrytmen på grund af de ukonventionelle skemaer pålagt ved arbejdet.
 • Forstyrret døgnrytmen er knyttet til humørsvingninger, såsom bipolar lidelse, men andre sårbarheder bidrager også, såsom stress.

Ting du behøver

 • Sodavand, sukkerholdige fødevarer for den første overgang, derefter vende tilbage til optimal ernæring.
 • Lygter (fakler), lamper, god belysning.
 • Kortlagt sikre områder for at få adgang i løbet af natten.
 • Skifteholdsarbejde job programoversigter.