Wkedk

Hvordan til at sove, når du ikke træt

Du går tidligt i seng, eller for en lur, men uanset af hvilken grund (e), er du ikke træt eller søvnig. Der er mange ting, du kan gøre for at falde i dvaletilstand lettere, men denne artikel vil fokusere på nogle få enkle, hurtige løsninger, der vil puffe din krop i slummer tilstand, når du ikke føler dig træt.

Steps

Hvordan til at sove, når du ikke træt. Justere temperaturen.
Hvordan til at sove, når du ikke træt. Justere temperaturen.
 1. 1
  Justere temperaturen. Temperaturen i rummet skal være en anelse køligere end hvad der er behageligt for dig. En lille fald i temperaturen inducerer søvn. Men lad dig ikke blive for kolde, især dine fødder, kolde fødder kan være forstyrrende at sove, så sat på nogle sokker!
 2. 2
  Juster belysning. Hvis du foretrækker et helt mørkt rum, dækker alle lys såsom digitale vækkeure, eller enhver anden elektronisk enhed i dit soveværelse, der har en lys på det. Hvis du foretrækker at sove med dæmpet belysning, bære en øjenmaske eller sænke dit lys, indtil du er komfortable nok til at sove. Må ikke sove med dit lys på, da dette forstyrrer søvn og gør det svært at blive træt og afslappet.
 3. 3
  Justere lydniveauet. Overveje at sætte på nogle hvide støj (lyd maskine, ventilator blæser osv.), som har vist sig at gøre folk falde i søvn hurtigere. Også folk med at finde tikkende et ur eller ur beroligende. Hvis du foretrækker det hele stille, slukke noget, der får støj.
 4. 4
  Juster sovestilling. Hold ryggen lige og sørg for at din nakke ikke hviler for højt eller for lavt. Undgå at sove på maven, som tvinger dit hoved til den ene side for er svært på rygsøjlen og nakken. Hvis du sover på din side, lægge en smal pude eller sammenrullet håndklæde mellem dine knæ for at holde dine hofter i en neutral position.
 5. 5
  Gør din seng comfier. Swap din over-eller under-proppet puder for dem, du holder i gæsteværelset. Hvis din madras er klumpet, vend det, eller dække det med en skum pad eller andre tæpper.
 6. 6
  Genskab kedsomhed. Det varierer fra person til person, men uanset hvad, at aktiviteten er, bør den lulle din hjerne, ikke engagere det. Langsom, beroligende musik egner sig godt til dette. Læse noget, der er fuldstændig uinteressant for dig, er god samt. Nogle typer af gåder eller spil kan arbejde så godt, som Sudoku eller kabale.
 7. 7
  Udfør åndedrætsøvelser. Prøv abdominal vejrtrækning, yogiske Pranayam eller et minuts vejrtrækning motion.
 8. 8
  Visualiser noget afslappende og repetitive. For eksempel, tænk på de små, varme bølger vask over din krop med jævne mellemrum for at falde sammen med din vejrtrækning. Mediter at berolige dig selv og klare dit hoved. Hvis du er bekymrede over noget bestemt, visualisere overvinde din frygt.
  • Tænk på en af ​​de smukkeste og mest beroligende steder, du nogensinde har været til (en klar strøm af rindende vand i et felt af vilde blomster i bjergene til en fredelig søen). Dette skulle hjælpe dig slappe af. (Hvis det gør du ønsker at tisse, så tænk på en alternativ plads.)

Tips

 • Bruge badeværelset til at gøre dig mere komfortabel og forhindre at skulle komme tilbage op til enhver tid snart.
 • Måske åbne et vindue, kan det lade nogle frisk luft ind i din seng værelse.
 • Tænk på en lykkelig tanke, du gerne vil se i en drøm. Der stimulerer hjernen til at give dig lyst til at sove, og gør præcis det.
 • Prøv at drikke mælk før sove. Dette hjælper til at gøre dig søvnig. Inden da, har et varmt bad!
 • Naturlægemidler, der kan hjælpe omfatte kamille te, baldrian rod, Kava te, Suntheanine, passionsblomst og melatonin (teknisk et hormon). Disse kan give dyb, rolig søvn uden de skadelige bivirkninger af sovende narkotika.
 • Lyt til lys klassisk musik eller dit foretrukne genre ved lav lydstyrke.
 • Kæle op til din foretrukne udstoppet dyr, luk øjnene, bede, tænke på noget, der gør dig glad.
 • Spil regnskov eller havet lyde.
 • Har du ikke nogen elektronik i nærheden af ​​dig til at distrahere dig (medmindre du bruger den til at lytte til musik eller hvid støj).
 • Forsigtigt og langsomt gnide dit hoved.

Advarsler

 • Må ikke stress ud om at falde i søvn, tænker "Jeg er nødt til at sove nu, ellers..." Dette skaber angst, der forhindrer søvn. I stedet lægges tilbage over det: "Det ville være fantastisk at sove lige nu, men hvis jeg ikke gør det, nogen big deal Mindst Jeg får nogle hvile, og har en chance for at slappe af.".