Wkedk

Hvordan til at smile, når du tror, ​​du ikke kan smile

Hvordan kan du, når du føler at du ikke kan smile? Uanset om du føler for blå til at se glad, eller virkelig ikke kan smile på grund af et fysisk problem, kan du stadig vise andre din glødende personlighed. Kommuniker dit smil en anden måde, så uanset hvem du interagerer med de ved, hvor glad du føler.

Steps

Hvordan til at smile, når du tror, ​​du ikke kan smile. Tvinge smil på dit ansigt, uanset hvor negativ en stemning du er i.
Hvordan til at smile, når du tror, ​​du ikke kan smile. Tvinge smil på dit ansigt, uanset hvor negativ en stemning du er i.
 1. 1
  Tvinge smil på dit ansigt, uanset hvor negativ en stemning du er i. Selv hvis du hader tarme af den person, du kigger på, så prøv at kigge behageligt. Du behøver ikke at vise tænder i et Cheshire cat grin. En simpel smil vil gøre.
 2. 2
  Selv hvis du fysisk ikke kan smile på grund af en skade, fødselsskade, eller mund vagt, kan du stadig projicere et smil via kropssprog - Stand up straight, holde hovedet op, ikke rynke panden, og smil med dine øjne.
 3. 3
  Bære tøj, smil. Tilføj til din positive kropssprog farve lykke. Gul er farven for pålidelighed. En blød gul er ikke-truende og venlig. Varme farver er indbydende, om fra den gule familie. Golds, brune, gyldne-appelsiner, er alle pålidelige farver venskab. Blues er passive og rolige farver. I det visuelle sprog, forventer bløde blues en sindsro og ro mag. Undgå røde, der er for aggressive og truende.
 4. 4
  Lær kunsten at kommunikation gennem andre bevægelser. Hver farve, form og form har en psykologisk betydning, der taler til alle og enhver skabning på et ubevidst plan. Lær de betydninger af subliminale kommunikation, og du kan smile uden selv at flytte en læbe.

Tips

 • Rens dig op, børste dit hår, sat på noget godt, uden huller eller pletter. En positiv selvbillede kan være hoppe i gang med et frisk udseende. Et smil er sikker på at følge.
 • Tænk på noget glad. Fokus på det, indtil, hvad der generer dig, er i baggrunden. Dette vil bidrage til at bevare dit smil, indtil det bliver et reelt udtryk.
 • Nogle gange er du nødt til at starte bolden op til at ændre stemningen fra trist at lykkelig. En simpel smil kan ændre en masse!
 • Når du smiler, andre vil smile tilbage. Jo flere mennesker smile tilbage på dig, jo mere vil du ønsker at smile. Inden længe vil du indser du ikke længere forfalskning det smil.
 • Du bør smile på en person, der mobber dig, eller gør grin med din, fordi de tror måske, at du ikke er den rette person til pluk på, og du har måske en anden ny ven.

Advarsler

 • Prøv ikke at fokusere på det problem, der er at gøre det svært for dig til at smile.
 • Hvis du er følelsesmæssigt bedrøvet, kan tvinge et smil være kontraproduktiv. Benægtelse af negative følelser vil opbygge i det lange løb, og forvirre folk, der kan give støtte.
 • Undgå hængende negative mennesker, der tilbringer deres tid på at tale alt ned og kritisere alle. Nogle gange kan en ændring i miljø hjælper lindre den stress, der er at holde smilet væk. Det er nemmere at smile, hvis nogen er smilende tilbage på dig.
 • Vær opmærksom på dine nonverbale kommunikation, for at undgå at sende negative signaler til andre. Undgå ludende og tøj, der er deprimerende i form og farve. Husk at smile med hele dit væsen, og det vil være lettere at indsætte en på dit ansigt.