Wkedk

Hvordan bliver uafhængige

Træt af at påberåbe sig andre såsom dine forældre om hjælp? Vil du lære at afhænge af dig selv? Denne guide vil give nogle grundlæggende trin i at opdage din egen uafhængighed. Din familie er en vigtig støtteordning, men når du er en voksen, er du nødt til at lære at give dig selv. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at starte din egen familie og sørge for andre i fremtiden.

Steps

Hvordan bliver uafhængige. Find et job og få ansat.
Hvordan bliver uafhængige. Find et job og få ansat.
 1. 1
  Find et job og få ansat. Det kan være behageligt at springe ud på at arbejde og bo på dine forældres hus, men det vil ikke udvikle dig som person, medmindre du går i skole eller college fuld tid med forældrene støtter din indsats. Uden jeres egne, selvstændigt liv, i sidste ende vil du indse, hvor stagnerende og deprimerende dit liv kan blive, hvis du ikke opdele fra forældrene.
 2. 2
  Tilmeld dig en bankkonto. De fleste banker tilbyder en kontrol-og opsparingskonto sammen i én praktisk pakke. Nogle virksomheder, institutioner og organisationer vil kræve at du har mindst en checkkonto (nogle kun betale de ansatte via direkte indbetaling elektronisk, ikke af en løncheck). Penge du tjener, der ikke er nødvendigt for dine egne udgifter bør sættes ind i en opsparingskonto, indtil du er klar til at være uafhængige.
 3. 3
  Spar penge; betale selv. Spare så meget som det er muligt. Dette vil hjælpe dig med at oprette en, da livet kan være uforudsigelig til tider. Forbedre kvaliteten af ​​dit liv ved at se bort fra et fast beløb af penge hver måned. Der er sådanne ting som ulykker, som kan opstå, når du mindst venter det.
 4. 4
  Dump de dårlige påvirkninger i dit liv. Må ikke bryde venskaber medmindre det er absolut nødvendigt. Lær at holde en sund afstand. Selv om disse venner er "helt cool," de kan kun holde dig tilbage fra at bryde ud på din egen. Også, hvis du føler, at dine venner vil holde dig tilbage i livet, komme videre.
  Lav nogle bedre / smartere venner (mens kærlig dine gamle venner), stiger op af uddannelse fra dine forældres socioøkonomiske status. Du kan beslutte at flytte til en anden by eller stat for at finde muligheder. Følelsen af ​​hjemve er kun midlertidig, men at gøre fremskridt (som definerer succes) kan vare et helt liv.
 5. 5
  Lej dit eget sted. Intet siger uafhængig som at have din bolig, selvom det er bare et værelse på eller i nærheden af dit arbejde eller college. Det kan være svært, men fortsætte med at arbejde, så du kan få din egen plads. Dette vil opfordre dig til at hejse dig ud af det liv, afhængig af forældrene, som en rutinemæssig, hvor du sidder fast.
 6. 6
  Bestemmes. Aldrig tvivl om, at du kan gøre fremskridt, selv om der er tilbageslag - forskud igen. Overvej, at fremskridt i retning af dine mål er, hvordan man kan måle din slags succes. Oplev dine interesser og retning i livet, og derefter definere dine mål for at komme dertil. Den person, der kan stoppe dig fra at gøre ting, der bevæger mod dine egne mål er dig selv.
 7. 7
  Ophold i skole eller få undervisning i en god handel eller forbedre evner og færdigheder. Lære et håndværk - for at begynde en reel karriere (ikke kun for pengene, eller du kan sidde fast i en blindgyde linje i arbejde). Hvis du dropper ud af high school, vil dit job og / eller karrieremuligheder blive alvorligt begrænset. Giv kollegium en chance, selv et år på college. Tjen en grad eller en erhvervsskole diplom ved at suspendere nogle aktiviteter, der trækker dig ned i en fælde / skure.
 8. 8
  Og for ældre mennesker, så prøv at gøre flere ting på egen hånd til at komme ud mere uden din partner, skal du oprette dit eget rum.

Tips

 • Være en god husholderske. Du vil føle sig godt om at være på egen hånd i et rent miljø. Ren som du går, ren lidt hverdagen til at forhindre en overbelastning følelse efter alt hober sig op.
 • Hvis du ikke kan lave mad, eller du aldrig har prøvet, starte med en simpel opskrift. Hvis du kan læse og følge anvisningerne, kan du lave mad noget du indstiller din hjerne til!
 • Overgangen vil være lettere, når du begynder at betale dine egne regninger og gøre dine egne indkøb. Køb dine egne dagligvarer (hvis du ikke allerede).

Advarsler

 • Være uafhængig er ikke at være alene med dig selv. Du bør tage sig af dine forældre, selv når du ikke bor sammen med dem. Dette skyldes, at være uafhængige midler du kan hjælpe dig selv og din familie.
 • Sørg for at sætte penge til side til regninger, når du bevæger dig ud på din egen. Husleje, forsyningsselskaber, vaskeri, brændstof, dagligvarer, osv.
 • Hvis du ikke forsøge at gøre det, før det fyldte 18. år dette kan begrænse dig selv, hvis du har en studentereksamen. Begræns betyder få virksomheder vil se på dig som en ansat udsigten og dit kredit vil ikke vokse!