Wkedk

Hvordan at være ansvarlig

Så meget som vi kan fantasere om at være sorgløs, sandheden er, at opføre os ansvarligt tilføjer mening til vores liv, giver os en følelse af empowerment. Her er nogle trin, du kan tage for at blive en mere ansvarlig person.

Steps

Hvordan at være ansvarlig. Forstå, at ansvaret er optjent.
Hvordan at være ansvarlig. Forstå, at ansvaret er optjent.
 1. 1
  Forstå, at ansvaret er optjent. Det er ikke noget du er berettiget til. Hvis nogen er tilbageholdende med at give dig yderligere ansvar, er det sikkert fordi du har været nonchalant med det ansvar, du allerede har. Du tror måske, "Men det ansvar jeg har nu, er så smålige / kedeligt / dum / etc, og hvis jeg får mere af en udfordring, vil jeg tage det mere alvorligt.", Men det er karakteristisk for uansvarlige mennesker, de gøre ting, så længe de er udfordrende, sjovt og nyt, og når det svinder, de mister interessen.
 2. 2
  Deal med problemer, der er påtvunget dig gode eksempler på dette kunne omfatte beskæftiger sig med en uplanlagt graviditet, pasning af et handicappet barn, eller hjælpe familiemedlemmer, når de har brug for hjælp. Kortfattet sætte når livet giver dig citroner, du juice-'em og lave limonade.
 3. 3
  Tackle uanset er foran dig. En ansvarlig person gør, hvad de sagde, de ville gøre, fordi de sagde, de ville. Periode. Hvis du ønsker at blive set som mere ansvarlige, så tænk det ansvar, du allerede har, og tage dem mere alvorligt, uanset hvor meningsløs de måtte synes. Overvej det en måde at betale din gæld.
 4. 4
  Stoppe med at lave undskyldninger. I enhver situation, er der altid nogle faktorer, vi ikke kan kontrollere. Uansvarlige mennesker har en tendens til at skyde skylden over på disse faktorer og vocalize dem som undskyldninger. Anytime du laver en undskyldning, det er ligesom at sige "Jeg er ikke ansvarlig for dette, fordi..." og hvad du egentlig siger er "Jeg er ikke ansvarlig for." Vær opmærksom på, hvordan du tænker og taler: du finde dig selv at komme med undskyldninger? Undskyldninger kommer i mange former og størrelser, men den mest almindelige er "Jeg vil / ville 've, men..."
 5. 5
  Start i det små. Som med de fleste andre opgaver, arbejder handle ansvarligt bedst, når du kan få en smule momentum. Hvis du føler dig knust under en pukkel af ansvar, start med et par små eller hurtig opgaver. At være i stand til at krydse dem fra din liste, vil du føle som om en vægt er blevet løftet, hvilket gør dig mere begejstret går videre til større ansvar. Før du ved af det, vil være ansvarlig gør du føler dig godt og tilføje værdi til din dag.
 6. 6
  Glem ikke noget. Der er en forskel mellem at starte en belastning af vasketøj før tackle denne hjemmeopgave og rengøring af hele huset, så du ender op "skulle" sætte et projekt ud til en anden dag.
 7. 7
  Lær af dine fejl. Optimering af en fejl er en dobbelt-whammy ansvar: Dette er ikke blot transform tid, der ellers var spildt til en værdifuld, kursus-ændre oplevelse, men det holder dig fra at spilde fremtidigt tidspunkt ved at sikre, at du ikke gentage dig selv.
 8. 8
  Se dig selv som en skaber, når du ser noget, der skal gøre eller behov for at ændre, ikke vente for nogen anden til at gøre det, være en til at gøre en positiv forskel. Overtagelse vil gøre du føler dig stærk, hvilket vil smitte ind og forbedre mange andre aspekter af dit liv.

Tips

 • Undgå udbrændthed. Hvis tackle livets udfordringer er nyt for dig, kan du overdrive det, udmatte dig selv, og bruge det som en grund til at begrunde, at yderligere handling. Pace dig selv og holde din seværdigheder indstillet på det lange seje træk.
 • Inaktivitet fører til uansvarlighed. Folk, der er involveret i de daglige aktiviteter er mere ansvarlige end folk, der tilbringer hele dagen at gøre noget produktivt. Begynde at blive bevidste om og involveret med happenings i dit hjem eller arbejdsplads, og derefter vil du automatisk være mere ansvarlige
 • Forstå, at ansvar er en menneskeret.
 • Tænk på konsekvenserne af uansvarligt. Vil du mister din præfekten titel? Vil du miste en chance for livet? Konsekvenserne holde dig i gang på.
 • Hvis du er ude med vennerne om aftenen, sæt dig selv et bestemt tidspunkt at være tilbage.
 • Ansvar er ikke en måde at sige at du ikke kan have det sjovt, kan dens en måde at sige det sjove vente, eller det er ikke rigtigt.

Advarsler

 • Husk, at livet ikke er fair. Hvis du virkelig er forfulgt og misbrugt på grund af din race, klasse, tro, hvilken side af byen, du bor på, etc.. kan du ikke være i stand til helt at rette op på situationen, men giv ikke op, bare fordi du har dårlig held. Der er altid et valg. Hvor langt du vil gå til højre eller forkert, er op til dig, men husk der er altid magt og værdighed, der skal havde, hvis du tjener det. Giv ikke op på dig selv, og ingen kan tage det fra dig. Du kan starte fra et dårligt sted, og du vil lave fejl. Men du er ikke en fejl selv. Tilgiv dig selv og tjene tillid og respekt, vil verden kun blive bedre lidt efter lidt, hvis du gør det så.