Wkedk

Hvordan til at slappe af efter en lang dag

Anspændt og slidt ud, er fælles for mange mennesker, der ikke bruger en masse tid afslappende. Uden at tage tid ud til dig selv, efterhånden stress bygger op. I stedet for at få udkørte og nedslidte, har en pause og søge et par hurtige, afprøvede og sande pick-me-ups. Her er nogle ideer til at hjælpe dig med chill out og returnere udhvilet til at møde verden igen.

Steps

Hvordan til at slappe af efter en lang dag. Fyld et varmt bad med aromatiske bobler.
Hvordan til at slappe af efter en lang dag. Fyld et varmt bad med aromatiske bobler.
 1. 1
  Fyld et varmt bad med aromatiske bobler. Find nogle yndlings skumbad, (spa kvalitet, hvis du har råd til det), selv om det endda kan være en at dine børn bruger, så længe det skaber bobler og blødhed omkring dig, så du kan slappe af. Bad bomber og 'flydende ø' type skumbad produkter er også meget effektiv.
 2. 2
  Spis noget favorit og energigivende mad. Fødevarer ofte giver den energi pick-up nødvendig, når du føler dig flad, og det hjælper til at gøre dig mere indhold. Suppe og bouillon er en ideel løsning, hvis du er på flugt og har begrænset tid, som du kan varme nogle sorter i mikrobølge hjemme eller på arbejde. Hvis ikke, så prøv din favorit let måltid. Hvis du er kold, spise noget påfyldning og varmt.
 3. 3
  Lys nogle duftende stearinlys. Billigt kan være munter forudsat du lugter lyset, før du køber det - foretrækker bivoks, soja eller palme stearinlys over olie og talg stearinlys, da disse ikke afgiver giftige dampe. Lange eller squat, vil flimrende flamme hjælpe med at dulme dit sind.
 4. 4
  Afspil en beroligende CD eller bånd. Gode ​​lyde omfatter dem, såsom klassisk og måske hval eller bush lyde, hvis du har adgang til sådanne musik-cd'er eller downloads. Hold dig væk fra rock, opera, punk eller pop musik, medmindre du ønsker at blive aktiveret.
 5. 5
  Gør din sovende eller levende område behagelig. Hvis du går til at sove efter arbejde, så snart du kommer hjem, forberede din sovende område ved at tilføje en varmedunk eller dreje varmer lidt op, hvis det er koldt, eller åbne vinduer et par timer før du går i seng, hvis det er varmt, og lad en frisk brise slag igennem.
 6. 6
  Se en film. Forbered snacks såsom popcorn og dine foretrukne drink. Udvælge dine yndlingsfilm og prøv og lægge mærke til ting, som du aldrig har lagt mærke til før. Hvis du er virkelig træt, og du kan se TV i sengen, så gør det!

Tips

 • Brug dine yndlings ildelugtende bad bobler - holde en bestand på forsyning til sådanne lejligheder.
 • Prøv ikke at se for meget tv, hvis du har brug for at få noget gjort til arbejde, studier, osv. Hvis du gør, er det sandsynligt, du vil sandsynligvis blive endnu mere stresset, fordi du ikke får gjort hvad der var nødvendigt for at få gjort. Gør dine opgaver først, så du kan få et klart sind, mens du slapper.
 • Hvis dit hår er følelse middelmådig, tage nogle olivenolie og bland det med en æggehvide og sprede det over dit hår, lægge dit hår i en badehætte, mens du bader, og når du er færdig, skylles og shampoo. Det vil vise sig smuk og blank.
 • Tag en dyb indånding, og derefter tælle op til 10.

Advarsler

 • Sørg for, at du ikke får alt for meget op i et TV-show. Hvis du har TiVo eller kan bare optage showet, så gør det, eller du vil ende med at gå i seng senere end forventet. Dette gøre dig endnu mere træt næste dag.