Wkedk

Hvordan til at leve et langt liv

Leder du efter nogle tips om, hvordan man kan øge din forventede levetid? Denne artikel kan hjælpe dig leve et meget langt liv. Læs videre og nyd din længere liv!

Steps

Hvordan til at leve et langt liv. Undgå kræftfremkaldende stoffer.
Hvordan til at leve et langt liv. Undgå kræftfremkaldende stoffer.
 1. 1
  Undgå kræftfremkaldende stoffer. Kræftfremkaldende stoffer forårsager kræft, men du kan tage skridt til at undgå dem. Disse er de mest almindelige:
  • . Enhver form for røg er dårligt for dig, uanset hvor lidt du tager. Rygning kan give dig lungekræft faldende for dit helbred og kan ofte resultere i dødsfald.
  • Find en vane, som vil udfylde for at ryge. For eksempel tygget nogle af mine venner tyggegummi og som gjorde dem til at føle better.Then igen, tyggegummi er slags dyre... Find din egen kur!
  • Bær solcreme. Selv hvis du er mørklødet og har ingen historie hudkræft i din familie, det stigende antal UVA og UVB stråler rammer Jorden fra solen udgør en trussel mod alle og enhver, der tilbringer mere end 15 minutter om dagen ud af huset eller kontor. Du skal dog ikke undgå at gå udenfor helt - sollys hjælper din krop syntetiserer D-vitamin, som er afgørende for dit helbred.
 2. 2
  Ændre dine forbrugsmønstre.
  • Drik masser af vand. Den universelle Solvensen er en mest effektive våben mod toksiner og mange andre lovovertrædere. Det skyller ud dit system som intet andet gør. Eller dig, hvis vand du taber ikke erstattes, kan du blive dehydreret. Tørst, hovedpine, træthed og svaghed er alle tegn på, at din krop kan være at løbe tør for vand. Extreme dehydrering kan forårsage muskelkramper og nyresvigt og død. Du mister næsten 10 kopper vand hver dag gennem vejrtrækning, svedtendens, urin og afføring.
  • Undgå simple kulhydrater. Kulhydrater forårsager din insulin til at stige, hvilket har været forbundet med øget forekomst af brystkræft hos kvinder i overgangsalderen.
  • Undgå overindulging. For meget af noget kan forårsage skade, uanset om det er mad, drikke, narkotika, eller endda medicin - Tylenol kan være dødelig, hvis det indtages i store nok mængder. Ikke-receptpligtige og ulovlige lægemidler kan indeholde kemikalier og / eller andre lægemidler, der er uegnet til konsum, men husk på, at alkohol og tobak er blandt de værste narkotika. Glem ikke, at koffein er også et lægemiddel. Ethvert lægemiddel, fra alkohol til aspirin, medfører det en risiko for at afkorte og slutter dit liv. Hvis du beslutter dig for at bruge noget medicin, være ansvarlig - gør din forskning, skal du sørge for at forstå deres egenskaber og bivirkninger, og bruge dem korrekt. Det samme gælder for maden - læs næringsdeklarationen og gøre nogle forskning for at forstå, hvad oplysningerne betyder for dit helbred. Med noget, du indtager, er mådehold nøglen.
  • Overvej en kalorie-begrænsning eller intermitterende fastende kost. Undersøgelser tyder på, at periodisk fasten fremmer bedre hjertesundhed. Vælg en dag, hvor du har råd til at springe to måltider, og gøre det et ritual du gør hver måned eller to.
  • Balance din Omega-3: Omega-6 ratio. Der er stigende tegn på, at en kost højt indhold af omega-6 fedtsyrer (fedt) øger din chance for hjerte-kar-sygdomme og kræft. For at forbedre din ratio, reducere dit indtag af omega-6 fedtstoffer (særligt slemt er majs og raps olie, såvel som mange nøddeolie), og samtidig øge dit indtag af omega-3 fedtstoffer fra fødevarer, herunder fede fisk, især laks.
 3. 3
  Overveje hugsiddende at defecate. Det kan i høj grad reducere din chance for at få kolorektal cancer (som er potentielt fatal), eller hæmorider (som er for det meste bare ubehagelige).
 4. 4
  Forbruge antioxidanter. De mindske risikoen for at udvikle kræft. Overvej disse nemme måder at gøre det:
  • Drik masser af te. Der er to hovedtyper af te - grøn og sort. Begge er fra det samme træ, men grøn te er mindre forarbejdede end sort te. Grøn te har mange sundhedsmæssige fordele, herunder sigende reducere risikoen for hjerteanfald og kræft. Andre fordele omfatter øget energi og stofskifte (godt for vægttab), og høj indhold af antioxidanter (sinker ældning). Sort te har disse fordele også, men på et lavere niveau. Prøv og drikke 5 kopper grøn te om dagen. Brug flere teposer eller blade er en bedre måde at gøre stærk te end brygning længere. (Bemærk, at grøn te indeholder typisk koffein, som kan have en negativ effekt på dit helbred og levetid.)
  • Spis mørk chokolade. Et stykke mørk chokolade om dagen kan gavne hjertet som kakaotørstof har en gavnlig effekt på hjerte og arterier. Mørk chokolade har flere antioxidanter end andre former for chokolade. Kig efter 60% uforarbejdede kakao eller mere. Chokolade også gør dig glad (hvis du ikke vidste), fordi det frigiver endorfiner.
  • Drik et glas rødvin om dagen. Rødvin indeholder stoffer kaldet polyfenoler, der opretholder elasticiteten i arterievæggene og også fungere som antioxidanter - og dermed bidrage til at opretholde et sundt hjerte og bremse aldring. Anekdotisk, den ældste kvinde i verden, Jeanne Calment, drak et glas vin om dagen, og hun boede indtil hun var alder 122.. Hvis du hellere vil ikke drikke vin hver dag, overveje at spise røde druer i stedet.
  • Sørg for at du får din 5 a Day! Frugt og grøntsager er særdeles godt for dig, og bør gøre en stor del af din kost. Prøv at indtage 5 portioner om dagen.
 5. 5
  Reducere stress. At finde måder at reducere din stress og leve et roligere, mere fredelig eksistens kan forbedre dit levetid.
  • Har tætte relationer. Mennesker, der er i stand til at betro sig nære venner eller livsledsagere har vist sig at leve længere og sundere liv. Dette skyldes, at lindring af stress, kedsomhed og depression. Resultatet vil være en mentalt og fysisk sundere person. Værn om dine venner og familie.
  • Reducer årsager til stress og depression i dit liv. Dette kan have en meget negativ indvirkning på dit hjerte, og andre fysiologi. Lær at håndtere stress ved at prøve forskellige afspændingsteknikker eller blot ved at se på tingene anderledes. Tag dybe indåndinger i løbet af dine mest stressende øjeblikke, eller lære at meditere.
  • Prøv ikke at være bange. Alvorligt, værste stress kommer indefra. Hvis du er i konstant frygt for noget eller alt (fobier), du bliver så skrøbelig som en myre, beder om livet til at træde på dig. Vær så passive og eftergivende som du kan. Der er større ting som jordskælv, omstrejfende kugler, biler og flyvemaskiner, der kan dræbe på et øjeblik, men som du ikke kan forsvare sig mod, og er ikke bange for alligevel, right? Frygt er et værktøj, og det har et formål, men det er oftest dårligt for dit velbefindende. Må ikke være bange, være klar.
  • Se på den lyse side. At have en optimistisk synspunkt er sundt, og dem, der drikker fra koppen, der er halvt fuldt tendens til at have en meget stærkere modstandskraft over for eventuelle sundhedsmæssige problemer.
  • Holde på arbejde. Det er blevet bevist, at folk, som opholder aktive i deres job, eller lave frivilligt arbejde, leve længere. At være en del af et fællesskab og / eller arbejdskraft i dine gyldne år vil holde dit liv fyldt og opfylder indtil udgangen.
  • Smile. Smilende er som afslapning - det lindrer stress og ændrer din holdning. Ikke blot flere mennesker vil lide din positive indstilling, men du vil ændre dit humør. Have en positiv holdning kan tilføje syv år til dit liv (ifølge forskere), så sætte et smil på
 6. 6
  Dyrke en følelse af formål. Mange mennesker over en alder af 100 kravet en grund bag deres liv, og tyder på, at deres grund har hjulpet dem til at nå sådanne aldre. Nogle grunde til levende kan være så praktisk som leverer mad til andre, eller endda så abstrakt som giver inspiration. En kvinde selv hævder, at hendes alder i sig selv er blevet hendes grund til at leve!
 7. 7
  Watch out for problemer. Steer klart af disse potentielle faldgruber:
  • Tænk først. Dette trin omfatter ser begge veje, før du krydser gaden, som børn bliver undervist, men mange voksne tager det for givet, og iført beskyttelsesudstyr, når det er nødvendigt. Uanset om du rider på en cykel eller skateboard, der arbejder på en byggeplads, eller håndtering potentielt skadelige stoffer, være forsigtige. Mens hjerneskal er ganske tyk og robust, kan alvorligt hovedtraume følge af hjernen bliver skubbet rundt inde i kraniet fra en effekt, potentielt resulterer i permanent hjerneskade eller død.
  • Være sikker. Undgå potentielt farlige aktiviteter, der ofte eller engang imellem ender i død eller lemlæstelse, såsom tyrefægtning eller relationer med farlige mennesker.
  • Bær en sikkerhedssele. Altid sat på en sikkerhedssele, når du er i en bil, uanset om du er føreren eller en passager.
  • Deltag årlige physicals. Tidlig identifikation af potentielle sundhedsmæssige problemer kan redde dit liv.
 8. 8
  Motion regelmæssigt. Mens de fleste mennesker føre ganske travle liv, fordelene ved motion normalt præsentere sig selv på alle områder af dit liv. Gradvist indføre motion vil føre til længere mønstre af fitness snarere end at vedtage en barsk træning regime hvert nytår er.
  • En enkel måde at starte er at gå. Undersøgelser har vist, at gå to miles hver dag skærer risikoen for død næsten halvdelen! Tredive minutter om dagen fungerer også fordi det reducerer så stor risiko for et hjerteanfald som en meget intens motion.
 9. 9
  Uddan dig selv. Et af de mest konsekvente markører for levetiden i hele verden, i alle økonomiske forhold, er de videregående uddannelser. Hvis du opholder dig i skole og få en grad, det synes at øge dine chancer for at leve længere mere end næsten alt andet, bortset fra at tage fysisk pleje af dig selv med regelmæssig motion, spise sundt og ikke at ryge.
 10. 10
  Skriv en taknemmelighed liste. Når du skriver en taknemmelighed liste, vil du føle sig meget bedre om dig selv og du vil ikke tænke på, hvad du ikke har. Når du fokuserer på, hvad du har nu, du tiltrækker flere gode ting i dit liv. Du vil leve længere, fordi taknemmelighed gør du føler dig glad.
 11. 11
  Udvikle en søvn tidsplan. Det er ikke så vigtigt at få et bestemt antal timers søvn, så meget, som det er at få den samme mængde søvn, på samme tidspunkt, dag ud og dag ind. Søvn giver din krop en chance for at helbrede og regenerere, at have et stabilt sovende rutine vil hjælpe din krop at tage sig af sig selv lettere. Hvis du ikke foretager succesfulde søvn cyklusser over en længere periode (48 + timer) kan du alvorligt påvirke din fysiske og mentale sundhed.
 12. 12
  Brug dit sind. Dette vil hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger for at hjælpe dig med at leve længere, samt hjælpe i overlevelse situationer. Der er ingen mening at leve et langt liv, hvis du ikke er tilfreds, og det er en måde at oplyse dig selv og nyde livet.
  • Saml en god bog, der tvinger dig til at tænke. Folk, der læser og udøver deres sind en masse tendens til at være mindre tilbøjelige til Alzheimers.
  • Gør gåder. Du kan gøre en pap puslespil på køkkenbordet, en daglig krydsord, Sudoku eller noget mere kompliceret. Uanset hvad det er, skal den udøve dine færdigheder til problemløsning.
 13. 13
  Tandtråd hver dag. Visse bakterier lever i tænderne og kan forårsage arterierne at svulme. Hævede arterier kan føre til hjertesygdomme.
 14. 14
  Le mindst en gang om dagen. Du hører denne dag ud og dag ind, latter er den bedste medicin. Selvom der måske ikke bevises videnskabelige fordele, hver gang du griner du altid føler dig godt indeni. Så tager tid til at grine i dag, og hver dag. Spil et vanvittigt spil, se komedie. Hvad nogensinde gør dig til at grine, gå videre og gøre det. Du vil føle en million gange bedre.

Tips

 • Spis hvidløg, men bruge det i moderate mængder (behøver jeg sige mere?). Under visse mængder hvidløg i daglige måltider faktisk forbedrer adskillige markører for hjerte-kar-sundhed og opbygger dit immunforsvar.
 • Skær ned på salt og salt fødevarer. Reducere forbruget af forarbejdede fødevarer og ikke tilføje salt til fødevarer.
 • Studér livsstil og vaner "centenarians" - folk, der har boet seneste 100 år.
 • Mens kroppen er altid en vigtig faktor i lang levetid, ikke forsømme dit psykiske helbred. Hvad godt er at have et organ, der kan leve i 120 år, hvis din hjerne dør indefra ved 50? Hvis du oplever eventuelle ændringer i dine holdninger eller adfærd, såsom en quickening af temperament, en mattering af sanserne, eller en langsommelighed i tale eller tænkt, konsultere en mental sundhed professionel. Det kan være ingenting, men bedre sent end aldrig. Desuden vil reducere stress og angst bidrage til at holde dit sind sundt.
 • Hold vejret så længe som muligt! Breath og den måde du indånder direkte kan påvirke dit helbred. For at øge funktionaliteten af ​​din vejrtrækning, kan du øve åndedrætsøvelser inden traditioner yoga og Qigong.
 • Der er fugtighedscreme (både ansigtet og kroppen) med indbygget solcreme, der ikke gør du lugter du lige kom fra stranden. Ud over at holde din hud beskyttet, lotion hjælpe med at holde det fast.

Advarsler

 • Drinking dampende varm te har været forbundet med en øget risiko for esophageal (fødevarer rør) kræft. Så lad det køle lidt eller bare tilføje nogle kold mælk i det. Det er nok til at eliminere risikoen.
 • Vær på vagt over dårlig videnskab. Mange ting fundet at være gavnligt for dit helbred i dag, kan i morgen blive erklæret skadeligt. Sørg for at du forskning hvert ændring af din kost, før du implementerer den. Overveje kilden, og hvor midlerne til forskning kom fra. Hvis du er i tvivl, så kontakt en læge eller to.
 • Må ikke blive så fanget i at leve længe, ​​at du glemmer at nyde livet! Et lykkeligt liv fuld af stærke relationer vil helt reducere stress og gøre dit lange ophold umagen værd.
 • For meget vand kan også være dårligt for dig, og have sine egne bivirkninger. Flere glas om dagen, eller bare vand i tillæg til andre væsker under måltider vil være nok.
 • Når du er ældre, over femogtres, undgå tunge løft. Det er nemt at rive eller skade forskellige væv senere i livet.