Wkedk

Hvordan til at praktisere mindfulness (buddhisme)

Mindfulness er evnen til at se tingene, som de virkelig er, uden at sky af følelser, fordomme, eller endda humør.

Mindfulness er en del af ottefoldige vej af buddhismen og kan være en vigtig del af meditation.

Det bruges også i den vestlige kultur som en terapeutisk teknik til at reducere stress, smerter, og endda hjælpe med depression. Det kan bruges til at finde og opretholde en følelse af taknemmelighed over for liv, eller endda til!

Steps

Hvordan til at praktisere mindfulness (buddhisme). Lær mere om mindfulness.
Hvordan til at praktisere mindfulness (buddhisme). Lær mere om mindfulness.
 1. 1
  Lær mere om mindfulness. Du behøver ikke at praktisere buddhisme eller endda meditere at praktisere mindfulness, men at lære mere om sine rødder og anvendelser kan hjælpe dig med at forstå, hvordan man kan praktisere det bedre i dit eget liv.
  • Højre Mindfulness er den syvende element i den ottefoldige vej af buddhismen, og tilhængerne har lært at "hele tiden holde deres sind opmærksomme på fænomener, der påvirker krop og sind".
  • Mindfulness Meditation opfordrer praktiserende læger til at gøre meget ved.
  • Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR), Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBCR) og andre tilgange anvender mindfulness til vestlige psykologiske behandlinger. I disse er det mere ofte betragtes som en bevidsthed og accept af den nuværende.
 2. 2
  Begynd din egen opmærksomme meditationspraksis. Find et roligt sted, derefter fokusere dit sind på nuværende tidspunkt. Må ikke tænke på andre ting, men sidde i stilhed. Begynd med ti minutter, og meditere dagligt. Vær opmærksom på dine tanker, men være villig til at løslade dem og stoppe tænke eller at fokusere på dem.
 3. 3
  Fokus på din vejrtrækning til at hjælpe dig med at fjerne distraktioner. Som du ser i retning af et mindfulness meditation, praksis med fokus på ingenting... eller overveje at vælge et mantra - Deres dybtfølte ord eller en sætning, der destillerer / instills opmærksomme øjeblikke.
 4. 4
  Praksis mindfulness uden for meditation. Vær opmærksom på din krop, er dine følelser, og hvad der sker i det øjeblik. Bemærk fornemmelser. Identificer tidskoder, der vil bringe dig tilbage til dit mindfulness - såsom en timeløn kime - men ellers reducere distraktioner og travlhed, og praksis.
 5. 5
  Overvej taknemmelighed. Efterhånden som du bliver mere opmærksom på din nuværende, genkende de ting omkring dig, som du måske har taget for givet.

Tips

 • Udfordringen i at bruge åndedræt som anker er, at opmærksomheden er sandsynligt, at holde bevæger sig med strømmen af ​​åndedrættet. Det er nødvendigt at bringe opmærksomhed på et enkelt punkt.
  • Øv bringe bevidsthed til det punkt i næsebor, hvor du kan føle ånde rører næseborene.
  • Fokus på mave bevægelser som man vejrtrækninger ind og ud er også en kraftfuld metode til at bringe opmærksomhed på nuet.