Wkedk

Hvordan til at opnå et mål


Alle har drømme. Uanset om de er store eller små, de har stor betydning i vores liv. Men det procrastinator i os alle ikke at vinde. Den lille lokomotiv, som kunne havde fat i noget med hele "Jeg tror jeg kan" mentalitet. Med blot en lille smule planlægning, opstilling af en målsætning er en simpel opgave.

Steps

Hvordan til at opnå et mål. Begynd at arbejde hen imod dine mål i dag.
Hvordan til at opnå et mål. Begynd at arbejde hen imod dine mål i dag.

Sætte mål

 1. 1
  Begynd at arbejde hen imod dine mål i dag. Spørg dig selv: "Hvad kan jeg gøre i dag for at komme et skridt foran, uanset hvor lille, tættere på at nå mine mål?" Holde fokus og tro på dig selv, selvom andre ikke tror på dig.
 2. 2
  Indstil en realistisk, men udfordrende / inspirerende mål. Tag en stor drøm, som "Jeg ønsker at være berømt", og bryde det ned i mindre, mere håndterbare trin, som "Jeg ønsker at stjerne i en", "Jeg ønsker at gå til tre auditions en uge," "Jeg ønsker at flytte til en anden by "og" Jeg ønsker at spare 3740€, så jeg kan bevæge sig. " Gør målet stor nok til at udfordre og vække dig, men ikke så stor, at man tøver med at tage det første skridt.
 3. 3
  Definere og beskrive dit mål. Skriv ned, når du ønsker at opnå det. Skriv ned, hvorfor du ønsker det. Skriv ned, hvad det ville føles, når du har opnået det, og nedskrive dine dygtige mål finde ud af præcis, hvad det vil tage at få det. Vær realistisk omkring det tidspunkt, tingene vil tage. Mange mennesker ikke tillade sig tid nok, og give op for hurtigt.
 4. 4
  Lav en liste over dine personlige styrker i forhold til dit mål. For eksempel, hvis du har en sund kost mål vil måske overveje styrkeområder som dit niveau af engagement i at spise sundt, eller det faktum, at du nyder at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter eller endda, at du er en fremragende kok. Listen over personlige styrker du kan tegne op er endeløs.
 5. 5
  Lav en tidslinje. Tegn en vandret tidslinje med en prik i hver ende. Den venstre ende repræsenterer nu, og den højre ende repræsenterer et tidspunkt i fremtiden. Angiv, hvad du ønsker skal ske og hvornår, fra nu og indtil da.
 6. 6
  Planlægge. Når du har brudt ned dit mål i stykker, nedskrive de trin på et stykke papir for at sikre, at du har alt gennemtænkt. En af de værste ting, der kan ske er at du er næsten til det punkt i dit mål, men du er ikke sikker på, hvad de skal gøre næste. Også give dig selv frister for hvert trin. Ellers vil du ende procrastinating og aldrig nå din drøm.

Kom godt i gang

 1. 1
  Visualiser. Luk øjnene og forestil dig selv nå dine mål. Hvor er du? Hvordan kom du der? Hvordan har du det? Gør dette ofte. Må ikke få svajede nemt med støj og happenings foregår udenfor. Sæt din opmærksomhed på, hvad du forsøger at opnå. Husk målet, og du vil have kontrol over generne og vanskeligheder. En god måde at visualisere er at praktisere selvhypnose.
 2. 2
  Brainstorm idéer. Er der forskellige måder at nå dit mål? Skriv alt ned, som du kan tænke på på tre minutter, uanset hvor dum eller umuligt det kan synes. For eksempel kan du gå på skuespillerskole, eller måske du kunne lande en plads i et reality show, der ville få dig i gang.
 3. 3
  Spørg om vejledning. Ingen kan fortælle dig præcis, hvad du skal gøre for at nå dit mål, men en af ​​de bedste kilder til retningslinjer er at spørge dem, der har gjort, hvad du håber at opnå. Lær af andres erfaringer uden at forsøge at efterligne dem.
 4. 4
  Søge hjælp. Find de oplysninger, de færdigheder og viden, som du har brug for fra andre mennesker, bøger og lyd-eller video-programmer. Fremskynde din læreproces ved at efterligne, hvad andre succesfulde mennesker har gjort. Du sparer tid og få resultater hurtigere. Self-hypnose lydbånd er en kraftfuld måde at hjælpe dig med at få hurtige, varige resultater.
 5. 5
  Vær positiv. Altid tror, ​​at du vil nå dit mål. Så snart du stoppe med at tro, du allerede har fejlet.

Vejen frem

 1. 1
  Trække på alle dine tidligere resultater, der er relevante for dit mål. Ligegyldigt hvor lille du opfatter dine præstationer, liste dem alligevel. Det kunne være noget mindre, såsom at deltage i en sund kost postliste, til at komme hjem fra arbejde sent, men alligevel forbereder en velsmagende nærende måltid til din familie på under 30 minutter. Når du gennemgår din liste, vil du blive forbløffet over, hvor alle disse små bedrifter hurtigt tilføje op, og hvor meget du er i stand til at gøre.
 2. 2
  Udnyt kraften i små gevinster. Bring til at tænke på de små gevinster, du har opnået i dit liv. Lad dem give dig fornemmelsen og motivation af Erobreren. Lad disse motivere dig til at sætte højere og hidtil utilgængelige mål, og modet til at nå dem. Dette vil hjælpe dig med at vinde mange en kamp i dit liv og i sidste ende krigen.
 3. 3
  Lære af fejl. Lave fejl bør være et emne i skolen til at undervise alle børn at lære af dem, i stedet for at forsøge at undgå dem. I jagten på et mål, er du sandsynligvis til at lave nogle fejl. Må ikke se dem som dårligt eller blive vred. De er vigtige for at rette dig og føre dig til succes.
 4. 4
  Opret benchmarks eller milepæle. Et benchmark er noget du kan bruge til at måle dine fremskridt og ved at du er på rette spor. For eksempel kan du skrive "Den første etape for at nå mit mål vil ske, når jeg er i Entertainment sektion af avisen!" eller "Jeg vil vide, jeg har nået mit mål om at være berømt, da jeg er en gæst på Oprah".
 5. 5
  Lyt til din indre dialog. Hvad du siger inde påvirker dig fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Er dit forsvar system inde forsøger at gøre dig holde fast i din fortid, begrænsende overbevisninger og opfattelser? Overtage og udfordre din indre kritikere. Overvåge eventuelle undskyldninger du måske gøre i forhold til dit mål. For eksempel sige: "Jeg ikke færdig arbejde indtil sent og vil ikke have tid til at lave mad!" Du må erkende, at hvis du virkelig brænder for dit mål, er det op til dig at gøre tid.
 6. 6
  Være lidenskabelig. Stræben mod et mål uden lidenskab er som en ild, der langsomt løber tør for brændstof til at brænde. Få ophidset, hvilket vil betyde, at du vil elske, hvad du gør. Metodisk kontrollere din adfærd mod lidenskabelige drømme udviklet som et barn. Deler altid barnet i blandt dine potentielle kammerater. Dette giver loven om tiltrækning, der former de drømme for barnet i den kreative kraft af den voksne.
 7. 7
  Gense, evaluere og om nødvendigt justere dine mål. Hold en skriftlig oversigt over dine mål på et sted, hvor du vil huske at læse dem hver dag. De vil ændre sig og tilpasse sig over tid, da dit liv gør, så hold dem up-to-date.
 8. 8
  Lav beredskabsplaner. Aldrig glemme alt om de problemer, der måtte komme op på vejen, og forberede sig til dem. Positiv tænkning er vigtig, men beredskab er bedre end at blive chokeret eller knust, da forhindringer vises.
 9. 9
  Overveje nye muligheder og muligheder, der kommer din vej. Nogle gange, ting har en måde utilsigtet fører dig præcis, hvor du vil hen.
 10. 10
  Holde ud. Nu hvor du har momentum, lad det ikke stoppe! Nogle af trinene kan virke mindre spændende end andre synes, men sørg for at holde sig til din plan indtil slutningen! Undgå distraktioner og holde fokus. Må ikke tillader dig selv at blive distraheret af andre energiforbrugende indsats.

Tips

 • Vær tro mod dig selv. Dit mål vil ikke være nær så sød, hvis du nå det ved at gøre ting, du ikke er stolt af.
 • Altid ophold i godt humør, når efterbehandling dine mål (få dit sind lige og smil). Ikke at det er loven, men videnskaben har bevist mål få færdig 2 til 20 gange hurtigere, når du er i en god eller meget humør. Forestille sig nogen mål, du ønsker, at få afsluttet 20 gange hurtigere! Hvor let er det at fokusere, når du ikke er i godt humør? Må ikke få lokket ind bremse!
 • Glem ikke ord Lao-Tze: "En rejse på tusind miles begynder med et enkelt skridt."
 • du kan tro på dig selv
 • Sørg, dit mål er SMART:
  • Specifik
  • Målbar
  • Achievable
  • Realistisk
  • Team-orienteret
  • Time-relaterede
 • Put det skriftligt. Skrivning styrker tanker. Selv hvis du er den eneste, for at se, hvad du har skrevet, at nedskrive dine mål kan give mere magt til dine intentioner.
 • Sørg for at finde fællesskabet. Andre mennesker med mål, uanset om de ligner dit, kan virke som en stor støtte system. Tal med dem dagligt. Hvis du ikke kan se folk i kødet, så prøv et online community som hvor folk sætte mål og holde hinanden ansvarlige

Advarsler

 • Ofte, når folk får god til varetagelse mål andre mennesker vil forsøge at sabotere dem på anden måde. I psykologi, er det opsummeres sådan her: "Dysfunktionelle mennesker hader at se sund progression af tegn i andre." Lad ikke disse mennesker får dig ned.
 • Må ikke blive fristet til at klemme en firkantet pind i et rundt hul. Hvis noget ikke passer, eller det ikke føles rigtigt, så prøv en anden tilgang.
 • Del ikke dine mål med mennesker, der måske bærer dig ned. Alligevel omvendt finde nogen tæt på dig, eller en coach, som vil spille djævelens advokat rolle - som at lære at udfordre dig selv på nye måder kan hjælpe dig med at forbedre og komme tættere på dine mål.
 • Hver mønt har to sider. Må ikke være stiv i at acceptere eller afvise enhver rådgivning.
 • Tingene ikke altid arbejde ud, som du havde planlagt. Hold dig til dine mål, men være fleksible. Ofte vil noget arbejde sig ud på en anden måde, end du havde forventet, men det betyder ikke nødvendigvis gør det dårligt. Hold et åbent sind.