Wkedk

Hvordan til at lindre indgroet tå negl smerter

Når en tånegl er indgroet, sider eller hjørner af søm krøller ned og grave ind i huden af ​​tåen, der forårsager hævelse, smerter og rødme. Læger kalder denne tilstand Onychocryptosis.

Dette er en Bushman middel til øjeblikkelig lindring af smerter fra nedgroede negle.

Steps

Hvordan til at lindre indgroet tå negl smerter. Undersøg, om tåen er inficeret.
Hvordan til at lindre indgroet tå negl smerter. Undersøg, om tåen er inficeret.
 1. 1
  Undersøg, om tåen er inficeret. For at gøre dette, skal du undersøge det og se for enhver udledning kommer fra i eller omkring hævelse. Hvis indgroet negl har forårsaget infektion, bør du se en læge så antibiotika og / eller operation kan være behov for.
 2. 2
  Soak tå i varmt vand i 15-20 minutter 3-4 gange om dagen. Put Epsom salte i vandet, da dette vil hjælpe med at forhindre infektion og desinficere den beskadigede hud.
 3. 3
  Efter iblødsætning tå, bruge en sæbe vatpind til forsigtigt trykke den betændte kant tå væk fra stedet for indgroet toenail. Tryk 10-20 gange efter hvert opblødning, kan denne handling være smertefulde på kort sigt, men vil føre til langsigtet nødhjælp. Brug omhu og forsigtighed, når de forsøger.
 4. 4
  Brug et aktuelt antibakterielle creme på beskadiget hud.
 5. 5
  Tag en anti-inflammatorisk smertestillende medicin for at reducere hævelse og lindre ubehag.
 6. 6
  Undgå stramtsiddende sko, støvler og sokker. Når det er muligt, slid open-tåede sandaler eller høje hæle for at lade dine tæer ånde så meget som muligt.

Tips

 • Chili pulver vil trække infektionen ud. Bland en smule af chili pulver med en dråbe eller to af vand og anvende det til området. Du kan få brug et band-støtte for at holde det fra at falde af. Lad det der for en time eller to, mens hænge ud derhjemme uden sko. Du vil blive chokeret over, hvor godt det virker!
 • Dårlig montering sko er en førende årsag til indgroet negle. Sørg for at du kan krølle tæerne inde i dine sko. Hvis du oplever en indgroet negl efter at bære dine sko i løbet af en periode, kan det være et tegn på, at du vokser ud af dem, eller at de ikke er den ideelle form til din fod.
 • Put voksbehandlet tandtråd eller et stykke bomuld mellem tå og betændt hud til at hjælpe med healing og omdirigere væksten af ​​neglen. Det vil være meget nemmere, hvis det gøres umiddelbart efter du har dyppet tåen som neglen vil være væsentligt mere bøjelig. Derudover kan du suge bomuld i tea tree olie, som har antiseptiske og anti-mikrobielle egenskaber, der vil hjælpe med at forhindre infektion. Vær sikker på at skifte ud dit bomuld eller tandtråd for et nyt stykke ofte som hver gang du suge.
 • Prøv at trimme din negl forskelligt. Selv om det er almindeligt at trimme din tånegl i en afrundet kant ligesom en fingernegl, kan du faktisk hjælpe med at forhindre nedgroede tånegle ved at lade neglen vokse ud til kanten af ​​din tå og skære det lige over.
 • Gå se en læge straks, når du finder ud af, at din tå er inficeret.

Advarsler

 • Forsøg ikke at grave søm ud selv. Dette kan føre til smitte fra forkert sminket udstyr og kan også være meget smertefuldt uden bedøvelse en læge ville bruge, før du laver en sådan procedure. Hvis smerten er blevet slemt nok, at du føler, at dette er nødvendigt, konsultere en læge.
 • De behandlinger for en indgroet tånegl afhænger infektion egenskaber. En kirurgisk søm fjernelse kan allerede være nødvendig. I dette tilfælde vil din læge først dulme din tå ved at indsprøjte det med et bedøvelsesmiddel. Så han eller hun vil skære dit toenail langs kanten, der vokser ind i huden, og træk det stykke af neglen. Endelig kan lægen anvende en lille elektrisk ladning eller en flydende løsning på den udsatte del af negleroden. Dette holder toenail fra den voksende ind i huden igen. Denne del af operationen kaldes ablation, og din læge vil afgøre, om det skal gøres. Ikke alle patienter har brug ablation.