Wkedk

Hvordan til at klare med følelsesmæssig smerte

Life, men for det meste underholdende, har sine op-og nedture. Solen skinner på onde og det gode. Smerte er en uundgåelig del af livet. Aldrig tror, ​​at du er blevet fremhævet for smerte. Vi synes alle at forstå, at fysisk smerte tager tid at stilne, og som sår eller sygdom, som forårsagede smerte heler, vil smerten aftage. Hvad vi har flere problemer med, er at indse, at følelsesmæssig smerte tager også tid til at helbrede.

Steps

Hvordan til at klare med følelsesmæssig smerte. Forsøg ikke at helbrede, hvad der er normalt.
Hvordan til at klare med følelsesmæssig smerte. Forsøg ikke at helbrede, hvad der er normalt.
 1. 1
  Forsøg ikke at helbrede, hvad der er normalt. Midlertidig følelsesmæssige smerte er forårsaget af en række arrangementer: død af en elsket en, en opløsning, tankeløshed eller grusomhed på den del af andre. Når du skader på grund af nogen af ​​de ovennævnte, acceptere, at det er normalt at føle sig såret eller vred for en kort tid. Lad os se det i øjnene: Hvis en elsket dør, vil kun en meget kold person, være upåvirket af det. Hvis du elsker nogen, og at personen lossepladser dig, er det naturligt at føle sig såret. Disse ting er normal. Forsøger at helbrede hvad der er normalt, er meningsløst. Forvent at føle smerte for en stund - det er normalt.
 2. 2
  Der er en erklæring om, at går noget som, "hvis du får (indtast gal, såret, fornærmet, fornærmet, osv., Her) det er din skyld." Det er bare ikke rigtigt. Det antyder, at folk ikke elsker eller obligationer eller tillid til, eller investere følelser. Hvis du har følelsesmæssig smerte, er der en grund til det.
 3. 3
  Må ikke foregive, at du ikke føler det. Smerten er reel. Du er nødt til at løse det, eller du vil aldrig komme ud over det. Forsøg ikke at haste igennem denne sæson af smerte. Selvom vi alle du virkelig kan tænke slutter den smerte, sandheden er, at bare tillade dig selv de følelser er vigtig. Masking din smerte, når du forsøger at arbejde eller bare komme igennem hver dag kan være nødvendig til et punkt, men sørg for at give dig selv nogle "mig-tid" - lidt tid til at tillade dig selv til virkelig at føle alle de følelser, du er have, snarere end blot at undertrykke og fornægte dem.
 4. 4
  Identificer alle dine følelser. Er du bare sønderknust? Eller er du vred, også? Måske bare den mindste smule lettet - som også gør du føler dig skyldig? Føler du dig forrådt? Usikker? Bange? Give nogle tanker om, præcis hvordan du føler kan være meget nyttigt i behandlingen alle dine følelser i kølvandet på en traumatisk eller livsændrende begivenhed.
 5. 5
  Holde det ud. Ting, der ikke kan helbredes, skal udholdt. Det lyder indlysende, men nogle gange, tænker på følelsesmæssig smerte, som om det var fysisk smerte kan være meget nyttig. Tænk på dit knuste hjerte, ligesom hvis det var din arm, der er brudt i stedet for. En brækket arm tager tid at helbrede, og det gør ondt som en sindssyg lige efter den er brudt, selv efter at den er blevet indstillet og støbt. Et par dage senere, betyder det ikke gør så ondt. Men uger eller endda måneder senere, hvis du støder JAR det, kan denne smerte kommer brølende tilbage til livet med en hævn. You Baby det lidt, passe på ikke at forværre det, og i sidste ende, det er stærkere, hvor det blev brudt, end det var før. Du har ikke noget valg - du kan ikke afskære armen. Det vil ikke gøre det ondt noget mindre. Du skal bare nødt til at udholde det, mens det heler.
 6. 6
  Tal med nogen. Der er tidspunkter, hvor det lader til, at såre dig føler indeni er bare alt for dybt til at tale om. Du føler som ingen kunne forstå. Eller måske du bekymre dig, fordi dine kære ikke deler dine følelser omkring hvad det er, der gør dig ondt. Måske de ikke pleje til din kæreste, som du lige har slået op med, eller de ikke kender din ven, som gik bort. Du kan have ret - de kan ikke helt forstå. Men lige nu, er det ikke at blive forstået, at du har brug for. Det er medfølelse. Din familie og venner elsker dig. De ser dig såre og ønsker at hjælpe. Nogle gange, hvis du bare vil prøve at snakke ud af dine følelser, siger noget om, hvad gør ondt, kan det hjælpe med at starte din helbredelse. Lade nogen sætte hans eller hendes arm omkring dig og høre dem sige, "Det kommer til at være okay" måske ikke synes, at nyttige, men det er virkelig, fordi det hjælper dig til at føle at du er ikke helt alene. Indse, at nogen ønsker at være der for dig, vil hjælpe.
 7. 7
  Lad ikke nogen fortælle dig, at dine følelser ikke er reelle. De er reel, mærkbar og vigtige. Og, de er dine følelser. Følelse alene betyder ikke, at der er ingen omkring. Ked betyder ikke, du vil aldrig være glad. Mærk dine følelser, tænke dine tanker, men indse, at de er bare følelser og tanker.
 8. 8
  Få dit sind off dig selv og hvor slemt du føler. Du har ret til at have ondt af dig selv - i 10 minutter. Derefter flytte. Ingen undtagelser. Gå ud med vennerne. Fortæl dig selv, at du ikke vil tale om din smerte for mere end et par minutter - du vil ikke nedbringe aktiviteten ved at vælte sig i det. Lad ikke dine venner gå på æggeskaller omkring dig, bare fordi du er blevet traumatiseret. Du har stadig brug for at leve. Distrahere dig selv ved blot at glemme det for en stund. Hvis du sørgende et dødsfald eller sønderknust over en opløsning, især at give dig selv lidt tid til bare at være uden besat på begivenheden, der gør ondt, vil hjælpe dig med at helbrede og flytte forbi det. Det er ikke til at sige, at du bare glemme alt om det og komme videre - no. Det er kun at sige, at selv sorg har brug for at tage en pause. Giv dine trætte hjerte en lille pusterum, og lad den reparere med kærlighed og lethed hjerte, der kommer fra at være med venner, eller gør noget, der bringer dig glæde. Der vil være tid til at græde igen, men ikke nu.
 9. 9
  Give tid til at helbrede. Dette er en del af netop varige. Du bliver nødt til at mønstre op tålmodighed til at tillade heling kan påbegyndes. Der er ikke nogen erstatning for bare... venter. Time kræver én ting: at du tillader det at passere. Kom forbi følelsesmæssig smerte kræver en sorgproces, som tager tid.
 10. 10
  Lad ikke din smerte definere dig. Husk, at du er større end denne hårde tid, har du en fortid og en fremtid. Du har bevidsthed og kreativitet. Det var en enkelt episode, som snart vil passere.
 11. 11
  Skriv et brev. Nedskrive dine følelser kan hjælpe dig med at sortere dem ud. Det kan hjælpe mere, hvis du bruger positive "I budskaber" i stedet for negative. Hvis du ikke skriver, tale om dine følelser med nogen tæt på eller en terapeut. Må ikke retfærdiggøre dem, bare snakke om dem, få dem ud, og lytte til, hvad du siger.
 12. 12
  Hold dig væk fra udtalelser, der bebrejder dig eller andre. Tag ansvar for dine handlinger og din side uanset gik galt, men ikke hengive sig skylden. Spørgsmålet om "Og hvis skyld er / var det?" ikke finder anvendelse.
 13. 13
  Udvikle en lærende orientering. Life hænder du vanskeligheder, så du kan lære af dem. Folk, der har virkelig nemt liv falder fra hinanden, når dårlige ting sker, fordi de aldrig har lært at håndtere eller lade tingene roll off ryggen. Alt, endog meget smertefulde tider, kan bruges til at lære bedre mestringsstrategier og udvikle visdom og perspektiv om livet, som vil hjælpe dig med at håndtere mange vanskeligheder i fremtiden. Uanset hvad ikke ødelægger du kan tjene til at gøre dig stærkere.
 14. 14
  Lave en 'taknemmelighed liste ". Skriv ned, hvad du er taknemmelig for, selv basale ting som at have tøj og et varmt sted at sove, og derefter flytter til folk, der har omsorg for dig, og gode ting i dit liv. At være taknemmelig er naturligvis healing og vil balancere enhver traumer over tid.
 15. 15
  Hvis smerten er der varer mere end en uge eller deromkring, eller du har mistet håbet, eller du tænker på selvmord, er du enten undertrykke din smerte, eller du har dybere uløste spørgsmål, som du skal udfylde. Strategierne Ovenstående er sunde måder at håndtere følelsesmæssig smerte. Ofte som børn, vi ikke bruge disse strategier og i stedet indarbejde smerten i vores karakter, vores underbevidsthed. Sagt på en anden måde, når vi er unge, er det nemt at lade følelsesmæssig smerte definere dig. Ofte skal fortrydes, drillet hinanden og håndteres på en sund måde for os at være fri. Hvis en igangværende hændelse forstyrrer dig for meget eller for længe, ​​eller hele dit liv er farvet af en negativ outlook, overveje at få noget hjælp til at grave, undersøge og gennemføre en forudgående hændelse.

Tips

 • Watch out for afhængighed drama. Du kan få en masse opmærksomhed, når tingene bliver dårlig - men det er ikke sundt at holde arbejde dine venner til opmærksomhed til din dramaer. Det kan være svært at give op oplevelsen af ​​at have folk sympatiserer som du fortælle hvor slemt det er, men drama kan blive en livsstil, der suger alle de gode følelser ud af dine relationer. Hvis du finder dig selv at fortælle den samme historie igen og igen, eller lignende historier, hvor du er offeret og en anden er skurken, er det tid til at få styr på dig selv!
 • Det er normalt at føle sig såret eller smerte i nogen tid efter en begivenhed. Hvor meget tid er op til dig. Lad ikke andre haste eller lægge pres på dig til "at komme over det" på nogle tidsplanen. Men hvis du føler dig håbløs, eller hjælpeløs og denne følelse ikke forbedres over tid, men i stedet synes at dvæle, søge professionel hjælp. Følelsesmæssig skade kan føre til depression, som kan behandles - lad dig ikke fortsætte en nedadgående ubestemt tid. Du skal nå et højdepunkt eller plateau, og tingene skal begynde at vende rundt. Du skal ikke bare føle, at du fortsætter med ned, ned, ned.