Wkedk

Hvordan kan man øge din sædkvalitet

Masser af mænd verden over lider af en lav sædkvalitet eller Lav T. Her er nogle nyttige tips om, hvordan man kan øge produktionen af ​​din lille soldater.

Steps

Hvordan kan man øge din sædkvalitet. Afstå fra rygning og alkoholforbrug.
Hvordan kan man øge din sædkvalitet. Afstå fra rygning og alkoholforbrug.
 1. 1
  Afstå fra rygning og alkoholforbrug. Ikke alene er disse laster skadelige for din generelle sundhed, har de tendens til ikke at være alt for rart at din sæd.
  • Alkohol påvirker din leverfunktion, hvilket igen forårsager en dramatisk stigning i østrogenniveau. (Ja, mænd har østrogen.) Da testosteron er direkte knyttet til sæd sundhed og sperm produktion, dette er ikke en god situation. Selv to drinks om dagen vil have langsigtede virkninger på sædproduktionen.
  • Ifølge en undersøgelse har mænd, der ryger 22% færre sædceller end mænd, der ikke gør. Rygning har føjet spot at gøre sperm langsommere og mindre.
  • Selvom dårligt for dit helbred i andre afdelinger, energidrikke (lastet med koffein og taurin) synes ikke at påvirke sædkvalitet.
 2. 2
  Motion regelmæssigt. Finde ud af en brugbar øvelse regime i en hård opgave i den moderne verden, men forvisset om, at motion vil hjælpe dig med at producere mere sæd.
  • Motion frigiver testosteron i kroppen, hjælper med produktionen af ​​sædceller. Brug sammensatte øvelser og løfte tunge vægte, men afholder sig fra at arbejde det samme sæt af muskler dagen efter. Give dine muskler tid til at hvile og genopbygge skal hjælpe dig med at producere testosteron.
  • Må ikke udøve for meget! Overdreven motion forårsager frigivelse af binyrerne steroidhormoner, der rent faktisk forårsager en testosteron mangel. Så uanset om du ønsker at sætte på det ekstra muskler eller hjælpe din sæd, så husk ikke at fremhæve din krop for meget.
  • Brug ikke anabolske steroider. Anabolske steroider kan hjælpe dig med at pakke på pounds, men de skrumpe dine testikler og kan forårsage infertilitet. Hvis du forsøger at blive gravide, bo langt, langt væk.
 3. 3
  Spis sunde fødevarer. En kost, der er fedtfattig, og et højt proteinindhold, grøntsager og fuldkorn er godt for dit helbred og for din sæd.
  • Spis masser af fisk, kød, æg, frugt og grøntsager.
  • Jordnødder, valnødder, cashewnødder, solsikkefrø og græskarkerner anses også for at øge sædkvalitet.
  • Undgå soja-baserede fødevarer og high-fructose corn syrup. Sojaprodukter har en mild østrogene virkning på kroppen. Mens der kan være godt for kvinder, det er ikke godt for grooming sperm. Høj-fructose corn syrup forårsager insulinresistens, hvilket sænker frugtbarhed. Mænd, der drikker en liter cola jævnligt har 30% sædceller end mænd, der ikke drikker cola.
 4. 4
  Undgå overophedning af testiklerne. Der er en grund til vores testikler hvile uden for vores krop: de har brug for at bo lidt køligere end resten af ​​vores indre organer.
  • Bær løs, bomuld boxershorts. Sove uden undertøj, så dine testikler ophold køligere. Undgå varme bade og saunaer.
  • Bær en skridtbeskytter, når du spiller sport. Det siger sig selv, fordi de fleste mænd kender det fra erfaring, men et slag for de bolde, vil såre dig og dræbe din sæd.
 5. 5
  Tabe sig. Vægttabet vil hjælpe dig modvirke lav sædkvalitet. Forskerne ved ikke, hvorfor fedme korrelerer til lav sædkvalitet, men de vide dette:
  • I en nylig fransk undersøgelse, fandt forskerne, at overvægtige mænd var 42 procent mere tilbøjelige til at have lav sædkvalitet end deres ikke-overvægtige modstykker.
  • I samme undersøgelse fandt forskerne, at overvægtige mænd var 81 procent mere tilbøjelige til at have nogen sædceller overhovedet i deres ejakulere.
  • Der er en række forskellige teorier for, hvorfor det er. Nogle spekulere, at fedtvævet omdanner testosteron til østrogen, andre spekulere i, at mere masse i lårene kunne gøre testiklerne for varmt.
 6. 6
  Massere din krop med urte olier. Dette, sammen med regelmæssig motion, forbedrer den overordnede slag flow og cirkulation. Øget cirkulation betyder sundere sæd.
 7. 7
  Reducere stressniveauet. Prøv at øve afspændingsteknikker. Hold dit sind og krop sund ved regelmæssigt at praktisere yoga og meditation, eller tage op at køre eller svømning.
  • Stresshormoner blokere Leydig celler, som har til opgave at regulere testosteron produktion. Når din krop oplever alt for meget stress, kan det faktisk stoppe med at producere sædceller helt.
 8. 8
  Prøv kosttilskud. Prøv kosttilskud, som er lavet af naturlige planteingredienser til specifikt hjælpe kroppen at gøre mere sæd.
  • Undersøgelser fandt, at mænd, der forbruges 5 mg folinsyre og 66 g zinksulfat dagligt i 26 uger oplevet en næsten 75 procent stigning i sædkvalitet. Folinsyre og zinksulfat er kritisk i dannelsen af ​​DNA.
  • C-vitamin og selen kan også være gode supplementer til at tage for at øge produktionen af ​​sædceller.
 9. 9
  Ejakulere mindre hyppigt. Hyppige udløsninger kan sænke sædkvalitet. Din krop producerer millioner af sædceller hver dag, men hvis du allerede har lav sædkvalitet, overveje at gemme dem op længere mellem udløsninger. Hvis du har sex eller onanere dagligt, skære ned på hyppigheden for øget sædproduktion.

Tips

 • Lav sædkvalitet hos mænd er ikke et nyt fænomen, har mange mænd lidt af denne betingelse gennemtænkt århundreder. Men i gamle dage er det svært at vide med sikkerhed, at det var den mand, der har lidt fra lav fertilitet på grund af manglende teknologi. Som et resultat af denne manglende i teknologi, var kvinder ofte skylden og mærket "infertile", hvis et par ikke kunne undfange et barn.
 • I dag er tingene anderledes. Medicinske samfund har studeret emnet "mandlige infertilitet" tilstrækkeligt nok til at lære om de forskellige faktorer, der bidrager til denne betingelse. Rygning, alkohol, forurening, livsstil er nogle af de vigtigste faktorer, der bidrager væsentligt til sperm reduktion i mænd. Kombinationen af ​​disse faktorer kan bidrage til et hurtigt fald er sædproduktionen og lade manden ufrugtbar.
 • Have sex i de tidlige morgentimer eller eftermiddag. Sperm niveauer er ofte størst om morgenen.

Kilder og citation

 1. http://www.reuters.com/article/2012/03/15/us-weight-idUSBRE82E14820120315
 2. http://www.babymed.com/tips-improving-sperm-count
 3. http://www.mayoclinic.com/print/low-sperm-count/ds01049/method=print&dsection=all
 4. http://www.mayoclinic.com/health/fertility/MC00023
 5. http://www.webmd.com/infertility-and-reproduction/news/20020320/supplements-boost-sperm-count