Wkedk

Sådan tjekke din prostata

Kontrol din prostata med en digital rektal eksamen er en vigtig del af påvisning prostatakræft tidligt. Mens processen normalt gøres under årlige physicals, dem med en øjeblikkelig eller med en historie af prostatakræft gøre denne eksamen derhjemme også. Her er Google for at tjekke din prostata.

Steps

Sådan tjekke din prostata. Forbered dine hænder.
Sådan tjekke din prostata. Forbered dine hænder.
 1. 1
  Forbered dig selv. Forsøger at eksamen din egen prostata kan være lidt svært for folk, der aldrig har haft det kontrolleret før. Self-kontrol er aldrig så god som at lade din læge undersøge dig, men de kan være en effektiv "check" mellem lægebesøg.
  • Du ønsker måske at have den første eksamen udfyldes af din læge, så han kan forklare præcist, hvordan man griber det an. Efter dette, vil det være lidt nemmere for dig at foretage en selvstændig eksamen.

Ovenstående diagram viser, hvordan du indsætter en finger til eksamen. Fingeren skal tippe ned og søm op, den anden vej fra, hvad der føles naturligt.

 1. 1
  Forbered dine hænder. Vask dine hænder, varme dem op ved at gnide dem sammen.
 2. 2
  Tag handsker. Når de er på smøre din finger. Du kan bruge noget fra Vaseline til en vandbaseret glidecreme findes på et apotek. Læne sig frem for at placere prostata i en bedre position til undersøgelse.
 3. 3
  Sæt din finger ind i din endetarm. Begynder at lede efter prostata, ved at nå op, indtil du trykker på orgel. Du er faktisk føler det thru væggen i din endetarm.
 4. 4
  Kontroller fastheden af det. Dette vil lade dig vide sundhed tilstand af din prostata.
  • "Soft:" The prostata vil have konsistens blød hud, hvilket betyder, at prostata er sund.
  • "Firm:" Prostata er hårdt, ligesom en skank, hvilket betyder, at prostata bliver brug for yderligere test.
 5. 5
  Hvis prostata er "fast", lave en aftale for at se en læge så hurtigt som muligt. Dette kan være et tegn på et alvorligt problem.

Tips

 • Vask hænder grundigt, før nogen form for indføring til kroppen, handsker, hvis nødvendigt.
 • Badeværelset er en dejlig behagelig og privat sted, da nogle kvinder ikke vil forstå. Tøm tarm og ugyldig. Handsker og glidecreme er et must!
 • Husk digital rektal eksamener er den eneste måde at sikkert undersøge vores prostata.
 • Sætte den ene fod op på toiletsædet. Bøj over og sprede dig ben indtil for et par fødder. Kildre din mellemkødet og forsigtigt indsat pegefingeren lidt så slap og indsæt hele din finger. Du kan finde din prostata. Roter din finger og undersøge hele dit prostata. palpere for fasthed og bump. Tag din tid! Bøj fremad som nødvendigt, og vide, at processen bliver nemmere med praksis.
 • Det vigtige her er at få en god samlet fornemmelse. Kend din krop! Desværre kvinder gør det bedre, end vi gør, og det skal ændres.

Advarsler

 • Trim dine negle først.

Ting du behøver

 • Operationshandsker
 • Smøring