Wkedk

Hvordan til at gøre en dobbelt back Handspring

Når du mestrer en enkelt back Handspring, er du klar til at lære en dobbelt back Handspring. Denne artikel antager, at du virkelig har styr på en enkelt tilbage Handspring, hvis du ikke har gjort det, bør du ikke forsøge det dobbelte, da det kan medføre alvorlig personskade.

Steps

Hvordan til at gøre en dobbelt back Handspring. Perfekt din single tilbage Handspring.
Hvordan til at gøre en dobbelt back Handspring. Perfekt din single tilbage Handspring.
 1. 1
  Perfekt din single tilbage Handspring.
 2. 2
  Har en back Handspring, men uden svinge armene tilbage.
 3. 3
  Hop op og ned et par gange og derefter hoppe ind i din ryg Handspring.
 4. 4
  Sørg for, at dine arme er lige og gøre en anden back Handspring.
 5. 5
  Har en back Handspring, hoppe to gange, og gøre noget andet tilbage Handspring.
 6. 6
  Har en back Handspring, pause og derefter gøre en anden back Handspring uden svinge armene tilbage.
 7. 7
  Når du er fortrolig med ovenstående, kan du prøve at gøre en back Handspring og derefter straks gøre en anden uden at holde pause i mellem.

Tips

 • Det kan være lettere at gøre det dobbelte tilbage Handspring ned en lille hældning (ikke for stejl), på en trampolin, eller på en ost måtten (en kile mat) for mere magt.
 • Bevar masser af kraft gennem hver tilbage Handspring.
 • Vær sikker på at du kun udføre denne, samt andre gymnastiske aktiviteter i en passende placering, på en polstret overflade og med hjælp fra andre og / eller førstehjælp umiddelbart tilgængelige.
 • Sørg for at du har en coach eller en anden assistent i nærheden, der ved, hvordan man kan støtte en back Handspring, før du forsøger det. Ligesom de fleste gymnastik aktiviteter, det er risikabelt og kan forårsage personskade.
 • Har en håndstand snap ned i en back Handspring det vil give dig fornemmelsen af ​​at gøre to eller flere tilbage kraftspring.

Advarsler

 • Læn dig tilbage! Du er nødt til at springe tilbage samt op.
 • Gør ikke en back Handspring startende fra hugsiddende stilling. Dit hoved eller nakke (snarere end dine arme) kan ende absorbere alle konsekvenserne som følge heraf.
 • Alvorlige kvæstelser, selv en brækket hals, kan resultere i at gøre en dobbelt back Handspring forkert. Det er nødvendigt at have stor overarm styrke for at undgå skade som armene tage hele vægt samt den nedadgående tendens af kroppen under træningen.
 • IKKE gøre denne øvelse uden for en GYM. Enhver form for gymnastik uden det rette udstyr kan resultere i alvorlig tilskadekomst.
 • GØR DET IKKE motion alene.