Wkedk

Hvordan til at føle sig godt om dig selv


Så hvad er ægte skønhed? Det sikre er ikke en hemmelig ingrediens i ultra langtidsholdbare lip gloss, og du vil helt sikkert ikke finde det skjult i kosmetik midtergangen på apotek. Dens den viden, du kan lide dig selv, og at du er tro mod dit eget hjerte. Det er at have øjne, der funkle med medfølelse og se det bedste i mennesker. Det er at have læber, der taler kraftigt, da du har været skubbet rundt og forsigtigt, når en anden har været. Den smukkeste træk, du kan have, er tillid! Finde ud af hvad man vil om dig selv og lade det skinne. Det er, hvad ægte skønhed handler om. I denne artikel vil du lære at elske dig selv, såvel som alle andre.

Steps

Hvordan til at føle sig godt om dig selv. Nævne fem ord til at beskrive dig selv.
Hvordan til at føle sig godt om dig selv. Nævne fem ord til at beskrive dig selv.
 1. 1
  Nævne fem ord til at beskrive dig selv. Tricket - beskriver ikke nogen fysiske egenskaber og bruge nogle ord end "nice"! Nogle kreative ord at vælge imellem kan være:
  • Loving
  • Flittige
  • Hårdtarbejdende
  • Confident
  • Venlige
  • Stærk
  • Clever
  • Attraktiv
  • Sharp
  • Easygoing
 2. 2
  Praise folk for hvad de kan gøre, og ikke bare, hvordan de ser ud. Kompliment en ven i dag på noget andet end hans / hendes udseende.
 3. 3
  Prøv at spørge en ældre søster, mor, fætter, tante eller din bedstemor, hvordan hun følte om hendes udseende, da hun var omkring din alder. Hvad ved hun nu, at hun ønsker, hun ville vide så? Sammenlign, hvad hun sagde med dine fortid-erfaringer.
 4. 4
  Fortæl din familie og venner om dine resultater. Når du opnå noget, du er virkelig stolt af - uanset om det er at lede en hård prøve eller afsluttende en vindende fodbold sæson - det er når du er på dit smukkeste. Giv dig selv et klap på ryggen! Ring en bedsteforælder eller e-mail en favorit tante at dele nyheden. Fejre med familie og venner.
 5. 5
  Begræns dit ansigt tid. Det er OK at give dig selv en gang over i spejlet, før du hovedet ud i morgen.
  • Face vaskes?
  • Flyv lynes?
  • Hår ikke stående lige op (medmindre du ønsker det på den måde)?
 6. 6
  Må ikke tanker om dit udseende. Alle er smukke på deres egen specielle måde. Det er fint at ville se, hvad der ændrer sig, og at dagdrømme om, hvem du er ved at blive. Men at bruge for meget tid foran spejlet - eller kigger på dine overvejelser i hvert spejl du passerer - er ikke det værd. Du har bedre ting at gøre!
 7. 7
  Accepter komplimenter virkelig. Når din ven siger: "Du ser godt ud," ikke børste hende med "Jeg tror, ​​at disse bukser gøre mig Fedtmule." Bare sige "tak", og lad ordene synke i.
 8. 8
  Fejr at tage sig af dig selv. Tage tid i dag til at forkæle din hud med stor duftende sæbe til at lotion. Rengør og klippe dine negle.
 9. 9
  Giv din krop respekt, og du får respekt fra resten af verden, også. Selv hvis du vågner op følelse elendig - eller bare doven - vaske dit ansigt, kam dit hår, børste dine tænder, og få klædt i din favorit jeans og t-shirt.
 10. 10
  List tre ting, du kan lide ved dit udseende. Når du har en dårlig dag, fokusere på, hvad man vil om dig selv (f.eks jeg har temmelig nøddebrune øjne med mørke øjenvipper, en smuk smil, skinnende hår, osv.).
 11. 11
  Spild ikke din tid sammenligne dig selv til andre. Det vil kun sænke din selvtillid og bringe dig ned. Der er ingen derude ligesom dig, som var vokset op med dine oplevelser og har dine talenter. Husk også at lytte til din krop, når du dyrker sport. Må ikke presse dig selv forbi din krops grænser, selv hvis du bliver bedt om at stramme op. Dine instinkter vil fortælle dig hvornår de skal stoppe.
 12. 12
  Vær selvsikker. Må ikke papirkurven dig selv, og altid være optimistisk. Når du føler dig lav på tillid, tror på dig selv, "Jeg er awesome, uanset hvad andre siger."
 13. 13
  Gøre måltider noget særligt. Selv hvis du kun har korn med dine søskende, oprette traditioner, der vil gøre det øjeblik mindeværdig. Indstil bordet. Skiftes der deler sjove drømme fra aftenen før. Ved middag, dæmp lyset og få dine forældre tænde et lys for tabellen. Nyd at give dig selv det brændstof du har brug for og dele dine ideer og følelser med folk, der spiser med dig.
 14. 14
  Prøv at skifte emne, hvis dine venner begynder at tale om deres vægt eller kost. Vis dem, at der er mere interessante ting at snakke om, såsom hvordan deres fodboldhold gør og hvor gamle deres lille golden retriever hvalp, er denne måned.
 15. 15
  Vid, at det er OK ikke at føle munter eller Peppy hele tiden. Nogle gange er du bare nødt til at leve med de dårlige følelser og bare vide at de vil passere. Hvis du føler dig alvorligt ked af det, skal du sørge for at tale med en voksen, der bekymrer sig om dig. Også, når du er i dårligt humør, din krop ved det. Tænk over, hvilken del af din krop får ud af whack, når du er gnavne eller ked. Får du ondt i maven, når du er nervøs omkring en test? Får du en hovedpine, når du føler dig ængstelig? Hvis du genkender din krops signaler, kan du være i stand til at regne ud, hvad der generer dig og gøre dig selv føler sig bedre.
 16. 16
  Muntre dig op, når det er nødvendigt. Hvis det er dagtimerne, åbne vinduet og lade i nogle frisk luft og sollys. Hvis det er nattetid, sat på nogle rene pyjamas og krølle op med en favorit bog, film eller cd. Feeling stresset? Tag et varmt bad eller brusebad. Forestil vandet vasket væk dine bekymringer. Også forsøge at oprette dine egne fred ritualer. Når du er vred eller stresset, tage tre lange, langsomme, dybe vejrtrækninger. Skriv i din dagbog. Tænd nogle af din yndlingsmusik. Finde måder at berolige din ånd, og vende tilbage til denne praksis, når du føler angst.
 17. 17
  Start en drøm listen. Find en smuk notesbog og skriv ned steder, du gerne vil besøge, oplevelser, du gerne vil have, folk, du gerne vil mødes og færdigheder, du gerne vil lære. En drøm liste er en god start til at skabe et liv fyldt med sjov, eventyr og spændende oplevelser. Sæt en boks ud for hvert element på din liste, så du kan tjekke det ud, når det sker.
 18. 18
  Liste over alle de ting, du er god til, uanset om det er matematik eller være sjov. Hvis du føler dig nede om dig selv, se på den liste, du har lavet, og husk - du rock!
 19. 19
  Bær tøj, der gør du føler dig godt. Du ved, hvilken skjorte gør du føler selvbevidst og hvilke bukser gøre dig krympe. Tal med din mor om, hvorfor du ikke føler dig godt i det tøj og spørge, om du kan give dem til velgørenhed. Bær din yndlingsfarve, og vælg farver, der vil passe din hud, øjne og hår farve. Hvis du føler dig godt i det, vil din tillid show! Hvis nogen driller dig om det tøj, du, trække det ud og sige, "Oh well, i det mindste jeg kan lide dem!" Husk: Folk er ikke kigger på dig eller taler om dig næsten lige så meget som du tror de er. Også prøve en ny `gør. Børst dit hår, fletning det, vride det, og binde det. Eksperiment! Du kan udtrykke dig selv gennem dit udseende, og ingen måde er rigtigt. De er alle jer.
 20. 20
  Udvikl din egen stil. Eksperimenter med tøj til at se, hvad der gør du føler dig bedst. Nogle dage du måske føler girly og fancy - andre dage du ikke vil! Det er OK. I denne uge besøger en tøjbutik med en ven og udvælge fem nye outfits i farver og stilarter, du aldrig ville overveje at bære. Så har det sjovt at prøve dem på! Må ikke blive overrasket, hvis noget, du troede ville se forfærdeligt faktisk ser godt ud på dig. Har en griner på dem, du ikke kan lide.
 21. 21
  Må ikke bekymre sig om hvad andre mennesker tænker. Er du blevet såret af ord? Husk dette: Folk, der fornærmer andre normalt gør det for at gøre sig selv være stærk. Ved, hvad det betyder? De er sandsynligvis usikker. Det er dem, der mangler selvtillid, så prøv ikke at bøje ind i pres for at returnere deres jabs med en fornærmelse.
 22. 22
  Lære noget nyt. Læs en god artikel om noget der foregår i verden. Du vil føle du er vidende om nogle aktuelle begivenheder, og det vil give dig en følelse af selvhøjtidelighed.
 23. 23
  Kig efter det smukke i andre og omfavne det. Finde skønhed i dem omkring dig giver dig en mere smuk ånd.
 24. 24
  Bare gå efter det, tage alt det, du hader, kærlighed og ignorere om dig selv, og bare elsker det hele. Svært, som det kan være bare gå til den, anden gætte er værre end at blive svigtet... komme ud og finde ud af for dig selv... afvisning er den første etape til succes gentaget i mine egne ord...
 25. 25
  Tro på dig selv. Selvom det kan lyde teatralsk, det faktisk gør dig mere selvsikker. Tro at du kan udrette, hvad opgave er ved hånden. Når du er færdig, vil du føle sig godt, fordi du vidste, du kunne gøre det. Så giv ikke op og prøve dit bedste.
 26. 26
  Hjælp andre, så at du ville vinde anerkendelse fra andre, og så med tiden, ville dit ry blandt denne gruppe blomstre og vokse... Hver krop vil elske dig derefter.
 27. 27
  Hvad kræver det at leve som din rollemodel: Imagine living dag, hvordan din succes rollemodel ville have levet. Tag fremgangsmåde som du tror - hvor generøst han / hun behandler folk, hvordan han / hun reagerer på skuffende / fornærmende situationer hvor nådigt de lever hver eneste lille øjeblik af livet og nyde det formål at leve på. Specielt hvis du føler lavt, luk øjnene og forestil dig, hvordan din rollemodel ville have håndteret situationen.

Tips

 • Hver dag TV, film og magasiner bombardere dig med deres ideer om, hvad en smuk pige er Antag at se ud. Det er en løbsk tog af urealistiske billeder! Sæt på bremserne og springe ud nu. Tag et kig på alle omkring dig. Ud af 100, er der 3, der ligner jernbane tynde modeller.
 • Gå lige og hovedet op, god kropsholdning giver dig selvtillid og vil gøre du ser godt uanset hvor du går.
 • Har en dansers holdning. Forestille mig at der er en tråd fastgjort til midten af ​​dit hoved. Nu forestille mig nogen trækker forsigtigt på denne tråd for at få dig til at stå op høj og lige. Prøv at holde din poise hele dagen lang!
 • Følelse ukoordineret? Husk, at din krop vokser og ændrer sig, så det er normalt at være klutzy til tider. Sæt farten lidt ned. Må ikke kalde dig selv navne. Og hvis du tur og rod op i gangene, grine ad dig selv og prøv igen.
 • Få hyggeligt med din dagbog og skrive om disse emner:
  • Tre gode ting, der skete for dig i dag
  • Den bedste ting nogen nogensinde sagt til dig
  • Fem ting, du er taknemmelig for.
  • En gang du står over for en vanskelighed og overlevede.
 • Kig på dig selv i øjnene i spejlet hver dag og sige højt et par ting, du oprigtigt kan lide ved dig selv. Dette bør være et dagligt ritual, såsom efter børste tænder! Sørg for at du virkelig tror de ting du siger.
 • Tag partner dans klasser. Det er sjovt, god motion, og det er omgængelig. Det vil øge din selvtillid og du vil lære en nyttig færdighed.

Advarsler

 • Du må ikke ændre, hvem du er, så du kan få folk til at kunne lide dig, fordi det første skridt til at få folk til at kunne lide dig er, hvis du kan lide dig selv først.
 • For at føle sig godt om dig selv, skal du først kende dig selv. Kende sig selv hjælper dig med at forstå, hvad der foregår inde i dig og hvorfor. Kende sig selv vil hjælpe dig til at elske dig selv og dem omkring dig. En måde at føle sig godt om dig selv er at værdsætte dig selv. Må ikke tage fornøjelsen af ​​at sætte dig ned. Må ikke bruge negative sætninger såsom: "Jeg er ikke god nok", "Ingen bekymrer sig om mig", "Jeg er kedelig". Du kan sige: "Jeg er godt nok." Disse positive ord vil kun hjælpe dig til at tro på dig selv, og når du tror på dig selv, vil du begynde at føle sig godt om dig selv.