Wkedk

Hvordan til at blive tynd

Har du problemer med at balancere dine spisevaner og sundhed? Denne vejledning giver nogle grundlæggende pejlemærker i at opretholde sunde spisevaner for at holde din krop "tynd". kan du også følge pyramiden!

Steps

Hvordan til at blive tynd. Spise den rigtige mængde af fødevarer.
Hvordan til at blive tynd. Spise den rigtige mængde af fødevarer.
 1. 1
  Moderation. Ved servering dit eget måltid, er det bedst at have lige nok mad på din tallerken for at undgå over-spiser. Hvis du ikke kan gå på en diæt, på grund af helbredsmæssige eller viljestyrke problemer, ikke! Spis lige mad nok til at holde bremse din sult, så stop.
 2. 2
  Balance. Altid forsøge at balancere dine måltider i henhold til de grundlæggende ernæringsmæssige kategorier. For eksempel bør der være en god blanding af proteiner, vitaminer, mineraler, fibre, kulhydrater, fedtstoffer, etc. i dine måltider hver dag.
 3. 3
  Variety. Spise en række fødevarer fra hver basale fødevarer gruppe vil ikke kun gavne din ernæring, vil det også hjælpe dig med at bo klart af junk food cravings.
 4. 4
  Undgå munchies. Spise junk food mellem måltiderne er ikke godt for dig. Men snacking på sund mad mellem måltiderne, ud over at skære ned størrelsen af ​​dine måltider, hjælp kan øge dit stofskifte. Dette vil lade din krop forbrænder kalorier i et hurtigere tempo.
 5. 5
  Øvelse. Ernæringseksperter og andre relaterede fagfolk anbefaler motion som en vigtig del af enhver kost eller vægttab planen. Også, hver eneste moderne kost plan viser det som et krav. Motion er også et centralt element i at holde tynd, men det kan tage nogen form for aktivitet eller bevægelse såsom gang. Læger anbefaler 30-60 minutter (afhængig af intensitet) ved aerob aktivitet mindst fem dage om ugen for at tabe sig.
 6. 6
  Bevar fokus. Gør dit bedste for at tage dit sind ud af fødevarer. Uanset hvor du vælger at bruge tid, så gør det væk fra junk food. Gør det besværligt for dig selv at snack på junk food.
 7. 7
  Spise den rigtige mængde af fødevarer. Spise den rigtige mængder af fødevarer holder dig sund og rask. Altid holde dine øjne vidt åbne, og husk, at du skal være i tip-top form.
 8. 8
  Undgå restauranter. Prøv ikke at gå nær steder, der kan være dårligt for din kost, såsom restauranter og fastfood steder. Spisesteder, der ikke tilbyder sunde menupunkter og måltider bør undgås.
 9. 9
  Spis fuldkorn snarere end forarbejdede ettaller (fuldkornsbrød i stedet hvide, for eksempel) og mindre kogte grøntsager i stedet for mere-kogte. Jo mere forarbejdet en fødevare er, jo højere glykæmisk indeks, eller mere sandsynligt din krop er at gøre det til fedt.
 10. 10
  Spis en sund morgenmad. Under et æg om morgenen er en af ​​de bedste måder at tabe sig, da den høje kvalitet protein holder dig fyldigere længere. Nogle undersøgelser har vist, at en stor morgenmad og mindre frokosten og aftensmaden kan være sundere end en anden kombination. Dette skyldes efter faste natten igennem, din krop har brug for energi, og vil brænde, at mad frem for at lagre det.
 11. 11
  Prøv at begrænse rødt kød i din kost (okse-og svinekød) til én eller to gange om ugen. I stedet spiser kylling, kalkun eller fisk (ikke stegt!) For at få magert protein. Magert protein er mindre tilbøjelige til at blive til fedt. Når du tilføjer kød til dit måltid, portion til 1/4 af din tallerken. Dette vil få dig den helt rigtige mængde af protein om dagen.

Tips

 • Må ikke springe måltider som morgenmad, for du rent faktisk vil tage på i vægt, som din krop har brug vil mindske og når du spiser morgenmad igen, vil din krop lagre alt fedtet.
 • Hvis du bare forsøger at holde din krop pæn og tynd spise mindre portioner hver dag, men spise et tre måltider om dagen hver uge. Og glem ikke at udøve!
 • Hvis du er seriøs omkring at holde fokus, kan det være nyttigt at undgå steder såsom biografer, fester, restauranter og andre sammenkomster, der fokuserer på mad. Eller bare ikke spise noget mad der.
 • Tilføj enzym kosttilskud til din kost, da de er den katalysator, der brænde indtaget mad.
 • Hvis du ikke kan holde op med din daglige kost, eller du ikke ved, hvor meget du spiser, kan du lave et diagram. Tjek på det, når du har spist så meget som du skal.
 • Undgå at spise lige før dit stofskifte bremser. For eksempel, ikke spiser sent om natten, før du sover, og spiser ikke før en lang periode uden aktivitet. Hvis du gør det udløser vores krops mekanisme til lagring fedt.
 • Vægt og sundhed er direkte relateret, men kropsfedt og sundhed har tættere bånd. Ideel kropsfedt procent er baseret på køn og højde. Det er bedst at konsultere en læge og / eller ernæringsekspert for at finde din ideelle fedtprocent.
 • Hvad du kan også prøve, er på nogle dage til at spise en meget sund morgenmad, og derefter hurtigt til resten af ​​dagen. Morgenmad er nøglen til vægttab, og du vil tabe sig hurtigere, hvis du gør dette.
 • Opholder tynde kræver den rette balance mellem kalorier ind og kalorier ud.

Advarsler

 • Spiser for lidt vil berøve kroppen af ​​sine ernæringsmæssige behov.
 • Må ikke være alt for besat i at følge nogen kost, plan eller spise vane. Der er plads i de fleste sunde kostvaner for en dessert nu og da.
 • Må ikke overdrive det. Holde en stabil indtagelse af ernæring og undgå fastende. Fastende eller snarere opholder sig væk fra mad i lange perioder i løbet af en dag, vil sulte din krop. Når din krop er udsultet af fødevarer, skifter metaboliske gear og fokuserer på lagring fedt i stedet for at brænde kalorier.

Ting du behøver

 • Ernæring diagram, den nye amerikanske madpyramide vejledning og / eller bøger om ernæring
 • Personligt tidsplan for de planlagte måltider
 • Motionsplan
 • En partner eller en gruppe af mennesker, der kan være i stand til at hjælpe dig (valgfrit)