Wkedk

Hvordan styrer vrede

Alle får vred på lejlighed. Hvis du oplever overvældende raseri, dog kan det beskadige din mentale og fysiske sundhed. Her er hvordan du styre dine følelser og berolige dig ned.

Steps

Hvordan styrer vrede. Tag en pause, så snart du erkende, at du er vred.
Hvordan styrer vrede. Tag en pause, så snart du erkende, at du er vred.

Styring kortvarig vrede

 1. 1
  Tag en pause, så snart du erkende, at du er vred. Stop hvad du laver, komme væk fra det, der er irriterende dig, og bare tage en pause. At komme væk fra hvad der ellers forstyrre dig vil gøre det uendeligt nemmere at falde til ro. Prøv det i disse situationer:
  • Hvis du oplever gadeoptøjer, trække over på en side vej og slukke bilen.
  • Hvis du er vred på arbejde, gå til et værelse eller skridt uden et øjeblik. Hvis du kører til arbejde, overveje sidder i din bil, så du er i et rum, du ejer.
  • Hvis du er ked af derhjemme, gå til en enkelt belægningsprocent rum (såsom badeværelset), eller en tur.
  • Hvis du oplever vrede på et ukendt sted, ikke bare vandre ud af dig selv. Fortæl hvem du er sammen med, at du har brug for en kort mental ferie, og bede om, at han eller hun står et par ekstra skridt væk fra dig. Luk øjnene og prøv at forestille dig selv et sted fredeligt.
 2. 2
  Træk vejret dybt. Hvis dit hjerte hamre med raseri, bremse den ned ved at styre din vejrtrækning. Tæl til tre som du indånder, holder vejret i lungerne i tre sekunder mere, og tælle til tre igen, som du udånder. Kun fokusere på de numre, som du gør dette, og nægter at tænke, hvad der ophidser dig. Gentag så mange gange som nødvendigt.
 3. 3
  Gå til en "happy place". Hvis du stadig har en vanskelig tid beroligende ned, forestille dig selv i en scene, du finder utroligt afslappende. Det kunne være din barndom baghave, en rolig skov, en ensom ø - uanset hvad locale gør du føler sig hjemme og fredelig. Fokus på at forestille enhver detalje i dette sted: lys, lyde, temperaturen, vejret, duftene. Hold dvæle ved din glade sted, indtil du føler dig helt fordybet i det, og hænge derude i et par minutter, eller indtil du føler dig rolig.
 4. 4
  Og stadig, hvis det ikke virker, så husk den bedste tid, du har at bruge, huske hver lykkelig situation, muligt, hvis du kan. Det kan være sammen med din mor, venner eller din partner.Try at bringe et smil på dit ansigt ved at huske sådanne hændelser.
 5. 5
  Øv positiv selv-snak. Når du er klar, "drøfte" situationen med dig selv i positive og lindre vilkår. For eksempel, hvis du oplever gadeoptøjer kan du prøve: "Den fyr næsten sideswiped mig, men måske var han oplever en nødsituation, og jeg vil nok aldrig at se ham igen, jeg føler mig heldig, at jeg er i live, og min bil. er uden ridser. jeg er heldig, at jeg stadig kan køre. Jeg kan fortsætte med at være rolig og fokuseret, når jeg kommer tilbage på vejen. "
  • Hvis du finder en form for positiv selv-snak, der virkelig virker for dig, gør det et mantra. Gentag det til dig selv så mange gange som du har brug for med henblik på at vende tilbage til den rette sindsstemning.
 6. 6
  Spørg til støtte for en person, du har tillid til. Hvis du stadig er ked af, kan dele dine bekymringer med en nær ven eller fortrolige hjælpe.
  • Det er klart udtrykke, hvad du ønsker fra den anden person. Hvis du bare vil have en klangbund, tilstand ved starten, at du ikke ønsker hjælp eller rådgivning, bare sympati. Hvis du leder efter en løsning, så lad den anden person kender.
  • Fastsætte en frist. Giv dig selv et fast beløb af tid til at lufte om, hvad der forstyrre dig, og holde sig til det - når tiden er gået, er din tirade er forbi. Dette vil hjælpe dig videre i stedet for at dvæle ved situationen uendeligt.
 7. 7
  Prøv at se nogle humor i det, vred dig. Når du har dulmer og konstateret, at du er klar til at komme over hændelsen, så prøv at se lysere side. Casting hændelsen på en humoristisk lys kan hjælpe dig med at opretholde positivitet og undgå at blive vred over samme ting næste gang.

Styring langvarig vrede

 1. 1
  Kast dig ud i fysisk aktivitet. De endorfiner, der kommer fra øvelse kan hjælpe dig roligt ned og bevæge din krop giver et fysisk afløb for din vrede. Prøv disse aktiviteter, du kan øve alene:
  • Løb.
  • Vægttræning.
  • Cykling.
  • Yoga.
  • Basketball.
  • Kampsport.
  • Svømning.
 2. 2
  Omstrukturere den måde du tænker om dit liv. Kognitive vaner er de sværeste at bryde, men det kan gøres. Spørg dig selv ærligt, hvis du ser alt og alle som en modstander eller en forhindring. Odds er, verden er ikke ligefrem den måde - men du tror det er, uanset om det er på grund af paranoia eller tidligere erfaringer. Prøv disse tips om at ændre din verdenssyn:
  • Når du vågner op om morgenen, beslutte, at du kommer til at hilse enhver person eller erfaring, som om det er helt nyt for dig. Kaste din forudfattede opfattelser, og give alt, hvad en frisk start.
  • Når du finder dig selv at falde i den samme tanke hjulspor, siger "Stop det" højt. Bevidst ændre dit tankegang til noget andet.
  • Prøve forskellige synsvinkler. I stedet for udelukkende at fokusere på, hvordan du påvirkes af en situation, så spørg dig selv, hvordan det påvirker de andre mennesker involveret. Tænk over de hindringer, de har at gøre med, og hvordan de er at reagere.
 3. 3
  Hold en dagbog over hvad der forstyrrer dig, og hvordan du planlægger at ordne det. Hver gang du er overvældende vred, nedskrive præcis hvad der skete. (Det er vigtigt at være ærlig, selvom det kaster dig i et dårligt lys - husk, der er et tidsskrift menes at være private.) Så planlægge, hvad du vil gøre for at løse problemet og undgå at løbe ind i det næste gang. Hvis du finder dig selv i samme oprørende situation referere tilbage til dine dagbogsnotater at se, hvad du ellers kan gøre.
 4. 4
  Se en mental sundhed professionel. Hvis din vrede er nået til det punkt, at det er forstyrre din dag-til-dag liv eller din evne til at opretholde positive relationer, se en læge. Han eller hun kan vurdere roden af ​​dit problem, og hvorvidt du har brug for terapi, medicin, eller en kombination af begge.
  • Indse, at depression, selv at diagnosticeret af en professionel, kan ved roden være forårsaget af vrede og frustration der opstår, når det ikke kan eller ikke er udbedret, og der er ingen retfærdighed. Fordi vrede i de fleste tilfælde skal undertrykkes, så den ikke er til skade for sig selv og andre, eller dets kilde har forårsaget ydmygelse og skam, og fordi man syder det ikke, når de slippes, og man skubber det ind i ubevidste, dens uløste betændt kan forårsage depression.or fjendskab, når det i virkeligheden den sande problem kan være, de er simpelthen uvidende om, hvad ens standarder. Konfrontere gerningsmanden på en eller anden måde at lade dem vide, at de gør en vred. Selvfølgelig forsigtighed skal overvejes i tilfælde af muligheden for vold.

Tips

 • Husk, vi er alle mennesker og har tendens til at blive vred på nogen eller noget. Du kan fortælle nogen, hvordan du føler, og se om de kan hjælpe dig.
 • Tænk på den stress, du lægger på dig selv. Kan du lide at føle på den måde? Hvis ikke ændre det.
 • Find en kreativ afsætningsmulighed, såsom at skrive, tegne osv., hvor du kan forbruge din energi. Hobby hjælpe ophøje dit humør og giver dig mulighed for at kanalisere energien, som du normalt havde tilbragt dvæle ved spørgsmål, som du ikke er i stand til at løse. Forestil dig, hvad du kan gøre med den energi du forbruge i vrede, hvis du kanaliseret det til noget andet.
 • Erkend, at nogle gange vrede er berettiget, og kan have behov for at komme ud. Men indse, at der er produktive måder at gøre det i stedet for at lange ud efter andre.
 • Se, hvad du siger, når du er vred. Du behøver ikke altid føler det samme som når du har dulmer og tænkte på situationen.
 • Prøv at tænke på ting, du er taknemmelig for. Jo mere specifikke, jo bedre. Du kan ikke rigtig vred og taknemmelige på samme tid.
 • For hver negativ tanke du har, udfordre det med tre positive tanker.
 • Må ikke stress over nogen, der ikke ville understrege over dig.
 • Hvis du nogensinde vred med din familie, så tænk over, hvad de betyder for dig.
 • Tænk på nogle sjove ting.
 • Syng en af ​​dine yndlingssange (med en glad taktslag).
 • Spørg dig selv, hvis fremtiden modtageren af ​​din furore fortjener at blive blæst op på, eller hvis du bare bruger dem som en boksebold at frigive damp om en anden person / problem, der generer dig.
 • Meditation er en nyttig måde at frigøre stress og / eller angst, som ofte er forudsætninger for vrede. Må ikke meditere, når du er vred, da dette kan have en negativ effekt på din vrede. I stedet meditere, når du har dulmer og er i fuld kontrol over dine tanker og følelser.
 • Nogle gange, i stedet for at tale med nogen direkte, er det mere hensigtsmæssigt at skrive et brev.
 • Drik noget, som du gerne hjælpe dig roligt ned.
 • Når de oplever negative følelser jeg gå udenfor og grave et hul i hjørnet af gården. Koncentrer dig om noget, men skovlen går i jorden. Snart vil du glemme, hvad det var, der forårsagede den følelse. Næste gang du er ked af fylde hullet op igen. Gentag om nødvendigt.
 • Gå efter en løbetur! Cycle, løbe, gå, selv hoppe på en trampolin kan være en stor hjælp! Prøv også at rense! Du vil blive forbløffet over dit gode humør!

Advarsler

 • Gå væk med det samme, når du indser du er ved at lade din vrede at henvende sig til raseri eller bliver voldelige.
 • Hvis du på noget tidspunkt tænker på at gøre noget, der ville såre dig selv eller andre mennesker, få hjælp med det samme.
 • Vrede er aldrig nogensinde en undskyldning for at slå ud på eller misbrug (fysisk eller verbalt) de mennesker omkring dig. Du kan blive sendt i fængsel for det.