Wkedk

Hvordan praktisere afholdenhed

Seksualitet er mere end understreget i dagens samfund. TV, radio, internet, bøger, blade og alt omkring er skrigende "bukserne nede! Ryst hvad din mor gav dig!" Her er et par ideer til at hjælpe dig ignorere støjen og holde dine bukser op i denne bukserne-down verden.

Steps

Hvordan praktisere afholdenhed. Vælg dine venner med omhu.
Hvordan praktisere afholdenhed. Vælg dine venner med omhu.
 1. 1
  Bevar fokus. Se det store billede af dit liv. Må ikke fortælle dig selv, du er bare at leve for om dagen, men på samme tidspunkt tage det dag for dag. Planlæg dit liv, har drømme og sætte mål. Disse mål vil være din motivation. Fokus på din fremtid. Tager casual sex risici kan omvej dig fra din bestemmelsessted. Bevar fokus.
 2. 2
  Vælg dine venner med omhu. Sørg altid for, at du er omkring mennesker, der deler de samme værdier, som du gør. Det vil kun bremse dig ned, hvis du hænger omkring mennesker, der er i gang med ting, du forsøger at undgå. Hvis du vil til dato, gør det i en gruppe, og dette vil beskytte dig mod unødvendigt pres og ideer til at få fysiske. Peer pres er meget reel. Uden selv at vide det, påvirker de mennesker omkring os de valg, vi træffer.
 3. 3
  Mind dig selv om de fordele, du har. At have sex udsætter dig til en masse risici, som du ellers ikke ville have stået over for. Du ønsker ikke at være en teenager droppe ud af skolen og have en baby, eller med en STD. Nogle teenagere oplever også intense beklagelse, som kan ført til depression og øge risikoen for selvmord. Sex har fysiske, psykologiske, følelsesmæssige og sociale konsekvenser. Der er over 25 kønssygdomme i dag, og mange af dem har symptomer, der ikke viser hele tiden. Du ved ikke, hvem der har hvad. Ved at øve afholdenhed, er du ikke i risiko for næppe nogen af ​​disse!
 4. 4
  Må ikke friste dig selv. Kom ind i situationer, hvor du kan bare gå en "lille smule" længere kan føre til for meget. Det afhænger af din uafhængige og kombinerede viljestyrke og evne til at modstå, men en generel god regel er ikke at være alene i længere tid, eller har et sæt tid, når du er nødt til at være hjemme igen, så du kan ikke omvej.
 5. 5
  Vær stolt. Elsk din renhed! Nogle ser renhed som en smuk ting, og mange bøger vil fortælle dig det. Læse bøger, der forgude renhed og skat det, såsom Les Miserables.
 6. 6
  Være sund. Husk, at selvom du ikke har med andre, mænd stadig nødt til at frigive sæd en gang imellem på grund af oprustning. Forestil dig, hvis du har besluttet at stoppe gå på toilettet, vil der være et væld af backup, og det vil komme ud på et tidspunkt, om du kan lide det eller ej. Hvis du ikke slippe den, vil du have natlig emissioner (våde drømme). Husk, at selv om afholdenhed er en helt acceptabel og klog beslutning for nogen til at gøre, er du stadig nødt til at være opmærksom på, at hvis sæd ikke er frigivet, vil natlig emissioner forekommer en gang om måneden. Må ikke være foruroliget, det er helt normalt at have våde drømme. Intet mere skal gøres.
 7. 7
  Har årsager. Grunde er meget vigtige, men det faktum, at du ikke ønsker at have sex burde være nok for din partner. Ønsker at spare dig selv for ægteskab og risici såsom graviditet og kønssygdomme er to meget almindelige grunde til ikke at ville have sex. Må ikke blot sige "fordi jeg siger det", da dette kan være let dekonstrueret af en partner, der vil have dig.
 8. 8
  Hvis din partner kan respektere dine ønsker, kan forholdet fortsætte. Men hvis din partner ikke respekterer dine ønsker, kan det være bedst at finde en ny partner, der gør. (Og du vil finde en, du ikke bekymre dig).

Tips

 • Kommunikation er nr. 1 i et forhold. Før du kommer ind i soveværelset, skal din partner vide, om du er klar til at have sex.
 • Afholdenhed er den eneste form for prævention, der er 100% effektiv.
 • Tænk på afholdenhed som værende loyal overfor din kommende ægtefælle spare dig selv for ægteskab er en smuk ting. Hvis du var afholdende indtil ægteskabet, vil det gøre dit ægteskab mere specielle og din ægtefælle mere tillidsfuld.
 • Din forstand. Vide præcis, hvad du vil og hvad du ikke ønsker. Vær sikker på at du ved, hvordan man kommunikerer disse ønsker. Alkohol eller andre stoffer kan formørke din domme.
 • Afholdenhed ringe eller armbånd, kan tjene som en påmindelse i hele din dag, som du har brug for at holde fokus på dit mål.
 • Hvis dine venner forsøger at underminere din beslutsomhed, revurdere værdien de venner har i dit liv. Derefter revurdere dine egne ideer. Er de gode?
 • Vid, at du er det værd. Mind dig selv, at du er en lys og smuk menneske, og du kan gøre dette.
 • Husk, at du beskytte og sikre noget, der er uerstattelig. Når det er gået, det er gået. Give efter for fristelsen kan føre til beklager og grimme minder senere i livet, når du er klar over, hvad du gav væk.
 • Du behøver ikke at have sex med din partner. Efter alt, hvis alt de bekymrer sig om, er sex, vil jeres forhold meget sandsynligt aldrig arbejde.
 • Kontrollere, hvad du lader i dine øjne. Flygt fra at dvæle ved noget, der kan opbygge din sexlyst. Igen går tilbage til at have mål og tænker langsigtet, også. Men du er nødt til at sige nej til nogle tanker og eye candy, hvis du ønsker at holde dig fokuseret på fremtiden (og nuværende), du virkelig ønsker.
 • Vær stærk i din beslutsomhed. Lad ikke noget vende dig rundt.
 • Hvis du har brug for at finde en ven til at være en ansvarlighed partner, så gør det. Afholdenhed er ikke altid let, og have en person der for støtte kan være en reel liv gemmer.
 • Hjertet ønsker ikke, hvad øjnene ikke kan se. Styr dine øjne og alt vil falde på plads.

Advarsler

 • Folk kan drille eller latterliggørelse dig. De kan endda tænke på at forsøge at få dig "lagt" som en udfordring. Hold dig væk fra gruppepres. Det siger mere om dem end det gør om dig.
 • Ægteskab er ikke en magisk beskyttelse for nogen af ​​de negative virkninger af sex. Du kan stadig få en STD-og / eller en uønsket graviditet. Lær om seksuelt overførte infektioner, prævention, osv. Men hvis du og din partner har været afholdende siden du blev gift, så det ville være meget usandsynligt, at du ville få en STD.
 • Hvis du ignorerer eller ikke handle på gyldige ideer, laver du selv en bjørnetjeneste. Lyt til folk. Genoverveje dit valg og næ. Er det virkelig hvad du vil? Hvorfor er du selv gøre dette? Er det det værd? Er du der skræmte af risici?