Wkedk

Hvordan man undgår at lade pessimistiske mennesker får dig ned

På trods af din egen følelse af balance og optimisme om livet, hængende rundt pessimistiske folk derhjemme, arbejde, skole og leg kan være en reel downer efter for megen eksponering. Negative vibes er en sikker-brand måde at skabe mere elendighed i andre, og det kan være virkelig energi sapping forsøger at aflede den pessimistiske udsigter. Faktisk kan det være værre, hvis du er i en rolle at tilskynde eller forslag til, hvordan den pessimist for at se den lyse side af livet, fordi det kan blive en indgroet vane, hvor du føler dig tvunget til at gøre deres verden lidt gladere, mens til gengæld, de bare holde nedskydning noget, der ligner et mere positivt præsentation af livet.

Når nogen forsøger at tømme din halv fuldt glas til en, der er halvt tomt, skal du bruge den taktik, der foreslås i denne artikel for at forblive optimistisk om dit eget liv og ikke bringes ned ved en andens pessimisme.

Steps

Hvordan man undgår at lade pessimistiske mennesker får dig ned. Spot de tricks af pessimist.
Hvordan man undgår at lade pessimistiske mennesker får dig ned. Spot de tricks af pessimist.
 1. 1
  Spot de tricks af pessimist. I første omgang på grund af din egen solrig attitude, kan du ikke være opmærksom på den pessimistiske bøjet af en anden person. Med tiden bliver det mere tydeligt, men mange godmodige mennesker finder undskyldninger for pessimist, i håb det er bare en fase eller kortvarig. Tegn på pessimist kan nævnes:
  • Konstant overbevist om, at tingene ikke kommer til at arbejde ud perfekt
  • Acts skuffet, når tingene ikke går, som de havde håbet
  • Ser negativer i alt
  • Har en stor kurv af årsagerne til, hvorfor tingene ikke vil arbejde ud
  • Måske endda bebrejde dig, så subtilt, for tingene ikke dreje ud af den måde, de havde håbet.
 2. 2
  Kig på din egen reactiveness mod en pessimist. Det er muligt, at du gør det muligt at pessimist. Hvis din naturlige reaktion er at forsøge at gøre op for den opfattede mangel på pessimist forventninger, risikerer du bekræfter deres adfærd med en belønning, det være sig moral-styrke, opmærksomhed giver, bytteting eller situationer for at gøre dem gladere eller blot at bruge din positiv mental energi på at forsøge at vende pessimist synspunkt.
 3. 3
  Modstå den medfødte ønske om at gøre pessimist dag lysere. En pessimist ønsker ikke at hengive sig til din optimisme, men snarere, en pessimist er tilbøjelige til at se din lysere holdning som en måde at manipulere dig mod negativitet og at du gør alt det hårde arbejde i de kommende op med planer, ideer og løsninger på prøv og bevise pessimist forkert. Mens du har travlt overtale pessimist, at alle vil være godt trods alt, det gør det lettere for pessimist for at bade i den opmærksomhed, men forbliver så stædig som nogensinde. I slutningen, er alt dette betyder styrke den negative holdning og adfærd.
  • Må ikke tilbyde alternativer til de mangler pessimist lister.
  • Må ikke søge at overtale pessimist, at alt vil fungere fint.
  • Må ikke finde løsninger eller gøre planer om at arbejde rundt pessimist klager.
  • Må ikke føle sig skyldig for pessimist opfattede dårligt resultat.
 4. 4
  Forvent pessimist at påtage sig ansvaret for deres pessimisme. De ser negativer derfor lade dem eje deres fortolkning af begivenhederne og livet i almindelighed. Nogen, der insisterer på, at alt er forkert, en katastrofe, og usandsynligt, at lykkes hele tiden mangler et af de vigtigste grundlag for følelsesmæssig intelligens, nemlig optimisme. Accepter, at denne person har et valg til at se verden som et dystert, ubønhørligt negativ sted og leve deres liv i overensstemmelse hermed. Eller de kan vælge at finde mere glæde i livet og til at se tingene i et bedre lys. Selvudvikling af optimisme vil ikke ske, hvis du holder tilgive pessimisme ved at være den eneste kilde til optimisme i denne persons liv. Hold alle dine optimistiske energi til at opbygge og holde dine egne niveauer af optimisme højt.
  • Fortæl pessimist at gøre valget / beslutning, som vil føre til ting vender sig okay. Ofte vil du opdage, at dette er et tilfælde af ubeslutsomhed eller ønsker du eller en anden til at påtage sig ansvaret for at træffe beslutninger. Må ikke give efter eller lade dem ud af kniben.
  • Må ikke blive overrasket, hvis du er på den modtagende ende af mukker, vrede eller vantro, da du nægter at prøve at gøre tingene bedre for pessimist. Jo tættere dit forhold, jo mere sandsynligt er det, pessimisme bliver brugt som en form for subtile eller åbenlys manipulation.
 5. 5
  Være pleje. Hvis pessimist ikke ønsker at gøre noget, du gør, være sympatisk om deres bekymringer eller plight og dermed pleje dem. Det er en slags endnu subtile måde til virkelig at fremhæve de ting, de forsøger at være så negativt om - ved at fokusere på det direkte og udtrykke sympati for deres bekymring, smerte, ulykkelighed, etc., du gør opmærksom på det, erkende deres følelser men så efterlade dem med ingen andre steder at gå, men at indse, at du har taget deres negativitet om bord, brød sig om dem som en person, men du stadig ikke ændre dit sind.
  • For eksempel fortæller en pessimist utilbøjelige til at slutte sig til dig i en aktivitet, som de kan gå hjem / tage bilnøglerne / ikke komme, etc., mens du gå videre og gøre det alligevel. Sige noget lignende: "Jeg er ked det er svært for dig Gå videre og gøre, hvad det er, du har brug for at føle sig bedre (gå hjem / kommer ikke / bo her / gøre det lettere opgave, etc.).".
  • Brugen af ​​sympati i retning af en pessimist er en glimrende måde at trække en linje mellem pessimist og optimist positioner uden at du behøver at forbruge for meget energi på at forsøge at overbevise pessimist om en lysere side. Det giver dig mulighed for at sige undskyld, de ser tingene på den måde, men du nægter at dele den mørke fortolkning.
 6. 6
  Ophold. Kig efter noget godt i alt og minde dig selv, at nogen kan finde fejl i noget, når så på nært nok, hvad er en meget hårdere kommer op med løsninger og positive handlinger. I virkeligheden, snarere end at søge at overtale pessimist verbalt med optimistiske kommentar blot komme videre med dit positive liv og lad din adfærd og handlinger gør alle de taler.
  • Lyt ikke når pessimismen hengiver sig den negative snak. Ignorere deres pessimistiske bemærkninger. Hvis de siger ting, der sætter dig ned, så bare ignorere dem. Prøv at tænke på noget positivt i stedet og fokusere på, at mens de taler til dig, det kan gøre dig ser lidt drømmende, men det er uendeligt meget bedre end at føle elendige omkring dem.
  • Bruge masser af tid væk fra denne person indflydelse, for at holde din egen følelse af positivitet boblende sammen.
  • Hvis du finder dig selv følelsen ned omkring pessimist, lave en mental liste (eller endda skrive det ned, hvis du ønsker det) fem gode ting i dit liv. Spil punkterne på dette over i dit hoved som en slags "skjold" mod negativitet, når de er virkelig få dig ned.
 7. 7
  Må ikke hænge pessimister. Hvis det overhovedet er muligt, er det nok bedst ikke at være omkring pessimistiske mennesker, hvis du ved, at de vil gøre dig føle ned. Men hvis disse mennesker er dine venner, kolleger eller familie, kan du ikke være i stand, ej heller ønsker det, for at undgå dem. I dette tilfælde brugte minimere mængden af ​​tid omkring dem kan være gavnligt for din egen følelse af velvære.
  • Aktivt dyrke positive venskaber med andre optimistiske mennesker. Bruge mere tid omkring optimister vil bidrage til at øge dit humør og berolige dig, at din sindstilstand er den rigtige.
  • Må ikke være for hurtig til at afvise folk på grund af deres pessimisme. At lære at komme sammen med folk, der ikke kan lide os, er en vigtig del af selvudvikling og socialisering. Sætte grænser for, hvad du diskutere med en pessimist, og hvor længe du bader i deres indflydelse kan være nyttige måder at overvinde din modvilje af at være i deres tilstedeværelse.
 8. 8
  Kig efter pessimist gode kvaliteter. Deres deprimerende syn på tingene er ikke deres eneste funktion - der er mange mere komplekse kvaliteter inden en person, så i stedet fiksere på negativer, kigge efter de gode ting. Er de intelligente? Støtter dig? Er de unikke nok til ikke at bekymre sig hvad andre tænker om dem? Er de gode til at arbejde med? Fokusere på de positive aspekter af en person og forsøge at afbalancere de negativer, alt imens insisterer gennem dit firma adfærd og afvisning af at forsøge at gøre tingene bedre for dem, at de lærer deres egen vej ud af at være pessimistisk.
  • Ligesom du måske lave en liste over de fem positive ting i dit liv, så prøv at lave en liste over mindst tre positive ting om din pessimist og køre disse gennem dit sind, når der beskæftiger sig med denne person bliver hårdt. Du kan også trække på denne liste for at minde pessimist af, hvad de er gode til, i tilfælde af det synes de har glemt.

Tips

 • Forsøg ikke at ændre dem, hvis de også sidder fast i deres måder. En ven, der bare har brug for en peptalk, og nogle opmuntring let kan bringes rundt, men chancerne er du bør ikke forsøge at ændre en persons personlighed (ja, du spilder din indsats).
 • Bliver pessimistisk er ikke altid dårligt. Nogle filosoffer har argumenteret det er den eneste måde at blive rigtig glad, fordi man aldrig kan være skuffet, hvis du forventer altid det værste. Så igen, ville en optimist sige "forventer det bedste, selvom du forberede sig på det værste."
 • Lad dem vide, de laver dig ulykkelig. Der er en masse, der taler for kommunikation. Vælg din øjeblik godt selv, behøver du ikke ønsker at gøre dem mere pessimistisk.

Advarsler

 • Ikke alt har en positiv side. Men selv om dårlige ting ske, betyder det ikke, at fremtiden altid vil være forfærdeligt, og det er pessimistisk at catastrophize hver begivenhed, før det overhovedet har fundet sted.
 • En årsag til pessimisme kan være depression. Hvis dette er tilfældet, pessimist brug lægehjælp. Se en forklaring på symptomerne.