Wkedk

Hvordan undgår bil sygdom

Hvis du får bil syge, du højst sandsynligt frygter hver eneste udvidet road trip. Bil sygdom er blot én slags køresyge (eller kinetosis), som nogle erfaringer, når de rider i en bil. Svimmelhed, træthed og kvalme kan gøre turen elendigt. Så hvordan kan du gå om at forhindre bil sygdom i første omgang? Her er nogle måder at nyde turen, sygdom-fri.

Steps

Hvordan undgår bil sygdom. Forstå, hvorfor bil sygdom sker.
Hvordan undgår bil sygdom. Forstå, hvorfor bil sygdom sker.
 1. 1
  Forstå, hvorfor bil sygdom sker. Alle køresyge resultater fra din krop sensing en uoverensstemmelse mellem, hvad du ser (i dette tilfælde, indersiden af ​​en bil, som fortæller din hjerne, du sidder stadig), og hvad du føler (din krops vestibulære system, som registrerer saldo din indre øre, fortæller din hjerne, at du er ved at flytte). Konflikten mellem det, du ser, og hvad du føler udløser produktion af en neurotransmitter, sandsynligvis forvekslet med din krop som et signal om hallucinogene forgiftning, så din krop forsøger at skille sig af uanset hvad der forårsager desorienterende tilstand.
 2. 2
  Kig ud foran vinduet. Ser forbifarten kulisser kan bekræfte din saldo systemets detektering af bevægelse og hjælpe med at løse det misforhold, der forårsager bil sygdom. Fokus på et ikke-bevægeligt objekt i afstand, såsom horisonten. Gør ikke noget, der involverer at fokusere på et fast sted, såsom at læse eller spille et kortspil. Må ikke vende rundt eller ser fra side til side meget.
 3. 3
  Sidde i front. Overveje kørsel (hvis muligt). Chauffører får sjældent bil sygdom, som de altid er fokuseret på vejen. Siddende i passagersædet op foran er den næstbedste. Ikke blot vil du have mere vindue plads til at kigge igennem, men i nogle biler, en tendens turen til at være mindre ujævn i front. Hvis kørsel ikke er muligt eller ønskeligt, visualisere kørsel eller foregive du kører. Dette kan ofte forebygge eller lindre kvalme.
 4. 4
  Luk dine øjne. Sov hvis du kan. Hvis dine øjne er lukkede, behøver du ikke se noget, og som fjerner årsagen til køresyge. Desuden kan sove tage dit sind ud af din bil sygdom.
 5. 5
  Åbne vinduet. Mange mennesker oplever, at duftende frisk, kølig luft hjælper med at gøre dem til at føle sig bedre, selv om Grunden til dette ikke er klar. Hvis det ikke er muligt at åbne vinduet, lean mod bunden af ​​vinduet og trække vejret. Der bør være lækager af luft. Nogle mennesker finder, at visse dufte kan gøre dem føler værre (såsom bil luftfriskere, parfume, røg og fødevarer). Fjerne kilden til lugten hvis det er muligt, eller beholde friske luft kommer ind Hvis ingen er muligt, spray en beroligende duft af lavendel eller mynte at dække op de andre lugt. Se Tips nedenfor.
 6. 6
  Tag pauser. Gå udenfor for at strække benene. Sid på en bænk eller under et træ og tage nogle dybe vejrtrækninger i gennem munden, trække vejret dybt fra maven til at hjælpe slappe af. Dette er især vigtigt under rejser, der involverer en lang afstand af snoede veje. Ikke alene stopper ofte afhjælpe bil sygdom, men det er også godt for chaufføren at tage en pause.
 7. 7
  Tage skridt til at forebygge kvalme. Da kvalme er den mest invaliderende symptom på bil sygdom, er det altid godt at tage forholdsregler. Ingefær er et klassisk middel på grund af sin bredt anerkendte antiemetic (kvalme-forebyggelse) af effekter. Husk dog, måske at mange medikamenter, der normalt effektive mod kvalme ikke modarbejde kvalme forårsaget af køresyge.
  • Spise et par ingefær kiks (cookies), før du går, under rejsen og efter du ankommer.
  • Andre gode ting at prøve at spise, er ingefær slik (tyggetabletter), ingefær belagt sukker (hvis du ikke har noget imod varmen af ​​ingefær) eller ingefær pastiller.
  • Hvis du rejser en lang afstand, kan du også overveje at tage ingefær te i en termokande. Pebermynte te er et andet godt alternativ. Kolde drikke kan omfatte ginger ale eller ingefær øl (soda).
  • Du kan også tage over-the-counter ingefær kapsler, der vil forsyne en koncentreret dosis af ingefær (1 til 2 kapsler vil fungere godt for de fleste voksne.) De er almindeligt tilgængelige på helsekost butikker og større købmandsforretninger.
  • Frisk mynte kan også helbrede eller lindre kvalme. Køb det i producere del af supermarkedet. Det har ikke den døsighed bivirkning over-the-counter kvalme medicin. Start med at spise 2 blade og føle sig fri til at spise mere, hvis du har brug for det.
  • Hold en pebermynte slik (eller bare om nogen langvarig hard candy) i munden. Denne metode vil arbejde meget godt, selv efter en følelse af kvalme er begyndt. Må ikke tygge slik, fordi følelser af kvalme kan returnere forholdsvis hurtigt efter candy er væk. For dem, hvis kvalme er forværret af lugt eller smag af pebermynte, kan citron dråber vise sig nyttige.
  • Sprit servietter er nyttige som godt for kvalme. Disse er købt i en medicinsk forsyning butik eller i en almindelig stof butik tilbage af apoteket. Riv åbne en tør og snuse forsigtigt, som du passerer det forbi din næse. Dette virker meget godt
  • At lytte til musik kan hjælpe med at holde dit sind off sygdommen.
 8. 8
  Praksis akupressur. Hvis du føler, at du måske være at få bil syge, tryk forsigtigt på din underarm (mellem de to sener) omkring 3cm (omkring en tomme), eller så tilbage fra håndleddet. Du kan også købe et håndled band, der vil gøre dette for dig. Dette bør midlertidigt forsinke eller lindre kvalme, indtil du kan tage en pause fra turen. Du kan også købe accu-tryk bands på et lokale apotek.
 9. 9
  Bruger medicin, der forhindrer bil sygdom. Der er over-the-counter og receptpligtig medicin, der er effektive mod bil sygdom. De fleste af dem indeholder dimenhydrinat Meclizine eller scopolamin. Nogle populære mærker er Dramamine og Bonine / Antivert. Kig ind bivirkninger før du bruger nogen af ​​disse lægemidler (især hvis du kører), og spørg din læge just in case. Nogle af disse er tilgængelige som patches og kan være særligt nyttige. Antihistaminer kan forebygge kvalme forårsaget af køresyge ved at sløve den indre øre s bevægelsessensorer. Denne medicin er i stand til at blokere den del af hjernen, der styrer kvalme og skal tages før køresyge opstår. Antihistaminer kan gøre dig søvnig og påvirke din evne til at betjene maskiner.

Folk retsmidler

Der er mange "folkemusik retsmidler", der synes at arbejde for nogle mennesker, men ikke kan forklares, og er ikke blevet bevist. Hvis alt andet fejler, kan det være værd at give dem et skud:

 • Prøv ildelugtende avis. Siden læse avisen sandsynligvis vil gøre dig syg, har det bare tæt på dig i bilen. Hvis du ikke altid har en avis handy, mange kunst levering butikker sælger puder af avispapir (som lugter det samme), som du kan sætte i bilen.
 • Spis en dild lage (eller noget sur) før og under en rejse kunne forhindre kvalme.
 • Wrap en elastik rundt om dit håndled. Du kan også købe køresyge håndled bands, nogle indeholder medicin, nogle gør ikke. I teorien vil det stramme elastikken giver en distraktion fra kvalme.
 • Tygge tyggegummi. (Dette hjælper en masse mennesker slippe af kvalme)
 • Spis saltines eller andre let salte snacks.
 • Placering af et plaster over navlen.
 • Holde dit hoved i løbende kontakt med sædet eller vindue.
 • Lyt til musik (med hovedtelefoner), skal du bruge MP3-afspiller eller en slags. Dette er nyttigt til at manipulere indre øre til hjernen oplysninger, der normalt forårsager kvalme. Din yndlings musik vil manipulere oplysningerne blive noget underholde, så bil sygdom kan undgås. Og ved du hvad, det virker.
 • Må ikke ryste på hovedet.

Tips

 • Må ikke koncentrere sig om noget skriftligt eller noget inde i bilen for længe, ​​da det kan forårsage bil sygdom.
 • Prøv at åbne vinduet for at lade frisk luft i.
 • Gå til at sove. Når du vågner, vil du sandsynligvis være på din destination.
 • Spis ikke et stort måltid eller indtage alkohol lige før du tager ud på din rejse. Nogle oplever, at spise chokolade i morgen, før du tager turen kan gøre bil sygdom værre så godt.
 • Hjælpe med at forhindre bil sygdom hos børn ved at give dem et hævet sæde, hvor de har en klar opfattelse af det udendørs, og spille spil, der tilskynder dem til at se udad. Lad dem ikke se film i bilen, da det kan udløse bil sygdom.
 • Træk vejret ind og ud kraftigt for at få mere ilt cirkulerer.
 • En tung tåge vil alvorligt begrænse din visning rækkevidde og kan fremskynde syge følelse. Hvis det er tilfældet, lukke øjnene og forsøge at sove.
 • Tænd for air condition.
 • Hvis du finder kort-læsning gør dig syg, så spørg føreren til at trække over til at kontrollere et kort.
 • Hold dig underholdt, som at lytte til musik eller tale med familie og venner, fordi det holder dig distraheret fra kvalme.
 • Du kan ikke kaste op, hvis der ikke er noget i maven, right? Så du skal ikke spise en masse dagen for køreturen. Hold dig til lys simple ting, som en lille skål af korn eller 2 stykker af toast om morgenen. Efter måltider det hjælper også at spise en lille pakke med saltede kiks (som dem, de giver dig med din suppe på diners). Det hjælper afregne din mave, hvilket betyder, at der er mindre chance for dig puking.
 • Tal ikke om køresyge eller endda se på en anden, der har oplevet det.

Advarsler

 • Må ikke undgå at spise helt. Dette kan føre til at du vommitting mavesyre, hvilket ikke er det bedste, og absolut ikke er det sundeste ting.
 • Hvis du har mave problemer såsom Gerds eller sure opstød, suger en pebermynte kan give dig halsbrand, da det er en syre udløser. Check med din læge først.
 • Selv hvis du tager alle disse forholdsregler, kan du stadig få bil syge. Har engangsbrug opkastning poser, som har en envejsventil. Tomme rene is spande med låget fungerer godt, også. Sørg for, at det ikke har en mærkelig lugt til det, før du kaster det i bilen. Låget pænt holder alt i. De er også nemme at skrubbe ud og genbruge.
 • Altid bære natron i bilen eller andet sted. Hvis du gør opkast på bilen polstring, gnid bikarbonat ind i det samme at fjerne lugten og for at bistå rengøring, når du kan komme til det senere.
 • Kontakt din læge, før du bruger nogen medicin for bevægelse / bil sygdom.

Ting du behøver

 • Frisk mynte
 • Ingefær slik, kiks (cookies), ingefær stykker, ingefær pastiller
 • Pebermynte slik eller citron dråber
 • Ingefær eller pebermynte te i en termokande
 • Papirsposer
 • Beroligende luftfriskere (lavendel, mint) - sørg for at det er så ren som muligt. (Prøv helsekostforretninger)
 • Avis eller avispapir
 • Pude og tæppe
 • Vand
 • Musik
 • Bøger, som andre læser til dig
 • Bøger på bånd
 • Spil, som du kan spille, mens du holder øjnene på vejen
 • En god holdning!