Wkedk

Hvordan til at acceptere kritik med ynde og påskønnelse


Hvordan kan du håndtere ? Den første reaktion for mange af os er at forsvare os selv, eller værre endnu at lange tilbage. Og alligevel, mens kritik kan tages som sårende og demoraliserende, kan det også ses på en positiv måde: Det er ærlighed, og det kan anspore os til at gøre det bedre. Vis dine sande talenter, mens du afsløre din sejhed ved at styre den umiddelbare udfordring: at løse dine egne interne konflikt. Være hård og ikke klynke eller hyle. Her er hvordan man kan være i kommandoen!

Steps

Hvordan til at acceptere kritik med ynde og påskønnelse. Udskyd din første reaktion.
Hvordan til at acceptere kritik med ynde og påskønnelse. Udskyd din første reaktion.
 1. 1
  Udskyd din første reaktion. Hvis din første reaktion er at øjenvippe tilbage på den person, der giver kritik, eller blive defensiv, tage et minut før reagere på alle. Bevæge sig langsomt (ikke udleven) mod den person, drej væk siger: "Lad os tale om det i et minut." Tag en dyb indånding, og give det en lille tanke. For eksempel, lad en kritisk email sidde i din indbakke mindst en time før besvarelse. Det er som at gå væk fra en person i stedet for at sige noget, du vil fortryde senere. Gem dit svar som et udkast og komme tilbage en time eller en dag senere at polere det, før du sender. Husk, at e-mails sendes til andre af modtageren med et par klik.
 2. 2
  Køl af! Du er nødt til at absorbere og konvertere nogle varme til positiv energi. At køling off tid giver dig mulighed for at give det lidt mere tanke ud over din første reaktion. Det giver logik til at træde til, forbi følelser. Dette er ikke en kritik mod følelser, men når det er en negativ følelse, nogle gange kan det forårsage mere skade end gavn. Så lad dine følelser køre deres kursus - samtidig med at positive og proaktive inputs som sædvanlig - og så reagere mere specifikt, når du føler roligere. Må ikke komme ind i en hundekamp på snerrer, røde øjne (brændende tårer), og glares at dæmme op for strømmen af ​​målrettet arbejde eller studere...
 3. 3
  Vende en negativ til en positiv. En af nøglerne til succes i noget, du gør, er evnen til at finde det positive i ting, som de fleste mennesker ser som en negativ. Sygdom tvinger dig til at stoppe din øvelse program? Det er en velkommen resten. Træt af dit job? Det er en tid til at genopdage, hvad der er vigtigt og til at søge et bedre job. Super tyfon ødelagt alle dine ejendele? Dette giver dig mulighed for at indse, at dine ting ikke er vigtig, og at være taknemmelige for, at dine kære er stadig i live og sikker. Du kan gøre det samme med kritik: find det positive i det. Sure, kan det være uhøflig og ond, men i de fleste kritik, kan du finde en guldklump af guld: ærlig feedback og et forslag til forbedring.
 4. 4
  Se det som en mulighed for at - Og uden at konstant forbedring, er vi bare sidde stille. Forbedring er en god ting. For eksempel denne kritik: "Er du skriver om de samme ting igen og igen og dine blogindlæg kedelige og forslidt", kan læses: "Jeg har brug for at øge udbuddet af mine indlæg og finde nye måder at se på gamle ting. " Det er bare ét eksempel på kursus - du kan gøre det med næsten enhver kritik. Nogle gange er det bare nogen, der har en dårlig dag, men mange gange der er mindst et gran af sandhed i kritikken.
 5. 5
  Tak kritiker. Selv hvis nogen er barsk, og takke dem. De kunne have haft en dårlig dag, eller måske er de bare en negativ person, i almindelighed. Men selv så, vil din holdning af taknemmelighed nok fange dem off-vagt. Takke en kritiker kan faktisk vinde et par af dem over. Alle på grund af en simpel handling at sige tak for kritikken. Det er uventet, og ofte værdsat. Og selv hvis kritikeren ikke tager din "tak" på en god måde, er det stadig godt at gøre - for dig selv. Det er en måde at minde dig selv, at kritikken var en god ting for dig, en måde at holde dig ydmyg - ikke kæphøj.
 6. 6
  Lær af kritikken. Efter at have set kritik i et positivt lys, og takke kritikeren, ikke bare gå videre og gå tilbage til business as usual. Faktisk. Det er et vanskeligt begreb for nogle mennesker, fordi de ofte tror, ​​at de har ret ligegyldigt hvad. Men ingen har altid ret. Dig, i virkeligheden, kan være forkert, og kritikeren kan være rigtige. Så se om der er noget, du kan ændre for at gøre dig selv bedre. Og derefter foretage denne ændring. Faktisk stræbe efter at gøre bedre som en kommunikator. Du vil ende med at blive glad for du gjorde den ekstra indsats.
 7. 7
  Bliv den bedre menneske. Alt for mange gange vi tager kritik som et personligt angreb, som en fornærmelse, hvem vi er. Men det er det ikke. Nå, måske nogle gange er det, men vi behøver ikke at tage det på den måde. Tag det som en kritik af dine handlinger, ikke din person. Hvis du gør det, kan du frigøre dig selv fra den kritik følelsesmæssigt og se, hvad der bør gøres. Men den måde, at mange af os håndtere den kritik, som vi ser som personlige angreb er ved at angribe tilbage. "Jeg har ikke tænkt mig at lade nogen tale til mig på den måde." Især hvis denne kritik er lavet i det offentlige, som i bemærkningerne fra en blog eller på et forum. Du er nødt til at forsvare dig selv, og angribe angriberen... ret? Forkert. Ved at angribe angriberen, er du foroverbøjet på hans niveau. Selv hvis personen var middelværdi eller uhøflig, behøver du ikke at være på samme måde. Du behøver ikke at begå de samme synder. Bliv den bedre menneske.
 8. 8
  Bevar roen og. Hvis du kan stige over de smålige fornærmelser og angreb, og svare på en rolig og positiv måde til kødet af kritikken, vil du være bedre person. Og gæt hvad? Der er to fantastiske fordele ved dette:
  1. Andre vil beundre dig, og tænke bedre på dig for at hæve sig over angrebet. Især hvis du forblive positiv og faktisk tage kritikken godt.
  2. Du vil føle sig bedre om dig selv. Ved at deltage i personlige angreb. Vi dirty os Men hvis vi kan holde sig over dette niveau, vi føler os godt om, hvem vi er. Og det er den vigtigste fordel for alle.
 9. 9
  Stige over kritikken. Hvordan holde sig over angrebene og være den bedre menneske? Ved at fjerne dig selv fra kritik og ser kun på de aktioner, kritiseret. Ved at se det positive i kritikken, og forsøger at forbedre. Med at takke kritiker. Og ved at svare med en positiv attitude. En hurtig eksempel:
  Nogen kritiserer noget, du har skrevet ved at sige: "Du er en idiot. Jeg forstår ikke, hvad x har at gøre med y". En god typisk reaktion bør være at ignorere den første sætning.
 10. 10
  Tag Tilråb som en mulighed for at afklare. Tak kritiker overvinde fornærmelse ved at bruge lejligheden til at forklare din pointe yderligere. Ved at bo positive, har du accepteret den kritik med ynde og påskønnelse. Sig noget lignende, "Tak for at give mig lejlighed til at præcisere, at. Jeg tror ikke, jeg har gjort det så klart, som jeg burde. Hvad x har at gøre med y er... og... Tak for den store spørgsmål! " Og dermed forblev klogere menneske, og du vil føle sig godt om dig selv for at overvinde og tilpasse fornærmelse mod et højere formål.
 11. 11
  Undgå at se erhvervsliv og uddannelse som en "kontakt eller blod sport" og se, at du ikke er hovedsageligt hænge dem højt eller lade dem vride i brisen: du i stedet være den mesterlige kommunikator viser lav ACHIEVER hvordan det gøres. Være den, der er tankevækkende og demonstrere hvordan man kan kommunikere for at nå dit mål!
 12. 12
  Der kan være nogle tidspunkter, hvor en fornærmelse er ikke så slemt som nogen kalder dig en frygtelig navn af en slags, men de siger noget, der kunne genere dig.
  1. Tænk på det som en chance for at grine eller gøre din dag bedre. Smil på det som om det var en joke. Hvem bekymrer sig, hvis du bliver røde. Se det øjeblik sker kun én gang i dit liv. Du ser tilbage på det en dag og grine. Så lader du er vokset op i fremtiden, ser tilbage på denne dag og griner på det.
  2. Hvis du kan klare det, fake-enige. Fake-aftale taler for sig selv. Bare enig, men eftergøre det på en sjov måde, såsom en bidsk, sjove (muligvis sarkastisk) måde.
 13. 13
  Her er et eksempel: "Mand, du fik nogle rodet op hår" (alle meddelelser og griner) Smile (eller grine) "Yup, hårtørrer vundet." Eller hvad du ellers kan tænke på. Ja, måske du føler dig lidt dårligt, men andre vil beundre den positive del af din reaktion.

Tips

 • et personligt angreb kan gøre dig til at ligne en bedre person i nogle folks øjne. Dog ville en simpel anmodning til person, der anmoder, at de ikke bruger øgenavne og personlige bemærkninger være passende.
 • , Men nogle gange skal du finde en position eller linje af arbejde, der byder på mere muligheder og giver dig mulighed for at anvende din personlighed og færdigheder endnu bedre og mere fuldt ud. Således du kommer tilbage til at kæmpe en anden dag.
 • Hvis kritikken fortsætter, bruge ikke-voldelig kommunikation til at gøre det stoppe. Der er nogle mennesker, der er vanskelige at håndtere, men når de ikke får en reaktion fra dig, vil de i sidste ende stoppe eller lade dig være alene. Plus, vil andre lære af dit eksempel.
 • Bliver modig omfatter ikke falder tilbage, kigger væk eller vende til siden, men det kan blive inspireret af frygt og adrenalinsuset i øjeblikket. Så modet er til trods for frygt og ignorerer nogen tvivl: Det er i høj grad vedholdenhed i lyset af problemer!

Advarsler

 • Fornærmelser er ad hominem (personligt konflikt som off-topic beskrivelser af en person), men kritik kan ændre dit liv til det bedre, fordi du kan bruge det til at omdirigere din kommunikation og indsats. Hold engageret og aktiv, mens der ikke tillader den kritik at stagnere dig, men bruge omrøring op til at bede en strøm af mere hensigtsmæssige ind-og udgange...
 • Må ikke argumentere med ikke-forretningsmæssigt kritikere eller muckrakers der sling-mudder (mens rengøring kloak afløb - ikke at der er noget galt med det), som du ville være at sætte dig selv i deres kategori ved at slutte dem i skidtet og sump deres lavvandede tanke og deres følelse af utilstrækkelighed...
 • Hvis du bliver konstant angrebet, mobbet eller verbalt misbrugt, bliver du nødt til at tage større foranstaltninger til at gøre det stoppe, såsom rapportering personen til en myndighed (manager, lærer eller træner).